Heirol knivprodukter

 • Steely Fruktkniv

  Steely Fruktkniv
 • Steely Pizzaskärare

  Steely Pizzaskärare
 • Steely Ostkniv

  Steely Ostkniv
 • Steely Liten pizzaskärare

  Steely Liten pizzaskärare
 • Skärbräda 35.5x51 cm Björk

  Skärbräda 35.5x51 cm Björk
 • Heirol Bok skärbräda 38x30,5x4 cm

  Heirol Bok skärbräda 38x30,5x4 cm
  Massiv och hållbar skärbräda i bok. Skärbrädan mäter 38x30,5x4cm och kan därför användas till mängder av olika matvaror. Denna skärbräda ska diskas för hand och bör oljas in regelbundet.
 • Heirol Woody Knivlist Magnetisk 40x5.5 Cm - Knivlister & Knivblock Ek

  Heirol Woody Knivlist Magnetisk 40x5.5 Cm - Knivlister & Knivblock Ek
  Knivlisten från Heirol har en stilren design i högkvalitativ ek med en stark magnet på insidan, perfekt för köket och för smart förvaring. Om knivlisten från Heirol- Den här knivlisten är en del av Heirols kollektion Woody.- Smart förvaring i högkvalitativ ek perfekt för det lilla köket.- Kraftfull magnet på insidan.- Storlek: 40 × 5.5 × 1.7 cm. Skötselråd för knivlisten- Endast handdisk.- Blötlägg ej. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Bok skärbräda 46x30,5x2 cm

  Heirol Bok skärbräda 46x30,5x2 cm
  Massiv skärbräda i bok med fötter för extra stabilitet. En skärbräda i trä är elegant men ska diskas för hand samt oljas in regelbundet. Skärbrädan mäter 6x30,5x2 cm.
 • Heirol Ask skärbräda 58x20x2 cm

  Heirol Ask skärbräda 58x20x2 cm
  Skärbräda i hållbar ask av hög kvalitet som mäter 58x20x2 cm. Skärbrädan är massiv och har en imponerande lång hållbarhet som också tillför elegans i köket.
 • Heirol Bok skärbräda 35,5x24x2 cm

  Heirol Bok skärbräda 35,5x24x2 cm
  Massiv skärbräda i bok med fötter för extra stabilitet. Skärbrädan mäter 35,5x24x2 cm och kan därför användas till mängder av olika matvaror. Eftersom den är tillverkad i trä bör du diska den för hand samt olja in den regelbundet.
 • Heirol - Serveringsbräda Large 55x21 cm Ek

  Heirol - Serveringsbräda Large 55x21 cm Ek
  En läcker serveringsbräda i ekträ från Heirol. Den här stora, ovala serveringsbrädan står fint på bordet under tiden munsbitar, frukter, ost eller charkuterier serveras! Duka upp en härlig ostbricka till fredagsmyset eller bjud på läckra bär och annat smått och gott när du har gäster. När den inte används kan den hängas upp på en krok eller pryda köksbänken. En serveringsbräda du kommer har stor nytta och nöje av!
 • Heirol - Serveringsbräda 39x12 cm Ek

  Heirol - Serveringsbräda 39x12 cm Ek
  En avlång och läcker serveringsbräda i ekträ från Heirol. Använd till servering av plockmat, bär, nötter och frukt eller andra munsbitar och låt den bli en vacker detalj till alla rum och tillfällen. Den kan även användas som skärbräda och ge dig en stor arbetsyta. Serveringsbrädan är 39 cm lång och 12 cm bred. När den inte används får den med fördel pryda köksbänken eller väggen i köket och bli en fin inredningsdetalj.
 • Heirol Bok skärbräda 35,5x51x4,5 cm

  Heirol Bok skärbräda 35,5x51x4,5 cm
  Massiv skärbräda i kvalitetsbok. Skärbrädan mäter 35,5x51x4,5 cm, vilket innebär att du får mycket plats till hacka allt från grönsaker till kött. Denna skärbräda ska diskas för hand och bör oljas in regelbundet.
 • Heirol - Serveringsbräda 45x25 cm Ek

