Andra varumärken

Kyocera knivprodukter

Detta japanska varumärke grundades 1959 under namnet Kyoto Ceramic Company och döptes om till Kyocera 1982. De tillverkar många olika saker men vi håller oss till köksknivarna här. Under 80-talet bidrog Kyocera till en innovation genom att lansera keramiska knivar.

Kyocera Advanced Ceramics är det arbetsnamn under vilket man tillverkar och säljer keramiska knivar. Pressad keramik har den fördelen att de inte rostar och att det går bra att diska knivarna i maskin. Keramik är ett av världens hårdaste material. Keramiska knivar är perfekt för dig som inte vill ödsla tid på slipning. Gillar du det och japansk design är Kyoceraknivar helt rätt för dig.

 • Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare

  Det praktiska 6-delars setet från Kyocera är allt du behöver för att klara av en rad olika riv- och skivuppgifter. Placera enkelt redskapen över en bunke, tallrik eller den medföljande behållaren för att snabbt och effektivt riva eller skiva utan att stöka ner. Redskapen passar perfekt till allt ifrån gurka och tomat till hårdost.Medföljer:- Mandolin (Svart).- Julienne (Röd).- Rivare (Grön)- 2 st Behållare (Liten och Stor).- Fingerskydd.
 • Kyocera FK160WH Keramisk Kockkniv 16 cm Vit

  Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 16 cm Vit keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast.
 • Kyocera FK140WH Keramisk Kockkniv 14 cm Vit

  Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en lite kortare kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 14 cm Vit keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast.
 • Kyocera Kockkniv, 14 cm, rött handtag

  Kyocera Kockkniv, 14 cm, rött handtag från Kyocera
 • Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad

  Det här redskapet ligger stand by i kökslådan. På 20 sekunder har du fixat till exempel gurka eller morötter i tunna fina strimlor. Snyggt upplagt på tallriken, eller varför inte impa med egen tzatziki? Håller skärpan år efter år.Julienne-mandolin i plast med keramiskt blad. 30 x 9 cm. Tål maskindisk.
 • Kyocera Julienne med keramiskt blad, svart

  Kyocera Julienne med keramiskt blad, svart från Kyocera
 • Kyocera Skalkniv 7,5 cm vit

  Kyocera Skalkniv 7,5 cm vit är en liten smidig kökskniv och en bra komplementknivSkalkniv med vitt keramiskt blad. Kyoceras minsta kökskniv ? en japansk vinnare som passar för finliret i köket. Den har blad av pressad keramik ? världens hårdaste material efter diamant. Skalkniven håller sig rakbladsvass länge ? men du skärper den enkelt med ett diamantbryne när det behövs. Den är lätt, rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan du maskindiska den. Kanske är skalkniv fel benämning på den kanske borde kallas för grönsakskniv. Med sitt korta blad på drygt 7 cm är det en smidig lösning när du göra finliret som skära salladslök eller kanske skala tomater. Som med alla köksknivar med keramiska blad så ska man inte skära i djupfrysta eller andra hårda livsmedel eftersom risken finns att bladet knäcks då. Skalkniven passar som ett bra komplement till dina större köksknivar.Dessa keramiska köksknivar från japanska Kyocera är de perfekta skärverktygen och självklara i köket. De är perfekta för att skära frukt, grönsaker och benfritt kött. Det ergonomiska handtaget gör att de här köksknivarna är mycket bekväma att hålla.Knivbladet är tillverkat i tillverkat I zirconium keramikHandtaget är tillverakt I abs-plast, ergonomiskt designat och tillgängligt I olika färgerDet finns passande bladskydd
 • Kyocera FK180WH Keramisk Kockkniv 18 cm Vit

  Med Kyoceras keramiska kockkniv har du en kniv som skivar kött, fisk och grönsaker. År efter år utan att bli slö Det enda du behöver tänka på är att inte skära i djupfryst eller dela krabbor och annat med hårda skal eller ben. Keramiskt blad 18 cm. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Kyocera Set med Kockkniv & skalare, svart handtag

  Kyocera Set med Kockkniv & skalare, svart handtag från Kyocera
 • Kyocera Julienne med keramiskt blad, röd

  Kyocera Julienne med keramiskt blad, röd från Kyocera
 • Kyocera Set med Mandolin och Kockkniv Röd

