Andra varumärken

Kitchen Craft knivprodukter

 • Kitchen Craft grapefruktkniv

  Äter du grapefrukt till frukost? Välj då Kitchen Craft grapefruktkniv En mycket uppskattad grapefruktkniv från Kitchen Craft. Med dubbelsidig sågtandade blad i rostfritt stål blir den här kniven&hellip:
 • Kitchen Craft Pizzaskärare

  Kitchen Craft Pizzaskärare skär upp din pizza på nolltid Visst är det trevligt att skära upp pizzan i bitar. För att göra som proffsen behöver du bara en pizzaskärare, eller pizzaslicer som den&hellip:
 • Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt

  Kitchen Craft Grapefruktkniv rostfritt med exklusivt utseende En professionell grapefruktkniv i högkvalitativt rostfritt stål med dubbel sågtandad egg. Handtaget är ovalt format för att ge ett bekvämt&hellip:
 • Kitchen Craft Natural Elements Akaciaträ Magnetisk Knivlist 45 cm

  Förvara dina knivar på denna stilfulla knivlist med dold magnetremsa från Kitchen Craft! Knivlisten är gjord i akaciaträ och ger en både vacker och platsbesparande förvaring. Enkel att sätta ihop med fästen som medföljer.  Skall enbart torkas av med en torr trasa vid behov.
 • Kitchen Craft Knivblock inklusive fem köksknivar

  Kitchen Craft Knivblock inklusive fem köksknivar är både prisvärd och snyggt Vill du inte lägga tusentals kronor på köksknivar men ändå ha något snyggt? Då är kanske detta set med köksknivar&hellip:
 • Ostronkniv - Kitchen Craft

  Ostronkniv med en sågtandad och en slät egg. Rostfritt stål.
 • Kitchen Craft Ostknivset 4 delar trähandtag

  Kitchen Crafts eleganta ostknivset med rostfria blad och trähandtag. De tre ostknivarna och gaffeln är snygga på ostbrickan och gör det enkelt att skära fina skivor och bitar av alla ostar. Tål ej maskindisk.
 • Kitchen Craft Ostronkniv Rostfritt Stål

  En stilren och ergonomiskt utformad ostronkniv i kromad finish, den breda säkerhetsskölden gör ostronöppnandet säkrare och bladets tandade egg hjälper dig att skära loss ostronet från skalet.Bladets längd: 18 cm. 
 • Kitchen Craft MasterClass Brödkniv 23 cm Svart Nitat Handtag

  Traditionell tandad brödkniv i rostfritt stål från Kitchen Crafts serie Master Class. Knivens goda kvalitet och bekväma handtag gör det lätt att skära jämna fina brödskivor med ett rent snitt.Längd: 23 cm.
 • Kitchen Craft MasterClass Knivset 3 delar Svart Nitat Handtag

  Ett idealiskt startset för den som skall flytta hemifrån! Det högkvalitativa knivsetet i rostfritt stål från Kitchen Craft innehåller tre knivar som alla borde ha i köket. En kockkniv 15 cm, en allkniv 12,5 cm och en skalkniv 9 cm.