Joseph Joseph knivprodukter

Tvillingbröderna Richard och Antony valde att studera olika ämnen på universitet. Antony vald design och Richard ekonomi, något de sedan använt tillsammans när de grundade märket Joseph Joseph år 2003. Köksartiklar och däribland knivar och knivtillbehör är deras område.

Här hittar du bland annat unik design på vikbara skärbrädor och färgkodade set med ställ.

 • Joseph Joseph Folio skärbräde-set i stål/svart

  Joseph Joseph Folio skärbräde-set i stål/svart
  Detta skärbrädeset från Joseph Joseph bjuder på en organiserade förvaring i en elegant design. Den slanka förvaringshållaren har tidnings- och katalog inspirerat utseende. Hållaren är tillverkad av rostfritt stål och varje skärbräda har också ett handtag i stål. Varje skärbräda har även glidfria fötter. Det är ordentligt med avstånd mellan de 4 skärbrädorna så att luften lätt kan cirkulera. Färgfördelningen är praktisk om du inte vill använda samma skärbräda till olika skäruppgifter. Skärbrädorna är dubbelsidiga och finns i mängd olika storlekar och utgåvor från Joseph Joseph.
 • Joseph Joseph Nest Skärbrädeset 3 st. Regular

  Joseph Joseph Nest Skärbrädeset 3 st. Regular
  Joseph Joseph är kända för sina färgglada och kreativa skärbrädor. Detta set från Nest-serien består av 3 skärbrädor i olika färger så att lätt kan bestämma vilka matvaror som används till vilken skärbräda, så håller du hygienen och undgår kryddkontaminering av matvarorna. Skärbrädorna är tillverkad av pp-plast och har handtag i rostfritt stål. De har en texturerad yta och som är knivvänlig. Hållaren håller varje bräda från varandra så att luft kan cirkulera och torka varje bräde och även hållaren har glidsäkra fötter.
 • Joseph Joseph Nest Skärbräda set 3 st. Large

  Joseph Joseph Nest Skärbräda set 3 st. Large
  Fokusera på hygienen lätt och bekvämt med skärbrädorna från Joseph Joseph. Brädorna är färgkodade och du kan därför själv bestämma och ha koll på, vilken skärbräda du använder till en viss typ av matvaror. Brädorna är tillverkade i PP-plast och handtagen är av rostfritt stål så att du lätt kan ta upp dem från hållaren. Detta set är en del av Nest-serien och är den största modellen du kan få med 3 skärbrädor med max mått på 25 x 35,5 cm.
 • Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, vit

  Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, vit
  Denna stiliga förvaringslösning för dina torra matvaror är tillverkad av polypropen (PP-plast) och har ett bambulock av hög kvalitet. Utöver den vackra designen är locken också ett praktiskt tillbehör till brödlådan, det det både har ett handtag som är lätt att använda och vänder du locket uppochner så fungerar det som en skärbräda. För att hålla bambun vacker rekommenderas att den oljas in då och då. Brödlådan er till för förvaring av torra matvaror och locket och locket ska vara tätt för att hålla innehållet torrt. Brödlådan har halkfria fötter och den eleganta designen gör att du utan bekymmer kan ha den synligt stående i köket.
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Stor Bambu 33 cm

  Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Stor Bambu 33 cm
  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara. Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 26 cm.Bredd: 21 cm.Höjd: 1 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph - Duo Julienne Grönsaksskalare Grå

  Joseph Joseph - Duo Julienne Grönsaksskalare Grå
  Liten och smidig Julienneskalare med ergonomiskt grepp från Joseph Joseph.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Röd

  Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Röd
  Skärbräda Cut & Carve Plus från Joseph Joseph. Med höga kanter runt om och med små piggar i mitten, för ett fast grepp om brödet eller steken, blir den till stor hjälp i köket. Om du skär kött samlas köttsafterna praktiskt upp och kan sedan lätt hällas av. Skärbrädan har en halksäker undersida och gummilister runt kanten, allt för en säker hantering. Du kan vända på skärbrädan och använda den sidan också.
 • Joseph Joseph Folio skärbräda, 22 x 31 cm, grafit

