Kyocera knivprodukter

Detta japanska varumärke grundades 1959 under namnet Kyoto Ceramic Company och döptes om till Kyocera 1982. De tillverkar många olika saker men vi håller oss till köksknivarna här. Under 80-talet bidrog Kyocera till en innovation genom att lansera keramiska knivar.

Kyocera Advanced Ceramics

Kyocera Advanced Ceramics är det arbetsnamn under vilket man tillverkar och säljer keramiska knivar. Pressad keramik har den fördelen att de inte rostar och att det går bra att diska knivarna i maskin.

Keramik är ett av världens hårdaste material. Keramiska knivar är perfekt för dig som inte vill ödsla tid på slipning. Gillar du det och japansk design är Kyoceraknivar helt rätt för dig.

Utvalda knivar från Kyoceras återförsäljare online

  • Julienne med keramiskt blad

    Julienne med keramiskt blad
  • Kyocera - Julienne Keramisk Svart

    Kyocera - Julienne Keramisk Svart
    Med den här mandolinen från Kyocera gör du fina strimlor av till exempel gurka, potatis eller morötter på 10-20 sekunder! Lägg upp snyggt på tallriken eller varför inte imponera med egen tzatsiki? Det keramiska bladen håller dessutom skärpan år efter år. Tål diskmaskin.
  • Knivblock för 4 knivar Bambuträ

    Knivblock för 4 knivar Bambuträ
  • Julienne med Keramiskt blad Röd

    Julienne med Keramiskt blad Röd
  • Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare

    Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare
    Det praktiska 5-delars setet från Kyocera är allt du behöver för att klara av en rad olika riv- och skivuppgifter. Placera enkelt redskapen över en bunke, tallrik eller den medföljande behållaren för att snabbt och effektivt riva eller skiva utan att stöka ner. Redskapen passar perfekt till allt ifrån gurka och tomat till hårdost.Medföljer:- Mandolin (Svart).- Julienne (Röd).- Rivare (Grön)- 1 st Behållare- Fingerskydd.
  • Kyocera FK180WH Keramisk Kockkniv 18 cm Vit

    Kyocera FK180WH Keramisk Kockkniv 18 cm Vit
    Med Kyoceras keramiska kockkniv har du en kniv som skivar kött, fisk och grönsaker. År efter år utan att bli slö Det enda du behöver tänka på är att inte skära i djupfryst eller dela krabbor och annat med hårda skal eller ben. Keramiskt blad 18 cm. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
  • Kyocera Knivblock i Bambuträ med plats för 4 knivar

    Kyocera Knivblock i Bambuträ med plats för 4 knivar
    Förvara dina knivar snyggt och tryggt. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Ställ blocket på bänken, häng det på väggen eller lägg i kökslådan. Knivblock har plats för 4 st knivar. Max bladlängd: 22 cm.Material: Bambu.
  • Kyocera - Set med Mandolin, Julienne och Rivjärn i box

    Kyocera - Set med Mandolin, Julienne och Rivjärn i box
    Praktiskt set från Kyocera bestående av fem delar. Prisbelönt mandolin som blivit bäst i test i både Icakuriren, Allt om mat och Aftonbladet. Enkel att använda – ställ bara in önskad tjocklek från 0,5 mm till 3 mm. Skivar smidigt lök, alla andra grönsaker och rotfrukter. Mandolin med sylvasst keramiskt blad, ställbar Julienne Rivare Uppsamlingslåda Skyddshandtag med rivfunktion Tål maskindisk
  • Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm svart

    Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm svart
    Kyoceras minsta kniv passar för finliret i köket när du helt enkelt vill använda en vass kniv med kort blad. Bladlängd 7,5 cm. Blad i keramik. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
  • Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm

    Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm
  • Kyocera - Knivblock Bambu 4 knivar

    Kyocera - Knivblock Bambu 4 knivar
    Från japanska Kyocera kommer detta fina knivställ i bambu. Fyra stycken knivar får plats, med en bladlängd på max. 22 cm. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Lättillgängligt, snyggt och tryggt!
  • Kyocera - Deluxe Kockkniv 14 cm

