Andra varumärken

Jamie Oliver knivprodukter

Jamie Oliver är ännu en i raden av kändiskockar som tagit fram egna köksredskap. Många olika produkter för matlagning bär hans namn och här finns knivarna.

Utbudet av Jamie Olivers knivar är enkelt, stilrent och det finns skönt nog inte en hel uppsjö att välja bland. Köp ett färdigt set med 3 knivar eller var för sig av kockkniv, brödkniv och skalkniv. Jamie har en förmåga att visa hur enkelt matlagning kan vara och det tycker vi återges i knivsortimentet.

 • Jamie Oliver Knivset 3 delar

  3 knivar i ett set från Jamie Oliver.Setet innehåller en grönsakskniv, universalkniv och en kockkniv. Knivarna är tillverkade i japanskt rostfritt stål med genomgående knivblad. Ett perfekt knivset att ha i ditt kök! Vi rekommenderar att du handdiskar dina knivar för att bevara livslängden och kvalitén.Innehåll: Grönsakskniv 11 cm, Universalkniv 15 cm & Kockkniv 19 cm.Material: Rostfritt Stål   
 • Skärbräda 46x27 cm Acacia

  Vacker skärbräda tillverkad i acasiaträ, designad av Jamie Oliver. Både vacker att ha ståendes framme som praktisk. Använd som skärbräda eller som serveringsfat till goda ostar eller snittar. Mellersta storleken i serien, finns även i 2 storlekar till.
 • Skärbräda 52x32 cm Acacia

  Vacker skärbräda tillverkad i acasiaträ, designad av Jamie Oliver. Både vacker att ha ståendes framme som praktisk. Använd som skärbräda eller som serveringsfat till goda ostar eller snittar. Största storleken i serien, finns även i 2 storlekar till.
 • T1 Mezzaluna Acacia

  T1 mezzaluna från varumärket Jamie Oliver, tillverkad i vackert acaciaträ. Det perfekta redskapet att använda när du ska hacka olika färska örter.
 • Jamie Oliver Knivblock inklusive 5 köksknivar

  Jamie Oliver Knivblock inklusive 5 köksknivar är en komplett samling köksknivarFrån engelska Jamie Oliver kommer detta snygga set med köksknivar tillsammans med en förvaring i trä. Alla köksknivarna är tillverkade i japanskt MoV-blad av rostfritt stål och har genomgående blad. Kraftigt bolster ger enastående balans och extra vikt och gör arbetet till en lek. Formade handtag designat för maximal komfort. Det står namn på änden av handtaget så den är lätt att hitta i knivblocket. 25 års garanti Följande köksknivar ingår:Brödkniv med en bladlängd på 22 cmKockkniv med en bladlängd på 19 cmFiléknivFruktkniv med en bladlängd på 11 cmGrönsakskniv
 • Jamie Oliver Trancherset med trancherkniv och stekgaffel

  Jamie Oliver Trancherset med trancherkniv och stekgaffel är en perfekt presentTranchersetet innehåller en trancherkniv och en stekgaffel. Med dessa blir julskinkan ingen match att skiva upp. Blad på trancherkniven samt gaffel är tillverkade i rostfritt stål och genomgående. De böjda gaffeltänderna gör det möjligt att hålla i köttet när man skär upp det. Handtaget är svarta och formgivna för maximal ergonomi och komfort. Tål maskindisk. 25 års garanti.
 • Jamie Oliver Kockkniv 19 cm

  Jamie Oliver Kockkniv 19 cm är ett utmärkt komplementKockkniven från populära Jamie Oliver är tillverkad med ett blad i japanskt molybden och vanadium-stål. Bladet är genomgående och rostfritt förstås. Balansen är enastående bra tack vara en kraftiga bolstret, som är delen mellan handtaget och bladet. Att använda kökskniven blir därför enkelt och smidigt. Handtaget är svart och snyggt. Det är format för att ge maximal komfort. Om du placerar kökskniven i ett knivblock så är den lätt att hitta tack vare namnet som syns i änden på handtaget. Köksknivarna från Jamie Oliver kommer snabbt att bli favoriterna.Bladlängd: 19 cmMolybden och vanadiumstål25 års garanti
 • T1 Brödkniv 22 cm

