Joseph Joseph knivprodukter

Tvillingbröderna Richard och Antony valde att studera olika ämnen på universitet. Antony vald design och Richard ekonomi, något de sedan använt tillsammans när de grundade märket Joseph Joseph år 2003. Köksartiklar och däribland knivar och knivtillbehör är deras område.

Här hittar du bland annat unik design på vikbara skärbrädor och färgkodade set med ställ.

 • Joseph Joseph Folio skärbräde-set i stål/roséguld

  Joseph Joseph Folio skärbräde-set i stål/roséguld
  Detta skärbrädeset från Joseph Joseph bjuder på en organiserade förvaring i en elegant design. Den slanka förvaringshållaren har tidnings- och katalog inspirerat utseende. Hållaren är tillverkad av rostfritt stål och varje skärbräda har också ett handtag i stål. Varje skärbräda har även glidfria fötter. Det är ordentligt med avstånd mellan de 4 skärbrädorna så att luften lätt kan cirkulera. Färgfördelningen är praktisk om du inte vill använda samma skärbräda till olika skäruppgifter. Skärbrädorna är dubbelsidiga och finns i mängd olika storlekar och utgåvor från Joseph Joseph.
 • Joseph Joseph Folio skärbräde-set i stål/svart

  Joseph Joseph Folio skärbräde-set i stål/svart
  Detta skärbrädeset från Joseph Joseph bjuder på en organiserade förvaring i en elegant design. Den slanka förvaringshållaren har tidnings- och katalog inspirerat utseende. Hållaren är tillverkad av rostfritt stål och varje skärbräda har också ett handtag i stål. Varje skärbräda har även glidfria fötter. Det är ordentligt med avstånd mellan de 4 skärbrädorna så att luften lätt kan cirkulera. Färgfördelningen är praktisk om du inte vill använda samma skärbräda till olika skäruppgifter. Skärbrädorna är dubbelsidiga och finns i mängd olika storlekar och utgåvor från Joseph Joseph.
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Liten Bambu 26 cm

  Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Liten Bambu 26 cm
  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara.  Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 33 cm.Bredd: 27 cm.Höjd: 1,3 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Vit

  Joseph Joseph Chop2pot PLUS Vit
  En vit funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror. Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Multi-peel juliennejärn grå/orange

  Joseph Joseph Multi-peel juliennejärn grå/orange
  Smart multi-peel juliennejärn från Joseph Joseph med två funktioner. Julienneskäraren är idealisk till tunna stavar med den vassa klingan i rostfritt stål. På sidan är det utrustat me den liten rund kniv, som är perfelt till att göra små dekorativa detaljer och fina dekorations strimlor. Med et mjukt, ergonomiskt handtag så tappar du inte greppet ens med fuktiga händer.Det y-formade juliennejärnet är i grå plast med en frisk orangefärgad topp, som tål maskindisk. Med produkterna från Joseph Joseph får du innovativ köksutrustning i hög kvalitet.
 • Joseph Joseph Index+ Advanced Box 4 st., silver

  Joseph Joseph Index+ Advanced Box 4 st., silver
  Med detta skärbräde-set får du dina skärbrädor uppdelade i kategorier så att du lätt kan undgå att mixa olika sorters matvaror på dina skärbrädor och därmed undgå kryddkontaminering av matvarorna. I setet så ingår fyra skärbrädor med non-slip fötter, vinklad kant och flärpkategorisering med bilder som visar olika typer av matvaror så som fisk, rått kött, färdiglagad mat och grönt. Själva behållaren har också en glidskär bottnen och står därför stadigt i köket. Ett super smart sätt att hantera matlagningen och skäruppgifterna av matvaror. Dessutom är designen kreativ med en flärpfördelning av brädorna.
 • Joseph Joseph Nest Skärbrädeset 3 st. Regular

  Joseph Joseph Nest Skärbrädeset 3 st. Regular
  Joseph Joseph är kända för sina färgglada och kreativa skärbrädor. Detta set från Nest-serien består av 4 skärbrädor i olika färger så att lätt kan bestämma vilka matvaror som används till vilken skärbräda, så håller du hygienen och undgår kryddkontaminering av matvarorna. Skärbrädorna är tillverkad av pp-plast och har handtag i rostfritt stål. De har en texturerad yta och som är knivvänlig. Hållaren håller varje bräda från varandra så att luft kan cirkulera och torka varje bräde och även hållaren har glidsäkra fötter.
 • Joseph Joseph - Disc Easy-Clean Pizzaskärare