  Joseph Joseph Folio skärbräda, 22 x 31 cm, grafit
  Ett stilrent set bestående av fyra skärbrädor med ett rostfritt stålhölje från Joseph Joseph. Skärbrädorna är färgkodade så att det är lättare att använda rätt skärbräda vid rätt tillfälle. Anti-glid fötter och rostfria stålstänger är inkluderade som förhindrar att du slinter med kniven. Skärbrädorna är knivvänliga och har skärytor med textur som gör att det till och med är en fördel att använda knivar på dem. Fodralet är tillverkat i rostfritt stål och är både vackert, men också praktiskt för förvaring av dina skärbrädor. Skärbrädorna finns i två olika storlekar på 26,2 x 35,7 cm och 22,2 x 31,8 cm. De finns även i två olika färger där du kan välja mellan grafit eller silver. Skärbrädorna tål diskmaskin.
 • Joseph Joseph - Index Skärbrädeset 3-pack Bambu

  Joseph Joseph - Index Skärbrädeset 3-pack Bambu
  Index Skärbrädeset 3-pack Bambu från Joseph Joseph hjälper dig hålla koll på dina skärbrädor, både under matlagningen och då de inte används. Setet innehåller 3 skärbrädor i bambu med olika ikoner på etiketterna för grönsaker, kött och tillagad mat. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror.Ett praktiskt och stilrent ställ i metall medföljer.
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Skärbräda Bamboo

  Joseph Joseph - Cut & Carve Skärbräda Bamboo
  Skärbräda i bambu från Joseph & Joseph. Bambuträet är tätare och mindre poröst än vanligt trä, vilket innebär att skärbrädan står emot vatten och vassa knivar bättre. Denna rejäla skärbräda har mjukt rundade kanter för att inte köttsaft, grönsaker eller brödsmulor ska hamna utanför. Tack vare den texturerade ytan i mitten hålls grönsaker och kött säkert på plats medan du skär. De subtila handtagen gör att den även är enkel att bära från köket till bordet för servering.
 • Joseph Joseph Cut & Carve skärbräda 40 x 30 cm, bambu

  Joseph Joseph Cut & Carve skärbräda 40 x 30 cm, bambu
  Cut & Carve skärbräda 40 x 30 cm från Joseph Joseph är tillverkad av tåligt bambuträ, som är både snyggt och praktiskt i köket eftersom det har god motståndskraft mot både vatten och knivar. Den vinklade skärytan hjälper till att fånga upp vätska och brödsmulor, samtidigt som den ger dig hörn som är enkla att hälla från. Dessutom har skärbrädan en texturerad yta i mitten som håller kött, grönsaker och bröd på plats medan du skär det.
 • Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, svart

  Joseph Joseph Brödlåda med skärbräda av bambu, svart
  Denna stiliga förvaringslösning för dina torra matvaror är tillverkad av polypropen (PP-plast) och har ett bambulock av hög kvalitet. Utöver den vackra designen är locken också ett praktiskt tillbehör till brödlådan, det det både har ett handtag som är lätt att använda och vänder du locket uppochner så fungerar det som en skärbräda. För att hålla bambun vacker rekommenderas att den oljas in då och då. Brödlådan er till för förvaring av torra matvaror och locket och locket ska vara tätt för att hålla innehållet torrt. Brödlådan har halkfria fötter och den eleganta designen gör att du utan bekymmer kan ha den synligt stående i köket.
 • Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Blå

  Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Blå
  Set om tre stycken skärbrädor från Joseph & Joseph i ett stilrent, silverfärgat ställ. Stället blir ett dekorativt inslag i köket samtidigt som det tillåter luft att cirkulera mellan skärbrädorna, vilket gör att de torkar snabbt efter användning. Varje skärbräda har ett litet handtag av rostfritt stål för att enkelt kunna tas upp ur stället.Storlek:Liten: 32 x 23 cmMedium: 34 x 24 cmStor: 35,5 x 25 cm.
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda 31x27 cm Flerfärgad

