Andra varumärken

Joseph Joseph knivprodukter

Tvillingbröderna Richard och Antony valde att studera olika ämnen på universitet. Antony vald design och Richard ekonomi, något de sedan använt tillsammans när de grundade märket Joseph Joseph år 2003. Köksartiklar och däribland knivar och knivtillbehör är deras område.

Här hittar du bland annat unik design på vikbara skärbrädor och färgkodade set med ställ.

 • Joseph Joseph Index steel 100 Box med 4 st skärbrädor Stor

  Joseph Joseph har tagit fram en exklusiv serie med köksredskap som man kallar "100 Collection". Kollektionen innebär produkter med en elegant framtoning i rostfritt och svart. 4 st skärbrädor med olika märkningar: "Fisk", "Kött", "Tillagad mat", "Grönsaker". Mått på skärbrädorna: 34 cm x 24 cm.Lätta att torka av.Skärbrädorna går att diska i diskmaskin i översta korgen.Boxen går inte att diska i diskmaskin.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Skärbrädor 3 st

  Hacka först frukt, grönsaker, kött eller örter på en Chop2Pot PLUS skärbräda sedan bara pressa handtaget för att skapa en ränna och lägg din mat direkt i din stekpanna, grönsaksskål eller gryta!Denna prisbelönta och fällbara skärbräda har en innovativ design, som du enkelt kan förbereda råvaror med. Trattfunktionen gör att du slipper allt onödigt spill.Chop2Pot PLUS skärbräda har ett bekvämt, mjukt och greppvänligt handtag samt halkfria undersida för att hålla skärbrädan på plats när du hackar och skivar.I detta paket ingår tre olika storlekar, för att passa små och stora arbeten i köket.Storlekar:* Stor: längd: 47 cm, bredd: 27 cm, höjd: 0,5 cm* Mellan: längd: 38 cm, bredd: 22 cm, höjd; 0,5 cm* Liten: längd: 32 cm, bredd: 17 cm, höjd: 0,5 cm BPA-fri
 • Joseph Joseph Index Skärbrädor Set Mini Grå/Färgade 15,5 cm

  Praktiskt, platsbesparande set med 4 färgkodade skärbrädor – för rött kött, grönsaker, fisk och lagad mat/bröd.   Alla skärbrädor är även märkta med flikar med symboler på de olika ändamålen. Det ingår även att praktiskt förvaringsställ. Färger på skärbrädorna: grön = grönsaker, blå = fisk, vit = lagad mat och röd = kött.  Färg på stället: Grå.Material: Plast.Längd: 15,5 cm.Bredd: 7 cm.Höjd: 21,6 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Nest Chop skärbräda 3 delar opal

  Joseph Joseph Nest Chop skärbräda 3 delar opal sparar utrymmeEngelska Joseph Joseph fortsätter imponera med sina innovativa lösningar för köksredskap. Dessa tre skärbrädor i plast förvara stående på högkant tillsammans och därmed tar de mycket lite utrymme på arbetsbänken och är inte i vägen när du inte behöver dem. De kommer i tre olika färger så du kan använda dem för olika ändamål kyckling, fisk och kött exempelvis. Skärbrädorna kommer från serien Nest som är en samling ultimata platsbesparande och funktionella köksredskap. Den röda tråden är att dessa kökstillbehör går att stapla i varandra.Nest Chop skärbräda innehåller tre skärbrädor i olika storlekar för att täcka alla dina behov. De svänga designen i i ena änden låter dem stå upprätt  men de skapar också en praktisk strut i vilken du låter grönsakerna glida ner i pannan. Alla skärbrädorna är skonsamma mot dina köksknivar och är utrustad med halkfria fötter undertill.
 • Joseph Joseph vikbar skärbräda rosa

  Passa på nu att köpa Chop2pot den vikbara skärbrädan från Joseph Joseph som vunnit massor av utmärkelser. Liggandes platt på bänken fungerar den som en helt vanlig skärbräda, men när du pressar ihop handtaget så viks kanterna på skärbrädan som formas som strunt och gör det enkelt att exempelvis hälla ner de hackade grönsakerna i pannan utan att missa. Det här är ett bra exempel på produkter vi gillar en vanlig basprodukt som utvecklats till att bli mer komplett. Dessutom finns den i flera olika färger. Det här är en skärbräda du inte vill missa!Joseph Joseph vikbar skärbräda rosa 
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Vit

  En vit funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror. Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Limegrön

  En härligt limegrön och funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror. Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Svart

  En svart funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror.Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Index Skärbrädor Set Mini Silver/Färgade 15,5 cm

  Praktiskt, platsbesparande set med 4 färgkodade skärbrädor – för rött kött, grönsaker, fisk och lagad mat/bröd. Perfekta skärbrädor för att rusta upp i köket med och kunna skilja på vilken skärbräda du använder till olika råvaror. Hygieniskt och praktiskt! Alla skärbrädor är även märkta med flikar med symboler på de olika ändamålen. Det ingår även att praktiskt förvaringsställ. Färger på skärbrädorna: grön = grönsaker, blå = fisk, vit = lagad mat och röd = kött.  Färg på stället: Silver.Material: Plast.Längd: 15,5 cm.Bredd: 7 cm.Höjd: 21,6 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Stor Bambu 33 cm

  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara. Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 26 cm.Bredd: 21 cm.Höjd: 1 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Chop2Pot Skärbräda Liten Bambu 26 cm

