Andra varumärken

HOLM knivprodukter

 • HOLM Skärbräda plast 37x25

  En bra basskärbräda i plast från HOLM med en kant av grått gummi.  Den halksäkra änden gör att brädan ligger stabilt på bordet och riskerar att glida runt. Vidare är skärbrädan  försedd med saftränder vilket är praktiskt om du exempelvis skall tranchera ett stek eller liknande. Skärbrädan är tillverkad med en skäryta av PP plast och kant av TPE gummi.   Lätt att rengöra, dock bör man vara lite försiktig med maskindisk rengöring bör helst ske med varmt vatten och diskmedel.Kocken och smakutvecklaren Claus Holm från Danmark är den som varit med och utvecklat HOLM-serien som består av en mängd trevlig köksverktyg. Synonymt med Claus Holm är passion för god mat och goda upplevelse i köket. Han har valt ut, testat och godkänt varje produkt, varje funktion och varje detalj.HOLM Skärbräda plast 3725
 • HOLM Skärbräda plast 44x30

  HOLM Skärbräda plast 4430 är mycket lätt att rengöra och hygieniskEn bra basskärbräda i plast från HOLM med en kant av grått gummi.  Den halksäkra änden gör att brädan ligger stabilt på bordet och riskerar att glida runt. Vidare är skärbrädan  försedd med saftränder vilket är praktiskt om du exempelvis skall tranchera ett stek eller liknande. Skärbrädan är tillverkad med en skäryta av PP plast och kant av TPE gummi.  Lätt att rengöra, dock bör man vara lite försiktig med maskindisk rengöring bör helst ske med varmt vatten och diskmedel. Plastskärbrädan finns även i två mindre storlekar, här och här.Kocken och smakutvecklaren Claus Holm från Danmark är den som varit med och utvecklat HOLM-serien som består av en mängd trevlig köksverktyg. Synonymt med Claus Holm är passion för god mat och goda upplevelse i köket. Han har valt ut, testat och godkänt varje produkt, varje funktion och varje detalj.
 • HOLM Skärbräda Plast 44x30 cm Svart

  En skärbräda i plast från HOLM med kanter är av grått gummi. Skärbrädan är tillverkad med en skäryta av PP plast och kant av TPE gummi. Den halksäkra änden gör att brädan ligger stabilt på bordet. Den är även försedd med saftränder. Skärbrädans mått är 44x30 cm. Finns i tre storlekar.
 • HOLM Skärbräda plast 29x20

  HOLM Skärbräda plast 2920 En bra basskärbräda i plast med en kant av grått gummi.Den halksäkra änden gör att brädan ligger stabilt på bordet och riskerar att glida runt. Vidare är skärbrädan  försedd med saftränder vilket är praktiskt om du exempelvis skall tranchera ett stek eller liknande. Skärbrädan är tillverkad med en skäryta av PP plast och kant av TPE gummi.   Lätt att rengöra, dock bör man vara lite försiktig med maskindisk rengöring bör helst ske med varmt vatten och diskmedel.Med serien HOLM får du verktyg för trolla med maten och ha kul samtidigt -så att den goda smaken kommer fram och måltiden blir en njutning.
 • HOLM Grillkniv 2-pack Svart

  Från HOLM kommer dessa grillknivar i 2-pack. Perfekta för att skära en grillad köttbit med. Svart handtag i svart plast och vasst blad i stål. Tål maskindisk.
 • HOLM Skärbräda Plast 29x20 cm Svart

  En skärbräda i plast från HOLM med kanter är av grått gummi. Skärbrädan är tillverkad med en skäryta av PP plast och kant av TPE gummi. Den halksäkra änden gör att brädan ligger stabilt på bordet. Den är även försedd med saftränder. Skärbrädans mått är 29x20 cm. Finns i tre storlekar.
 • HOLM Skärbräda Plast 37x25 cm Svart

  En skärbräda i plast från HOLM med kanter är av grått gummi. Skärbrädan är tillverkad med en skäryta av PP plast och kant av TPE gummi. Den halksäkra änden gör att brädan ligger stabilt på bordet. Den är även försedd med saftränder. Skärbrädans mått är 37x25 cm. Finns i tre storlekar.