  Ett snyggt förpackat set med Kyoceras prisbelönta mandolin, och den populäraste kockkniven. Mandolin Äntligen finns det en mandolin som är enkel att använda!Inget monterande, utan ställ bara in vilken tjocklek du vill ha; från 0,5 mm till 3 mm.Mandolinen har blivit "bäst i test": ICA Kuriren 2011 Allt om mat 2010 Aftonbladet 2010 Skivar lök och alla andra grönsaker du vill skiva. Ett bra tips är att du kan göra egna hälsosamma chips.Skiva potatis, rödbetor och jordärtskockor tunt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Salta med flingsalt. Ingen olja! In i ugnen på 100 grader i ca 40-50 minuter, eller tills de fått fin färg. Man kan behöva vända någon gång.  Skivare med keramiskt blad. Ställbar i 4 lägen. 30 x 9 cm.Tål maskindisk.  Kniv Kyocera FK140WH Kockkniv med keramiskt blad. Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en kortare kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm - år efter år! Kockkniv 14 cm.Vitt keramiskt blad.Ergonomiskt handtag i plast.    
 • Kyocera Elektrisk Knivslip

  Kyocera Elektrisk Knivslip ger ett perfekt resultat Den batteridrivna knivslipen är den bästa lösningen för att slipa dina stålknivar och keramiska knivar. Den är särskilt idealisk för Kyoceras keramiska knivar. Slipstenen i diamant slipar knivarna riktigt vassa och skapar en slipvinkel på 35 grader. Du placerar bara kniven i hållaren och tack vare spår och rullar så får du en mycket användarvänlig och kontrollerad slipning av kökskniven. Den är enkel att rengöra då du enkelt kan plocka bort både skydd och slipsten.Batteridriven, drivs med 4 st AA-batterierSlipstenen i diamant har 600 grit. Kan slipa av så mycket som 0,5 mmTack vare det guidade spåret så hålls kniven i en fixerad vinkelKnivslipen har också en funktion som hindrar dig från att lägga för mycket tryck på knivenPlastskydd så inte slipdamm flyger omkringErsättningssten medföljer
 • Kyocera Keramisk tandad tomatkniv 12,5 cm, svart blad

  Kyocera Keramisk tandad tomatkniv 12,5 cm, svart blad från Kyocera
 • Kyocera FK075BK Keramisk Skalkniv 8 cm Svart

  Skalkniv med svart keramiskt blad som en del tycker är coolare. Kyoceras svarta blad är dyrare än de vita på grund av dyrare produktion.Den svarta keramiken är också något hårdare än den vita. Skalkniv 8 cm. Svart keramiskt blad. Plasthandtag.
 • Kyocera Skalkniv, 7,5 cm, vitt handtag

  Kyocera Skalkniv, 7,5 cm, vitt handtag från Kyocera
 • Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 18 cm

  Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 18 cm från Kyocera
 • Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 13 cm

  Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 13 cm från Kyocera
 • Kyocera Julienne Keramisk

  En liten, smidig och lättdiskad mandolin för vardagsbruk. Det keramiskt bladet har fantastisk skärpa och kvalité som håller länge. Perfekta redskapet för tunna morot och gurkstrimlor till salladen.
 • Kyocera Kockkniv 16 cm vit

  Föredrar du lite mindre köksknivar i så fall är Kyocera Kockkniv 16 cm vit något för digKockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år. När den väl behöver skärpas går det bra med ett diamantbryne. Keramiska knivar rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan de maskindiskas. Undvik att skära med keramiska knivar i extra hårda varor som skaldjur, ben, djupfryst etc detta eftersom de är brytkänsliga.Med en kockkniv på 16 cm som har man egenskaperna från en kockkniv men man har ett lite kortare blad än normalt. Vissa föredrar en mindre kniv för att det är enklare att jobba med det, medan andra kanske söker sig efter de större bladen för att de trivs bäst med det. Det hela är en smaksak och till viss del också vad man ska kökskniven till.Dessa keramiska knivar från japanska Kyocera är de perfekta skärverktygen och självklara I köket. De är perfekta för att skära frukt, grönsaker och benfritt kött. Det ergonomiska handtaget gör att de här köksknivarna är mycket bekväma att hålla.Knivbladet är tillverkat i tillverkat I zirconium keramikHandtaget är tillverakt I abs-plast, ergonomiskt designat och tillgängligt I olika färgerDet finns passande bladskydd
 • Kyocera grönsakskniv 13 cm