    Kyocera - Deluxe Kockkniv 14 cm
    Vacker och elegant kockkniv i svart keramik med handtag i pakkaträ och rostfritt stål. Designen är inspirerad av traditionellt japanskt hantverk och kniven är handgjord i Seki, Japan. Handtagets ergonomiska utformning ger inte bara komfort utan förbättrar också skärprestandan. En keramisk kockkniv som denna är ett ovärderligt redskap i köket, med den skivar du kött, fisk och grönsaker utan problem. Den är något mindre i storlek än en ordinär kockkniv med sitt knivblad på 14 cm. Investera i en japansk kvalitetskniv och njut av livet och matlagningen. Från japanska Kyocera och dess serie Delux. Delux-serien är en serie svarta keramiska knivar med handtag i vackert och tåligt pakkaträ. Överlägsen i sin skärpa och förmåga att behålla den.
  • Julienne med Keramiskt blad Röd

    Julienne med Keramiskt blad Röd
  • Julienne med keramiskt blad

    Julienne med keramiskt blad
  • Kyocera FK110WH Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm Vit

    Kyocera FK110WH Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm Vit
    Skalkniv som är en dröm om du vill ha en vass kniv men inte vill hålla på att slipa. Skalkniv 11 cm blad. Ergonomiskt plasthandtag. Keramiskt blad i High Tech keramik.
  • Kyocera - Julienne Keramisk Röd

    Kyocera - Julienne Keramisk Röd
    Med den här mandolinen från Kyocera gör du fina strimlor av till exempel gurka, potatis eller morötter på 10-20 sekunder! Lägg upp snyggt på tallriken eller varför inte imponera med egen tzatsiki? Det keramiska bladen håller dessutom skärpan år efter år. Tål diskmaskin.
  • Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad

    Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad
    Det här redskapet ligger stand by i kökslådan. På 20 sekunder har du fixat till exempel gurka eller morötter i tunna fina strimlor. Snyggt upplagt på tallriken, eller varför inte impa med egen tzatziki? Håller skärpan år efter år.Julienne-mandolin i plast med keramiskt blad. 30 x 9 cm. Tål maskindisk.
  • Kyocera - Fuji Kockkniv 17 cm

    Kyocera - Fuji Kockkniv 17 cm
    Fuji kockkniv från japanska Kyocera. Kniven har ett 8-kantigt handtag av pakkaträ som ligger helt perfekt i handen. Det vita keramiska bladet på 17 cm kompletterar elegansen i pakkaträ-handtaget, vilket ger kniven en harmonisk blandning av traditionellt och modernt och gör matlagningen till en glädje. Bladet är tillverkat i vit Z206-keramik och håller sig därför rakbladsvasst länge. Mycket komplett och mångsidig kökskniv, som används till att hacka, skiva och tärna alla möjliga sorters råvaror. Kniven ingår i Kyoceras Fuji-serie som är utvecklad med Fujiberget i åtanke, som en av nationens skatter.
  • Julienne

    Julienne
    Med den här juliennen från Kyocera gör du fina strimlor av t.ex. gurka, potatis eller morötter på 10-20 sekunder. Lägg upp snyggt på tallriken eller varför inte imponera med egen tzatsiki? Håller skärpan år efter år.
  • Kyocera - Gen Kockkniv 18 cm

    Kyocera - Gen Kockkniv 18 cm
    Keramisk kockkniv från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
  • Kockkniv i keramik, 18 cm, 18 CM

    Kockkniv i keramik, 18 cm, 18 CM
    Klassisk keramisk kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar kött, fisk och grönsaker som en dröm – år efter år. När du väl behöver skärpa kniven går det enkelt med ett diamantbryne. Keramiska knivar väger bara hälften så mycket som ett metallblad, rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan de maskindiskas. Kom bara ihåg att inte använda kockknivar till frysta råvaror, hårda ben eller skaldjur. Kom bara ihåg att inte använda kockknivar till frysta råvaror, hårda ben eller skaldjur.
  • Kyocera FK140WH Keramisk Kockkniv 14 cm Vit

    Kyocera FK140WH Keramisk Kockkniv 14 cm Vit
    Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en lite kortare kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 14 cm Vit keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast.
  • Kyocera FK160WH Keramisk Kockkniv 16 cm Vit

    Kyocera FK160WH Keramisk Kockkniv 16 cm Vit
    Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 16 cm Vit keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast.
  • Kyocera Slipmaskin keramiska knivar

