Kyocera knivprodukter

Detta japanska varumärke grundades 1959 under namnet Kyoto Ceramic Company och döptes om till Kyocera 1982. De tillverkar många olika saker men vi håller oss till köksknivarna här. Under 80-talet bidrog Kyocera till en innovation genom att lansera keramiska knivar.

Kyocera Advanced Ceramics är det arbetsnamn under vilket man tillverkar och säljer keramiska knivar. Pressad keramik har den fördelen att de inte rostar och att det går bra att diska knivarna i maskin. Keramik är ett av världens hårdaste material. Keramiska knivar är perfekt för dig som inte vill ödsla tid på slipning. Gillar du det och japansk design är Kyoceraknivar helt rätt för dig.

 • Julienne med keramiskt blad

  Julienne med keramiskt blad
 • Bladskydd Plast Svart Kyocera logo 18 cm

  Bladskydd Plast Svart Kyocera logo 18 cm
 • Kockkniv Keramik Vitt Handtag 14 cm

  Kockkniv Keramik Vitt Handtag 14 cm
 • Knivblock för 4 knivar Bambuträ

  Knivblock för 4 knivar Bambuträ
 • Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare

  Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare
  Det praktiska 5-delars setet från Kyocera är allt du behöver för att klara av en rad olika riv- och skivuppgifter. Placera enkelt redskapen över en bunke, tallrik eller den medföljande behållaren för att snabbt och effektivt riva eller skiva utan att stöka ner. Redskapen passar perfekt till allt ifrån gurka och tomat till hårdost.Medföljer:- Mandolin (Svart).- Julienne (Röd).- Rivare (Grön)- 1 st Behållare- Fingerskydd.
 • Julienne med Keramiskt blad Röd

  Julienne med Keramiskt blad Röd
 • Kockkniv Keramisk Vitt blad 14 cm

  Kockkniv Keramisk Vitt blad 14 cm
 • Julienne Keramisk Svart

  Julienne Keramisk Svart
  Med den här mandolinen från Kyocera gör du fina strimlor av till exempel gurka, potatis eller morötter på 10-20 sekunder! Lägg upp snyggt på tallriken eller varför inte imponera med egen tzatsiki? Det keramiska bladen håller dessutom skärpan år efter år. Tål diskmaskin.
 • Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 7,5 cm

  Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 7,5 cm
 • Kockkniv Keramisk Vitt blad 16 cm

  Kockkniv Keramisk Vitt blad 16 cm
 • Trancherkniv 18 cm Tandad

  Trancherkniv 18 cm Tandad
 • Set med Kockkniv & skalare Keramisk Vit

  Set med Kockkniv & skalare Keramisk Vit
 • Kyocera FK180WH Keramisk Kockkniv 18 cm Vit

  Kyocera FK180WH Keramisk Kockkniv 18 cm Vit
  Med Kyoceras keramiska kockkniv har du en kniv som skivar kött, fisk och grönsaker. År efter år utan att bli slö Det enda du behöver tänka på är att inte skära i djupfryst eller dela krabbor och annat med hårda skal eller ben. Keramiskt blad 18 cm. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Set med Mandolin, Julienne och Rivjärn i box

  Set med Mandolin, Julienne och Rivjärn i box
  Praktiskt set från Kyocera bestående av fem delar. Prisbelönt mandolin som blivit bäst i test i både Icakuriren, Allt om mat och Aftonbladet. Enkel att använda – ställ bara in önskad tjocklek från 0,5 mm till 3 mm. Skivar smidigt lök, alla andra grönsaker och rotfrukter. Mandolin med sylvasst keramiskt blad, ställbar Julienne Rivare Uppsamlingslåda Skyddshandtag med rivfunktion Tål maskindisk
 • Julienne med Keramiskt blad Röd