  Kyocera grönsakskniv 13 cm är en vass kompis när du ska skära grönsakerKeramisk allroundkniv med svart handtag. Keramik är världens hårdaste material efter diamant. Rakbladsvass i dag, i morgon och en lång tid framöver. Men när bladet behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Kniven rostar inte och påverkas inte av syror. Att välj en kökskniv med keramiskt blad är ett smart val. Du får en kniv som håller skärpan mycket längre än motsvarande kökskniv med stålblad. Det som dock är viktigt att tänka på är att inte bända eller bryta med den eftersom risken finns att bladet då går av. Av det skälet så ska man låta bli att skära i djupfrysta livsmedel eller andra hårda råvaror.Dessa keramiska knivar från japanska Kyocera är de perfekta skärverktygen och självklara i köket. De är perfekta för att skära frukt, grönsaker och benfritt kött. Det ergonomiska handtaget gör att de här köksknivarna är mycket bekväma att hålla. En annan fördel ett keramiskt blad är att de väger mindre och därmed blir det inte lika jobbigt i längden att använda köksknivenKnivbladet är tillverkat i tillverkat I zirconium keramikHandtaget är tillverakt i abs-plast, ergonomiskt designat och tillgängligt I olika färgerDet finns passande bladskydd
 • Kyocera Kockkniv 15 cm Keramisk

  Denna santokukniv från Kyocera har ett blad i vit keramik med bestående skärpa. Kniven har ett 8-kantigt handtag av Pakkaträ som ligger perfekt i handen.Kniven ingår i Kyoceras Fuji-serie som är utvecklad med Fujiberget i åtanke, som en av nationens skatter.  
 • Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm Vit

  Kyoceras minsta kniv passar för finliret i köket när du helt enkelt vill använda en vass kniv med kort blad. Bladlängd 7,5 cm. Blad i keramik. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Kyocera FK110WH Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm Vit

  Skalkniv som är en dröm om du vill ha en vass kniv men inte vill hålla på att slipa. Skalkniv 11 cm blad. Ergonomiskt plasthandtag. Keramiskt blad i "High Tech" keramik.
 • Kyocera FK160BK Keramisk Kockkniv 16 cm Svart

  Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 16 cm Svart keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast. Art nr FK-160BK
 • Kyocera Knivblock i Bambuträ med plats för 4 knivar

  Förvara dina knivar snyggt och tryggt. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Ställ blocket på bänken, häng det på väggen eller lägg i kökslådan. Knivblock har plats för 4 st knivar. Max bladlängd: 22 cm.Material: Bambu.
 • Kyocera Liten japansk kockkniv 11,5 cm

  Kyocera Liten japansk kockkniv 11,5 cm från Kyocera
 • Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 14 cm

  Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 14 cm från Kyocera
 • Kyocera Keramisk tandad tomatkniv 12,5 cm, svart blad

  Kyocera Keramisk tandad tomatkniv 12,5 cm, svart blad från Kyocera
 • Kyocera Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, rött handtag

  Kyocera Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, rött handtag från Kyocera
 • Kyocera Delux Kockkniv, 18 cm

  Kyocera Delux Kockkniv, 18 cm från Kyocera
 • Kyocera Keramisk Tandad tomatkniv 12,5 cm

  Kyocera Keramisk Tandad tomatkniv 12,5 cm från Kyocera
 • Kyocera Kockkniv, 14 cm, svart handtag

  Kyocera Kockkniv, 14 cm, svart handtag från Kyocera
 • Kyocera Kockkniv, 14 cm, grönt handtag

  Kyocera Kockkniv, 14 cm, grönt handtag från Kyocera
 • Kyocera Skalkniv, 7,5 cm, rött handtag

  Kyocera Skalkniv, 7,5 cm, rött handtag från Kyocera
 • Kyocera Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, grönt handtag

  Kyocera Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, grönt handtag från Kyocera
 • Kyocera Keramisk kockkniv, 14 cm Svart Handtag

  Kyocera Keramisk kockkniv, 14 cm Svart Handtag från Kyocera
 • Kyocera Knivblock för 4 knivar, bambuträ

  Kyocera Knivblock för 4 knivar, bambuträ från Kyocera
 • Kyocera Kockkniv 17 cm Åttakantig handtag

  Kyocera Kockkniv 17 cm Åttakantig handtag från Kyocera
 • Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 11 cm

  Bladskydd, svart plast, Kyocera logo, 11 cm från Kyocera
 • Kyocera Keramisk skalkniv 7,5 cm, svart blad

  Kyocera Keramisk skalkniv 7,5 cm, svart blad från Kyocera
 • Kyocera Skalkniv vit 7,5 cm svart handtag

  Kyocera Skalkniv vit 7,5 cm svart handtag från Kyocera
 • Kyocera Delux Kockkniv, 14 cm

  Kyocera Delux Kockkniv, 14 cm från Kyocera
 • Kyocera Set med kockkniv & mandolin, svart handtag

  Kyocera Set med kockkniv & mandolin, svart handtag från Kyocera
 • Kyocera Trancherkniv 18 cm Tandad

