Jamie Oliver knivprodukter

Jamie Oliver är ännu en i raden av kändiskockar som tagit fram egna köksredskap. Många olika produkter för matlagning bär hans namn och här finns knivarna.

Utbudet av Jamie Olivers knivar är enkelt, stilrent och det finns skönt nog inte en hel uppsjö att välja bland. Köp ett färdigt set med 3 knivar eller var för sig av kockkniv, brödkniv och skalkniv. Jamie har en förmåga att visa hur enkelt matlagning kan vara och det tycker vi återges i knivsortimentet.

Utvalda knivar från Jamie Oliver

 • Jamie Oliver Knivset 3 delar

  Jamie Oliver Knivset 3 delar
  Med det här knivsetet i tre delar från Jamie Oliver får du en trio som är otroligt användbar i köket. Dels får du en mångsidig kockkniv som är perfekt för för kött, grönsaker och örter. Du får även en liten och vass skalkniv för enkel hantering av frukt och grönt. Sist men inte minst får du en praktisk kökskniv, som du med fördel använder för att förbereda lunchsalladen eller slänga ihop en snabb vardagsmiddag.De slitstarka knivarna är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, som är ishärdat för maximal prestanda och hållbarhet. Knivarna är dessutom välbalanserade, så att du får ett bekvämt och säkert grepp. Du  kommer att vilja sätta igång direkt – med den här vassa trion blir det både roligt och enkelt att laga mat.Tillsammans utgör Jamie Oliver och det franska märket Tefal ett perfekt matlagningsteam. I nästan två decennier har de utvecklat produkter ihop, där Jamie bidrar med sina kunskaper och sin passion för mat och Tefal står för teknik och förstklassig prestanda. Resultatet är pålitliga produkter av hög kvalitet, som gör det till en fröjd att laga mat från grunden.Bladlängd:Kockkniv – 15 centimeter.Kökskniv – 12 centimeter.Skalkniv – 9 centimeter.
 • Jamie Oliver Knivset 2 delar

  Jamie Oliver Knivset 2 delar
  Med det här knivsetet i två delar från Jamie Oliver får du en kombo som är otroligt användbar i köket. Du får dels en mångsidig kockkniv som är perfekt för att skära upp det mesta, till exempel högkvalitativt kött eller färska örter. Du får även en liten och vass skalkniv, som är fenomenal när du ska skära frukt eller grönsaker. De välbalanserade knivarna är ishärdade för överlägsen prestanda, vilket gör att de är slitstarka och håller länge. De ger dig dessutom ett bekvämt grepp, så att du kan hacka och skära på bästa sätt. Det är bara att sätta igång – med de här knivarna kommer du garanterat ha lust att laga mat ofta.Tillsammans utgör Jamie Oliver och det franska märket Tefal det perfekta matlagningsteamet. De har tagit fram produkter ihop i nästan två decennier, där Jamie bidrar med sina kunskaper och sin passion för mat och Tefal står för teknik och  förstklassig prestanda. Resultatet är högkvalitativa och pålitliga produkter som gör det till en riktig fröjd att laga mat från grunden.Bladlängd:Kockkniv – 15 centimeter.Skalkniv – 9 centimeter.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm
  En väldigt användbar och mångsidig Kockkniv från Jamie Oliver Tefal.Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm är en väldigt allround universalkniv som passar till att utföra de flesta kökssysslor med.Denna klassiska kockkniv är en av de vanligaste knivarna i ett kök och det är en kniv med många användningsområden. Jamie Oliver kniven kan användas allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skala frukt, skära kött, kyckling och grönsaker eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider! Denna Jamie Oliver kockkniv kommer helt enkelt att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.Allroundkniven från Jamie Oliver är tillverkad av högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär något med denna 20 cm långa Kockkniv från Jamie Oliver.Bladet på Kockkniven från Jamie Oliver är 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,5 centimeter.Denna Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm
  Ett mångsidigt och användbart set med tre knivar från Jamie Oliver Tefal.Tre knivar från Jamie Oliver Tefal i ett set som är väldigt användbart i köket. De tre knivarna som ingår är:- Kockkniv med bladlängd: 15 cm - Universalkniv med bladlängd: 12 cm - Skalkniv med bladlängd: 9 cm Dessa tre knivar kan användas till allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt väldigt användbara knivar vare det sig gäller att skala frukt, skära bröd, grönsaker eller kött eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider! Knivarna är tillverkade i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtagen är tillverkade i hygienisk plast och på det hela är knivarna välbalanserade med blad och handtag så att de både är sköna att hålla i och att de ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär med någon av de tre köksknivarna från Jamie Oliver.Detta Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och dessa Jamie Oliver Tefal köksknivar som är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver Kockkniv 20 cm