  Julienne med Keramiskt blad Röd
 • Deluxe Kockkniv 18 cm

  Deluxe Kockkniv 18 cm
  Vacker och elegant kniv i svart keramik med handtag i pakkaträ och rostfritt stål, knivbladet är 18 cm långt. Designen är inspirerad av traditionellt japanskt hantverk och kniven är handgjord i Seki, Japan. Handtagets ergonomiska utformning ger inte bara komfort utan förbättrar också skärprestandan. Investera i en japansk kvalitetskniv och njut av livet och matlagningen. Från japanska Kyocera och dess serie Delux. Delux-serien är en serie svarta keramiska knivar med handtag i vackert och tåligt pakkaträ. Överlägsen i sin skärpa och förmåga att behålla den.
 • Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm svart

  Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm svart
  Kyoceras minsta kniv passar för finliret i köket när du helt enkelt vill använda en vass kniv med kort blad. Bladlängd 7,5 cm. Blad i keramik. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Kyocera FK110WH Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm Vit

  Kyocera FK110WH Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm Vit
  Skalkniv som är en dröm om du vill ha en vass kniv men inte vill hålla på att slipa. Skalkniv 11 cm blad. Ergonomiskt plasthandtag. Keramiskt blad i High Tech keramik.
 • Kyocera Knivblock i Bambuträ med plats för 4 knivar

  Kyocera Knivblock i Bambuträ med plats för 4 knivar
  Förvara dina knivar snyggt och tryggt. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Ställ blocket på bänken, häng det på väggen eller lägg i kökslådan. Knivblock har plats för 4 st knivar. Max bladlängd: 22 cm.Material: Bambu.
 • Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm

  Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm
 • Julienne Keramisk Röd

  Julienne Keramisk Röd
  Med den här mandolinen från Kyocera gör du fina strimlor av till exempel gurka, potatis eller morötter på 10-20 sekunder! Lägg upp snyggt på tallriken eller varför inte imponera med egen tzatsiki? Det keramiska bladen håller dessutom skärpan år efter år. Tål diskmaskin.
 • Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad

  Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad
  Det här redskapet ligger stand by i kökslådan. På 20 sekunder har du fixat till exempel gurka eller morötter i tunna fina strimlor. Snyggt upplagt på tallriken, eller varför inte impa med egen tzatziki? Håller skärpan år efter år.Julienne-mandolin i plast med keramiskt blad. 30 x 9 cm. Tål maskindisk.
 • Knivblock Bambu 4 knivar

  Knivblock Bambu 4 knivar
  Från japanska Kyocera kommer detta fina knivställ i bambu. Fyra stycken knivar får plats, med en bladlängd på max. 22 cm. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Lättillgängligt, snyggt och tryggt!
 • Trancherkniv 18 cm Tandad

  Trancherkniv 18 cm Tandad
 • Knivblock för 4 knivar Bambuträ

  Knivblock för 4 knivar Bambuträ
 • Deluxe Kockkniv 16 cm

  Deluxe Kockkniv 16 cm
  Vacker och elegant kockkniv i svart keramik med handtag i pakkaträ och rostfritt stål, knivbladet är 16 cm långt. Designen är inspirerad av traditionellt japanskt hantverk och kniven är handgjord i Seki, Japan. Handtagets ergonomiska utformning ger inte bara komfort utan förbättrar också skärprestandan. En mycket fin kockkniv som passar för att skära alla typer av kött, grönsaker mm. Investera i en japansk kvalitetskniv och njut av livet och matlagningen. Från japanska Kyocera och dess serie Delux. Delux-serien är en serie svarta keramiska knivar med handtag i vackert och tåligt pakkaträ. Överlägsen i sin skärpa och förmåga att behålla den.
 • Deluxe Kockkniv 14 cm