  Kyocera Trancherkniv 18 cm Tandad från Kyocera
 • Kyocera Skalkniv, 7,5 cm, grönt handtag

  Kyocera Skalkniv, 7,5 cm, grönt handtag från Kyocera
 • Kyocera Keramisk kockkniv 16 cm

  Kyocera Keramisk kockkniv 16 cm från Kyocera
 • Kyocera Delux Kockkniv, 16 cm

  Kyocera Delux Kockkniv, 16 cm från Kyocera
 • Kyocera Frukt- & grönsakskniv 11 cm

  Kyocera Frukt- & grönsakskniv 11 cm från Kyocera
 • Kyocera Kockkniv, 14 cm, vitt handtag

  Kyocera Kockkniv, 14 cm, vitt handtag från Kyocera
 • Kyocera Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, vitt handtag

  Kyocera Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, vitt handtag från Kyocera
 • Kyocera Liten Japansk Kockkniv 11,5 cm

  Det här är en lite, praktisk japansk kockkniv från Kyocera, med ett vitt keramiskt blad som passar till många typer av matlagning. Kniven ligger bekvämt i handen och är tillverkad i Japan. Det fantastiska bladet är gjort av pressad keramik, som är världens hårdaste material efter diamant. Kniven håller sig rejält skarp länge, men du kan enkelt slipa den med ett diamantbryne vid behov. Kniven rostar inte och kan diskas i maskin även om vi rekommenderar handdisk för bäst hållbarhet. Bladet är 11,5 cm långt.
 • Kyocera Kockkniv 18 cm

  Kyocera Kockkniv 18 cm från Kyocera
 • Kyocera Set med Kockkniv & skalare, rött handtag

  Kyocera Set med Kockkniv & skalare, rött handtag från Kyocera
 • Kyocera Set med Kockkniv & skalare Vit

  Kyocera Set med Kockkniv & skalare Vit från Kyocera
 • Kyocera knivset skärbräda

  Kyocera knivset skärbräda är en riktigt trevlig present att ge bortHär är ett prisvärt och bra paket två helvita keramiska köksknivar samt en skärbräda. En riktigt bra present till frun/sambon/flickvännen eller varför inte en kvinnlig bekant som du vill skämma bort lite extra. För faktum är att dessa vita keramiska köksknivar uppskattas mest av våra kvinnliga kunder.Båda köksknivarna är tillverkade i keramiskt material ? världens hårdaste material näst efter diamant. Det innebär att du kan koncentrera dig på maten och inte på underhåll av dina köksknivar. De rostar inte och påverkas inte av syror. Du kan enkelt skärpa dem med ett diamantbryne vid behov. Den tål maskindisk och kan användas till allt utom ben och djupfryst.
 • Kyocera knivblock bambu

  Kyocera knivblock bambu är en stilren platseffektiv knivförvaringFörvara dina knivar snyggt och tryggt. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Ställ blocket på bänken, häng det på väggen eller lägg i kökslådan.Måtten på knivblocken är följande:35 x 14 x 9 cm
 • Kyocera keramisk brödkniv

  Kyocera keramisk brödkniv skivar bröd på nolltid utan att mosa detKanske ser den inte ut som en riktig brödkniv, men faktum är att en Kyocera keramisk brödkniv är ruskigt kompetent. Den har tandad slipning på ena sidan av bladet och den håller skärpan år efter år tack vare att bladet är gjort i otroligt hårt material. Keramiska knivar väger bara hälften så mycket som ett metallblad, rostar inte och påverkas inte av syror.Den vita färgen ger brödkniven ett spännande utseende. Bladlängden är endast 18 cm vilket gör det här till en mycket kort brödkniv, men samtidigt väldigt lätt att arbeta med.Dessa keramiska knivar från japanska Kyocera är de perfekta skärverktygen och självklara I köket. De är perfekta för att skära frukt, grönsaker och benfritt kött. Det ergonomiska handtaget gör att de här köksknivarna är mycket bekväma att hålla.Knivbladet är tillverkat i tillverkat I zirconium keramikHandtaget är tillverakt I abs-plast, ergonomiskt designat och tillgängligt I olika färgerDet finns passande bladskydd
 • Kyocera grönsakskniv 11 cm

