Kitchenware by Tareq Taylor knivprodukter

 • Kitchenware by Tareq Taylor Knivset 3 delar

  Kitchenware by Tareq Taylor Knivset 3 delar
  För många är de tre viktigaste knivarna i köket kockkniven, brödkniven och örtkniven. Därför är det en riktigt god idé att välja dessa tre knivar med hög kvalité, god hållbarhet och optimal skärpa - vilket är precis det du får med setet från Kitchenware by Tareq Taylor i rostfritt stål.Kocken Tareq Taylor säger själv att kockkniven, örtkniven och brödkniven är de knivar han oftast använder i matlagningen. Därför består detta set av dessa tre. Knivarna har en elegant samt välbalanserad design och levereras i en fin ask. Det rekommenderas att du underhåller knivarna regelbundet med ett keramiskt strykstål.
 • Kitchenware by Tareq Taylor - Kitchenware by Tareq Taylor Knivset 3 delar

  Kitchenware by Tareq Taylor - Kitchenware by Tareq Taylor Knivset 3 delar
  Stjärnkocken Tareq Taylor presenterar sina tre favoritknivar, nämligen kockkniven, brödkniven och skalkniven. Med de här tre knivarna kan du tillaga det mesta i köket. Knivarna är tillverkade i högkvalitativt rostffritt stål och kommer garanterat att underlätta matlagningen. - Kockkniv 17 cm - Brödkniv 21 cm - Skalkniv 11 cm
 • Kitchenware by Tareq Taylor 3-dels set (brödkniv, santoku, petty)

  Kitchenware by Tareq Taylor 3-dels set (brödkniv, santoku, petty)
 • Kitchenware by Tareq Taylor 3-dels set (brödkniv, santoku, petty)

  Kitchenware by Tareq Taylor 3-dels set (brödkniv, santoku, petty)
 • Kicthenware by Tareq Taylor 21 cm kockkniv

  Kicthenware by Tareq Taylor 21 cm kockkniv
  TTK21 är en Gyuto, 21 cm västerländsk kockkniv. För mig är kniven ett av kökets viktigaste verktyg. Här har jag valt ut tre av mina favoritknivar som jag inte klarar mig utan; kock-, skal- och brödkniven. Mitt tips är att underhålla knivarna regelbundetmed keramiskt bryne.
ilead