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda 31x27 cm Flerfärgad
  Joseph Josephs Duo-skärbrädor är designade för att skapa enkelhet i ditt kök, med en skärbräda per råvara.Med skärbrädor märkta i olika kategorier håller du smidigt ordning på dina skärbrädor och förebygger på så sätt korskontaminering av olika typer av mat. Skärbrädorna har illustrerade kategorier i indexstil som visar vilken typ av mat de ska användas för - kött, fisk, grönsaker eller färdiglagad mat. När du inte använder skärbrädorna förvarar du dem upprätt i stället, allt för att ta så lite plats som möjligt i köket.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph Disc Easy-Clean pizzaskärare

  Joseph Joseph Disc Easy-Clean pizzaskärare
  Disc Easy-Clean pizzaskärare från Joseph Joseph gör det enklare än någonsin att dela upp pizzor, bakverk och smörgåsar utan ansträngning, med ett runt blad i rostfritt stål som låter dig skära jämna bitar med rena snitt. Pizzaskäraren har en ergonomisk design med ett halkfritt silikonhandtag, som kan vändas för att täcka bladet och skapa en säker förvaring. När det är dags för disken kan bladet enkelt plockas ut ur höljet för smidigare rengöring. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph - Duo Knivblock 6 delar Multi

  Joseph Joseph - Duo Knivblock 6 delar Multi
  Elegant grått knivblock från Joseph Joseph Duo-serie men 5 tillhörande knivar. Knivarna har blad i rostfritt stål och halkfria handtag och glider enkelt in i de lättåtkomliga knivhålen på blocket. Setet innehåller de mest användbara knivarna och kommer att täcka alla dina behov av hackning, skivning i köket.Setet innehåller:- Knivblock- 3,5 skalkniv- 5 Santoku-kniv- 6 kockkniv- 8 carvingkniv- 8 brödknivJoseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Folio Sage Skärbräda 35,5 cm Multi

  Joseph Joseph - Folio Sage Skärbräda 35,5 cm Multi
  Skärbräda från Joseph Joseph, fyra färgkodade skärbrädor i en smart förvaringshållare som passar perfekt för alla typer av användningsområde. Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Vit

  Joseph Joseph - Cut & Carve Plus Skärbräda Vit
  Skärbräda Cut & Carve Plus från Joseph Joseph. Med höga kanter runt om och med små piggar i mitten, för ett fast grepp om brödet eller steken, blir den till stor hjälp i köket. Om du skär kött samlas köttsafterna praktiskt upp och kan sedan lätt hällas av. Skärbrädan har en halksäker undersida och gummilister runt kanten, allt för en säker hantering. Du kan vända på skärbrädan och använda den sidan också.
 • Joseph Joseph Chop2Pot™ Plus skärbräda 38 x 21 cm, ljusblå

  Joseph Joseph Chop2Pot™ Plus skärbräda 38 x 21 cm, ljusblå
  Chop2Pot™ Plus från Joseph Joseph är en hopfällbar skärbräda som gör matlagningen enklare än någonsin. När du klämmer på skärbrädans handtag fälls nämligen sidorna upp och formar en praktisk tratt, så att du enkelt kan hälla ner det du skurit i salladsskålen eller grytan du lagar. Skärbrädan är utrustad med en praktisk non-slip-yta som ligger stadigt på bänken och är skonsam mot dina knivar. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph - Chop2Pot Vikbar skärbräda Bambu Stor

  Joseph Joseph - Chop2Pot Vikbar skärbräda Bambu Stor
  Skärbräda i bambu från Joseph & Joseph. Bambuträet är tätare och mindre poröst än vanligt trä, vilket innebär att skärbrädan står emot vatten och vassa knivar bättre. Med skärbrädans innovativa, vikbara design blir det dessutom lättare än någonsin att hälla ned de färdigskurna råvarorna i pannan eller kastrullen.
 • Joseph Joseph Folio Skärbrädor Med Hållare 24x34 Cm - Skärbrädor Plast Multi

