Andra varumärken

Joseph Joseph knivprodukter

Tvillingbröderna Richard och Antony valde att studera olika ämnen på universitet. Antony vald design och Richard ekonomi, något de sedan använt tillsammans när de grundade märket Joseph Joseph år 2003. Köksartiklar och däribland knivar och knivtillbehör är deras område.

Här hittar du bland annat unik design på vikbara skärbrädor och färgkodade set med ställ.

 • Joseph Joseph Index steel 100 Box med 4 st skärbrädor Stor

  Joseph Joseph har tagit fram en exklusiv serie med köksredskap som man kallar "100 Collection". Kollektionen innebär produkter med en elegant framtoning i rostfritt och svart. 4 st skärbrädor med olika märkningar: "Fisk", "Kött", "Tillagad mat", "Grönsaker". Mått på skärbrädorna: 34 cm x 24 cm.Lätta att torka av.Skärbrädorna går att diska i diskmaskin i översta korgen.Boxen går inte att diska i diskmaskin.
 • Joseph Joseph Index Skärbrädor Set MiniGrå/Färgade 15,5 cm

  Praktiskt, platsbesparande set med 4 färgkodade skärbrädor – för rött kött, grönsaker, fisk och lagad mat/bröd.   Alla skärbrädor är även märkta med flikar med symboler på de olika ändamålen. Det ingår även att praktiskt förvaringsställ. Färger på skärbrädorna: grön = grönsaker, blå = fisk, vit = lagad mat och röd = kött.  Färg på stället: Grå.Material: Plast.Längd: 15,5 cm.Bredd: 7 cm.Höjd: 21,6 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Vit

  En vit funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror. Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Limegrön

  En härligt limegrön och funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror. Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Svart

  En svart funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror.Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Index Skärbrädor Set Mini Silver/Färgade 15,5 cm

  Praktiskt, platsbesparande set med 4 färgkodade skärbrädor – för rött kött, grönsaker, fisk och lagad mat/bröd. Perfekta skärbrädor för att rusta upp i köket med och kunna skilja på vilken skärbräda du använder till olika råvaror. Hygieniskt och praktiskt! Alla skärbrädor är även märkta med flikar med symboler på de olika ändamålen. Det ingår även att praktiskt förvaringsställ. Färger på skärbrädorna: grön = grönsaker, blå = fisk, vit = lagad mat och röd = kött.  Färg på stället: Silver.Material: Plast.Längd: 15,5 cm.Bredd: 7 cm.Höjd: 21,6 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Stor Bambu 33 cm

  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara. Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 26 cm.Bredd: 21 cm.Höjd: 1 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Liten Bambu 26 cm

  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara.  Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 33 cm.Bredd: 27 cm.Höjd: 1,3 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Index Compact Skärbrädor Set Silver/Färgade 20,6 cm

  Praktiskt, platsbesparande set med 4 färgkodade skärbrädor – för rött kött, grönsaker, fisk och lagad mat/bröd. Perfekta skärbrädor för att rusta upp i köket med och kunna skilja på vilken skärbräda du använder till olika råvaror. Hygieniskt och praktiskt! Alla skärbrädor är även märkta med flikar med symboler på de olika ändamålen. Det ingår även att praktiskt förvaringsställ. Färger på skärbrädorna: grön = grönsaker, blå = fisk, vit = lagad mat och röd = kött.  Färg på stället: Silver.Material: Plast.Längd: 20,6 cm.Bredd: 7,8 cm.Höjd: 31,3 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Index Compact Skärbrädor Set Grå/Färgade 20,6 cm

  Praktiskt, platsbesparande set med 4 färgkodade skärbrädor – för rött kött, grönsaker, fisk och lagad mat/bröd.   Alla skärbrädor är även märkta med flikar med symboler på de olika ändamålen. Det ingår även att praktiskt förvaringsställ. Färger på skärbrädorna: grön = grönsaker, blå = fisk, vit = lagad mat och röd = kött.  Färg på stället: Grå. Material: Plast.Längd: 20,6 cm.Bredd: 7,8 cm.Höjd: 31,3 cm.Garanti 2 år.
 • Joseph Joseph Index+ Advance Box med 4 stskärbrädor Antrasit

  Graphite 33 x 8 x 24 cm.
 • Joseph Joseph Index+ Advance Box med 4 stskärbrädor Stor Silver

  Silver 37,5 x 8 x 28 cm.
 • Skärbräda Chop2Pot Bambu, 26x21 cm - Joseph Joseph

  Skärbräda i bambu från Joseph Joseph som går att vika på mitten. Dimensioner: 26x21 cm
 • Joseph Joseph Skärbräda Chop 2Pot Plus Svart

  Skärbräda Chop 2Pot Plus Svart Joseph Joseph
 • Joseph Joseph Hopvikbar skärbräda

  Hopvikbar skärbräda Joseph Joseph
 • Joseph Joseph Skärbräda Chop 2Pot Plus Röd

  Skärbräda Chop 2Pot Plus Röd Joseph Joseph
 • Joseph Joseph Skärbräda Chop 2Pot Plus Vit

  Skärbräda Chop 2Pot Plus Vit Joseph Joseph
 • Joseph Joseph Elevate 100 knives Carousel Set

  Elevate 100 knives Carousel Set Joseph Joseph