Hardanger Bestikk knivprodukter

I den lilla byn Kinsarvik i Norge ligger ett av skandinaviens mest framstående besticktillverkare. Hardanger Bestikk har sedan 1958 levererat bestick av mycket hög kvalité i olika serier. Vi har här plockat ut knivarna ur sortimentet av Nora, Tuva, Julie och Lykke.

 • Hardanger Bestikk Ostkniv

  Hardanger Bestikk Ostkniv
  Denna praktiska ostkniv finner vi i Hardangers sortiment! Här kan du vara säker på att alla ostrelaterade produkter är högkvalitativa, eftersom de har ett ikoniskt namn bakom sig. Thor Björklund uppfann osthyveln och fick patent på produkten år 1925. Han kan titulera sig som världens första och än idag Norges enda osthyvelproducent. Det finns även ostknivar i Bjørklunds utbud, och detta är en av dem! Kniven charmerar med sin stilrena design, och har ett bekvämt plasthandtag i svart färg. Dessutom är kniven klibbfri, vilket imponerar!  Specifikationer:- Färg: Rostfritt- Klibbfri.- Svart plastskaft.  
 • Hardanger Bestikk Bjørklund Ostkniv

  Hardanger Bestikk Bjørklund Ostkniv
  Denna ostkniv blir ett perfekt komplement till ostbrickan! Bjud över några vänner på en mysig ost- och vinkväll eller låt fantasin flöda! Ostkniven finns i Hardangers sortiment, och är utformad av Bjørklund. Thor Bjørklund uppfann och fick patent på världens första osthyvel 1925, då han inspirerats av trähyveln. Nu kan du även njuta av högkvalitativa ostknivar! Denna har en stilren design och är helt i stål.  Specifikationer:- Material: Stål
 • Hardanger Bestikk - Julie Grillkniv 23,5 cm

  Hardanger Bestikk - Julie Grillkniv 23,5 cm
  Julie Grillkniv 23,5 cm från Hardanger Bestikk är designad av Per Finne 2009. Serien Julie kännetecknas av de elegant rundade formerna men grillknivarna något spetsigare och är anpassade för att smidigt skära i kött. Komplettera gärna med andra delar ur serien för att duka enhetligt. Alla bestick från Hardanger innehåller 18% krom och 10% nickel i det rostfria stålet, en ovärderlig kvalitet som har mycket lång hållbarhet.
 • Hardanger Bestikk - Lykke Grillkniv 23,8 cm

  Hardanger Bestikk - Lykke Grillkniv 23,8 cm
  Lykke Grillkniv 23,8 cm från Hardanger Bestikk designades av Odd Leikvoll 2013. För att du ska kunna duka enhetligt även när du bjuder på en rejäl köttbit finns Lykke Grillkniv, med samma eleganta design och mjuka moderna linjer men med en egg anpassad för kött. I serien hittar du alla typer av bestick så att du kan duka enhetligt vid alla tillfällen.Alla bestick från Hardanger innehåller 18% krom och 10% nickel i det rostfria stålet, en ovärderlig kvalitet som har mycket lång hållbarhet.
 • Hardanger Bestikk - Fjord Grillkniv

  Hardanger Bestikk - Fjord Grillkniv
 • Fruktknivar 12 delar 17,3 cm Stål

  Fruktknivar 12 delar 17,3 cm Stål
 • Fruktknivar 6 delar 17,3 cm Stål

  Fruktknivar 6 delar 17,3 cm Stål
 • Hardanger Bestikk - Björklund Ostkniv Rostfri

  Hardanger Bestikk - Björklund Ostkniv Rostfri
  Björklund ostkniv från Hardanger Bestikk blir pricken över i när du ska bjuda på lyxiga ostar. Med sina raka linjer och klassiska design passar kniven till alla typer av ostbrickor. Plockfunktionen längst fram på bladet gör att kniven passar till både mjuka och hårda ostar.Uppfinnaren Thor Bjørklund är mannen bakom osthyveln, och fick patent på produkten år 1925. Förutom osthyvlar finns det i Björklunds sortiment även ostknivar och smörknivar, alla i hög kvalitet och stilren design.