  Joseph Joseph - Disc Easy-Clean Pizzaskärare
  Denna pizzaskärare från Joseph & Joseph låter dig skära pizza, bakverk och smörgåsar smidigt och effektivt. Skäraren har ett blad i rostfritt stål, som enkelt kan tas bort för rengöring.
 • Joseph Joseph - Chop2Pot Vikbar skärbräda Bambu Liten

  Joseph Joseph - Chop2Pot Vikbar skärbräda Bambu Liten
  Skärbräda i bambu från Joseph & Joseph. Bambuträet är tätare och mindre poröst än vanligt trä, vilket innebär att skärbrädan står emot vatten och vassa knivar bättre. Med skärbrädans innovativa, vikbara design blir det dessutom lättare än någonsin att hälla ned de färdigskurna råvarorna i pannan eller kastrullen.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Svart

  Joseph Joseph Chop2pot PLUS Svart
  En svart funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror.Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Chop2Pot skärbräda stor svart

  Joseph Joseph Chop2Pot skärbräda stor svart
  Gör matlagningen snabb och lätt med smarta Chop2Pot skärbräda från Joseph Joseph. Skärbrädan har en innovativ design med sidor som kan fällas upp, när du klämmer åt handtaget. Häll enkelt ner den skurna maten direkt från brädan ner i grytan eller skålen och slipp spill tack vare de funktionella sidorna.Skärbrädan har en stor skäryta på 36 x 27 cm och är i svart plast. Med non-slip som säkrar att brädan ligger bra på bordet. Praktisk och hög kvalitet som tål maskindisk.
 • Joseph Joseph - Julienne Skalare Multi-Peel

  Joseph Joseph - Julienne Skalare Multi-Peel
  Multiskalare från Joseph & Joseph som blir en ideal hjälpreda i köket. Skalaren innehåller två verktyg: ett tandat skalarblad samt en praktisk kanalkniv för att skapa fina garnityrer. Skalaren har ekonomiskt handtag och blad av rostfritt stål.
 • Joseph Joseph - Elevate Knivblock Trä med 5 knivar

  Joseph Joseph - Elevate Knivblock Trä med 5 knivar
  Knivset i bambuställ från Joseph & Joseph, bestående av fem stycken knivar för hemmakockens köksutmaningar. Knivarna hålls på plats i stället med hjälp av magnetism. Varje kniv har blad i japanskt rostfritt stål, med ett handtag med ett praktiskt stöd som gör att kniven kan stå på ett plant underlag utan att eggen vidrör ytan. Setet innehåller följande fem knivar: - Grönsakskniv - Santokukniv - Kockkniv - Brödkniv - Trancherkniv
 • Joseph Joseph - Elevate 100 Knivblock Med 5 knivar

  Joseph Joseph - Elevate 100 Knivblock Med 5 knivar
  Knivset från Joseph & Joseph i ett roterbart knivställ med halkskyddad botten. Innehåller vardagens viktigaste knivar, tillverkade i japanskt rostfritt stål, för hemmakocken som föredrar att laga mat med kvalitetsknivar. Till varje kniv ingår ett skyddande knivfodral i plast. Varje kniv är även färgmarkerad på ovansidan så att du kan skilja dem åt när de står i stället. Setet innehåller följande fem knivar: - Grönsakskniv - Tandad kniv - Santokukniv - Kockkniv - Brödkniv
 • Joseph Joseph - Index Skärbrädeset Mini 4-pack Rostfri

  Joseph Joseph - Index Skärbrädeset Mini 4-pack Rostfri
  Med Index miniskärbrädor från Joseph Joseph håller du koll på dina skärbrädor, både under matlagningen och då de inte används. Setet innehåller 4 små skärbrädor i olika färgkodning och etiketter som tydligt kategoriserar skärbrädorna för grönsaker, fisk, rått kött och tillagad mat. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror. Skärbrädan har en liten kant som fångar upp kött- och fruksafter. Tål diskmaskin. Alla skärbrädor har gummifötter på undersidan för att de ska ligga still på köksbänken. Ett praktiskt och stilrent ställ medföljer.
 • Joseph Joseph Index Bambu Skärbrädor 3 st.