  Chop2Pot skärbräda i bambu som är utformad för att kunna vikas i två så att maten snabbt och enkelt kan hällas ner i grytan eller pannan. Praktisk skärbräda med väldigt tåligt material. Enkel att vika ihop och förvara.  Färg: Bambu.Material: Bambu.Längd: 33 cm.Bredd: 27 cm.Höjd: 1,3 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Index Compact Skärbrädor Set Silver/Färgade 20,6 cm

  Praktiskt, platsbesparande set med 4 färgkodade skärbrädor – för rött kött, grönsaker, fisk och lagad mat/bröd. Perfekta skärbrädor för att rusta upp i köket med och kunna skilja på vilken skärbräda du använder till olika råvaror. Hygieniskt och praktiskt! Alla skärbrädor är även märkta med flikar med symboler på de olika ändamålen. Det ingår även att praktiskt förvaringsställ. Färger på skärbrädorna: grön = grönsaker, blå = fisk, vit = lagad mat och röd = kött.  Färg på stället: Silver.Material: Plast.Längd: 20,6 cm.Bredd: 7,8 cm.Höjd: 31,3 cm.Garanti: 2 år.
 • Joseph Joseph Index Compact Skärbrädor Set Grå/Färgade 20,6 cm

  Praktiskt, platsbesparande set med 4 färgkodade skärbrädor – för rött kött, grönsaker, fisk och lagad mat/bröd.   Alla skärbrädor är även märkta med flikar med symboler på de olika ändamålen. Det ingår även att praktiskt förvaringsställ. Färger på skärbrädorna: grön = grönsaker, blå = fisk, vit = lagad mat och röd = kött.  Färg på stället: Grå. Material: Plast.Längd: 20,6 cm.Bredd: 7,8 cm.Höjd: 31,3 cm.Garanti 2 år.
 • Joseph Joseph Index+ Advance Box med 4 stskärbrädor Antrasit

  Graphite 33 x 8 x 24 cm.
 • Joseph Joseph vikbar skärbräda vit

  Passa på nu att köpa Joseph Joseph vikbar skärbräda vit som vunnit massor av utmärkelser.Liggandes platt på bänken fungerar den som en helt vanlig skärbräda, men när du pressar ihop handtaget så viks kanterna på skärbrädan som formas som strut och gör det enkelt att exempelvis hälla ner de hackade grönsakerna i pannan utan att missa. Det här är ett bra exempel på produkter vi gillar en vanlig basprodukt som utvecklats till att bli mer komplett. Dessutom finns den i flera olika färger som till exempel blå. Det här är en skärbräda du inte vill missa! Skärbrädan är som alla andra produkter från Joseph Joseph funktionell och har en tilltalande design.
 • Joseph Joseph vikbar skärbräda svart

  Passa på nu att köpa Chop2pot den vikbara skärbrädan från Joseph Joseph som vunnit massor av utmärkelser. Liggandes platt på bänken fungerar den som en helt vanlig skärbräda, men när du pressar ihop handtaget så viks kanterna på skärbrädan som formas som strunt och gör det enkelt att exempelvis hälla ner de hackade grönsakerna i pannan utan att missa. Det här är ett bra exempel på produkter vi gillar en vanlig basprodukt som utvecklats till att bli mer komplett. Dessutom finns den i flera olika färger. Det här är en skärbräda du inte vill missa!Joseph Joseph vikbar skärbräda svart 
 • Joseph Joseph vikbar skärbräda blå

  Joseph Joseph vikbar skärbräda blå finns i många olika färgerPassa på nu att köpa Chop2pot den vikbara skärbrädan från Joseph Joseph som vunnit massor av utmärkelser. Liggandes platt på bänken fungerar den som en helt vanlig skärbräda, men när du pressar ihop handtaget så viks kanterna på skärbrädan som formas som strunt och gör det enkelt att exempelvis hälla ner de hackade grönsakerna i pannan utan att missa. Det här är ett bra exempel på produkter vi gillar en vanlig basprodukt som utvecklats till att bli mer komplett. Dessutom finns den i flera olika färger. Det här är en skärbräda du inte vill missa!
 • Julienne skalare orange Joseph Joseph

  Julienne skalare orange Joseph Joseph med inbyggd siselerareHär är en julienne-skalare från Joseph Joseph som ligger riktigt skönt i handen. Det ordentliga gummiklädda handtaget ger ett riktigt bra ergonomiskt grepp. Bladen är givetvis i rostfritt stål. Den är dessutom utrustad med en extra funktion en liten enkel zester. Som alltid med köksredskap som kommer från Joseph Joseph så står funktionen i första rummet och uppfinningsrikedom tätt därefter. Som vanligt förpackas de i snygga starka färger.Den y-formade potatisskalaren är kanske inte lika vanlig i Sverige som den klassiska skalaren med rakt blad. Många som provat den y-formade skalare upplever den som mer bekväm och kanske har den sin största fördel när du skala stora eller långa grönsaker och rotfrukter.
 • Joseph Joseph Index+ Advance Box med 4 stskärbrädor Stor Silver

  Silver 37,5 x 8 x 28 cm.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Röd

  Funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror. Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Joseph Joseph Index Mini Skärbrädor Silver

  Joseph Joseph Index Mini Skärbrädor Silver från Joseph Joseph
 • Skärbräda Chop2Pot Bambu, 26x21 cm - Joseph Joseph

  Skärbräda i bambu från Joseph Joseph som går att vika på mitten. Dimensioner: 26x21 cm