KitchenAid knivprodukter

 • KitchenAid Knivblock Mörk Ask

  KitchenAid Knivblock Mörk Ask
  Snyggt knivblock som matchar de andra köksapparaterna från KitchenAid. Genom att förvara dina knivar i ett knivblock skyddar du spetsarna och förlänger knivarnas livslängd. Finns i flera färger och material.Mått: H x B x D: 26,50 x 14,60 x 27,90 cm.
 • KitchenAid Urbeningskniv 12,5 cm

  KitchenAid Urbeningskniv 12,5 cm
  Flexibel urbeningskniv i tyskt rostfritt kvalitetsstål från KitchenAid. Kniven har ett härdat blad som behåller skärpan länge och är utformad för perfekt balans och överlägsen handkontroll. Handtag i micarta och vinkelskydd för bra grepp. Längd: 12,5 cm.  
 • KitchenAid Brödkniv 20 cm

  KitchenAid Brödkniv 20 cm
  Skär fina skivor av ditt nybakade bröd med denna kvalitativa brödkniv från KitchenAid! Brödkniven är tillverkad i rostfritt härdat stål och har ett micartahandtag med tre nitar.  Kniven är utformad för överlägsen handkontroll och hållbarhet.
 • KitchenAid Knivset 7 Delar red

  KitchenAid Knivset 7 Delar red
  Klassiskt förvaringsblock med fyra kvalitativa knivar, sax och knivslipare. Kvnivblocket från KitchenAid är gjutet i metall och har en träinsats som skyddar knivspetsarna. Setet innehåller:Kockkniv 20 cm.Vågad brödkniv 20 cm.Tandad allkniv 14 cm. Skalkniv med rakt blad 9 cm. KökssaxKnivslipare, diamantbestruken 600 grit.Knivblock.     
 • KitchenAid Pro Stekknivar 4 st

  KitchenAid Pro Stekknivar 4 st
  Stabila stekknivar från KitchenAid som passar till den grillade köttbiten eller grönsakerna. Knivarna är i rostfritt stål och har micartahandtag.  
 • KitchenAid Knivset 7 Delar creme

  KitchenAid Knivset 7 Delar creme
  Ikoniskt förvaringsblock i gjutet metall med knivar, sax och knivslipare. Det stilrena knivblocket passar fint till dina andra köksapparater från KitchenAid och är ett utmärkt sätt att förvara knivarna på. Setet innehåller:Knivblock. Kockkniv 20 cm.Vågad brödkniv 20 cm.Tandad allkniv 14 cm. Skalkniv med rakt blad 9 cm. KökssaxKnivslipare, diamantbestruken 600 grit.Mått knivblock: H x B x D: 35,60 x 14,60 x 27,90 cm.      
 • KitchenAid Kockkniv 20 cm

  KitchenAid Kockkniv 20 cm
  Kockkniv 20 cm av utmärkt kvalitet från KitchenAid. Tillverkad i förstklassigt tyskt rostfritt härdat stål som behåller knivens skärpa länge. Här får du en kniv med hållbarhet, flexibilitet och prestanda över hela bladet! Greppvänligt handtag i micarta med tre nitar.  
 • KitchenAid Skalkniv 7,5 cm

  KitchenAid Skalkniv 7,5 cm
  Alla kök behöver en smidig skalkniv! Den här lilla kniven i rostfritt stål från KitchenAid har vinkelskydd för korrekt grepp, micarta-handtag och perfekt balans.Tål diskmaskin.
 • Julienneskiva till Foodprocessor 1335

  Julienneskiva till Foodprocessor 1335
  Hjälper dig att snabbt och smidigt göra dina grönsaker Julienne.
 • KitchenAid Diamant Knivslipare

  KitchenAid Diamant Knivslipare
  Knivslipare från KitchenAid som är tillverkad i förstklassigt tyskt rostfritt stål och är fläck och korrosionsbeständig. Knivsliparen kommer se till att dina knivar alltid är i topform. 
ilead