  Kyocera grönsakskniv med blad av pressad keramik ? världens hårdaste material efter diamant håller sig rakbladsvass länge.  När det är dags att skärpa så gör du precis som med en vanlig kniv, men du använder ett diamantbryne istället. Det finns många fördelar med keramiska knivar dels håller de skärpan längre, dels tål de maskindisk oftare, de rostar inte och påverkas heller inte av syror. Sist men inte minst är den lätt mycket lättare än en motsvarande stålkniv. Den här grönsakskniven från Kyocera tycker vi är ett riktigt bra alternativ för den som vill prova på en keramisk kniv. Den är lite mindre och därmed kostar den heller inte lika mycket som exempelvis en kockkniv. Kyocera grönsakskniv 11 cm
 • Kyocera Kockkniv 14 cm vit

  Kyocera Kockkniv 14 cm vit är en liten kung i köket. Kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år. När den väl behöver skärpas går det bra med ett diamantbryne. Keramiska knivar rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan de maskindiskas. Det här är en kockkniv med ett betydligt kortare blad än vad som är brukligt. Den stora fördelen med detta är att vissa upplever det som enklare att jobba med ett kortare blad men samtidigt vill ha det höga bladet som en kockkniv brukar ha.Tips: Undvik att skära med keramiska knivar i extra hårda varor som skaldjur, ben, djupfryst etc.Dessa keramiska knivar från japanska Kyocera är de perfekta skärverktygen och självklara i köket. De är perfekta för att skära frukt, grönsaker och benfritt kött. Det ergonomiska handtaget gör att de här köksknivarna är mycket bekväma att hålla.Knivbladet är tillverkat i tillverkat I zirconium keramikHandtaget är tillverakt i abs-plast, ergonomiskt designat och tillgängligt I olika färgerDet finns passande bladskyddKyocera är en japansk tillverkare av keramiska tillbehör där köksknivarna är en del. Dessa knivar säljs idag över hela världen och har rönt stort erkännande. för sin kvalitet.
 • Kyocera kockkniv 18 cm vit

  Kyocera kockkniv 18 cm vit kanske en blivande favorit?Klassisk kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar kött, fisk och grönsaker som en dröm ? år efter år. När du väl behöver skärpa kniven går det enkelt med ett diamantbryne. Keramiska knivar väger bara hälften så mycket som ett metallblad, rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan de maskindiskas. Kockkniven är liksom kungen bland köksknivar. Den är en av de tre som de allra flesta brukar rekommendera att ingå i basutbudet. Det typiska för en kockkniv är det höga bladet som gör att man inte slår knogarna eller fingrarna i skärbrädet när man hackar eller skivar sina råvaror. Det andra kännetecknet är att bladet brukar vara 18-24 cm för de allra flesta kockknivar.Tips: Använd inte en keramisk kniv till ben eller djupfrystDessa keramiska knivar från japanska Kyocera är de perfekta skärverktygen och självklara I köket. De är perfekta för att skära frukt, grönsaker och benfritt kött. Det ergonomiska handtaget gör att de här köksknivarna är mycket bekväma att hålla.Knivbladet är tillverkat i tillverkat I zirconium keramikHandtaget är tillverakt I abs-plast, ergonomiskt designat och tillgängligt I olika färgerDet finns passande bladskydd
 • Kyocera Set med kockkniv & mandolin, svart handtag

  Kyocera Set med kockkniv & mandolin, svart handtag från Kyocera
 • Kyocera Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, rött handtag

  Kyocera Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, rött handtag från Kyocera
 • Kyocera Skalkniv, 7,5 cm, rött handtag

  Kyocera Skalkniv, 7,5 cm, rött handtag från Kyocera
 • Kyocera Skalkniv vit 7,5 cm svart handtag

  Kyocera Skalkniv vit 7,5 cm svart handtag från Kyocera
 • Kyocera Kockkniv 18 cm

  Kyocera Kockkniv 18 cm från Kyocera
 • Kyocera Kockkniv 17 cm Åttakantig handtag

  Kyocera Kockkniv 17 cm Åttakantig handtag från Kyocera
 • Kyocera Keramisk kockkniv, 14 cm Rött handtag

  Kyocera Keramisk kockkniv, 14 cm Rött handtag från Kyocera
 • Kyocera Set med Kockkniv & skalare, rött handtag

  Kyocera Set med Kockkniv & skalare, rött handtag från Kyocera
 • Kyocera Skalkniv 7.5 cm keramisk

  En liten smidig kniv med vitt keramiskt blad som ligger lätt i handen och passar för skalning. Kniven är gjord i Japan med ett blad av pressad keramik vilket är världens hårdaste material efter diamanter. Kniven håller sig rakbladsvass länge, men du skärper den enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Kyocera Frukt- och Grönsakskniv 11 cm Keramisk