  Deluxe Kockkniv 14 cm
  Vacker och elegant kockkniv i svart keramik med handtag i pakkaträ och rostfritt stål. Designen är inspirerad av traditionellt japanskt hantverk och kniven är handgjord i Seki, Japan. Handtagets ergonomiska utformning ger inte bara komfort utan förbättrar också skärprestandan. En keramisk kockkniv som denna är ett ovärderligt redskap i köket, med den skivar du kött, fisk och grönsaker utan problem. Den är något mindre i storlek än en ordinär kockkniv med sitt knivblad på 14 cm. Investera i en japansk kvalitetskniv och njut av livet och matlagningen. Från japanska Kyocera och dess serie Delux. Delux-serien är en serie svarta keramiska knivar med handtag i vackert och tåligt pakkaträ. Överlägsen i sin skärpa och förmåga att behålla den.
 • Fuji Kockkniv 17 cm

  Fuji Kockkniv 17 cm
  Fuji kockkniv från japanska Kyocera. Kniven har ett 8-kantigt handtag av pakkaträ som ligger helt perfekt i handen. Det vita keramiska bladet på 17 cm kompletterar elegansen i pakkaträ-handtaget, vilket ger kniven en harmonisk blandning av traditionellt och modernt och gör matlagningen till en glädje. Bladet är tillverkat i vit Z206-keramik och håller sig därför rakbladsvasst länge. Mycket komplett och mångsidig kökskniv, som används till att hacka, skiva och tärna alla möjliga sorters råvaror. Kniven ingår i Kyoceras Fuji-serie som är utvecklad med Fujiberget i åtanke, som en av nationens skatter.
 • Gen Kockkniv 18 cm

  Gen Kockkniv 18 cm
  Keramisk kockkniv från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Kyocera Liten Japansk Kockkniv 11,5 cm

  Kyocera Liten Japansk Kockkniv 11,5 cm
  Det här är en lite, praktisk japansk kockkniv från Kyocera, med ett vitt keramiskt blad som passar till många typer av matlagning. Kniven ligger bekvämt i handen och är tillverkad i Japan. Det fantastiska bladet är gjort av pressad keramik, som är världens hårdaste material efter diamant. Kniven håller sig rejält skarp länge, men du kan enkelt slipa den med ett diamantbryne vid behov. Kniven rostar inte och kan diskas i maskin även om vi rekommenderar handdisk för bäst hållbarhet. Bladet är 11,5 cm långt.
 • Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm

  Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm
  Skalkniv från KYOCERA. När du behöver en vass kniv men inte vill hålla på att slipa.Skalkniv 11 cm blad.Ergonomiskt plasthandtag.Keramiskt blad i High Tech keramik.
 • Gen Gåvoset Kockkniv + Bladskydd

  Gen Gåvoset Kockkniv + Bladskydd
  Fint gåvoset från Kyocera som består av en kockkniv med bladskydd förpackat i en snygg presentask. Kockkniven Gen med keramikblad på 14 cm är en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror. Kniven har ett svart plasthandtag som är bekvämt att hålla i. Perfekt present till den som gillar att laga mat!
 • Gen Skalkniv 11 cm

  Gen Skalkniv 11 cm
  Liten keramisk skalkniv från Kyocera. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Kyocera FK140WH Keramisk Kockkniv 14 cm Vit

  Kyocera FK140WH Keramisk Kockkniv 14 cm Vit
  Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en lite kortare kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 14 cm Vit keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast.
 • Knivset om 2 st knivar

  Knivset om 2 st knivar
  Kockkniv, 14 cm blad och Skalkniv, 7,5 cm blad. Perfekt knivset till den matroade som hellre ägnar sig åt maten än svär över slöa knivar. Setet innehåller en kockkniv som klarar det mesta och en skalkniv för finliret. Keramiska knivar väger bara hälften så mycket som ett metallblad. De rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan de maskindiskas!
 • Kockkniv i keramik, 18 cm

