Kyocera knivprodukter

Detta japanska varumärke grundades 1959 under namnet Kyoto Ceramic Company och döptes om till Kyocera 1982. De tillverkar många olika saker men vi håller oss till köksknivarna här. Under 80-talet bidrog Kyocera till en innovation genom att lansera keramiska knivar.

Kyocera Advanced Ceramics

Kyocera Advanced Ceramics är det arbetsnamn under vilket man tillverkar och säljer keramiska knivar. Pressad keramik har den fördelen att de inte rostar och att det går bra att diska knivarna i maskin.

Keramik är ett av världens hårdaste material. Keramiska knivar är perfekt för dig som inte vill ödsla tid på slipning. Gillar du det och japansk design är Kyoceraknivar helt rätt för dig.

Utvalda knivar från Kyoceras återförsäljare online

 • Julienne med keramiskt blad

  Julienne med keramiskt blad
 • Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare

  Kyocera Set Mandolin, Julienne och Rivare
  Det praktiska 5-delars setet från Kyocera är allt du behöver för att klara av en rad olika riv- och skivuppgifter. Placera enkelt redskapen över en bunke, tallrik eller den medföljande behållaren för att snabbt och effektivt riva eller skiva utan att stöka ner. Redskapen passar perfekt till allt ifrån gurka och tomat till hårdost.Medföljer:- Mandolin (Svart).- Julienne (Röd).- Rivare (Grön)- 1 st Behållare- Fingerskydd.
 • Kyocera - Julienne Keramisk Svart

  Kyocera - Julienne Keramisk Svart
  Med den här mandolinen från Kyocera gör du fina strimlor av till exempel gurka, potatis eller morötter på 10-20 sekunder! Lägg upp snyggt på tallriken eller varför inte imponera med egen tzatsiki? Det keramiska bladen håller dessutom skärpan år efter år. Tål diskmaskin.
 • Kockkniv Keramisk Vitt blad 14 cm

  Kockkniv Keramisk Vitt blad 14 cm
 • Kyocera - Set med Mandolin, Julienne och Rivjärn i box

  Kyocera - Set med Mandolin, Julienne och Rivjärn i box
  Praktiskt set från Kyocera bestående av fem delar. Prisbelönt mandolin som blivit bäst i test i både Icakuriren, Allt om mat och Aftonbladet. Enkel att använda – ställ bara in önskad tjocklek från 0,5 mm till 3 mm. Skivar smidigt lök, alla andra grönsaker och rotfrukter.Mandolin med sylvasst keramiskt blad, ställbarJulienneRivareUppsamlingslådaSkyddshandtag med rivfunktionTål maskindisk
 • Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad

  Kyocera Julienne strimlare med keramiskt blad
  Det här redskapet ligger stand by i kökslådan. På 20 sekunder har du fixat till exempel gurka eller morötter i tunna fina strimlor. Snyggt upplagt på tallriken, eller varför inte impa med egen tzatziki? Håller skärpan år efter år.Julienne-mandolin i plast med keramiskt blad. 30 x 9 cm. Tål maskindisk.
 • Kockkniv Keramisk Vitt blad 16 cm

  Kockkniv Keramisk Vitt blad 16 cm
 • Kyocera Knivblock i Bambuträ med plats för 4 knivar

  Kyocera Knivblock i Bambuträ med plats för 4 knivar
  Förvara dina knivar snyggt och tryggt. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Ställ blocket på bänken, häng det på väggen eller lägg i kökslådan. Knivblock har plats för 4 st knivar. Max bladlängd: 22 cm.Material: Bambu.
 • Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm

  Grönsakskniv Keramik Vitt blad 11 cm
 • Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm svart

  Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm svart
  Kyoceras minsta kniv passar för finliret i köket när du helt enkelt vill använda en vass kniv med kort blad. Bladlängd 7,5 cm. Blad i keramik. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
 • Kyocera - Knivblock Bambu 4 knivar

  Kyocera - Knivblock Bambu 4 knivar
  Från japanska Kyocera kommer detta fina knivställ i bambu. Fyra stycken knivar får plats, med en bladlängd på max. 22 cm. Perfekt för keramiska knivar som inte fäster på magnetlisten, men fungerar självklart för andra knivar också. Lättillgängligt, snyggt och tryggt!
 • Kyocera FK110WH Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm Vit

  Kyocera FK110WH Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11 cm Vit
  Skalkniv som är en dröm om du vill ha en vass kniv men inte vill hålla på att slipa. Skalkniv 11 cm blad. Ergonomiskt plasthandtag. Keramiskt blad i High Tech keramik.
 • Kyocera FK160WH Keramisk Kockkniv 16 cm Vit