  En smidig kniv med vitt keramiskt blad som ligger lätt i handen och passar till att skära frukt och grönsaker med. Kniven är gjord i Japan och bladet är gjort av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Kniven håller sig rakbladsvass länge, men du skärper den enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Kyocera Japansk Kockkniv 11.5 cm Keramisk

  En liten Japansk kockkniv med vitt keramiskt blad som ligger lätt i handen och passar till all japansk matlagning. Kniven är gjord i Japan och bladet är gjort av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Kniven håller sig rakbladsvass länge, men du skärper den enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Kyocera Kockkniv 14 cm Keramisk

  En smidig Kockkniv för hemmakocken som passar för det mesta och ligger lätt i handen. Kniven är gjord i Japan och bladet är gjort av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Kniven håller sig rakbladsvass länge, men du skärper den enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Kyocera Kockkniv 16 cm Keramisk

  En lagom stor kockkniv som ligger lätt i handen och gör din matlagning lite roligare eftersom det går så lätt att hacka och skära. Kniven är gjord i Japan och bladet är gjort av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Kniven håller sig rakbladsvass länge, men du skärper den enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Kyocera Kockkniv 18 cm Keramisk

  En lagom stor kockkniv som ligger lätt i handen och gör din matlagning lite roligare eftersom det går så lätt att hacka och skära. Kniven är gjord i Japan och bladet är gjort av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Kniven håller sig rakbladsvass länge, men du skärper den enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Kyocera Knivset 2 st Keramisk

  Ett knivset med två praktiska knivar som ligger lätt i handen. Setet består av en skalkniv 7,5 cm och en kockkniv 14 cm som utgör ett bra startset för din samling keramiska knivar. Knivarna är gjorda i Japan och bladen är gjorda av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Knivarna håller sig rakbladsvassa länge, men du skärper dom enkelt med ett diamantbryne vid behov. Den praktiska keramiska kniven är både lätt att använda och rostar inte.
 • Kyocera Knivslip för Stålknivar Svart

  Utan en knivslip kommer man inte långt i köket. Oavsett hur proffsiga knivar du har så kommer de bli slöa förr eller senare om du inte tar hand om dem och använder en knivslip. Denna knivslip från Kyocera är enkel att använda. Du drar din kniv genom skåran och på bara några sekunder så är din kniv som ny igen. En viktig investering för hållbara knivar.
 • Kyocera Kockkniv 17 cm Keramisk

  Denna kockkniv från Kyocera har ett blad i vit keramik med bestående skärpa. Kniven har ett 8-kantigt handtag av Pakkaträ som ligger perfekt i handen.Kniven ingår i Kyoceras Fuji-serie som är utvecklad med Fujiberget i åtanke, som en av nationens skatter. 
 • Kyocera 2 Knivar och Skärbräda 32x16.5 cm Bambu Set Keramisk

  Kyoceras knivset med två keramiska knivar och en skärbräda i bambu. Keramiska knivar håller sin skärpa länge och ligger lätt i handen. Kniven är gjord i Japan och bladet är gjort av pressad keramik som är världens hårdaste material efter diamanter. Kniven håller sig rakbladsvass länge, men du skärper den enkelt med ett diamantbryne vid behov. Knivarna kan diskas i diskmaskin. Det perfekta setet till ett nytt hem!Setet innehåller:Keramisk skalkniv 7,5 cmKeramisk kockkniv 14 cmSkärbräda i bambu 32 x 16,5 x 1 cm 
 • Kyocera Mandolin Julienne med Keramiskt Blad Röd

  Röd mandolin från Kyocera när du ska göra fina strimlor av dina grönsaker som gurka, potatis på 10-20 serkunder. Skärpan håller år efter år, mandolinen är i plast med keramiskt blad som tål maskindisk. Måttetn är 30 x 9 cm.
 • Skalkniv 7,5 cm, vitt blad

  Kyoceras minsta kniv passar för finliret i köket när du helt enkelt vill använda en vass kniv med kort blad. Bladlängd 7,5 cm Blad i keramik. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Keramisk frukt & grönsakskniv 11cm, vitt blad

  Efter diamant är keramik det vassaste skärmaterial som finns. Därför kan vi nu erbjuda er Sveriges vassaste knivar - keramiska knivar från Kyocera. Det innebär att de keramiska knivarna och köksredskapen har en slipvinkel som inte går att jämföra med stålknivar. Dessutom behåller knivarna skärpan betydligt längre än andra knivar. Keramik har även en mycket jämn yta vilket gör att knivarna är betydligt mer hygieniska än stålknivar och passar därför mycket bra i kombination med mat. Garanterat rostfri! Skalkniv som är en dröm om du vill ha en vass kniv men inte vill hålla på att slipa. Skalkniv 11 cm blad. Ergonomiskt plasthandtag. Keramiskt blad i High Tech keramik.
 • Keramisk kockkniv 14cm, vitt blad

