Joseph Joseph knivprodukter

Tvillingbröderna Richard och Antony valde att studera olika ämnen på universitet. Antony vald design och Richard ekonomi, något de sedan använt tillsammans när de grundade märket Joseph Joseph år 2003. Köksartiklar och däribland knivar och knivtillbehör är deras område.

Här hittar du bland annat unik design på vikbara skärbrädor och färgkodade set med ställ.

 • Joseph Joseph Folio skärbräde-set i stål/svart

  Joseph Joseph Folio skärbräde-set i stål/svart
  Detta skärbrädeset från Joseph Joseph bjuder på en organiserade förvaring i en elegant design. Den slanka förvaringshållaren har tidnings- och katalog inspirerat utseende. Hållaren är tillverkad av rostfritt stål och varje skärbräda har också ett handtag i stål. Varje skärbräda har även glidfria fötter. Det är ordentligt med avstånd mellan de 4 skärbrädorna så att luften lätt kan cirkulera. Färgfördelningen är praktisk om du inte vill använda samma skärbräda till olika skäruppgifter. Skärbrädorna är dubbelsidiga och finns i mängd olika storlekar och utgåvor från Joseph Joseph.
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Liten Bambu 26 cm

  Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Liten Bambu 26 cm
  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara.  Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 33 cm.Bredd: 27 cm.Höjd: 1,3 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Nest Skärbrädeset 3 st. Regular

  Joseph Joseph Nest Skärbrädeset 3 st. Regular
  Joseph Joseph är kända för sina färgglada och kreativa skärbrädor. Detta set från Nest-serien består av 3 skärbrädor i olika färger så att lätt kan bestämma vilka matvaror som används till vilken skärbräda, så håller du hygienen och undgår kryddkontaminering av matvarorna. Skärbrädorna är tillverkad av pp-plast och har handtag i rostfritt stål. De har en texturerad yta och som är knivvänlig. Hållaren håller varje bräda från varandra så att luft kan cirkulera och torka varje bräde och även hållaren har glidsäkra fötter.
 • Joseph Joseph Nest Skärbräda set 3 st. Large

  Joseph Joseph Nest Skärbräda set 3 st. Large
  Fokusera på hygienen lätt och bekvämt med skärbrädorna från Joseph Joseph. Brädorna är färgkodade och du kan därför själv bestämma och ha koll på, vilken skärbräda du använder till en viss typ av matvaror. Brädorna är tillverkade i PP-plast och handtagen är av rostfritt stål så att du lätt kan ta upp dem från hållaren. Detta set är en del av Nest-serien och är den största modellen du kan få med 3 skärbrädor med max mått på 25 x 35,5 cm.
 • Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, vit

  Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, vit
  Denna stiliga förvaringslösning för dina torra matvaror är tillverkad av polypropen (PP-plast) och har ett bambulock av hög kvalitet. Utöver den vackra designen är locken också ett praktiskt tillbehör till brödlådan, det det både har ett handtag som är lätt att använda och vänder du locket uppochner så fungerar det som en skärbräda. För att hålla bambun vacker rekommenderas att den oljas in då och då. Brödlådan er till för förvaring av torra matvaror och locket och locket ska vara tätt för att hålla innehållet torrt. Brödlådan har halkfria fötter och den eleganta designen gör att du utan bekymmer kan ha den synligt stående i köket.
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Stor Bambu 33 cm

  Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Stor Bambu 33 cm
  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara. Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 26 cm.Bredd: 21 cm.Höjd: 1 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Röd

  Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Röd
  Skärbräda Cut & Carve Plus från Joseph Joseph. Med höga kanter runt om och med små piggar i mitten, för ett fast grepp om brödet eller steken, blir den till stor hjälp i köket. Om du skär kött samlas köttsafterna praktiskt upp och kan sedan lätt hällas av. Skärbrädan har en halksäker undersida och gummilister runt kanten, allt för en säker hantering. Du kan vända på skärbrädan och använda den sidan också.
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Skärbräda Bamboo

