Jamie Oliver knivprodukter

Jamie Oliver är ännu en i raden av kändiskockar som tagit fram egna köksredskap. Många olika produkter för matlagning bär hans namn och här finns knivarna.

Utbudet av Jamie Olivers knivar är enkelt, stilrent och det finns skönt nog inte en hel uppsjö att välja bland. Köp ett färdigt set med 3 knivar eller var för sig av kockkniv, brödkniv och skalkniv. Jamie har en förmåga att visa hur enkelt matlagning kan vara och det tycker vi återges i knivsortimentet.

 • Jamie Oliver Frukt Och Skalkniv T1 11 cm Svart

  Jamie Oliver Frukt Och Skalkniv T1 11 cm Svart
  Detta är en liten skalkniv från Jamie Oliver som är utformad för att skala frukt. Du kan även skala grönsaker eller rotfrukter om du önskar. Handtaget är svart och greppvänligt så du har full balans och kontroll över skalningen. Kniven har ett Japanskt blad och det står namn på änden av kniven så den är lätt att hitta i knivblocket.
 • Jamie Oliver Skärbräda 46x34x2.5cm Akacia

  Jamie Oliver Skärbräda 46x34x2.5cm Akacia
  Träskärbräda från Jamie Oliver. Skärbrädan är tillverkad av akacia trä och har måtten 46x34z2.5 cm. Oljas in med matolja vid behov för att förlänga livslängden. Tål ej maskindisk.
 • Jamie Oliver Knivset 3 delar

  Jamie Oliver Knivset 3 delar
  3 knivar i ett set från Jamie Oliver.Setet innehåller en grönsakskniv, universalkniv och en kockkniv. Knivarna är tillverkade i japanskt rostfritt stål med genomgående knivblad. Ett perfekt knivset att ha i ditt kök! Vi rekommenderar att du handdiskar dina knivar för att bevara livslängden och kvalitén.Innehåll: Grönsakskniv 11 cm, Universalkniv 15 cm & Kockkniv 19 cm.Material: Rostfritt Stål