Giesser knivprodukter

 • Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Gul

  Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Gul
  Kockkniv med handtag i PPN-plast.
 • Filekniv Giesser 2285, 21 cm, blå

  Filekniv Giesser 2285, 21 cm, blå
  Plasthandtag. Finns i BLÅ, RÖTT och SVART.
 • Premium Cut Kockkniv 20 cm Tree of life

  Premium Cut Kockkniv 20 cm Tree of life
  Chefs No. 1 påminner om den klassiskt västerländska kockkniven och kan användas universellt i köket eller vid grillen. Den knivförande handen är alltid korrekt positionerad och kraften överförs därmed optimalt till bladet vid snitt i bägge riktningar. Detta är inte bara tidseffektivt utan skyddar även bladet. Knivbladen är tillverkade i ett särskilt höglegerat specialstål (1,4110) där en hårdhet på 57 HRC uppnås i den moderna vakuumhärdningsprocessen. Bladen är fint polerade och slutligen slipade av en professionell slipare för att säkerställa utmärkta skäregenskaper och överlägsen skärpevaraktighet. Handtagen är tillverkade i tuja trä, noggrant utvalda och bearbetade av erfaren personal vilket gör varje kniv till ett särskilt värdefullt mästerverk. Tuja eller thuja (t ex Thuja occidentalis) är ett barrträd i familjen cypressväxter. Det växer inte vilt i Sverige men är mycket vanlig i parker och trädgårdar. Tuja kallas ibland livets träd. Alla knivar levereras i en exklusiv trälåda med särskilt bladskydd för extra säkerhet. PremiumCut är således en perfekt gåva där unik design möter genomgående kvalité.
 • Premium Cut Kockkniv 30 cm Micarta

  Premium Cut Kockkniv 30 cm Micarta
  Bladets form på Barbeque No. 1 påminner om en machete och är idealisk för att skära stora bitar av kött, fisk eller grönsaker. Handtaget är ergonomiskt fulländat där den knivförande handen automatiskt finner sin säkra position i ett starkt grepp vilket garanterar ett precist och energibesparande användande av kniven. Knivbladen är tillverkade i ett särskilt höglegerat specialstål (1,4110) där en hårdhet på 57 HRC uppnås i den moderna vakuumhärdningsprocessen. Bladen är fint polerade och slutligen slipade av en professionell slipare för att säkerställa utmärkta skäregenskaper och överlägsen skärpevaraktighet. Handtagen är tillverkade i micarta (ett kompositmaterial), noggrant utvalda och bearbetade av erfaren personal vilket gör varje kniv till ett särskilt värdefullt mästerverk. Alla knivar levereras i en exklusiv trälåda med särskilt bladskydd för extra säkerhet. PremiumCut är således en perfekt gåva där unik design möter genomgående kvalité.
 • P3 Japansk kock/grönsakskniv 15 cm - Chroma type 301

  P3 Japansk kock/grönsakskniv 15 cm - Chroma type 301
  En av de mest populära knivarna i type 301 serien. Bladet är tillräckligt högt för att du ska kunna skiva och hacka utan besvär. En suverän allkniv är det helt enkelt! Japanskt 301 stål i bladet. 18/10 stål i handtaget. 15 graders slipvinkel. Slipas med keramiskt bryne och sten. Levereras i presentförpackning.
 • Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Svart

  Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Svart
  Kockkniv med handtag i PPN-plast.
 • Premium Cut Kockkniv 30 cm Tree of life

  Premium Cut Kockkniv 30 cm Tree of life
  Bladets form på Barbeque No. 1 påminner om en machete och är idealisk för att skära stora bitar av kött, fisk eller grönsaker. Handtaget är ergonomiskt fulländat där den knivförande handen automatiskt finner sin säkra position i ett starkt grepp vilket garanterar ett precist och energibesparande användande av kniven. Knivbladen är tillverkade i ett särskilt höglegerat specialstål (1,4110) där en hårdhet på 57 HRC uppnås i den moderna vakuumhärdningsprocessen. Bladen är fint polerade och slutligen slipade av en professionell slipare för att säkerställa utmärkta skäregenskaper och överlägsen skärpevaraktighet. Handtagen är tillverkade i tuja trä, noggrant utvalda och bearbetade av erfaren personal vilket gör varje kniv till ett särskilt värdefullt mästerverk. Tuja eller thuja (t ex Thuja occidentalis) är ett barrträd i familjen cypressväxter. Det växer inte vilt i Sverige men är mycket vanlig i parker och trädgårdar. Tuja kallas ibland livets träd. Alla knivar levereras i en exklusiv trälåda med särskilt bladskydd för extra säkerhet. PremiumCut är således en perfekt gåva där unik design möter genomgående kvalité.
 • Filekniv Giesser 2285, 21 cm, svart

  Filekniv Giesser 2285, 21 cm, svart
  Plasthandtag. Finns i BLÅ, RÖTT och SVART.
 • Ostkniv - Giesser

  Ostkniv - Giesser
  Ostkniv med enkelhandtag. Med etsning på knivbladet för minsta motstånd (friktion).
 • Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser

  Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser
  Kockkniv med handtag i PPN-plast.
 • Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Röd

  Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Röd
  Kockkniv med handtag i PPN-plast.
 • Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Grön

  Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Grön
  Kockkniv med handtag i PPN-plast.
 • Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Blå

  Kockkniv, PPN, 20 cm - Giesser - Blå
  Kockkniv med handtag i PPN-plast.
 • Premium Cut Kockkniv 20 cm Red diamond

  Premium Cut Kockkniv 20 cm Red diamond
  Chefs No. 1 påminner om den klassiskt västerländska kockkniven och kan användas universellt i köket eller vid grillen. Den knivförande handen är alltid korrekt positionerad och kraften överförs därmed optimalt till bladet vid snitt i bägge riktningar. Detta är inte bara tidseffektivt utan skyddar även bladet. Knivbladen är tillverkade i ett särskilt höglegerat specialstål (1,4110) där en hårdhet på 57 HRC uppnås i den moderna vakuumhärdningsprocessen. Bladen är fint polerade och slutligen slipade av en professionell slipare för att säkerställa utmärkta skäregenskaper och överlägsen skärpevaraktighet. Handtagen är tillverkade i akrylplast, noggrant utvalda och bearbetade av erfaren personal vilket gör varje kniv till ett särskilt värdefullt mästerverk. Alla knivar levereras i en exklusiv trälåda med särskilt bladskydd för extra säkerhet. PremiumCut är således en perfekt gåva där unik design möter genomgående kvalité.
 • Knivfodral nylon, 5-facks / svart

  Knivfodral nylon, 5-facks / svart
  Ett enkelt och smidigt svart nylonfodral för ordning och transport. Har en plastficka för visitkort etc. Bra för att märka vem det tillhör. Plats för: 3 st knivar/stål etc med små-/mediumstora handtag med max ca 23-24 cm knivblad. (Max totallängd på knivarna får vara ca 41-42 cm.): 2 st knivar/stål etc med stora handtag med max ca 23-24 cm knivblad. (Max totallängd på knivarna får vara ca 39-40 cm.) OBS! Knivarna på bilden ingår inte.
ileadilead