  T1 brödkniv från Jamie Oliver. Tillverkad i japanskt rostfritt stål med genomgående knivblad. Har ett kraftigt bolster som ger enastående balans och extra vikt vilket gör arbetet till en lek. Det står namn på änden av kniven så den är lätt att hitta i knivblocket. Handdisk rekommenderas för att bevara knivarnas kvalitet. Kommer med 25 års garanti.
 • T1 Frukt/skalkniv 11 cm

  T1 frukt/skalkniv från Jamie Oliver. Tillverkad i japanskt rostfritt stål med genomgående knivblad. Har ett kraftigt bolster som ger enastående balans och extra vikt vilket gör arbetet till en lek. Det står namn på änden av kniven så den är lätt att hitta i knivblocket. Handdisk rekommenderas för att bevara knivarnas kvalitet. Kommer med 25 års garanti.
 • Skärbräda 42x21 cm Acacia

  Vacker skärbräda tillverkad i acasiaträ, designad av Jamie Oliver. Både vacker att ha ståendes framme som praktisk. Använd som skärbräda eller som serveringsfat till goda ostar eller snittar. Minsta storleken i serien, finns även i 2 storlekar till.
 • T1 Skärbräda 24 cm acacia

  T1 skärbräda tillverkad av acaciaträ, designad av Jamie Oliver. Både vacker att ha ståendes framme som praktisk. Använd vid tillredning av olika råvaror eller som serveringsfat till goda ostar eller snittar.
 • Jamie Oliver Brödkniv 22 cm

  Jamie Oliver Brödkniv 22 cm är ett utmärkt köksverktygBrödkniven från populära Jamie Oliver är tillverkad med ett blad i japanskt molybden och vanadium-stål. Bladet är genomgående och rostfritt förstås. Balansen är enastående bra tack vara en kraftiga bolstret, som är delen mellan handtaget och bladet. Att använda kökskniven blir därför enkelt och smidigt. Handtaget är svart och snyggt. Det är format för att ge maximal komfort. Om du placerar kökskniven i ett knivblock så är den lätt att hitta tack vare namnet som syns i änden på handtaget. Köksknivarna från Jamie Oliver kommer snabbt att bli favoriterna.Bladlängd: 22 cmMolybden och vanadiumstål25 års garanti
 • Jamie Oliver Fruktkniv 11 cm

  Jamie Oliver Fruktkniv 11 cm är ett utmärkt komplementFruktkniven från populära Jamie Oliver är tillverkad med ett blad i japanskt molybden och vanadium-stål. Bladet är genomgående och rostfritt förstås. Balansen är enastående bra tack vara en kraftiga bolstret, som är delen mellan handtaget och bladet. Att använda kökskniven blir därför enkelt och smidigt. Handtaget är svart och snyggt. Det är format för att ge maximal komfort. Om du placerar kökskniven i ett knivblock så är den lätt att hitta tack vare namnet som syns i änden på handtaget. Köksknivarna från Jamie Oliver kommer snabbt att bli favoriterna.Bladlängd: 11 cmMolybden och vanadiumstål25 års garanti
 • Jamie Oliver Frukt Och Skalkniv T1 11 cm Svart

  Detta är en liten skalkniv från Jamie Oliver som är utformad för att skala frukt. Du kan även skala grönsaker eller rotfrukter om du önskar. Handtaget är svart och greppvänligt så du har full balans och kontroll över skalningen. Kniven har ett Japanskt blad och det står namn på änden av kniven så den är lätt att hitta i knivblocket.
 • Jamie Oliver Knivset 3 delar T1 Svart

  Knivset med 3 delar JO T1.Innehåller 3 knivar:Grönsakskniv 11 cm.Universalkniv 15 cm.Kockkniv 19 cm.Knivarna är gjorda i japanskt rostfritt stål med genomgående knivblad.Handdisk rekommenderas för att bevara knivarnas kvalitet.25 års garanti.
 • Jamie Oliver Skärbräda 46x34x2.5cm Akacia

  Träskärbräda från Jamie Oliver. Skärbrädan är tillverkad av akacia trä och har måtten 46x34z2.5 cm. Oljas in med matolja vid behov för att förlänga livslängden. Tål ej maskindisk.
 • Jamie Oliver Skalkniv Y-peeler Svart

  Y-peeler är en skalkniv från Jamie Oliver. Y-peeler hjälper dig skala både rotfrukter, grönsaker och frukter. En viktig investering att ha i kökslådan. Skalaren är tillverkad i japanskt stål.