  Heirol - Serveringsbräda 45x25 cm Ek
  En stor serveringsbräda från Heirol, komplett med handtag. Använd den som serveringsbräda under festliga tillställningar eller till kvällsmyset. Fin att servera plockmat, frukter och annat gott på. Den går även att använda som skärbräda och ger dig en stor yta att arbeta på. Denna vackra serveringsbräda är tillverkad i ekträ och när den inte används blir den en fin detalj i köket, hängandes på en krok eller placerad på köksbänken.
 • Heirol - Serveringsbräda Walu Medium 50x25 cm

  Heirol - Serveringsbräda Walu Medium 50x25 cm
  Denna läckra serveringsbräda Walu från Heirol har fått en asymmetrisk form och är perfekt för servering av plockmat under festliga tillställningar eller till fredagsmyset när goda ostar, charkuterier och frukt ska dukas fram. Brädan blir en vacker detalj placerad på bordet. När den inte används kan den pryda din köksbänk eller hängas upp på en krok. Tillverkad i fint ekträ.
 • Heirol Albera Trancherkniv 20 Cm - Förskärare & Trancherknivar Ask Trä

  Heirol Albera Trancherkniv 20 Cm - Förskärare & Trancherknivar Ask Trä
  Trancherkniven från Heirol har en ergonomisk design med ett vackert handtag i ask och ett högkvalitativt knivblad i stål. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om trancherkniven från Heirol- Den här trancherkniven är en del av Heirols kollektion Albera.- Knivblad i högkvalitativt stål.- Vackert handtag i ask med ett ergonomiskt grepp och nitar i metall för ökad stabilitet.- Längd: 200 mm.- Vikt: 0.444 kg.- 5 års garanti. Skötselråd för trancherkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Blötlägg ej. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Albera Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Ask Trä

  Heirol Albera Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Ask Trä
  Kockkniven från Heirol har en ergonomisk design med ett vackert handtag i ask och ett högkvalitativt knivblad i stål, perfekt för att skära, tärna och hacka. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om kockkniven från Heirol- Den här kockkniven är en del av Heirols kollektion Albera.- Knivblad i högkvalitativt stål.- Vackert handtag i ask med ett ergonomiskt grepp och nitar i metall för ökad stabilitet.- Längd: 200 mm.- Vikt: 0.409 kg.- 5 års garanti. Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Blötlägg ej. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Skärbräda 38x30,5x4 Cm - Skärbrädor Bok

  Heirol Skärbräda 38x30,5x4 Cm - Skärbrädor Bok
  Skärbrädan från Heirol har klassisk, rustik design i bok perfekt för att skära, tärna och hacka. Den är praktisk och har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika storlekar. Behandla med matolja för att vidhålla produktens kvalitet. Om skärbrädan från Heirol- Tillverkad av bok.- Högkvalitativt material.- Klassisk, rustik design.- Skärbrädan kommer i olika storlekar.- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Behandla med matolja för att vidhålla produktens kvalitet.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för skärbrädan- Endast handdisk. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Albera Skalkniv 10 Cm - Skalknivar Ask Trä

  Heirol Albera Skalkniv 10 Cm - Skalknivar Ask Trä
  Skalkniven från Heirol har en nätt design med ett vackert, nitat handtag i ask för en ergonomisk passform och ett högkvalitativt knivblad i stål. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om skalkniven från Heirol- Den här skalkniven är en del av Heirols kollektion Albera.- Knivblad i högkvalitativt stål.- Vackert handtag i ask med ett ergonomiskt grepp och nitar i metall för ökad stabilitet.- Längd: 100 mm.- Vikt: 0.23 kg.- 5 års garanti. Skötselråd för skalkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Blötlägg ej. Shoppa Skalknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Albera Allkniv 13 Cm - Kockknivar Ask Trä

