House Doctor knivprodukter

 • House Doctor Walnut 22x35 cm. Skärbräda

  House Doctor Walnut 22x35 cm. Skärbräda
  En dekorativ skärbräda som är rå och vacker på samma gång. Walnut skärbräda från House Doctor är framställd i brasilianskt nötträ, vilket ger en unik design varje gång. Du kan använda skärbrädan till läckra uppläggningar eller till att servera på. Den tål inte maskindisk men tål däremot att diskas för hand.
 • House Doctor Nature Skärbräda

  House Doctor Nature Skärbräda
  Den vackra skärbrädan från House Doctor är perfekt till läckra tapas. Den är tillverkad av akaciaträ, vilket ger en unik design varje gång. Den runda designen gör den perfekt till alla former av serveringar och uppläggningar. Skärbrädan tål inte maskindisk men underhåll den gärna genom att smörja in den med matolja.
 • House Doctor Walnut 26x42 cm. Skärbräda

  House Doctor Walnut 26x42 cm. Skärbräda
  Stor och fin skärbräda som ger dig möjlighet att göra läckra uppläggningar till dina gäster. Walnut Skräbräda från House Doctor är framställd av brasilianskt nötträ, vilket ger en unik design. Du bör diska skärbrädan för hand då den inte tål maskindisk.
 • House Doctor - Walnut Skärbräda 42x26 cm

  House Doctor - Walnut Skärbräda 42x26 cm
  Med denna skärbräda tillför du en praktisk detalj till köket och en varm glöd. Gjord av brasiliansk valnöt som har en fin, mörk nyans som är personlig och inbjudande. Den generösa storleken ger den många användningsmöjligheter, exempelvis förbereda eller servera mat. Skärbrädan ska endast handdiskas.
 • House Doctor - Walnut Skärbräda 35x22 cm

  House Doctor - Walnut Skärbräda 35x22 cm
  Med denna skärbräda tillför du en praktisk detalj till köket och en varm glöd. Gjord av brasiliansk valnöt som har en fin, mörk nyans som är personlig och inbjudande. Den generösa storleken ger den många användningsmöjligheter, exempelvis förbereda eller servera mat. Skärbrädan ska endast handdiskas.
 • House Doctor Nature 2 stk. Skärbrädor

  House Doctor Nature 2 stk. Skärbrädor
  En vacker och unik skärbräda från House Doctor som här kommer i ett set med två storlekar på Ø22 cm, och Ø28 cm. Du har möjlighet att lägga upp tapas med massa goda korvar och bröd. Skärbrädorna är gjorda av akaciaträ vilket ger en unik design då färgen varierar. De tål inte maskindisk men underhåll dem gärna genom att smörja in dem i matolja.
 • House Doctor Nature Skärbräda - Skärbrädor Akacia Trä

  House Doctor Nature Skärbräda - Skärbrädor Akacia Trä
  Nature Skärbräda från House Doctor. En snygg skärbräda i rund design som gör att den sticker ut ur mängden. Fungerar lika bra att skära upp grönsaker på, som en serveringsbräda för snittar, ost eller annat gott tilltugg. I skaftet finns ett hål så att du kan hänga upp den, det blir en härlig inredningsdetalj i köket. Bör diskas för hand. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • House Doctor Nature Skärbräda/serveringsbräda 2-pack - Skärbrädor Akacia Trä

  House Doctor Nature Skärbräda/serveringsbräda 2-pack - Skärbrädor Akacia Trä
  Serveringsbrädorna är gjorda i snyggt akaciaträ, de har en rund stilren form och bekväma handtag för snabb och enkel hantering. Till skillnad från vanliga skärbrädor är de perfekta att ha på matbordet eller till plockmatsbordet. Skärbrädorna/serveringsbrädorna tål inte maskindisk och bör därför handdiskas istället. Om träet håller på att bli torrt kan man lätt underhålla dem genom att smörja in med vanlig matolja. Detta 2-pack innehåller en skärbräda med 22 cm i diameter och en med 28 cm i diameter. De är perfekta som komplement till de vanliga skärbrädorna i köket och kan utöver till bara tilltugg även användas som mattallrikar för en mer spännande och naturinspirerad servering. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Skärbräda, Carve, Natur

  Skärbräda, Carve, Natur
  Skär ditt bröd och servera det på skärbrädan Carve från House Doctor. Brädan är tillverkad av valnötsträ och är lika delar praktisk som dekorativ. Den gör också ditt kök lite mer personligt tack vare träets många nyanser och detaljer. Två dekorativa inlägg ser till att skärbrädan inte blir skev. Denna skärbräda i valnötsträ har en bra storlek som gör att den kan användas i många syften. Använd som serveringsfat för avslappnade middagsfester eller helt enkelt för att skära ditt bröd. När du inte använder skärbrädan kan du luta den mot väggen och göra den till en del av köksinredningen.
 • Skärbräda, Carve, Natur

  Skärbräda, Carve, Natur
  Den långa skärbrädan Carve från House Doctor är både praktisk och dekorativ. Den är tillverkad av valnötsträ, vilket ger den din köksinredning en varm och inbjudande touch, inte minst tack vare de synliga träfibren. Två dekorativa inlägg lägger pricken över i:et och ser till att skärbrädan inte blir skev. Dess längd och handtag ber dig nästan att använda skärbrädan som serveringsfat för tapas eller snacks när du har bjudit gäster på besök. Eller så kan du helt enkelt använda den för att skära ditt bröd och dina franska baguetter. När du inte använder skärbrädan kan du luta den mot väggen och göra den till en del av köksinredningen.
 • House Doctor Carve Skärbräda 44x25 Cm Natur - Skärbrädor Oljad Valnöt

  House Doctor Carve Skärbräda 44x25 Cm Natur - Skärbrädor Oljad Valnöt
  Carve Skärbräda 44x25 Cm, Natur från House Doctor. Skärbrädor Oljad Valnöt. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • House Doctor Carve Skärbräda 54x21 Cm - Skärbrädor Oljad Valnöt Natur

  House Doctor Carve Skärbräda 54x21 Cm - Skärbrädor Oljad Valnöt Natur
  Carve Skärbräda 54x21 Cm, Natur från House Doctor. Skärbrädor Natur Oljad Valnöt. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Skärbräda Carve 54x21 cm Natur

  Skärbräda Carve 54x21 cm Natur
 • Skärbräda Carve 44x25 cm Natur

  Skärbräda Carve 44x25 cm Natur
ilead