  Joseph Joseph - Cut & Carve Skärbräda Bamboo
  Skärbräda i bambu från Joseph & Joseph. Bambuträet är tätare och mindre poröst än vanligt trä, vilket innebär att skärbrädan står emot vatten och vassa knivar bättre. Denna rejäla skärbräda har mjukt rundade kanter för att inte köttsaft, grönsaker eller brödsmulor ska hamna utanför. Tack vare den texturerade ytan i mitten hålls grönsaker och kött säkert på plats medan du skär. De subtila handtagen gör att den även är enkel att bära från köket till bordet för servering.
 • Joseph Joseph - Index Skärbrädeset 3-pack Bambu

  Joseph Joseph - Index Skärbrädeset 3-pack Bambu
  Med Index skärbrädor från Joseph Joseph håller du koll på dina skärbrädor, både under matlagningen och då de inte används. Setet innehåller 3 skärbrädor i bambu med olika ikoner på etiketterna för grönsaker, kött och tillagad mat. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror.Ett praktiskt och stilrent ställ i metall medföljer.
 • Joseph Joseph Index+ Advanced Box 4 st., antracit

  Joseph Joseph Index+ Advanced Box 4 st., antracit
  Med detta skärbräde-set får du dina skärbrädor uppdelade i kategorier så att du lätt kan undgå att mixa olika sorters matvaror på dina skärbrädor och därmed undgå kryddkontaminering av matvarorna. I setet så ingår fyra skärbrädor med non-slip fötter, vinklad kant och flärpkategorisering med bilder som visar olika typer av matvaror så som fisk, rått kött, färdiglagad mat och grönt. Själva behållaren har också en glidskär bottnen och står därför stadigt i köket. Ett super smart sätt att hantera matlagningen och skäruppgifterna av matvaror. Dessutom är designen kreativ med en flärpfördelning av brädorna.
 • Joseph Joseph Folio skärbräda, 26 x 35 cm, silver

  Joseph Joseph Folio skärbräda, 26 x 35 cm, silver
  Ett stilrent set bestående av fyra skärbrädor med ett rostfritt stålhölje från Joseph Joseph. Skärbrädorna är färgkodade så att det är lättare att använda rätt skärbräda vid rätt tillfälle. Anti-glid fötter och rostfria stålstänger är inkluderade som förhindrar att du slinter med kniven. Skärbrädorna är knivvänliga och har skärytor med textur som gör att det till och med är en fördel att använda knivar på dem. Fodralet är tillverkat i plast och är både vackert, men också praktiskt för förvaring av dina skärbrädor. Skärbrädorna finns i två olika storlekar på 26,2 x 35,7 cm och 22,2 x 31,8 cm. De finns även i två olika färger där du kan välja mellan grafit eller silver. Skärbrädorna tål diskmaskin.
 • Joseph Joseph Folio skärbräda, 22 x 31 cm, grafit

  Joseph Joseph Folio skärbräda, 22 x 31 cm, grafit
  Ett stilrent set bestående av fyra skärbrädor med ett rostfritt stålhölje från Joseph Joseph. Skärbrädorna är färgkodade så att det är lättare att använda rätt skärbräda vid rätt tillfälle. Anti-glid fötter och rostfria stålstänger är inkluderade som förhindrar att du slinter med kniven. Skärbrädorna är knivvänliga och har skärytor med textur som gör att det till och med är en fördel att använda knivar på dem. Fodralet är tillverkat i rostfritt stål och är både vackert, men också praktiskt för förvaring av dina skärbrädor. Skärbrädorna finns i två olika storlekar på 26,2 x 35,7 cm och 22,2 x 31,8 cm. De finns även i två olika färger där du kan välja mellan grafit eller silver. Skärbrädorna tål diskmaskin.
 • Joseph Joseph - Duo Knivblock 6 delar Multi

