Kitchen Craft knivprodukter

  • Kitchen Craft Pizzaskärare

    Kitchen Craft Pizzaskärare
    Kitchen Craft Pizzaskärare skär upp din pizza på nolltid Visst är det trevligt att skära upp pizzan i bitar. För att göra som proffsen behöver du bara en pizzaskärare, eller pizzaslicer som den&hellip:
  • Kitchen Craft grapefruktkniv

    Kitchen Craft grapefruktkniv
    Äter du grapefrukt till frukost? Välj då Kitchen Craft grapefruktkniv En mycket uppskattad grapefruktkniv från Kitchen Craft. Med dubbelsidig sågtandade blad i rostfritt stål blir den här kniven&hellip:
  • Kitchen Craft Natural Elements Akaciaträ Magnetisk Knivlist 45 cm

    Kitchen Craft Natural Elements Akaciaträ Magnetisk Knivlist 45 cm
    Förvara dina knivar på denna stilfulla knivlist med dold magnetremsa från Kitchen Craft! Knivlisten är gjord i akaciaträ och ger en både vacker och platsbesparande förvaring. Enkel att sätta ihop med fästen som medföljer.  Skall enbart torkas av med en torr trasa vid behov.
  • Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt

    Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt
    Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt med exklusivt utseende En professionell grapefruktkniv i högkvalitativt rostfritt stål med dubbel sågtandad egg. Handtaget är ovalt format för att ge ett bekvämt&hellip:
  • Kitchen Craft Knivblock inklusive fem köksknivar

    Kitchen Craft Knivblock inklusive fem köksknivar
    Kitchen Craft Knivblock inklusive fem köksknivar är både prisvärd och snyggt Vill du inte lägga tusentals kronor på köksknivar men ändå ha något snyggt? Då är kanske detta set med köksknivar&hellip:
  • Kitchen Craft Ostknivset 4 delar trähandtag

    Kitchen Craft Ostknivset 4 delar trähandtag
    Kitchen Crafts eleganta ostknivset med rostfria blad och trähandtag. De tre ostknivarna och gaffeln är snygga på ostbrickan och gör det enkelt att skära fina skivor och bitar av alla ostar. Tål ej maskindisk.
  • Kitchen Craft Ostronkniv Rostfritt Stål

    Kitchen Craft Ostronkniv Rostfritt Stål
    En stilren och ergonomiskt utformad ostronkniv i kromad finish, den breda säkerhetsskölden gör ostronöppnandet säkrare och bladets tandade egg hjälper dig att skära loss ostronet från skalet.Bladets längd: 18 cm. 
  • Kitchen Craft MasterClass Brödkniv 23 cm Svart Nitat Handtag

    Kitchen Craft MasterClass Brödkniv 23 cm Svart Nitat Handtag
    Traditionell tandad brödkniv i rostfritt stål från Kitchen Crafts serie Master Class. Knivens goda kvalitet och bekväma handtag gör det lätt att skära jämna fina brödskivor med ett rent snitt.Längd: 23 cm.
  • Kitchen Craft MasterClass Knivset 3 delar Svart Nitat Handtag

    Kitchen Craft MasterClass Knivset 3 delar Svart Nitat Handtag
    Ett idealiskt startset för den som skall flytta hemifrån! Det högkvalitativa knivsetet i rostfritt stål från Kitchen Craft innehåller tre knivar som alla borde ha i köket. En kockkniv 15 cm, en allkniv 12,5 cm och en skalkniv 9 cm.