    Kyocera Slipmaskin keramiska knivar
    Denna modell är utrustad med slipskär i diamant och är avsedd för att slipa dina keramiska knivar från Kyocera.
  • Kyocera - Gen Knivset Kockkniv+Skalkniv

    Kyocera - Gen Knivset Kockkniv+Skalkniv
    Keramiskt knivset från japanska Kyocera. Den stora kockkniven har ett blad på 14 cm och tar sig lätt igenom kött, bröd och tomater, vilka ibland kan vara svåra att skära. Den mindre skalkniven är bra för finliret, t. ex. att skära grönsaker. Svarta handtag i plast med en ergonomisk utformning som ligger bra i handen. De fina keramiska bladen lämnar ingen metallsmak eller lukt och hjälper till att bibehålla färskheten hos frukt och grönsaker. Eftersom knivarna är keramiska är de också rostfria. För att rengöra, skölj bara och torka av. Ingen särskild behandling krävs. De tål maskindisk också. Kommer i en fin presentask, perfekt att de bort till den matroade.
  • Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm

    Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm
    Skalkniv från KYOCERA. När du behöver en vass kniv men inte vill hålla på att slipa.Skalkniv 11 cm blad.Ergonomiskt plasthandtag.Keramiskt blad i High Tech keramik.
  • Kyocera - Gen Skalkniv 11 cm

    Kyocera - Gen Skalkniv 11 cm
    Liten keramisk skalkniv från Kyocera. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
  • Kyocera - Gen Kockkniv 16 cm

    Kyocera - Gen Kockkniv 16 cm
    Keramisk kockkniv från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
  • Frukt- och grönsakskniv 11 cm, 13 CM

    Frukt- och grönsakskniv 11 cm, 13 CM
    En frukt- och grönsakskniv med keramiskt blad och svart handtag. Det keramiska bladet motverkar att frukten och grönskerna blir bruna.
  • Kyocera Keramisk kockkniv 16 cm

    Kyocera Keramisk kockkniv 16 cm
    Keramisk kockkniv från Kyocera med otrolig skärpa som väger mindre än en kniv i stål och passar perfekt i köket.
  • Keramisk Kockkniv FK-serie 14 cm, 14CM

    Keramisk Kockkniv FK-serie 14 cm, 14CM
    Den ultimata kniven från FK-serien för dig som är ute efter en tålig kortare kockkniv med keramiskt blad.
  • Kyocera - Deluxe Grönsakshack 16 cm

    Kyocera - Deluxe Grönsakshack 16 cm
    Vacker och elegant kniv i svart keramik med handtag i pakkaträ och rostfritt stål, knivbladet är 16 cm långt. Designen är inspirerad av traditionellt japanskt hantverk och kniven är handgjord i Seki, Japan. Handtagets ergonomiska utformning ger inte bara komfort utan förbättrar också skärprestandan. Det är en kniv som är rektangulär i sin form och underbar att hacka frukt och grönt med. Investera i en japansk kvalitetskniv och njut av livet och matlagningen. Från japanska Kyocera och dess serie Delux. Delux-serien är en serie svarta keramiska knivar med handtag i vackert och tåligt pakkaträ. Överlägsen i sin skärpa och förmåga att behålla den.
  • Kyocera - Gen Kockkniv 14 cm

    Kyocera - Gen Kockkniv 14 cm
    Keramisk kockkniv från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
  • Kyocera - Gen Skalkniv 8 cm

    Kyocera - Gen Skalkniv 8 cm
    Liten keramisk skalkniv från Kyocera. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
  • Kyocera Keramisk allroundkniv

    Kyocera Keramisk allroundkniv
    Keramisk allroundkniv från Kyocera med otrolig skärpa som väger mindre än en kniv i stål och passar perfekt i köket.
  • Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm

    Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm
  • Kyocera Keramisk Skalkniv 7,5 cm, vit

    Kyocera Keramisk Skalkniv 7,5 cm, vit
    Keramisk skalkniv med vitt blad och svart handtag. Kyoceras minsta kniv – en japansk vinnare som passar för finliret i köket. Kniven har blad av pressad keramik – världens hårdaste material efter diamant. Kniven håller sig rakbladsvass länge – men du skärper den enkelt med ett diamantbryne när det behövs. Kniven är lätt, rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan du maskindiska den. En keramisk skalkniv kan användas till det mest, men undvik hårda skaldjur, ben och frysta råvaror.
ilead