  Joseph Joseph Index Bambu Skärbrädor 3 st.
  Med Index skärbrädorna från Joseph Joseph får du en enkel fördelning av vilken skärbräda som används till vilka matvaror och reducerar därför kryddkontamineringen av matvarorna. Designen är super enkelt och skärbrädorna är tillverkade av naturligt och hållbart bambu och är utrustande med små metall flärpar som kategoriserar brädorna. Ett enkelt och funktionellt sätt att förvara dina skärbrädor på, med ett stiligt utseende som passar varje kök.
 • Joseph Joseph Nest Skärbräde set 3 st. Large

  Joseph Joseph Nest Skärbräde set 3 st. Large
  Fokusera på hygienen lätt och bekvämt med skärbrädorna från Joseph Joseph. Brädorna är färgkodade och du kan därför själv bestämma och ha koll på, vilken skärbräda du använder till en viss typ av matvaror. Brädorna är tillverkade i PP-plast och handtagen är av rostfritt stål så att du lätt kan ta upp dem från hållaren. Detta set är en del av Nest-serien och är den största modellen du kan få med 3 skärbrädor med max mått på 25 x 35,5 cm.
 • Joseph Joseph - Index Steel Skärbrädeset 4-pack

  Joseph Joseph - Index Steel Skärbrädeset 4-pack
  Med Index skärbrädor från Joseph Joseph håller du koll på dina skärbrädor, både under matlagningen och då de inte används. Setet innehåller 4 skärbrädor i olika färgkodning och etiketter som tydligt kategoriserar skärbrädorna för grönsaker, fisk, rått kött och tillagad mat. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror. Skärbrädorna tål diskmaskin. Alla skärbrädor har gummifötter på undersidan för att de ska ligga still på köksbänken. Ett praktiskt och stilrent ställ medföljer.
 • Joseph Joseph Cut&Carve skärbräda svart 37,5 cm

  Joseph Joseph Cut&Carve skärbräda svart 37,5 cm
  Dubellfunktionell skärbräda från Joseph Joseph. Cut&Carve skärbrädan har en slät sida till vanlig skivming och en sida med en praktisk kötthållare, som håller kötet på plats. Bägge skärbrädans sidor har en liten lutning så både brödsmulor och saft från kött och grönsaker samlas i den enda änden. Enkel att rengöra både i diskmaskin och för hand.Skärbrädam ligger säkert och stabilt på bordet. Som med de andra produkterna från Joseph Joseph är skärbrädan en mix av kvalitet, funktionalitet och läcker design.
 • Joseph Joseph Index Skärbrädor 4 st. Regular

  Joseph Joseph Index Skärbrädor 4 st. Regular
  Med Index set får den en hållare med 4 skärbrädor där varje har sin egna funktion. Skärbrädorna är markerande med flärpar med bilder på matvaror. De är dessutom i olika färger så att du lätt kan skilja dem åt. Flärpfördelningen gör att du minskar kryddkontamineringen av dina matvaror och det är också mer hygieniskt att inte använda samma skärbräda till exempelvis både rått kött och grönsaker.
 • Joseph Joseph Index Skärbrädor 4 st.

  Joseph Joseph Index Skärbrädor 4 st.
  Detta Index set är tillverkat av rostfritt stål och innehåller 4 skärbrädor i plast med kategoriserade flärpar för att visa vilken sorts mat de ska användas till. Om du delar upp skärbrädornas användningsområde efter olika matvaror blir förberedelsen mer hygienisk och det minskar kryddkontamineringen. Utöver kategoriseringen är skärbrädorna också färgkodade och så har de glidsäkra fötter och slutande kanter som samlar upp saft och annat. Skärbrädorna tål att köras i diskmaskin och själva Index behållaren ska torkas av med en fuktig trasa.
 • Joseph Joseph - Doorstore Vägghängt knivset 4 delar

