Hardanger Bestikk knivprodukter

I den lilla byn Kinsarvik i Norge ligger ett av skandinaviens mest framstående besticktillverkare. Hardanger Bestikk har sedan 1958 levererat bestick av mycket hög kvalité i olika serier. Vi har här plockat ut knivarna ur sortimentet av Nora, Tuva, Julie och Lykke.

 • Hardanger Bestikk - Fjord Grillkniv

  Hardanger Bestikk - Fjord Grillkniv
 • Hardanger Bestikk - Lykke Grillkniv 23,8 cm

  Hardanger Bestikk - Lykke Grillkniv 23,8 cm
  Lykke Grillkniv 23,8 cm från Hardanger Bestikk designades av Odd Leikvoll 2013. För att du ska kunna duka enhetligt även när du bjuder på en rejäl köttbit finns Lykke Grillkniv, med samma eleganta design och mjuka moderna linjer men med en egg anpassad för kött. I serien hittar du alla typer av bestick så att du kan duka enhetligt vid alla tillfällen.Alla bestick från Hardanger innehåller 18% krom och 10% nickel i det rostfria stålet, en ovärderlig kvalitet som har mycket lång hållbarhet.
 • Hardanger Bestikk - Julie Grillkniv 23,5 cm

  Hardanger Bestikk - Julie Grillkniv 23,5 cm
  Julie Grillkniv 23,5 cm från Hardanger Bestikk är designad av Per Finne 2009. Serien Julie kännetecknas av de elegant rundade formerna men grillknivarna något spetsigare och är anpassade för att smidigt skära i kött. Komplettera gärna med andra delar ur serien för att duka enhetligt. Alla bestick från Hardanger innehåller 18% krom och 10% nickel i det rostfria stålet, en ovärderlig kvalitet som har mycket lång hållbarhet.
 • Fruktknivar 12 delar 17,3 cm Rostfritt Stål

  Fruktknivar 12 delar 17,3 cm Rostfritt Stål
 • Fruktknivar 6 delar 17,3 cm Rostfritt Stål

  Fruktknivar 6 delar 17,3 cm Rostfritt Stål
 • Hardanger Bestikk - Björklund Ostkniv Rostfri

  Hardanger Bestikk - Björklund Ostkniv Rostfri
  Björklund ostkniv från Hardanger Bestikk blir pricken över i när du ska bjuda på lyxiga ostar. Med sina raka linjer och klassiska design passar kniven till alla typer av ostbrickor. Plockfunktionen längst fram på bladet gör att kniven passar till både mjuka och hårda ostar.Uppfinnaren Thor Bjørklund är mannen bakom osthyveln, och fick patent på produkten år 1925. Förutom osthyvlar finns det i Björklunds sortiment även ostknivar och smörknivar, alla i hög kvalitet och stilren design.
 • Hardanger Fruktkniv 12-pack - Knivar Rostfritt Stål

  Hardanger Fruktkniv 12-pack - Knivar Rostfritt Stål
  Fruktkniven från Hardanger har en smart design med en genomtänkt skåra för frukt och grönsaker. Den är tillverkad av rostfritt stål med en polerad finish för att addera en extra dimension till designen. Levereras i fin presentförpackning. Formgivare är Per Finne. Om fruktkniven från Hardanger- Formgivare är Per Finne.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 12-pack.- Polerad finish.- Praktisk skåra. Skötselråd för fruktkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Fruktkniv 6-pack - Knivar Rostfritt Stål

  Hardanger Fruktkniv 6-pack - Knivar Rostfritt Stål
  Fruktkniven från Hardanger har en smart design med en genomtänkt skåra för frukt och grönsaker. Den är tillverkad av rostfritt stål med en polerad finish för att addera en extra dimension till designen. Levereras i fin presentförpackning. Formgivare är Per Finne. Om fruktkniven från Hardanger- Formgivare är Per Finne.- Tillverkad av rostfritt stål.- Säljs i 6-pack.- Polerad finish.- Praktisk skåra. Skötselråd för fruktkniven- Tål diskmaskin. Shoppa Knivar och mer Bestick hos Royal Design.