  Kockkniv i keramik, 18 cm
  Klassisk keramisk kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar kött, fisk och grönsaker som en dröm – år efter år. När du väl behöver skärpa kniven går det enkelt med ett diamantbryne. Keramiska knivar väger bara hälften så mycket som ett metallblad, rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan de maskindiskas. Kom bara ihåg att inte använda kockknivar till frysta råvaror, hårda ben eller skaldjur. Kom bara ihåg att inte använda kockknivar till frysta råvaror, hårda ben eller skaldjur.
 • Keramisk Kockkniv FK-serie 14 cm

  Keramisk Kockkniv FK-serie 14 cm
  Den ultimata kniven från FK-serien för dig som är ute efter en tålig kortare kockkniv med keramiskt blad.
 • Julienne med keramiskt blad

  Julienne med keramiskt blad
 • Gen Kockkniv japansk 11,5 cm

  Gen Kockkniv japansk 11,5 cm
  Liten keramisk kockkniv med högt blad, från japanska Kyocera. Perfekt för hemmakocken, den här kniven kommer att användas dagligen och blir snabbt en favorit i köket. Perfekt för frukt, grönsaker och benfritt kött. Det keramiska bladet är av hög kvalitet och håller därför skärpan länge. Den släta ytan i bladet motstår bakterier och gör rengöringen mycket enkel. Skölj snabbt med vatten och torka med en kökshandduk.
 • Kockkniv Keramik Vitt Handtag 14 cm

  Kockkniv Keramik Vitt Handtag 14 cm
 • Deluxe Grönsakshack 16 cm

  Deluxe Grönsakshack 16 cm
  Vacker och elegant kniv i svart keramik med handtag i pakkaträ och rostfritt stål, knivbladet är 16 cm långt. Designen är inspirerad av traditionellt japanskt hantverk och kniven är handgjord i Seki, Japan. Handtagets ergonomiska utformning ger inte bara komfort utan förbättrar också skärprestandan. Det är en kniv som är rektangulär i sin form och underbar att hacka frukt och grönt med. Investera i en japansk kvalitetskniv och njut av livet och matlagningen. Från japanska Kyocera och dess serie Delux. Delux-serien är en serie svarta keramiska knivar med handtag i vackert och tåligt pakkaträ. Överlägsen i sin skärpa och förmåga att behålla den.
 • Set med Kockkniv & skalare Keramisk Vit

  Set med Kockkniv & skalare Keramisk Vit
 • Gen Kockkniv 14 cm

  Gen Kockkniv 14 cm
  Keramisk kockkniv från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Gen Kockkniv 16 cm

  Gen Kockkniv 16 cm
  Keramisk kockkniv från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Gen Skalkniv 8 cm

  Gen Skalkniv 8 cm
  Liten keramisk skalkniv från Kyocera. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Frukt- och grönsakskniv 11 cm, 13 CM

  Frukt- och grönsakskniv 11 cm, 13 CM
  En frukt- och grönsakskniv med keramiskt blad och svart handtag. Det keramiska bladet motverkar att frukten och grönskerna blir bruna.
 • Julienne keramiskt blad

  Julienne keramiskt blad
  Julienne med keramiskt blad. Med den här Juliennen från Kyocera gör du fina strimlor av t.ex. gurka, potatis eller morötter på 10-20 sekunder. Lägg upp snyggt på tallriken eller varför inte imponera med egen tzatsiki? Liten och behändig som inte tar upp stor plats i köket. Keramiskt blad som är sylvast, håller sig vasst länge. Missfärgar inte råvaran så som stål kan göra, stålet gör att de oxiderar.
 • Kyocera FK160WH Keramisk Kockkniv 16 cm Vit

  Kyocera FK160WH Keramisk Kockkniv 16 cm Vit
  Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 16 cm Vit keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast.
 • Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm

  Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm
 • Kockkniv Keramisk Vitt blad 14 cm

  Kockkniv Keramisk Vitt blad 14 cm
 • Kockkniv Keramisk Vitt blad 16 cm

  Kockkniv Keramisk Vitt blad 16 cm
ileadilead