  Efter diamant är keramik det vassaste skärmaterial som finns. Därför kan vi nu erbjuda er Sveriges vassaste knivar - keramiska knivar från Kyocera. Det innebär att de keramiska knivarna och köksredskapen har en slipvinkel som inte går att jämföra med stålknivar. Dessutom behåller knivarna skärpan betydligt längre än andra knivar. Keramik har även en mycket jämn yta vilket gör att knivarna är betydligt mer hygieniska än stålknivar och passar därför mycket bra i kombination med mat. Garanterat rostfri! En modell på kniv som används till det mesta av många. Kniven är rakbladsvass och den håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Allkniv 14 cm blad. Ergonomiskt plasthandtag. Keramiskt blad i High Tech keramik
 • Kockkniv 16cm, vitt blad

  Efter diamant är denna typ (zirkoniumdioxid) av härdad keramisk massa det vassaste skärmaterial som finns.  Det innebär att de keramiska knivarna och köksredskapen har en slipvinkel som inte går att jämföra med stålknivar. Dessutom behåller knivarna skärpan betydligt längre än andra knivar. Nackdelen är att de är sprödare och inte skall användas mot ben eller fryst mat och de mår verkligen pyton av att tappas i ett stengolv. Keramik har även en mycket jämn yta vilket gör att knivarna är betydligt mer hygieniska än stålknivar. Garanterat rostfri! Kockkniv med högt blad så att även den med stora händer kan hacka och skära utan att knogarna åker i skärbrädan. Kniven är en dröm för alla som har de högsta kraven på kompisar i köket. Kockkniv 16 cm blad. Ergonomiskt plasthandtag. Keramiskt blad i High Tech keramik.
 • Stor Kockkniv 18cm, keramiskt blad (svart)

  Med Kyoceras klassiska kockkniv har du en kniv som skivar kött, fisk och grönsaker. År efter år. Det enda du behöver tänka på är att inte skära i djupfryst eller dela krabbor och annat med hårda skal eller ben. Keramiskt blad 18 cm. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Stor Kockkniv 18cm, vitt blad

  Med Kyoceras klassiska kockkniv har du en kniv som skivar kött, fisk och grönsaker. År efter år. Det enda du behöver tänka på är att inte skära i djupfryst eller dela krabbor och annat med hårda skal eller ben. Keramiskt blad 18 cm. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Kyocera Knivset (FK075WH + FK140WH) svart handtag

  Perfekt present till den matroade som hellre ägnar sig åt maten än svär över slöa knivar. Kockkniven klarar det mesta och skalkniven gör jobbet åt finliret. Keramsika knivblad. Ergonomiska handtag i plast Kockkniv 14 cm Skalkniv 7,5 cm blad 10 års garanti mot fabrikationsfel.
 • Skalkniv, 7,5 cm, keramiskt blad (svart)

  Bli inspirerad av en design som är hämtad från traditionella zenträdgårdar i Japan. Knivarna i serien Sandgarden kombinerar elegans med extraordinär skärpa. För att skapa de starka keramiska knivarna värms materialet i 1500 grader celsius och pressas upp till 20 000 t/m2. Kniven väger endast 50 gram och har ett vackert skaft i ebenholtssvart Pakkaträ. Kniven är en beställningsvara. Skalkniv 7,5 cm Kyotop-serien Sandgarden Vikt 50 gram Svart keramiskt blad Handtag i svart Pakkaträ
 • Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, keramiskt blad (svart) - Kyocera

  Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, keramiskt blad (svart) - Kyocera - bli inspirerad av en design som är hämtad från traditionella zenträdgårdar i japan. Knivarna i serien Sandgarden kombinerar elegans med extraordinär skärpa. För att skapa Frukt-/grönsakskniv, 11 cm, keramiskt blad (svart) - Kyocera - värms materialet i 1500 grader celsius och pressas upp till 20.000 t/m2. Kniven väger endast 52 gram och har ett vackert skaft i ebenholtssvart Pakkaträ. Kniven är en beställningsvara.  Frukt- och grönsakskniv 11 cm Kyotop-serien Sandgarden Vikt 50 gram Svart keramiskt blad Handtag i svart Pakkaträ [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Ift9LAr8Dko[/embed]
 • Kockkniv, 14 cm, keramiskt blad, svart - Kyocera

