Legnoart knivprodukter

Knivprodukter från Legnoart har konstnärliga drag och ofta med runda former. Här finns ett urval av fina knivar de tillverkat och som finns att köpa online i Sverige.

 • Legnoart - Butcher's Block Skärbräda 40x25 cm Bok

  Legnoart - Butcher's Block Skärbräda 40x25 cm Bok
  Namnet Butcher's Block är perfekt för denna fina skärbräda från italienska Legnoart. Med sin ordentliga tjocklek och tåliga natur är den tillverkad av en elegant blandning av noggrant utvalt och välbearbetat bokträ och ändkorn, vilket ger den en fantastiskt vacker yta. Skärbrädan är utrustad med fyra gummifötter i silikon som ger den en stadig och stabil arbetsyta. Tillverkad i Italien bidrar denna skärbräda till en exklusiv atmosfär i köket, på bordet eller som serveringsunderlägg. Med sina dimensioner på L: 40 B: 25 H: 3,8 cm är den både praktisk och elegant.
 • Legnoart Porcino svampkniv

  Legnoart Porcino svampkniv
  Svampkniv i rostfritt stål med vikbar rengöringsborste. Handtag tillverkat av bokträ. Förpackad i lyxig presentförpackning i massivt trä.
 • Legnoart - Arena L Skärbräda 37x28 cm Ek

  Legnoart - Arena L Skärbräda 37x28 cm Ek
  Arena L Skärbräda, med måtten 37x28 cm, är en del av Legnoarts exklusiva Arena-serie bestående av tre noggrant utvalda och bearbetade skärbrädor tillverkade av ekträ. Varje skärbräda i serien är handgjord i Italien och erbjuder hög kvalitet och exklusivitet. Skärbrädan är utformad med en skåra runt omkring vilket gör att köttsaft, olja eller smulor enkelt samlas i rännan för enkel rengöring. Dessutom är skärbrädan försedd med gummifötter i silikon för att ge stabilitet under användning. Denna skärbräda representerar storleken Large inom Arena-serien och har dimensionerna 37x28x4 cm. Denna skärbräda är en perfekt detalj för ditt kök och passar också utmärkt som serveringsfat med sin stilfulla design och höga kvalitet.
 • Legnoart - Grand Gourmad Skärbräda 50x50 cm Valnöt

  Legnoart - Grand Gourmad Skärbräda 50x50 cm Valnöt
  Grand Gourmand Skärbräda i storleken 50x50 cm är ett utmärkt exempel på italienska Legnoarts förmåga att skapa exklusiva skärbrädor i noggrant utvalt och bearbetat trä. Varje exemplar är handgjort i norra Italien vid Lago d'Orta. Denna skärbräda är en av två i Grand Gourmand-serien, en elegant kollektion av skärbrädor tillverkade av valnötsträ och behandlade med en biologisk finish, även den utförd i Italien. Skärbrädan är utformad med en skåra runt hela kanten för att enkelt samla upp köttsafter, olja och andra smulor. Den har generösa dimensioner på 50x50x4 cm och är försedd med gummifötter i silikon för ökad stabilitet.Denna skärbräda är en perfekt och elegant detalj för köket, arbetsbänken, bordet eller som serveringsfat.
 • Legnoart - Rialto M Skärbräda 32x24 cm Ask

  Legnoart - Rialto M Skärbräda 32x24 cm Ask
  Rialto M Skärbräda, 32x24 cm, är en fantastiskt tillägg till ditt kök från det italienska varumärket Legnoart och skapar en elegant atmosfär.Den ingår i Rialto-serien och finns i fyra olika storlekar, alla tillverkade av askträ och kännetecknas av en unik efterbehandling. Genom en avancerad termisk behandling vid höga temperaturer mellan 180 och 230 grader får skärbrädan en tåligare yta med en mörkare färg, vilket garanterar utmärkt kvalitet. Varje skärbräda är handgjord och tillverkad av 100% ekologiskt material, vilket gör den både vattenavvisande och resistent mot olika klimatförhållanden. Samtliga skärbrädor i Legnoarts Rialto-serie är utrustade med en ränna som effektivt fångar upp saft och olja från livsmedel. Serien Rialto erbjuder fyra olika storlekar: Medium, Large, XL och XXL.
 • Legnoart - Rialto XL Skärbräda 45x30 cm Ask

  Legnoart - Rialto XL Skärbräda 45x30 cm Ask
  Rialto XL Skärbräda, 45x30 cm, är en fantastiskt tillägg till ditt kök från det italienska varumärket Legnoart och skapar en elegant atmosfär.Den ingår i Rialto-serien och finns i fyra olika storlekar, alla tillverkade av askträ och kännetecknas av en unik efterbehandling. Genom en avancerad termisk behandling vid höga temperaturer mellan 180 och 230 grader får skärbrädan en tåligare yta med en mörkare färg, vilket garanterar utmärkt kvalitet. Varje skärbräda är handgjord och tillverkad av 100% ekologiskt material, vilket gör den både vattenavvisande och resistent mot olika klimatförhållanden. Samtliga skärbrädor i Legnoarts Rialto-serie är utrustade med en ränna som effektivt fångar upp saft och olja från livsmedel. Serien Rialto erbjuder fyra olika storlekar: Medium, Large, XL och XXL.
 • Legnoart - Rialto XXL Skärbräda 50x34 cm Ask

