Kamado Sumo knivprodukter

De är superkändisar inom grillvärlden för sina läckra grillar. Kamado SUMO tillverkar keramiska grillar som ger otroligt jämn värme. En grillmästare går i taket när hen får se en Green Egg från Kamado SUMO, utvecklat i samarbete med Johan Jureskog.

Bra grillat handlar inte bara om grillningen utan även förberedelse och servering. Kamado SUMO har tagit fram speciella knivar i en serie de kallar BBQ. I den ingår till exempel kockknivar, laxknivar och köttyxor. De har även några riktigt fina pizzaskärare med handtag av akaciaträ.

Handla Kamado SUMO online

 • Kamado Sumo Pizzaskärare

  Kamado Sumo Pizzaskärare
  Skär din hemlagade pizza i helt perfekta bitar med denna stora pizzaskärare från Kamado SUMO. Pizzaskäraren ligger skönt i handen och gör det lätt att skära din sprödbakade pizza direkt när den kommer från grillen. Det vassa, runda knivbladet är av rostfritt stål och pizzaskäraren har en praktisk krok så att du kan hänga den på sidan av din Kamado SUMO så den alltid finns nära till hands. Handdisk rekommenderas för att knivbladet ska behålla sin skärpa.
 • Kamado Sumo Stor pizzaskärare

  Kamado Sumo Stor pizzaskärare
  Stor pizzaskärare med skarpt knivblad som lätt skär genom en tjock pizzabotten. Handtaget är tillverkat i akaciaträ, vilket ger ett bekvämt och stabilt grepp. Om du t.ex. bakar läckra pizzor på din SUMO-grill är en pizzaskärare ett måste, dessutom gör redskapet serveringen mycket roligare och autentisk.
 • Kamado Sumo BBQ köttyxa

  Kamado Sumo BBQ köttyxa
  Köttyxa från Kamado Sumo som utan bekymmer skär genom det grillade köttet. Kniven är tillverkad i tyskt stål med otroligt skarphet. Stålet är värme- och kallbehandlat för flexibilitet och rostskydd. Köttyxan från Kamado Sumo är slipad för hand på vardera sida och du är därför garanterad en knivskarp egg. Handtaget är tillverkat i högkvalitativt pakkaträ, ett otroligt vackert och hållbart material som ligger bekvämt och säkert i handen.
 • Kamado SUMO - Pizzaskärare Akacia

  Kamado SUMO - Pizzaskärare Akacia
  Klassisk pizza slicer från grilljätten Kamado Sumo. Med den här skivar du enkelt de tjockaste av pizzor. Pizzaskäraren har ett handtag i akacia och en kniv av rostfritt stål. När den inte används hänger du den på grillen så att du alltid vet var du har den.
 • Kamado Sumo BBQ kockkniv

  Kamado Sumo BBQ kockkniv
  En kockkniv är ett måste både till grillmästaren men också den allmänna hemmakocken. Denna kniv klarar de flesta uppgifterna, mycket tack vare dess ergonomiska design. Kniven är tillverkad i tyskt stål, vilket bidrar till en otrolig skärpa. Bladet är slipat för hand och säkrar därmed en knivskarp egg. Handtaget är tillverkat i pakkaträ i hög kvalitet vilket gör att den ligger bekvämt och stabilt i handen och att matlagningen blir säker.
 • Kamado SUMO - Trancherkniv BBQ

  Kamado SUMO - Trancherkniv BBQ
  Kamado SUMOs grillmästarkniv med 30 cm långt blad i skarpt tyskt stål är det ultimata verktyget för att tranchera riktigt stora stycken och detaljer från grillen. Kniven är handslipad med en process som säkerställer en knivskarp skärkant.Handtaget är tillverkat av högkvalitativt pakkaträ – en trä/hartskomposit som ger ett starkt och extremt slitstarkt material. Pakkaträ är mycket hårt och även vattentätt för att säkerställa att handtaget inte klyvs, snedvrids eller krymper. Den ergonomiska designen ger ett bekvämt och fast grepp för ultimat kontroll.Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado SUMO, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.
 • Kamado SUMO - Kökskniv BBQ

  Kamado SUMO - Kökskniv BBQ
  En klassisk kockkniv från Kamado SUMO som är det perfekta tillbehöret vid grillen för att effektivt skära allt som är klart på grillen. Kniven är handslipad med en process som säkerställer en knivskarp skärkant.Handtaget är tillverkat av högkvalitativt pakkaträ – en trä/hartskomposit som ger ett starkt och extremt slitstarkt material. Pakkaträ är mycket hårt och även vattentätt för att säkerställa att handtaget inte klyvs, snedvrids eller krymper. Den ergonomiska designen ger ett bekvämt och fast grepp för ultimat kontroll.Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado SUMO, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.
 • Kamado SUMO - Kockkniv BBQ

  Kamado SUMO - Kockkniv BBQ
  Med denna rejäla kockkniv från Kamado SUMO blir det ingen svår match med stora köttstycken. Denna köttklyv är det verktyg du väljer för att hantera stora bitar av kött och ben samt att skära hårda grönsaker som squash eller meloner. Dess platta sida används som en klubba för att dunka kött och krossa vitlök och mycket mera. Denna tunga kniv kommer säkert ta sig igenom allt som placeras framför den med brutal effektivitet - en mångsidig hård arbetare för ditt kök!Bladet är tillverkat av premium tyskt stål vilket står för oöverträffad prestanda och otrolig skärpa. Handtaget är tillverkat av högkvalitativt pakkaträ – en trä/hartskomposit som ger ett starkt och extremt slitstarkt material.Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado SUMO, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.
 • Kamado SUMO - Pizzaskärare Vagga Akacia

  Kamado SUMO - Pizzaskärare Vagga Akacia
  Stor pizzaskärare med vasst blad som lätt skär genom tjocka pizzabottnar med massor av fyllning. Om du tänker bjuda på hemgrillad pizza från din Kamado Sumo är en pizzaskärare ett perfekt redskap när du vill dela upp pizzan till alla gäster! Handtaget är av akaciaträ för ett stabilt grepp.
 • Kamado Sumo Skärbräda Texas, 51x36x3 cm

  Kamado Sumo Skärbräda Texas, 51x36x3 cm
  Skär köttet med stil på denna Texas-inspirerade skärbräda, perfekt för sidobordet vid grillen eller i köket. En hållbar och robust skärbräda i massivt trä, tillverkad av amerikansk lönn, Pacific maple och valnöt av högsta kvalitet. Mjukt nog för att vara skonsamt för knivarna men hårt nog för smidig användning, vilket gör den perfekt för alla typer av matlagning. Den väger 3,3 kg och är därför stabil även när du vill skära större köttbitar och andra större livsmedel. Brickan har ett spår som fångar upp droppande vätska och förhindrar att den spiller ut på din bänkskiva.Den fungerar också som en utmärkt serveringsbricka för mat som ost och andra goda smårätter när du vill framhäva den mer robusta känslan. Storlek: 51 x 36 x 3 cm. Den måste diskas och torkas för hand efter användning eftersom diskmaskinen skadar träet med tiden. Om brädan underhålls på bästa sätt så kommer den att hålla i generationer med alla sina märken och egenskaper.