  Bli inspirerad av en design som är hämtad från traditionella zenträdgårdar i Japan. Kockkniv, 14 cm, keramiskt blad, svart - Kyocera - kombinerar elegans med extraordinär skärpa. För att skapa de starka keramiska knivarna värms materialet i 1500 grader celsius och pressas upp till 20.000 t/m2. Kockkniv, 14 cm, keramiskt blad, svart - Kyocera - väger 86 gram och har ett vackert skaft i ebenholtssvart Pakkaträ. Kniven är en beställningsvara. Kockkniv 14 cm Kyotop-serien Sandgarden Vikt 86 gram Svart keramiskt blad Handtag i svart Pakkaträ
 • Kockkniv Kyocera, 15 cm, keramiskt blad, svart

  Bli inspirerad av en design som är hämtad från traditionella zenträdgårdar i Japan. Kockkniv Kyocera, 15 cm, keramiskt blad, svart kombinerar elegans med extraordinär skärpa. För att skapa de starka keramiska knivarna värms materialet i 1500 grader celsius och pressas upp till 20 000 t/m2. Kniven väger 86 gram och har ett vackert skaft i ebenholtssvart Pakkaträ. Kockkniv Kyocera, 15 cm, keramiskt blad, svart är en beställningsvara.  Kockkniv 15 cm Kyotop-serien Sandgarden Vikt 102 gram Svart keramiskt blad Handtag i svart Pakkaträ
 • Julienne med keramiskt blad, röd

  Det här redskapet ligger stand by i kökslådan. På 20 sekunder har du fixat till exempel gurka eller morötter i tunna fina strimlor. Skivar grönsaker i stavar 2,5 x 2,5 mm. Bladet håller sig sylvasst i många år. Akta fingrarna! Bladet håller sig sylvasst i många år. Akta fingrarna! Snyggt snyyg på tallriken eller varför inte impa med egen tzatsiki? Håller skärpan år efter år. Julienne i plast med keramiskt blad. 30 x 9 cm. Tål maskindisk
 • Kyocera Knivset (FK075WH + FK140WH) vitt handtag

  Keramiska knivbladErgonomiska handtag i vit plastKockkniv 14 cmSkalkniv 7,5 cm blad
 • Kockkniv med svart stålblad - Kyocera

  Kockkniv med svart stålblad - Kyocera. Bladlängd: 16 cm. Handtag i svart pakkaträ. Lätt och perfekt balanserad. Med Kockkniv med svart stålblad - Kyocera - skivar du kött, fisk och grönsaker utan problem.
 • KYOCERA Presentset LYX (Kockkniv 14 cm blad, skalkniv 7,5 cm blad och skalare med keramiskt blad)

  Gift Set LYX är en perfekt present till den som är matintresserad. Slipp ilska för slöa knivar. Ägna istället all energi åt matlagningen! Kockkniven klarar det mesta, skalkniven gör finliret och med skalaren – som inte bara skalar supertunt – kan man skapa fina, roliga dekorationer. Keramiska knivar väger bara hälften så mycket som knivar med metallblad. De rostar inte och påverkas inte av syror. Dessutom kan de maskindiskas! Fakta: Keramiska knivblad Ergonomiska handtag i svart plast Kockkniv 14 cm blad Skalkniv 7,5 cm blad Skalare med keramiskt blad
 • Kockkniv 14 cm, Keramisk - Kyocera Delux

  Kockkniv med svart, keramiskt blad från Kyoceras serie Delux. Handtag i svart pakkaträ med nit i rostfritt stål. En lätt och perfekt balanserad kniv som passar perfekt till de flesta uppgifter i köket när man vill ha en lite mindre kockkniv. Bladlängd: 14 cm.
 • Knivblock för 4 knivar, bambuträ - Kyocera

  Förvara dina knivar snyggt och tryggt med detta knivställ i bambuträ från Kyocera. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Ställ blocket på bänken, häng det på väggen eller lägg i kökslådan. Max bladlängd: 22 cm Material: Bambu
 • Grönsakskniv, 15 cm, svart handtag - Kyocera

  Keramisk grönsakshack från Kyocera med högt blad för att du ska kunna tärna och skära utan att slå knogarna i skärbrädan. Efter diamant är keramik det vassaste skärmaterial som finns. Därför kan vi nu erbjuda er Sveriges vassaste knivar – keramiska knivar från Kyocera. Det innebär att de keramiska knivarna och köksredskapen har en slipvinkel som inte går att jämföra med stålknivar. Dessutom behåller knivarna skärpan betydligt längre än andra knivar. Keramik har även en mycket jämn yta vilket gör att knivarna är betydligt mer hygieniska än stålknivar och passar därför mycket bra i kombination med mat.