  Heirol Albera Allkniv 13 Cm - Kockknivar Ask Trä
  Allkniven från Heirol har en ergonomisk design med ett vackert handtag i ask och ett högkvalitativt knivblad i stål, perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om allkniven från Heirol- Den här allkniven är en del av Heirols kollektion Albera.- Knivblad i högkvalitativt stål.- Vackert handtag i ask med ett ergonomiskt grepp och nitar i metall för ökad stabilitet.- Längd: 130 mm.- Vikt: 0.232 kg.- 5 års garanti. Skötselråd för allkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Blötlägg ej. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Steely Pizzaskärare - Pizzaskärare Plast Stål

  Heirol Steely Pizzaskärare - Pizzaskärare Plast Stål
  Pizzaskäraren från Heirol har hållbar, hygienisk design i rostfritt stål med svarta detaljer i plast för enkel rengöring. Tål diskmaskin. Passar för pizzor, etc. Om pizzaskäraren från Heirol- Hygienisk, hållbar design.- Tillverkad av rostfritt stål och plast.- Längd: 218 mm.- 3 års garanti.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för pizzaskäraren- Tål diskmaskin. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Heirol Albera Brödkniv 20 Cm - Brödknivar Ask Trä

  Heirol Albera Brödkniv 20 Cm - Brödknivar Ask Trä
  Brödkniven från Heirol har en ergonomisk design med ett vackert handtag i ask och ett högkvalitativt knivblad i stål, perfekt för frukostbordet. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om brödkniven från Heirol- Den här brödkniven är en del av Heirols kollektion Albera.- Knivblad i högkvalitativt stål.- Vackert handtag i ask med ett ergonomiskt grepp och nitar i metall för ökad stabilitet.- Längd: 200 mm.- Vikt: 0.444 kg.- 5 års garanti. Skötselråd för brödkniven- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd.- Blötlägg ej. Shoppa Brödknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Skärbräda 35,5x51x45 Cm - Skärbrädor Bok

  Heirol Skärbräda 35,5x51x45 Cm - Skärbrädor Bok
  Skärbrädan från Heirol har klassisk, rustik design i bok perfekt för att skära, tärna och hacka. Den är praktisk och har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika storlekar. Behandla med matolja för att vidhålla produktens kvalitet. Om skärbrädan från Heirol- Tillverkad av bok.- Högkvalitativt material.- Klassisk, rustik design.- Skärbrädan kommer i olika storlekar.- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Behandla med matolja för att vidhålla produktens kvalitet.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för skärbrädan- Endast handdisk. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Skärbräda 46x30,5x2 Cm - Skärbrädor Bok

  Heirol Skärbräda 46x30,5x2 Cm - Skärbrädor Bok
  Skärbrädan från Heirol har elegant design i bok med stabila fötter perfekta för att skära, tärna och hacka. Välj mellan olika storlekar. Behandla med matolja för att vidhålla produktens kvalitet. Om skärbrädan från Heirol- Tillverkad av bok.- Elegant design.- Massiv skärbräda.- Skärbrädan kommer i olika storlekar.- Perfekt för att skära, tärna och hacka. Skötselråd för skärbrädan- Endast handdisk.- Behandla med matolja för att vidhålla produktens kvalitet. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Heirol Woody Skärbräda Med Handtag 12x39 Cm - Skärbrädor Ek

  Heirol Woody Skärbräda Med Handtag 12x39 Cm - Skärbrädor Ek
  Skärbrädan från Heirol har en tidlös design i ek med ett praktiskt handtag för enkel upphängning. Perfekt för att servera både middag och frukost. Välj mellan olika storlekar. Om skärbrädan från Heirol- Den här skärbrädan är en del av Heirols kollektion Woody.- Tillverkad av ek.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Perfekt att både hacka och servera på.- Skärbrädan kommer i olika storlekar. Skötselråd för skärbrädan- Endast handdisk.- Blötlägg ej. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.