  Joseph Joseph - Duo Knivblock 6 delar Multi
  Elegant grått knivblock från Joseph Joseph Duo-serie men 5 tillhörande knivar. Knivarna har blad i rostfritt stål och halkfria handtag och glider enkelt in i de lättåtkomliga knivhålen på blocket. Setet innehåller de mest användbara knivarna och kommer att täcka alla dina behov av hackning, skivning i köket.Setet innehåller:- Knivblock- 3,5 skalkniv- 5 Santoku-kniv- 6 kockkniv- 8 carvingkniv- 8 brödknivJoseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Folio Sage Skärbräda 35,5 cm Multi

  Joseph Joseph - Folio Sage Skärbräda 35,5 cm Multi
  Skärbräda från Joseph Joseph, fyra färgkodade skärbrädor i en smart förvaringshållare som passar perfekt för alla typer av användningsområde. Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning
 • Joseph Joseph Index+ Advance Box med 4 stskärbrädor Stor Silver

  Joseph Joseph Index+ Advance Box med 4 stskärbrädor Stor Silver
  Silver 37,5 x 8 x 28 cm.
 • Joseph Joseph - Index Sky Skärbräda 5 delar Grå/Vit/Blå

  Joseph Joseph - Index Sky Skärbräda 5 delar Grå/Vit/Blå
  Index Sky Set med fyra skärbrädor i ett praktisk ställ.Skärbrädorna är färgkodade för kött, grönsaker, fisk och tillagad mat, så du enkelt ha kan ha en skärbräda var varje råvara och få hygienisk matlagning. Alla skärbrädorna har ett glidsäkert underlag som gör att de ligger stadigt på plast när du använder dom. När du inte använder skärbrädorna förvarar du dom i stället för att ha ordning och reda på köksbänken men även för att ha en yteffektiv förvaringa av redskap som används dagligen. Setet är 30,5 cm långt, 8 cm brett och 23 cm högt.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Duo Julienne Grönsaksskalare Grå

  Joseph Joseph - Duo Julienne Grönsaksskalare Grå
  Liten och smidig Julienneskalare med ergonomiskt grepp från Joseph Joseph.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, svart

  Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, svart
  Denna stiliga förvaringslösning för dina torra matvaror är tillverkad av polypropen (PP-plast) och har ett bambulock av hög kvalitet. Utöver den vackra designen är locken också ett praktiskt tillbehör till brödlådan, det det både har ett handtag som är lätt att använda och vänder du locket uppochner så fungerar det som en skärbräda. För att hålla bambun vacker rekommenderas att den oljas in då och då. Brödlådan er till för förvaring av torra matvaror och locket och locket ska vara tätt för att hålla innehållet torrt. Brödlådan har halkfria fötter och den eleganta designen gör att du utan bekymmer kan ha den synligt stående i köket.
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Vit

  Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Vit
  Skärbräda Cut & Carve Plus från Joseph Joseph. Med höga kanter runt om och med små piggar i mitten, för ett fast grepp om brödet eller steken, blir den till stor hjälp i köket. Om du skär kött samlas köttsafterna praktiskt upp och kan sedan lätt hällas av. Skärbrädan har en halksäker undersida och gummilister runt kanten, allt för en säker hantering. Du kan vända på skärbrädan och använda den sidan också.
 • Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Blå

  Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Blå
  Set om tre stycken skärbrädor från Joseph & Joseph i ett stilrent, silverfärgat ställ. Stället blir ett dekorativt inslag i köket samtidigt som det tillåter luft att cirkulera mellan skärbrädorna, vilket gör att de torkar snabbt efter användning. Varje skärbräda har ett litet handtag av rostfritt stål för att enkelt kunna tas upp ur stället.
 • Joseph Joseph - Index Skärbrädeset Regular 4-pack Grå

  Joseph Joseph - Index Skärbrädeset Regular 4-pack Grå
  Med Index skärbrädor från Joseph Joseph håller du koll på dina skärbrädor, både under matlagningen och då de inte används. Setet innehåller 4 skärbrädor i olika färgkodning och etiketter som tydligt kategoriserar skärbrädorna för grönsaker, fisk, rått kött och tillagad mat. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror. Skärbrädorna tål diskmaskin.Alla skärbrädor har gummifötter på undersidan för att de ska ligga still på köksbänken. Ett praktiskt och stilrent ställ medföljer.
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda 31x27 cm Flerfärgad