  Joseph Joseph Folio Skärbrädor Med Hållare 24x34 Cm - Skärbrädor Plast Multi
  Skärbrädor från Joseph Joseph med fyra färgkoder med illustrerade ikoner för optimal användarupplevelse. De har en texturerad, knivvänlig yta med halksäkra fötter för ökad stabilitet. Skärbrädorna har en hållare i rostfritt stål för enkel förvaring. Om skärbrädorna från Joseph Joseph- Fyra skärbrädor med färgkoder och illustrerade ikoner.- Skärbrädan finns i olika storlekar.- Halksäkra fötter för ökad stabilitet.- Texturerad, knivvänlig yta.- Hållare i rostfritt stål. Skötselråd för skärbrädorna- Tål diskmaskin. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Joseph Joseph Chop2Pot™ Plus skärbräda 45 x 26 cm, svart

  Joseph Joseph Chop2Pot™ Plus skärbräda 45 x 26 cm, svart
  Chop2Pot™ Plus skärbräda från Joseph Joseph har en praktisk hopfällbar design som gör processen smidigare i köket. När du klämmer på handtaget fälls brädan sidor ihop och formar en tratt, så att du enkelt kan förflytta det du skurit till salladsskålen eller hälla det i grytan du lagar. Skärbrädan har en praktisk non-stick-yta som ligger stadigt på bänken när du skär och är skonsam mot dina knivar. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Rostfritt Stål

  Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Rostfritt Stål
  Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm från Joseph Joseph är ett set med 4 skärbrädor i en elegant förvaring som du gärna låter stå framme i köket. Förvaringen är ett perfektsätt att hålla alla dina brädor organiserade och lättåtkomliga. Varje skärbräda har knivvänliga texturerade ytor och färgkodade detaljer för att göra matlagningen mer hygienisk och effektiv.- Fyra skärbrädor med halkfria fötter- Knivvänliga, strukturerade skärytor- Fingeravtryckssäkert fodral i rostfritt stål- Fodralet håller isär brädor för snabb och hygienisk torkning- Brädstorlekar: 24 x 34 cmJoseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda 35x15 cm Röd

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda 35x15 cm Röd
  Duo Skärbräda från Joseph Joseph är praktiskt utformad med piggar i mitten så att biffen blir liggande när du ska skära i den. Duo är ett innovativt urval av viktiga hushållsartiklar som ger smarta lösningar för hemmet. Serien är noggrant designad med enkelhet och innovation i fokus med en stark tonvikt på kvalitet och värde. Varje produkt i serien är tillverkad av högkvalitativa material i en distinkt färgpalett som kan integreras sömlöst i alla hem.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Safestore Julienne Skalare

  Joseph Joseph - Safestore Julienne Skalare
 • Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Regular 3-pack

  Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Regular 3-pack
  Set med 3 skärbrädor i olika storlekar, samlade i ett ställ av mattpolerat rostfritt stål. Skärbrädorna har olika färgkodning som gör det enkelt att hålla koll på vilken bräda som används för vilken typ av råvaror. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror. Alla skärbrädor har gummifötter på undersidan för att de ska ligga still på köksbänken.Skärbrädorna tål diskmaskin.Storlek på skärbrädorna:Small 19 x 28,5 cm Medium 20 x 30 cmLarge 21 x 32 cm
 • Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda 47 x 33 cm, blå

  Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda 47 x 33 cm, blå
  Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda har en dubbelsidig design som är fullspäckad med innovativa funktioner. Den har en unik vinklad bas, upphöjda kanter och easy-pour-hörn, som alla hjälper till att samla upp smulor och vätska när du skär för att minska spill och stök i köket. Den ena sidan av skärbrädan har en texturerad greppyta för att hålla kött på plats, medan den släta sidan ger dig en plan skäryta som passar alla typer av matlagning. Tack vare de halkfria kanterna ligger skärbrädan stadigt på plats på bänken och de integrerade handtagen i rostfritt stål gör den enkel att lyfta och bära. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda 47 x 33 cm, svart

  Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda 47 x 33 cm, svart
  Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda har en dubbelsidig design som är fullspäckad med innovativa funktioner. Den har en unik vinklad bas, upphöjda kanter och easy-pour-hörn, som alla hjälper till att samla upp smulor och vätska när du skär för att minska spill och stök i köket. Den ena sidan av skärbrädan har en texturerad greppyta för att hålla kött på plats, medan den släta sidan ger dig en plan skäryta som passar alla typer av matlagning. Tack vare de halkfria kanterna ligger skärbrädan stadigt på plats på bänken och de integrerade handtagen i rostfritt stål gör den enkel att lyfta och bära. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph Chop2Pot™ Plus skärbräda 38 x 21 cm, svart

  Joseph Joseph Chop2Pot™ Plus skärbräda 38 x 21 cm, svart
  Chop2Pot™ Plus från Joseph Joseph är en hopfällbar skärbräda som gör matlagningen enklare än någonsin. När du klämmer på skärbrädans handtag fälls nämligen sidorna upp och formar en praktisk tratt, så att du enkelt kan hälla ner det du skurit i salladsskålen eller grytan du lagar. Skärbrädan är utrustad med en praktisk non-slip-yta som ligger stadigt på bänken och är skonsam mot dina knivar. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph - Chop2Pot Skärbräda 2-Pack Blåtoner

  Joseph Joseph - Chop2Pot Skärbräda 2-Pack Blåtoner
 • Joseph Joseph - Skärbräda 35,5x33,5 cm Silver

  Joseph Joseph - Skärbräda 35,5x33,5 cm Silver
 • Joseph Joseph - DrawerStore Bamboo Knivförvaring Natur

  Joseph Joseph - DrawerStore Bamboo Knivförvaring Natur
  Knivförvaring från Joseph Joseph perfekt för knivarna så dessa inte behöva ligga lösa i lådan. Lådan har två nivåer för olika bladlängder och rymmer upp till nio knivar. Lämplig för knivblad upp till 23 cm. Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph Folio Skärbrädor Med Hållare 26x35 Cm - Skärbrädor Plast Multi

  Joseph Joseph Folio Skärbrädor Med Hållare 26x35 Cm - Skärbrädor Plast Multi
  Skärbrädor från Joseph Joseph med fyra färgkoder med illustrerade ikoner för optimal användarupplevelse. De har en texturerad, knivvänlig yta med halksäkra fötter för ökad stabilitet. Skärbrädorna har en hållare i rostfritt stål för enkel förvaring. Om skärbrädorna från Joseph Joseph- Fyra skärbrädor med färgkoder och illustrerade ikoner.- Skärbrädan finns i olika storlekar.- Halksäkra fötter för ökad stabilitet.- Texturerad, knivvänlig yta.- Hållare i rostfritt stål. Skötselråd för skärbrädorna- Tål diskmaskin. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Joseph Joseph Elevate Knivset Med Knivförvaring 5 Delar - Knivset Rostfritt Stål

  Joseph Joseph Elevate Knivset Med Knivförvaring 5 Delar - Knivset Rostfritt Stål
  Knivset från Joseph Joseph med ett japanskt knivblad i rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag för optimal funktionalitet. Det har en medföljande knivförvaring i bambu med antihalk fötter för ökad stabilitet. Om knivsetet från Joseph Joseph- Skalkniv: 9 cm.- Sågtandad kniv: 11 cm.- Santokukniv: 14 cm.- Kockkniv: 20 cm.- Brödkniv: 20 cm.- Knivförvaring i bambu. Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Joseph Joseph Ringo pizzahjul, röd