  Legnoart - Rialto XXL Skärbräda 50x34 cm Ask
  Rialto XXL Skärbräda, 50x34 cm, är en fantastiskt tillägg till ditt kök från det italienska varumärket Legnoart och skapar en elegant atmosfär.Den ingår i Rialto-serien och finns i fyra olika storlekar, alla tillverkade av askträ och kännetecknas av en unik efterbehandling. Genom en avancerad termisk behandling vid höga temperaturer mellan 180 och 230 grader får skärbrädan en tåligare yta med en mörkare färg, vilket garanterar utmärkt kvalitet. Varje skärbräda är handgjord och tillverkad av 100% ekologiskt material, vilket gör den både vattenavvisande och resistent mot olika klimatförhållanden. Samtliga skärbrädor i Legnoarts Rialto-serie är utrustade med en ränna som effektivt fångar upp saft och olja från livsmedel. Serien Rialto erbjuder fyra olika storlekar: Medium, Large, XL och XXL.
 • Legnoart - Arena XL Skärbräda 45x30 cm Ek

  Legnoart - Arena XL Skärbräda 45x30 cm Ek
  Arena XL Skärbräda, med måtten 45x30 cm, är en del av Legnoarts exklusiva Arena-serie bestående av tre noggrant utvalda och bearbetade skärbrädor tillverkade av ekträ. Varje skärbräda i serien är handgjord i Italien och erbjuder hög kvalitet och exklusivitet. Skärbrädan är utformad med en skåra runt omkring vilket gör att köttsaft, olja eller smulor enkelt samlas i rännan för enkel rengöring. Dessutom är skärbrädan försedd med gummifötter i silikon för att ge stabilitet under användning. Denna skärbräda representerar storleken XL inom Arena-serien och har dimensionerna 45x30x4 cm. Denna skärbräda är en perfekt detalj för ditt kök och passar också utmärkt som serveringsfat med sin stilfulla design och höga kvalitet.
 • Legnoart - Arena XXL Skärbräda 54x34 cm Ek

  Legnoart - Arena XXL Skärbräda 54x34 cm Ek
  Arena XXL Skärbräda, med måtten 54x34 cm, är en del av Legnoarts exklusiva Arena-serie bestående av tre noggrant utvalda och bearbetade skärbrädor tillverkade av ekträ. Varje skärbräda i serien är handgjord i Italien och erbjuder hög kvalitet och exklusivitet. Skärbrädan är utformad med en skåra runt omkring vilket gör att köttsaft, olja eller smulor enkelt samlas i rännan för enkel rengöring. Dessutom är skärbrädan försedd med gummifötter i silikon för att ge stabilitet under användning. Denna skärbräda representerar storleken XXL inom Arena-serien och har dimensionerna 54x34x4 cm. Denna skärbräda är en perfekt detalj för ditt kök och passar också utmärkt som serveringsfat med sin stilfulla design och höga kvalitet.
 • Legnoart Latte VIVO Ostset i presentask 3 delar

  Legnoart Latte VIVO Ostset i presentask 3 delar
  Legnoart Latte VIVO Ostset i presentask 3 delar
 • Legnoart - Reggio Ostknivset 3-pack Trä

  Legnoart - Reggio Ostknivset 3-pack Trä
  Ostknivsetet Reggio i 3-pack, tillverkat av trä från Legnoart, är inte bara vackert att se på utan har också ergonomiska handtag som gör knivarna behagliga att använda. Knivarna är tillverkade av högkvalitativt stål och setet inkluderar tre olika knivar: en för krämig ost, en för hård ost och en för mjuk ost. En av knivarna har även ett gaffelhuvud för att enkelt kunna flytta skuren ost utan att störa resten. Setet levereras i en exklusiv gåvask i form av en bok med vackert bildmaterial. För att bevara knivarnas höga kvalitet rekommenderas handdiskning.
 • Legnoart - Rialto L Skärbräda 37x28 cm Ask

  Legnoart - Rialto L Skärbräda 37x28 cm Ask
  Rialto L Skärbräda, 37x28 cm, är en fantastiskt tillägg till ditt kök från det italienska varumärket Legnoart och skapar en elegant atmosfär.Den ingår i Rialto-serien och finns i fyra olika storlekar, alla tillverkade av askträ och kännetecknas av en unik efterbehandling. Genom en avancerad termisk behandling vid höga temperaturer mellan 180 och 230 grader får skärbrädan en tåligare yta med en mörkare färg, vilket garanterar utmärkt kvalitet. Varje skärbräda är handgjord och tillverkad av 100% ekologiskt material, vilket gör den både vattenavvisande och resistent mot olika klimatförhållanden. Samtliga skärbrädor i Legnoarts Rialto-serie är utrustade med en ränna som effektivt fångar upp saft och olja från livsmedel. Serien Rialto erbjuder fyra olika storlekar: Medium, Large, XL och XXL.