  Kyocera FK160WH Keramisk Kockkniv 16 cm Vit
  Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 16 cm Vit keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast.
 • Kyocera FK140WH Keramisk Kockkniv 14 cm Vit

  Kyocera FK140WH Keramisk Kockkniv 14 cm Vit
  Den ultimata kniven i FK-serien för dig som vill ha en lite kortare kockkniv med högt blad som ger plats för knogarna. Hackar och skivar som en dröm. År efter år! Kockkniv 14 cm Vit keramiskt blad Ergonomiskt handtag i plast.
 • Kyocera - Gen Kockkniv 14 cm

  Kyocera - Gen Kockkniv 14 cm
  Keramisk kockkniv från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Kyocera - Gen Kockkniv 16 cm

  Kyocera - Gen Kockkniv 16 cm
  Keramisk kockkniv från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Kyocera - Gen Skalkniv 8 cm

  Kyocera - Gen Skalkniv 8 cm
  Liten keramisk skalkniv från Kyocera. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Kyocera Keramisk allroundkniv

  Kyocera Keramisk allroundkniv
  Keramisk allroundkniv från Kyocera med otrolig skärpa som väger mindre än en kniv i stål och passar perfekt i köket.
 • Kyocera Shin Kockkniv / Santokukniv 16 Cm - Kockknivar Keramik Svart

  Kyocera Shin Kockkniv / Santokukniv 16 Cm - Kockknivar Keramik Svart
  Kockkniven från Kyocera har en innovativ design med ett exakt, keramiskt Z212 knivblad perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har ett bekvämt handtag i ABS-plast för bättre grepp. Om kockkniven från Kyocera - Den här kockkniven är en del av Kyoceras kollektion Shin.- Shin uppskattas för det vassa Z212 knivbladet och den innovativa designen.- Keramiskt, svart knivblad med ett ergonomiskt handtag och en exakt användning.- Finns även som 14 cm santokukniv.- Längd: 160 mm. Skötselråd för kockkniven - Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Kyocera Keramisk frukt- och grönsakskniv

  Kyocera Keramisk frukt- och grönsakskniv
  Frukt-och grönsakskniv med keramiskt blad från Kyocera.
 • Kyocera Fk Kockkniv 14 Cm /vit - Kockknivar Svart

  Kyocera Fk Kockkniv 14 Cm /vit - Kockknivar Svart
  Keramisk santoku-/kockkniv med vitt blad och svart handtag i plast. Denna vassa kniv har blad av pressad keramik – världens hårdaste material efter diamant. Kniven är lätt, rostar inte och påverkas inte av syror. Tål maskindisk. Bladlängd 14 cm. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Kyocera Fk Frukt-/grönsakskniv 11 Cm /vit - Grönsaksknivar Svart

  Kyocera Fk Frukt-/grönsakskniv 11 Cm /vit - Grönsaksknivar Svart
  Keramisk skal-/frukt- och grönsakskniv med vitt blad och svart handtag i plast. Kniven har blad av pressad keramik – världens hårdaste material efter diamant. Kniven är lätt, rostar inte och påverkas inte av syror. Kan användas till det mesta, men undvik hårda skaldjur, ben och frysta råvaror. Tål maskindisk. Bladlängd 11 cm. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Kyocera Shin Skalkniv 11 Cm - Skalknivar Keramik Svart

  Kyocera Shin Skalkniv 11 Cm - Skalknivar Keramik Svart
  Skalkniven från Kyocera har en innovativ design med ett exakt, keramiskt Z212 knivblad i svart perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Den har ett bekvämt handtag i ABS-plast för bättre grepp. Om skalkniven från Kyocera - Den här skalkniven är en del av Kyoceras kollektion Shin.- Shin uppskattas för det svarta, vassa Z212 knivbladet och den innovativa designen.- Keramiskt knivblad med ett ergonomiskt handtag och en exakt användning.- Finns även som 16 cm kockkniv.- Längd: 110 mm. Skötselråd för skalkniven - Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Skalknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Kyocera - Gen Allkniv 13 cm

  Kyocera - Gen Allkniv 13 cm
  Praktisk keramisk allkniv från Kyocera. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål. Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne. Knivbladet väger bara hälften så mycket som ett metallblad och rostar inte eller påverkas av syror.
 • Kyocera Knivblock För 4 Knivar Bambu - Knivlister & Knivblock Trä

  Kyocera Knivblock För 4 Knivar Bambu - Knivlister & Knivblock Trä
  Snyggt knivblock med plats för 4 knivar. Passar perfekt på bänken, på väggen eller i kökslådan. Max bladlängd: 22 cm. Material: bambu. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.