  Joseph Joseph Ringo pizzahjul, röd
  Detta smarta köksredskap från Joseph Joseph gör det enkelt att dela upp pizzor, bakverk och smörgåsar. Den cirkulära rostfria stålbladet skär igenom med lätthet, medan den ergonomiska designen gör den enkel att använda. Bladet dras enkelt ut från handtaget för smidig rengöring.Med Joseph Josephs pizzaskärare och delningsverktyg blir matlagningen ännu enklare och roligare!
 • Joseph Joseph Folio skärbrädor 3 st, multi

  Joseph Joseph Folio skärbrädor 3 st, multi
  Maximera ditt köksutrymme med Joseph Josephs innovativa skärbrädset. Denna smarta lösning utnyttjar det annars bortkastade utrymmet under hyllan och optimerar varje kvadratcentimeter av ditt skåp. Setet innehåller tre färgkodade skärbrädor med knivvänliga, texturerade skärytor på båda sidor, rostfria stålstänger för enkel val och halkfria fötter. De förvaras i ett smidigt fodral som enkelt hakas fast på din befintliga hylla och säkras bakifrån med två små skruvar (ingår). Fodralet kan monteras både inuti och under skåpet och har en trappdesign som gör det enkelt att välja bräda. Mått: H8 x B36 x D28 cm. Maximal hylltjocklek 2 cm. Passar köksenheter med en minsta intern storlek på: B36 x D28 cm. Brädorna är diskmaskinssäkra; fodralet torkas av med en fuktig trasa.
 • Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda 41 x 29 cm, svart

  Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda 41 x 29 cm, svart
  Cut & Carve Plus skärbräda från Joseph Joseph har en dubbelsidig design som är fullspäckad med innovativa funktioner. Tack vare den unika vinklade basen, de upphöjda kanterna och easy-pour-hörnen samlar skärbrädan enkelt upp smulor och vätska när du skär. På ena sidan av skärbrädan finns en integrerad greppyta som håller kött på plats, medan den släta sidan ger dig en plan skäryta som passar för alla typer av matlagning. De halkfria kanterna ser till att brädan håller sig stadigt på plats på bänken. Plus-varianten av Cut & Carve har dessutom handtag i rostfritt stål på sidorna, som gör skärbrädan enkel att lyfta och bära. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda 41 x 29 cm, blå

  Joseph Joseph Cut & Carve Plus skärbräda 41 x 29 cm, blå
  Cut & Carve Plus skärbräda från Joseph Joseph har en dubbelsidig design som är fullspäckad med innovativa funktioner. Tack vare den unika vinklade basen, de upphöjda kanterna och easy-pour-hörnen samlar skärbrädan enkelt upp smulor och vätska när du skär. På ena sidan av skärbrädan finns en integrerad greppyta som håller kött på plats, medan den släta sidan ger dig en plan skäryta som passar för alla typer av matlagning. De halkfria kanterna ser till att brädan håller sig stadigt på plats på bänken. Plus-varianten av Cut & Carve har dessutom handtag i rostfritt stål på sidorna, som gör skärbrädan enkel att lyfta och bära. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph Chop2Pot™ Plus skärbräda 45 x 26 cm, ljusblå

  Joseph Joseph Chop2Pot™ Plus skärbräda 45 x 26 cm, ljusblå
  Chop2Pot™ Plus skärbräda från Joseph Joseph har en praktisk hopfällbar design som gör processen smidigare i köket. När du klämmer på handtaget fälls brädan sidor ihop och formar en tratt, så att du enkelt kan förflytta det du skurit till salladsskålen eller hälla det i grytan du lagar. Skärbrädan har en praktisk non-stick-yta som ligger stadigt på bänken när du skär och är skonsam mot dina knivar. Tål maskindisk.
 • Joseph Joseph - Cut & Carve Sky Skärbräda 37,5x29,5 cm Blå

  Joseph Joseph - Cut & Carve Sky Skärbräda 37,5x29,5 cm Blå
  Cut & Carve Sky Skärbräda 37,5x29,5 cm Blå är en dubbelsidig skärbräda från Joseph Joseph med en slät sida för enklare jobb medan den andra sidan har specialdesignade små spikar för att hålla exempelvis en köttbit på plats medan du skär det samt en praktiskk kant för att samla upp överflödig köttsaft. Skärbrädan har halkfria fötter som säkerställer att den ligger still medan du arbetar på den.
 • Joseph Joseph - Folio Sky Skärbräda 4-pack Blå Toner