  Jamie Oliver Kockkniv 20 cm
  Med den här kockkniven från Jamie Oliver får du den perfekta allroundkniv, som snabbt blir din bästa vän i köket. Använd den för att tärna grönsaker till ratatouillen, hacka färska örter, skära upp kött av hög kvalitet och mycket mer. Knivens blad är 20 centimeter långt, och knivens totalllängd är 33,5 centimeter. Den är tillverkad av rostfritt stål, och är ishärdad för maximal slitstyrka och prestanda. Dessutom är kniven otroligt välbalanserad, så att du får ett grepp som är både bekvämt och säkert. Börja planera vad du ska laga redan nu – med den här kniven kommer du vilja sätta igång direkt.Jamie Oliver och det franska märket Tefal utgör helt klart ett perfekt matlagningsteam. I närmare två decennier har de utvecklat produkter tillsammans, där Jamie bidrar med sina kunskaper och sin passion för mat medan Tefal står för teknik och förstklassig prestanda. Resultatet är pålitliga produkter av hög kvalitet som du kan lita på, och som gör matlagning från grunden till en riktig fröjd.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm
  Två mycket användbara knivar från Jamie Oliver Tefal.Två köksknivar från Jamie Oliver Tefal i ett set som är väldigt användbart för alla sorters matlagning. De två Jamie Oliver Tefal knivar som ingår är:- Kockkniv med bladlängd: 15 cm - Skalkniv med bladlängd: 9 cm De två knivarna kan var och en för sig användas till allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt väldigt användbara knivar vare det sig gäller att skala frukt, skära bröd, grönsaker eller kött eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider! Knivarna är tillverkade i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtagen är tillverkade i hygienisk plast och på det hela är knivarna välbalanserade med blad och handtag så att de både är sköna att hålla i och att de ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär med någon av de två köksknivarna från Jamie Oliver.Detta Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och dessa Jamie Oliver Tefal köksknivar som är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver Trancherkniv 20 cm

  Jamie Oliver Trancherkniv 20 cm
  Med den här förskäraren från Jamie Oliver får du en välbalanserad kniv med fantastisk precision – perfekt för söndagssteken, julskinkan, ugnsrostad blomkål eller helstekt kyckling. Trancherkniven är ishärdad, vilket ger den både extra slitstyrka och en överlägsen prestanda. Den är dessutom otroligt välbalanserad, så att du får ett grepp som är både bekvämt och säkert. Bladets längd är 20 centimeter och knivens totallängd är 33,5 centimeter. En solklar favorit i köket som gör det extra roligt att laga mat.Jamie Oliver och det franska märket Tefal är tillsammans det perfekta matlagningsteamet, och har tagit fram  produkter ihop i närmare två decennier. I samarbetet bidrar Jamie med sin stora kunskap och passion för mat, medan Tefal står för den innovativa tekniken och den förstklassiga kvaliteten. Resultatet är riktigt bra produkter som gör matlagning från grunden till en riktig fröjd.
 • Jamie Oliver Skalkniv 9 centimeter

  Jamie Oliver Skalkniv 9 centimeter
  Nätt och vass skalkniv från Jamie Oliver som låter dig skära med precision. Använd den med fördel till exempel för att skära ut apelsinklyftor och skiva crutitéer, eller för att för att förbereda svamp och morötter för den rustika grytan. Kniven är tillverkad av rostfritt stål och är ishärdad för optimal slitstyrka och maximal prestanda. Den är dessutom välbalanserad, så att du får ett grepp som är både bekvämt och säkert. Bladet är 9 centimeter långt och knivens totallängd är 20,2 centimeter. Ett litet men naggande gott tillskott i knivblocket som inte kommer att göra dig besviken.Jamie Oliver och det franska märket Tefal är utan tvekan ett perfekt matlagningsteam, och har utvecklat produkter ihop i nästan två decennier. Medan Jamie bidrar med sin stora kunskap och passion för mat, står Tefal för innovativ teknik och förstklassig prestanda. Resultatet är pålitliga produkter av hög kvalitet som gör det till en riktig fröjd att laga mat från grunden.
 • Jamie Oliver Brödkniv 20 cm