  Joseph Joseph - Doorstore Vägghängt knivset 4 delar
  Knivset från Joseph & Joseph i ett vägghängt självhäftande knivställ. Perfekt att fästa inuti ett köksskåp. Setet består av följande fyra användbara knivtyper som är grundläggande för vardagens matlagning. - Grönsakskniv - Tandad kniv - Santokukniv - Kockkniv
 • Joseph Joseph - Elevate Slimblock Knivställ med 5 knivar

  Joseph Joseph - Elevate Slimblock Knivställ med 5 knivar
  Elevate Knivset består av fem knivar i högkvalitativt japanskt rostfritt stål inklusive ett knivställ i stilren design. Knivstället innehåller även en integrerad knivslip som enkelt tas fram när knivarna behöver fräschas upp. Knivslippen hålls på plats genom magnetism. Ett oumbärligt set som gör att du kan känna dig säker på att ha en passande kniv för varje tillfälle! Setet består av följande knivar: - Skalkniv - Tandad kniv - Santoku-kniv - Kockkniv - Brödkniv
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda large, gråblå

  Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda large, gråblå
  Chop2Pot er den klassiska vikbara skärbrädan från Joseph Joseph. Skär och hacka grönsaker, kött och kryddor till matlagningen och krama sedan ihop handtaget och sidorna viks in så att du får en smart bana för råvarorna till stekpannan eller grytan. Det är enkelt och bekvämt att använda denna skärbräda med måtten 27 x 34 cm. Skärbrädan har också en knivvänlig yta som kan användas till all sorts matlagning.
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Röd

  Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Röd
  Skärbräda Cut & Carve Plus från Joseph Joseph. Med höga kanter runt om och med små piggar i mitten, för ett fast grepp om brödet eller steken, blir den till stor hjälp i köket. Om du skär kött samlas köttsafterna praktiskt upp och kan sedan lätt hällas av. Skärbrädan har en halksäker undersida och gummilister runt kanten, allt för en säker hantering. Du kan vända på skärbrädan och använda den sidan också.
 • Joseph Joseph - Index Skärbredset 4-pack med 4 knivar Silver

  Joseph Joseph - Index Skärbredset 4-pack med 4 knivar Silver
  Ett set beståenade av fyra skärbrädor inklusive ställ med knivförvaring. Fyra stycken knivar i olika storlekar ingår. Med Index skärbrädor från Joseph Joseph håller du koll på dina skärbrädor, både under matlagningen och då de inte används. Setet innehåller 4 skärbrädor i olika färgkodning och etiketter som tydligt kategoriserar skärbrädorna för grönsaker, fisk, rått kött och tillagad mat. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror. Skärbrädorna tål diskmaskin. Alla skärbrädor har gummifötter på undersidan för att de ska ligga still på köksbänken. Ett praktiskt och stilrent ställ medföljer.
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Skärbräda Bamboo

  Joseph Joseph - Cut & Carve Skärbräda Bamboo
  Skärbräda i bambu från Joseph & Joseph. Bambuträet är tätare och mindre poröst än vanligt trä, vilket innebär att skärbrädan står emot vatten och vassa knivar bättre. Denna rejäla skärbräda har mjukt rundade kanter för att inte köttsaft, grönsaker eller brödsmulor ska hamna utanför. Tack vare den texturerade ytan i mitten hålls grönsaker och kött säkert på plats medan du skär. De subtila handtagen gör att den även är enkel att bära från köket till bordet för servering.
 • Joseph Joseph - Index Skärbrädeset Regular 4-pack Silver

  Joseph Joseph - Index Skärbrädeset Regular 4-pack Silver
  Med Index skärbrädor från Joseph Joseph håller du koll på dina skärbrädor, både under matlagningen och då de inte används. Setet innehåller 4 skärbrädor i olika färgkodning och etiketter som tydligt kategoriserar skärbrädorna för grönsaker, fisk, rått kött och tillagad mat. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror. Skärbrädorna tål diskmaskin. Alla skärbrädor har gummifötter på undersidan för att de ska ligga still på köksbänken. Ett praktiskt och stilrent ställ medföljer.
 • Skärbräda Folio Regular Graphite

  Skärbräda Folio Regular Graphite
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Stor Bambu 33 cm

  Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Stor Bambu 33 cm
  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara. Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 26 cm.Bredd: 21 cm.Höjd: 1 cm.Garanti: 2 år.
 • Index Regular

  Index Regular
 • Joseph Joseph Index+ Advanced Box 4 st., antracit

  Joseph Joseph Index+ Advanced Box 4 st., antracit
  Med detta skärbräde-set får du dina skärbrädor uppdelade i kategorier så att du lätt kan undgå att mixa olika sorters matvaror på dina skärbrädor och därmed undgå kryddkontaminering av matvarorna. I setet så ingår fyra skärbrädor med non-slip fötter, vinklad kant och flärpkategorisering med bilder som visar olika typer av matvaror så som fisk, rått kött, färdiglagad mat och grönt. Själva behållaren har också en glidskär bottnen och står därför stadigt i köket. Ett super smart sätt att hantera matlagningen och skäruppgifterna av matvaror. Dessutom är designen kreativ med en flärpfördelning av brädorna.
 • Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, vit

  Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, vit
  Denna stiliga förvaringslösning för dina torra matvaror är tillverkad av polypropen (PP-plast) och har ett bambulock av hög kvalitet. Utöver den vackra designen är locken också ett praktiskt tillbehör till brödlådan, det det både har ett handtag som är lätt att använda och vänder du locket uppochner så fungerar det som en skärbräda. För att hålla bambun vacker rekommenderas att den oljas in då och då. Brödlådan er till för förvaring av torra matvaror och locket och locket ska vara tätt för att hålla innehållet torrt. Brödlådan har halkfria fötter och den eleganta designen gör att du utan bekymmer kan ha den synligt stående i köket.
 • Joseph Joseph - Doorstore Chop Skärbrädor 2-pack

  Joseph Joseph - Doorstore Chop Skärbrädor 2-pack
  Praktiskt vägghängt skärbrädeset som gör att du kan förvara skärbrädorna på insidan av ett skåp - perfekt för att frigöra utrymme i köket. Förvaringsfodralet fästs med självhäftande tejp.
 • Joseph Joseph - Brödskrin med skärbräda Vit

  Joseph Joseph - Brödskrin med skärbräda Vit
  Håll brödet fräschare längre med hjälp av denna stilrena brödlåda från Joseph & Joseph. Lådan har ett specialutformat lock av bambu som även fungerar som en smart skärbräda till brödet.
 • Skärbräda Folio Large 26,2x35,7x7,6cm Silver

  Skärbräda Folio Large 26,2x35,7x7,6cm Silver
 • Joseph Elevate Slim Block Kökskniv

  Joseph Elevate Slim Block Kökskniv
  Integrerad knivstöd förbättrar hygien och minskar röran. Slimline-knivblock med lättåtkomliga knivspår. Avtagbar 2-stegs keramisk slipare i botten. Knivar har japanska rostfritt stålblad och ergonomiska handtag. Skalkniv 9 cm, Tandad kniv 11cm, Santou-kniv 14cm, Kockkniv 16,5cm, Brödkniv 20 cm
 • Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Grön

  Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Grön
  Set om tre stycken skärbrädor från Joseph & Joseph i ett stilrent, silverfärgat ställ. Stället blir ett dekorativt inslag i köket samtidigt som det tillåter luft att cirkulera mellan skärbrädorna, vilket gör att de torkar snabbt efter användning. Varje skärbräda har ett litet handtag av rostfritt stål för att enkelt kunna tas upp ur stället.
 • Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, svart

  Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, svart
  Denna stiliga förvaringslösning för dina torra matvaror är tillverkad av polypropen (PP-plast) och har ett bambulock av hög kvalitet. Utöver den vackra designen är locken också ett praktiskt tillbehör till brödlådan, det det både har ett handtag som är lätt att använda och vänder du locket uppochner så fungerar det som en skärbräda. För att hålla bambun vacker rekommenderas att den oljas in då och då. Brödlådan er till för förvaring av torra matvaror och locket och locket ska vara tätt för att hålla innehållet torrt. Brödlådan har halkfria fötter och den eleganta designen gör att du utan bekymmer kan ha den synligt stående i köket.
 • Nest Chop skärbräda-set 3 dela

  Nest Chop skärbräda-set 3 dela