Andra varumärken

Kitchen Craft knivprodukter

 • Kitchen Craft Natural Elements Akaciaträ Magnetisk Knivlist 45 cm

  Förvara dina knivar på denna stilfulla knivlist med dold magnetremsa från Kitchen Craft! Knivlisten är gjord i akaciaträ och ger en både vacker och platsbesparande förvaring. Enkel att sätta ihop med fästen som medföljer.  Skall enbart torkas av med en torr trasa vid behov.
 • Kitchen Craft Deluxe Pizzaskärare Rostfritt stål

  Redskapsserien för elegant matlagning och servering. Master Class deluxe pizzaskärare i rostfritt stål med en vackert spegelblankt finish. Redskapen har ergonomiska handtag för maximal komfort. Längd: 18 cm D: 8 cm 10 års garantiMaskindisk
 • Kitchen Craft Paul Hollywood Bakset 5 delar

  För mästerbagare som Paul Hollywood, är bakning en konst och ett hantverk. Och precis som vilket hantverkaryrke som helst, behöver en bagare högkvalitativa verktyg för att uppnå perfektion. Det är därför Paul samarbetar med Kitchen Craft att skapa denna smarta bageriverktygslåda. Baksetet innehåller fem viktiga bakningsverktyg, personligen testade och godkända av Paul Hollywood. Alla bakverktygen kommer förpackad i en vacker tygväska, för enkel förvaring. Det är allt du behöver för att baka allt från en knaprig pizza till ett gott bröd.Paul Hollywood är mest känd som den person som skapade The Great British Bake Off, vilket är originalversionen till Hela Sverige Bakar. Innehåller:1 x Skalkniv 9 cm1 x Brödkniv 20 cm1 x Kökssax1 x Degskrapa1 x Pizzaskärare
 • Kitchen Craft Ostknivset 4 delar trähandtag

  Kitchen Crafts eleganta ostknivset med rostfria blad och trähandtag. De tre ostknivarna och gaffeln är snygga på ostbrickan och gör det enkelt att skära fina skivor och bitar av alla ostar. Tål ej maskindisk.
 • Kitchen Craft grapefruktkniv

  Äter du grapefrukt till frukost? Välj då Kitchen Craft grapefruktkniv En mycket uppskattad grapefruktkniv från Kitchen Craft. Med dubbelsidig sågtandade blad i rostfritt stål blir den här kniven&hellip:
 • Kitchen Craft Ostronkniv Rostfritt Stål

  En stilren och ergonomiskt utformad ostronkniv i kromad finish, den breda säkerhetsskölden gör ostronöppnandet säkrare och bladets tandade egg hjälper dig att skära loss ostronet från skalet.Bladets längd: 18 cm. 
 • Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt

  Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt med exklusivt utseende En professionell grapefruktkniv i högkvalitativt rostfritt stål med dubbel sågtandad egg. Handtaget är ovalt format för att ge ett bekvämt&hellip:
 • Kitchen Craft Pizzaskärare

  Kitchen Craft Pizzaskärare skär upp din pizza på nolltid Visst är det trevligt att skära upp pizzan i bitar. För att göra som proffsen behöver du bara en pizzaskärare, eller pizzaslicer som den&hellip:
 • Kitchen Craft Pro Pizzaskärare Rostfritt stål

  Skär upp fina pizzabitar med Kitchen Crafts smidiga pizzaslicer!Specifikation:Rostfritt stål.Tål maskindisk. Livstids garanti.
 • Kitchen Craft MasterClass Brödkniv 23 cm Svart Nitat Handtag

  Traditionell tandad brödkniv i rostfritt stål från Kitchen Crafts serie Master Class. Knivens goda kvalitet och bekväma handtag gör det lätt att skära jämna fina brödskivor med ett rent snitt.Längd: 23 cm.
 • Kitchen Craft MasterClass Skalkniv 9 cm Svart Nitat Handtag

  Master Class skalkniv 9 cm från Kitchen Craft erbjuder god balans mellan prestanda, säkerhet och komfort, vilket är perfekt när du ska skala eller skiva dina frukter och grönsaker. Skalkniven är tillverkad av högkvalitativt  rostfritt stål med en avsmalnande skäregg samt soft-grip skaft för ett mjukt och säkert grepp.
 • Kitchen Craft MasterClass Knivset 3 delar Svart Nitat Handtag

  Ett idealiskt startset för den som skall flytta hemifrån! Det högkvalitativa knivsetet i rostfritt stål från Kitchen Craft innehåller tre knivar som alla borde ha i köket. En kockkniv 15 cm, en allkniv 12,5 cm och en skalkniv 9 cm.  
 • Kitchen Craft Serveringsbräda Oval Marmor/Marmor

  En vacker serveringsbräda i en mix av svart marmor och vit marmor, skär upp och servera delikatesser på denna stilrena serveringsbräda, förvara den ståendes eller häng upp den i det medföljande repet. Storlek: 15 cm x 35 cm x 1.5 cmHanddisk. 
 • Kitchen Craft Serveringsbräda Acacia 3 glasburkar 43x24x15 cm

  En rejäl serveringsbräda i det vackra träslaget Akacia, serveringsbrädan har tre fördjupningar för de tre medföljande glasburkarna, glasburkarna har patentlock och täta silikonringar.Servera antipasti eller ost med tillbehör. Tillaga din favoritstek och servera med tillbehör ex. senap, pickels, gelé eller chutney. Serveringsbrädan och glasburkarna levereras i en snygg presentbox.Mått: 43 x 24 x 1,5 cm.Glasburkarna rymmer 100 ml styck. 
 • Kitchen Craft Serveringsbräda Bambu

  Med en vacker trä karaktär är denna rektangulära skärbräda/serveringsbricka perfekt för att förbereda och serverar ett urval av bröd, ost, antipasti och en mängd andra livsmedel perfekt för alla tillfällen. Vändbar med en dekorativ skåra och hängande rep kan du visa den naturliga skönheten av den krossade bambun i köket.Master Class Gourmet Prep är det perfekta sättet att presentera mat på. Endast handtvätt.5 års garanti.Storlek: 13 cm x 25 cm x 1 cm.
 • Kitchen Craft Knivblock inklusive fem köksknivar

  Kitchen Craft Knivblock inklusive fem köksknivar är både prisvärd och snyggt Vill du inte lägga tusentals kronor på köksknivar men ändå ha något snyggt? Då är kanske detta set med köksknivar&hellip:
 • Kitchen Craft Serveringsbräda Rektangulär Mango/Marmor

  En vacker serveringsbräda i en mix av mangoträ och vit marmor, skär upp och servera delikatesser på denna stilrena serveringsbräda, förvara den ståendes eller häng upp den i det medföljande repet.Storlek: 18 cm x 49.5 cm x 1.5 cmHanddisk. 
 • Ostronkniv - Kitchen Craft

  Ostronkniv med en sågtandad och en slät egg. Rostfritt stål.