  Jamie Oliver Brödkniv 20 cm
  Med den här brödkniven från Jamie Oliver får du alltid ett stadigt grepp. Kniven är ishärdad för överlägsen prestanda, och ger dig en perfekt skiva varje gång oavsett om du skär ett frasigt surdegsbröd, ett gott bikarbonatbröd eller en hembakad fullkornslimpa. Ett riktigt måste i köket. Knivens blad är 20 centimeter långt, och kniven har en totallängd på 33,6 centimeter.Jamie Oliver och det franska märket Tefal utgör tillsammans det perfekta matlagningsteamet, och har tagit fram produkter tillsammans i nästan två decennier. Jamie bidrar med sina kunskaper och sin passion för mat, medan Tefal står för tekniken och för förstklassig prestanda. Resultatet är högkvalitativa och pålitliga produkter, som gör det till en riktig fröjd att laga mat från grunden.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Allkniv 12 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Allkniv 12 cm
  En Allkniv från Jamie Oliver Tefal.Jamie Oliver Tefal Allkniv 12 cm är en väldigt användbar allroundkniv för alla sorters matlagning och kökssysslor. Kniven kommer att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.Jamie Oliver universalkniven kan användas allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skala frukt, skära kött, kyckling och grönsaker eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider! Allkniven är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär något med den 12 cm långa allkniven från Jamie Oliver.Bladet på kniven är 12 cm och den totala längden på kniven inklusive handtaget är 20,2 centimeter.Denna Jamie Oliver Tefal Allkniv 12 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm
  En underbar och lättanvänd Brödkniv från Jamie Oliver Tefal.Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm är en väldigt smidig, vass och precis brödkniv med ett serraterat blad.Ett serraterat blad på en kniv betyder att den har en räfflad egg eller sågtandat blad för att kunna skära i hårda skorpor såväl som mjuka råvaror. Så vare sig du ska skära upp en surdegslimpa du inhandlat på ditt favoritbageri eller hemmagjorda scones till frukosten är denna brödkniv från Jamie Oliver det perfekta redskapet för att få till perfekta skivor utan problem.Denna Jamie Oliver brödkniv kommer helt enkelt att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.Brödkniven från Jamie Oliver är tillverkad av högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär upp bröd, limpor och frallor med denna 20 cm långa brödkniv från Jamie Oliver.Bladet på Brödkniven från Jamie Oliver är 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,6 cm.Denna Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm
  En fantastisk trancherkniv från Jamie Oliver Tefal.Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm är en väldigt användbar förskärare eller trancherkniv för att skära upp kött men givetvis även andra saker i köket som kan vara svåra att skära. Kniven kommer att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver. Jamie Oliver trancherkniven kan användas för att skära upp julskinka, stekar eller hela kycklingar. Men den kan givetvis användas för många andra arbetsuppgifter i köket som till exempel att skära upp broccoli, ungsstekt blomkål eller andra varor som kan vara svåra att skära med en vanlig kökskniv. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skära kött, kyckling och grönsaker till lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider som julskinka eller kalkon! Förskäraren är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär något med den 20 cm långa trancherkniven från Jamie Oliver.Bladet på Trancherkniven från Jamie Oliver är rejäla 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,5 centimeter.Denna Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Grönsakskniv 9 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Grönsakskniv 9 cm
  En grönsakskniv från Jamie Oliver Tefal.Jamie Oliver Tefal Grönsakskniv 9 cm är en väldigt användbar grönsakskniv och skalkniv för alla sorters matlagning. Jamie Oliver kniven kan användas allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skala frukt, skära grönsaker eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider! Grönsakskniven är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär något med grönsakskniven med det 9 cm långa bladet från Jamie Oliver.Bladet på skalkniven från Jamie Oliver är 9 centimeter långt och knivens totallängd är 20,2 centimeter.Denna Jamie Oliver Tefal Grönsakskniv 9 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Medium 37x25 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Medium 37x25 cm
  En smidig och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.En vacker skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad. Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium 37x25 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar. Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium är 37 cm lång och 25 cm bred. Den är 2,2 cm tjock för enkel hantering och har spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.Skärbrädan är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för förrätter.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Stor 49x28 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Stor 49x28 cm
  En stor och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.En underbar skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad. Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Stor 49x28 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar. Jamie Oliver Skärbräda stor är 49 cm lång och 28 cm bred. Den är 2,5 cm tjock så den tål att användas för att hantera alltifrån stora köttbitar till mycket frukt, potatis, grönsaker eller vad du än vill skära eller hacka upp. Den har även spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.Denna stora skärbräda är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för allehanda rätter.
 • Jamie Oliver Tournierkniv 7 cm