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda 31x27 cm Flerfärgad
  Joseph Josephs Duo-skärbrädor är designade för att skapa enkelhet i ditt kök, med en skärbräda per råvara.Med skärbrädor märkta i olika kategorier håller du smidigt ordning på dina skärbrädor och förebygger på så sätt korskontaminering av olika typer av mat. Skärbrädorna har illustrerade kategorier i indexstil som visar vilken typ av mat de ska användas för - kött, fisk, grönsaker eller färdiglagad mat. När du inte använder skärbrädorna förvarar du dem upprätt i stället, allt för att ta så lite plats som möjligt i köket.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Chop2Pot Plus Skärbräda 26x22 cm Svart

  Joseph Joseph - Chop2Pot Plus Skärbräda 26x22 cm Svart
  Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph Doorstore Knivset 5 Delar - Knivset Rostfritt Stål Grå

  Joseph Joseph Doorstore Knivset 5 Delar - Knivset Rostfritt Stål Grå
  Förvara dina knivar smidigt och säkert med innovativa DoorStore™ knivset med självhäftande förvaringsfodral för kompakt förvaring. Förvaringsfodralet i smal design går enkelt att fästa på en plan, ren yta som exempelvis insidan av köksskåpet. Idealisk för köket med begränsat antal ytor! Knivarna har dessutom ett integrerat stöd för ökad hygien och mindre röra när du lagar mat.Instruktioner för montering medföljer.Setet innehåler:Skalkniv 9 cmTandad kniv 10 cmSantokukniv 13 cmKockkniv 15 cmFörvaringsfodralEgenskaper Elevate-knivar av rostfritt stål och non-stick silikonbeläggning Kompakt, smal design Lätt att montera Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Joseph Joseph Folio skärbräda, 26 x 35 cm, grafit

  Joseph Joseph Folio skärbräda, 26 x 35 cm, grafit
  Ett stilrent set bestående av fyra skärbrädor med ett rostfritt stålhölje från Joseph Joseph. Skärbrädorna är färgkodade så att det är lättare att använda rätt skärbräda vid rätt tillfälle. Anti-glid fötter och rostfria stålstänger är inkluderade som förhindrar att du slinter med kniven. Skärbrädorna är knivvänliga och har skärytor med textur som gör att det till och med är en fördel att använda knivar på dem. Fodralet är tillverkat i plast och är både vackert, men också praktiskt för förvaring av dina skärbrädor. Skärbrädorna finns i två olika storlekar på 26,2 x 35,7 cm och 22,2 x 31,8 cm. De finns även i två olika färger där du kan välja mellan grafit eller silver. Skärbrädorna tål diskmaskin.
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda 35x27 cm Grå

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda 35x27 cm Grå
  Dubbelsidiga skärbräda ur Duo-serien från Joseph Joseph.Den multifunktionella skärbrädan har ett integrerat köttgrepp på ena sidan - vilket hjälper till vid hantering av kött och fågel. Med sluttande skärytor för att fånga upp smulor och köttsaft. Den motsatta sidan av brädan har en slät skäryta. Båda sidor av skärbrädan har halkfria fötter som säkerställer att den ligger stadigt och inte glider när du använder den.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Chop2Pot Vikbar skärbräda Bambu Stor

  Joseph Joseph - Chop2Pot Vikbar skärbräda Bambu Stor
  Skärbräda i bambu från Joseph & Joseph. Bambuträet är tätare och mindre poröst än vanligt trä, vilket innebär att skärbrädan står emot vatten och vassa knivar bättre. Med skärbrädans innovativa, vikbara design blir det dessutom lättare än någonsin att hälla ned de färdigskurna råvarorna i pannan eller kastrullen.
 • Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Rostfritt Stål

  Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Rostfritt Stål
  Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm från Joseph Joseph är ett set med 4 skärbrädor i en elegant förvaring som du gärna låter stå framme i köket. Förvaringen är ett perfektsätt att hålla alla dina brädor organiserade och lättåtkomliga. Varje skärbräda har knivvänliga texturerade ytor och färgkodade detaljer för att göra matlagningen mer hygienisk och effektiv.- Fyra skärbrädor med halkfria fötter- Knivvänliga, strukturerade skärytor- Fingeravtryckssäkert fodral i rostfritt stål- Fodralet håller isär brädor för snabb och hygienisk torkning- Brädstorlekar: 24 x 34 cmJoseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Folio Skärbrädor Stor 4-pack Grafit

  Folio Skärbrädor Stor 4-pack Grafit
 • Joseph Joseph - Folio Skärbrädeset 4-pack Large Blå

  Joseph Joseph - Folio Skärbrädeset 4-pack Large Blå
  Från Joseph Joseph och serien Folio kommer fyra färgglada skärbrädor i slimmad, snygg förvaring. Tar minimalt med plats på din arbetsbänk och ger ett prydligt intryck, samtidigt som det är praktiskt. Fyra olika färger för att kunna skilja hackandet och skärandet av olika livsmedel åt. Smart design då de är placerade i en trappa så du enkelt når dem.
 • Folio Skärbräda Stor 4-pack Silver/Multi

  Folio Skärbräda Stor 4-pack Silver/Multi
 • Folio Skärbrädor Regular 4-pack Grafit

  Folio Skärbrädor Regular 4-pack Grafit
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda 20x13 cm Röd

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda 20x13 cm Röd
  Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Elevate Slimblock Knivställ med 5 knivar

  Joseph Joseph - Elevate Slimblock Knivställ med 5 knivar
  Elevate Knivset består av fem knivar i högkvalitativt japanskt rostfritt stål inklusive ett knivställ i stilren design. Knivstället innehåller även en integrerad knivslip som enkelt tas fram när knivarna behöver fräschas upp. Knivslippen hålls på plats genom magnetism. Ett oumbärligt set som gör att du kan känna dig säker på att ha en passande kniv för varje tillfälle!Setet består av följande knivar:- Skalkniv- Tandad kniv- Santoku-kniv- Kockkniv- Brödkniv
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Skärbräda 37,5x29,5 cm Svart

  Joseph Joseph - Cut & Carve Skärbräda 37,5x29,5 cm Svart
  Cut & Carve Plus Skärbräda från Joseph Joseph är multifunktionell, dubbelsidig med höga kanter och ett integrerat köttgrepp på brädans ena sida. Vinklade skärytor och hörn hjälper till att samla och leda bort vätskor eller mat när du skär.Brädans motsatta sida har en slät skäryta för allmän mattillberedning. Tillverkad av PP-plast med TPR-glidskydd undertill.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Disc Easy-clean Pizzaskärare 12,1 cm Silikon/Rostfritt Stål Grå

  Disc Easy-clean Pizzaskärare 12,1 cm Silikon/Rostfritt Stål Grå
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda 35x15 cm Röd

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda 35x15 cm Röd
  Duo Skärbräda från Joseph Joseph är praktiskt utformad med piggar i mitten så att biffen blir liggande när du ska skära i den. Duo är ett innovativt urval av viktiga hushållsartiklar som ger smarta lösningar för hemmet. Serien är noggrant designad med enkelhet och innovation i fokus med en stark tonvikt på kvalitet och värde. Varje produkt i serien är tillverkad av högkvalitativa material i en distinkt färgpalett som kan integreras sömlöst i alla hem.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Rosé guld

  Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Rosé guld
  Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm från Joseph Joseph är ett set med 4 skärbrädor i en elegant förvaring som du gärna låter stå framme i köket. Förvaringen är ett perfektsätt att hålla alla dina brädor organiserade och lättåtkomliga. Varje skärbräda har knivvänliga texturerade ytor och färgkodade detaljer för att göra matlagningen mer hygienisk och effektiv.- Fyra skärbrädor med halkfria fötter- Knivvänliga, strukturerade skärytor- Fingeravtryckssäkert fodral i rostfritt stål- Fodralet håller isär brädor för snabb och hygienisk torkning- Brädstorlekar: 24 x 34 cmJoseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Svart

  Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Svart
  Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm från Joseph Joseph är ett set med 4 skärbrädor i en elegant förvaring som du gärna låter stå framme i köket. Förvaringen är ett perfektsätt att hålla alla dina brädor organiserade och lättåtkomliga. Varje skärbräda har knivvänliga texturerade ytor och färgkodade detaljer för att göra matlagningen mer hygienisk och effektiv.- Fyra skärbrädor med halkfria fötter- Knivvänliga, strukturerade skärytor- Fingeravtryckssäkert fodral i rostfritt stål- Fodralet håller isär brädor för snabb och hygienisk torkning- Brädstorlekar: 24 x 34 cmJoseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph Nest™ skärbrädeset

  Joseph Joseph Nest™ skärbrädeset
  Joseph Joseph är praktiska köksgrejer i absolut särklass. I detta skärbärdeset får du tre skärbrädor i olika storlekar som har en smart design med böjda kanter i bottnen. Kanterna ser till så att skärbrädorna kan stå stabilt mot väggen av sig själva, och för att grönsakerna ska landa direkt i stekpanna eller grytan när du häller i dem. De tre skärbrädorna är i olika storlekar och olika färger. De olika färgerna ger möjlighet för extra hög kökshygien, då du till exempel kan välja en skärbräda till kött, en till fisk och en till grönsaker.
 • Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Grön

  Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Grön
  Set om tre stycken skärbrädor från Joseph & Joseph i ett stilrent, silverfärgat ställ. Stället blir ett dekorativt inslag i köket samtidigt som det tillåter luft att cirkulera mellan skärbrädorna, vilket gör att de torkar snabbt efter användning. Varje skärbräda har ett litet handtag av rostfritt stål för att enkelt kunna tas upp ur stället.
 • Joseph Joseph - Chop2pot Skärbräda 21x26 cm Bambu

  Joseph Joseph - Chop2pot Skärbräda 21x26 cm Bambu
  Chop2Pot skärbräda i bambu från Joseph Joseph är perfekt när du ska skära frukt, grönsaker, kött eller örter.När du skurit klart klickar du enkelt ihopskärbrädan och häller över maten direkt i pannan eller i skålen utan spill. Skärbrädan har glidskydd på undersidan så den ligger stadigt när ud arbetar.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda Vikbar 26x32,5 cm Grå

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda Vikbar 26x32,5 cm Grå
  Praktisk, vikbar skärbräda från Joseph Joseph.När du skurit upp dina råvaror viker du enkelt ihop skärbrädan till ett v som gör att maten smidigt kan glida ned i salladsskålen eller kastrullen utan något spill.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda Vikbar 26x32,5 cm Röd

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda Vikbar 26x32,5 cm Röd
  Praktisk, vikbar skärbräda från Joseph Joseph.När du skurit upp dina råvaror viker du enkelt ihop skärbrädan till ett v som gör att maten smidigt kan glida ned i salladsskålen eller kastrullen utan något spill.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Chop2Pot Plus Skärbräda Large 36x27 cm Svart

  Joseph Joseph - Chop2Pot Plus Skärbräda Large 36x27 cm Svart
  Chop2Pot Plus Skärbräda Large från Joseph Joseph med en smart design som hjälper dig att hälla över det du skurit till den väntande kastrullen eller salladsskålen utan att spilla.När du har skurit de önskade råvarorna snäpper du enkelt ihop handtaget så skärbrädan blidar en tratt. Skärbrädan är utformad med silikon på undersidan så att den ligger still på bänken när du använder den.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Chop2Pot Plus Skärbräda 38x21 cm Grön

  Joseph Joseph - Chop2Pot Plus Skärbräda 38x21 cm Grön
  Chop2Pot Plus Skärbräda från Joseph Joseph med en smart design som hjälper dig att hälla över det du skurit till den väntande kastrullen eller salladsskålen utan att spilla.När du har skurit de önskade råvarorna snäpper du enkelt ihop handtaget så skärbrädan blidar en tratt. Skärbrädan är utformad med silikon på undersidan så att den ligger still på bänken när du använder den.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.