  Joseph Joseph - Folio Sky Skärbräda 4-pack Blå Toner
 • Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Grön

  Joseph Joseph - Nest Skärbrädor Large 3-pack Grön
  Set om tre stycken skärbrädor från Joseph & Joseph i ett stilrent, silverfärgat ställ. Stället blir ett dekorativt inslag i köket samtidigt som det tillåter luft att cirkulera mellan skärbrädorna, vilket gör att de torkar snabbt efter användning. Varje skärbräda har ett litet handtag av rostfritt stål för att enkelt kunna tas upp ur stället.Storlek:Liten: 32 x 23 cmMedium: 34 x 24 cmStor: 35,5 x 25 cm.
 • Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Rosé guld

  Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Rosé guld
  Från Joseph Joseph och serien Folio kommer fyra färgglada skärbrädor i slimmad, snygg förvaring. Tar minimalt med plats på din arbetsbänk och ger ett prydligt intryck, samtidigt som det är praktiskt. Smart design då de är placerade i en trappa så du enkelt når dem.
 • Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Svart

  Joseph Joseph - Folio Steel Skärbräda Set 35,5x26,5 cm Svart
  Från Joseph Joseph och serien Folio kommer fyra färgglada skärbrädor i slimmad, snygg förvaring. Tar minimalt med plats på din arbetsbänk och ger ett prydligt intryck, samtidigt som det är praktiskt. Smart design då de är placerade i en trappa så du enkelt når dem.
 • Joseph Joseph Nest™ skärbrädeset

  Joseph Joseph Nest™ skärbrädeset
  Joseph Joseph är praktiska köksgrejer i absolut särklass. I detta skärbärdeset får du tre skärbrädor i olika storlekar som har en smart design med böjda kanter i bottnen. Kanterna ser till så att skärbrädorna kan stå stabilt mot väggen av sig själva, och för att grönsakerna ska landa direkt i stekpanna eller grytan när du häller i dem. De tre skärbrädorna är i olika storlekar och olika färger. De olika färgerna ger möjlighet för extra hög kökshygien, då du till exempel kan välja en skärbräda till kött, en till fisk och en till grönsaker.
 • Joseph Joseph - Chop2pot Skärbräda 21x26 cm Bambu

  Joseph Joseph - Chop2pot Skärbräda 21x26 cm Bambu
  Chop2Pot skärbräda i bambu från Joseph Joseph är perfekt när du ska skära frukt, grönsaker, kött eller örter.När du skurit klart klickar du enkelt ihopskärbrädan och häller över maten direkt i pannan eller i skålen utan spill. Skärbrädan har glidskydd på undersidan så den ligger stadigt när ud arbetar.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Duo Skärbräda Vikbar 26x32,5 cm Röd

  Joseph Joseph - Duo Skärbräda Vikbar 26x32,5 cm Röd
  Praktisk, vikbar skärbräda från Joseph Joseph.När du skurit upp dina råvaror viker du enkelt ihop skärbrädan till ett v som gör att maten smidigt kan glida ned i salladsskålen eller kastrullen utan något spill.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.
 • Joseph Joseph - Chop2Pot Plus Skärbräda Large 36x27 cm Svart

  Joseph Joseph - Chop2Pot Plus Skärbräda Large 36x27 cm Svart
  Chop2Pot Plus Skärbräda Large från Joseph Joseph med en smart design som hjälper dig att hälla över det du skurit till den väntande kastrullen eller salladsskålen utan att spilla.När du har skurit de önskade råvarorna snäpper du enkelt ihop handtaget så skärbrädan blidar en tratt. Skärbrädan är utformad med silikon på undersidan så att den ligger still på bänken när du använder den.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.