  Jamie Oliver Tournierkniv 7 cm
  Med den här tournierkniven från Jamie Oliver får du ett smart verktyg med ett kort böjd blad som passar perfekt för att skala eller forma frukt och grönsaker. Kniven är tillverkad av rostfritt stål och är ishärdad för extra slitstyrka och maximal prestanda. Den är dessutom otroligt välbalanserad, så att du får ett grepp som är både bekvämt och säkert. Knivbladet är 7 centimeter långt och knivens totallängd är 18,3 centimeter. Använd den med fördel för att göra vackra pocherade päron, eller för att skära upp de färska kronärtskockorna från trädgårdgårdslandet – med rätt redskap är det bara fantasin som sätter gränserna i köket.Man kan säga att Jamie Oliver och det franska märket Tefal utgör ett helt perfekt matlagningsteam. De har tagit fram produkter ihop i närmare två decennier, ett samarbete där Jamie bidrar med sin stora kunskap och passion för mat medan Tefal står för innovativ teknik och förstklassig prestanda. Resultatet är riktigt högkvalitativa produkter som du kan lita på, och som gör matlagning från grunden till en riktig fröjd.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm
  En Skalkniv eller Tournierkniv från Jamie Oliver Tefal.Jamie Oliver Tefal Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm är en väldigt användbart skal och tournierkniv. En Tournier kniv är en liten följsam skalkniv. Det svänga bladet på Jamie Oliver kniven gör att den är perfekt till att skala rundade frukter och grönsaker med och även för att formskära och dekorera frukt och grönsaker, det som kallas att tournera frukt och grönsaker.Kniven kommer att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.Skalkniven är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär något med den 7 cm långa skalkniven från Jamie Oliver.Bladet på skalkniven från Jamie Oliver är 7 centimeter långt den totala längden på kniven är 18,3 centimeter.Denna Jamie Oliver Tefal Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset Köttknivar 4 x 12 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset Köttknivar 4 x 12 cm
  Fyra rejäla biffknivar från Jamie Oliver Tefal.Jamie Oliver Tefal Knivset Köttknivar 4 x 12 cm består av fyra stycken smidiga, vassa och rejäla köttknivar för när du ska äta grillat kött, rediga biffar eller annan mat som kan vara svår att skära i med en vanlig matkniv Dessa Jamie Oliver köttknivar kommer förenkla din vardag och sätta guldkant på dina grillfester och middagsbjudningar genom sin snygga design och dess skärpa.Knivsetet från Jamie Oliver är tillverkat av högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver. Handtagen är tillverkade i hygienisk plast och på det hela är knivarna välbalanserade med blad och handtag så att de både är sköna att hålla i och att de ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär i maten med köttknivarna från Jamie Oliver.Bladen på Biffknivarna från Jamie Oliver är 12 centimeter långa.Dessa Jamie Oliver Tefal Knivset Köttknivar 4 x 12 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och dessa Jamie Oliver Tefal köttknivs set som är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
 • Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Liten 28 x 21 cm

  Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Liten 28 x 21 cm
  Liten och smidig skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.En vacker liten skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad. Denna Skärbräda är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar. Jamie Oliver Tefal Skärbräda Liten är 28 cm lång och 21 cm bred. Den är 2 cm tjock för enkel hantering och har spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.Skärbrädan är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för förrätter.