Lion Sabatier knivprodukter

Den franska lilla staden Thiers har i flera hundra år varit känd som knivtillverkarnas stad. Här håller bland annat Lion Sabatier till sedan de grundades 1812.

Starka knivar från Lion Sabatier

Det finns andra Sabatier-märken men detta är det enda som får använda lejonet som symbol. Styrka och smidighet är kvaliteter som beskriver knivarna från Lion Sabatier.

Här följer nu en översikt med utvalda knivar och knivset från Lion Sabatier och deras återförsäljare i Sverige. Alla knivarna och knivtillbehören du ser här kan du beställa genom att klicka och gå till återförsäljarens webbshop.

 • Lion Sabatier - Ideal Provence Tomatkniv 12 cm Stål/olivträ

  Lion Sabatier - Ideal Provence Tomatkniv 12 cm Stål/olivträ
  Tomatkniven i serien Ideal Provence är tack vara det sågtandade bladet utmärkt till grönsaker och frukter med hårt skal.
 • Lion Sabatier - Ideal Trancherkniv 20 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Trancherkniv 20 cm Stål/svart
  En trancherkniv i serien Ideal som är perfekt för att skära stek eller vid andra matförberedelser både hemma i köket eller hos proffskocken. Tillverkad i mycket hårt rostfritt stål (kromstål) vilket ger kniven en optimal balans och vikt.
 • Lion Sabatier - Ideal Kockkniv 25 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Kockkniv 25 cm Stål/svart
  En stor kockkniv i serien Ideal. Den genomgående vinkeln i hela skaftets längd ger den en utomordentlig balans och skäregenskaper till det mesta i köket. Tillverkad i hårt rostfritt stål (kromstål) vilket gör att kniven håller skärpan länge och lätt att underhålla.
 • Lion Sabatier Ideal Filékniv Flexibel 20 cm Svart

  Lion Sabatier Ideal Filékniv Flexibel 20 cm Svart
  Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg.Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap.
 • Lion Sabatier - Ideal Kockkniv 20 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Kockkniv 20 cm Stål/svart
  En kockkniv i serien Ideal. Den genomgående vinkeln i hela skaftets längd ger den en utomordentlig balans och skäregenskaper till det mesta i köket. Tillverkad i hårt rostfritt stål (kromstål) vilket gör att kniven håller skärpan länge och lätt att underhålla.
 • Lion Sabatier Ideal Kockkniv 20 cm Svart

  Lion Sabatier Ideal Kockkniv 20 cm Svart
  Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap.<br<
 • Lion Sabatier - Ideal Skalkniv 10 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Skalkniv 10 cm Stål/svart
  En liten skalkniv i serien Ideal. Optimal för beredning av olika skaldjur. Tillverkad i hårt rostfritt stål (kromstål) som gör att den håller skärpan länge och är lätt att underhålla. Ligger mycket skönt i handen.
 • Lion Sabatier - Edonist Kockkniv 20 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Edonist Kockkniv 20 cm Stål/svart
  En kockkniv i serien Edonist tillverkad i Thiers, som är centrum för knivproduktionen i Frankrike. Utmärkt till att skära, dela och hacka kött och grönsaker. Tillverkad i kvalitetsstål förstärkt med kväve 4116 NITRO+ för förstklassig hållbarhet och hårdhet. Kniven är individuellt handpolerad och passar till hemma kockar som professionella kockar.
 • Lion Sabatier - Ideal Provence Kockkniv 20 cm Stål/olivträ

  Lion Sabatier - Ideal Provence Kockkniv 20 cm Stål/olivträ
  En klassisk kockkniv i serien Ideal Provence. Den genomgående vinkeln i hela skaftets längd ger den en utomordentlig balans och skäregenskaper till det mesta i köket. Tillverkad i hårt rostfritt stål (kromstål) som håller skärpan länge och gör kniven lätt att underhålla. Handtag i olivträ.
 • Lion Sabatier - Ideal Fiskkniv 20 cm flexibel Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Fiskkniv 20 cm flexibel Stål/svart
  En fiskkniv i serien Ideal. Perfekt till att skära fina filéer från mellanstora och stora fiskar. Ligger mycket skönt i handen och är mycket lätt att underhålla tack vare den höga kvalitén på stålet.
 • Lion Sabatier - Ideal Provence Skalkniv 10 cm Stål/olivträ

  Lion Sabatier - Ideal Provence Skalkniv 10 cm Stål/olivträ
  En liten skalkniv i serien Ideal Provence. Optimal för beredning av olika skaldjur. Tillverkad i hårt rostfritt stål (kromstål) som gör att den håller skärpan länge och är lätt att underhålla. Ligger mycket skönt i handen. Handtag i olivträ.
 • Lion Sabatier Champagnesabel

  Lion Sabatier Champagnesabel
  Gör en festkväll lite festligare med franska Lion Sabatiers eleganta champagnesabel. Sabeln är framställd i rostfritt stål och trä och har en enkel och vass design. När sabelns blad träffat flaskhalsens kant, åker korken av en smäll.
 • Lion Sabatier - Ideal Kockkniv 15 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Kockkniv 15 cm Stål/svart
  En liten kockkniv i serien Ideal. Den genomgående vinkeln i hela skaftets längd ger den en utomordentlig balans och skäregenskaper till det mesta i köket. Tillverkad i hårt rostfritt stål (kromstål) vilket gör att kniven håller skärpan länge och lätt att underhålla.
 • Lion Sabatier - Edonist Skalkniv 10 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Edonist Skalkniv 10 cm Stål/svart
  En liten skalkniv i serien Edonist tillverkad i Thiers, som är centrum för knivproduktionen i Frankrike. Perfekt för att användas vid beredning av skaldjur. Tillverkad i kvalitetsstål förstärkt med kväve 4116 NITRO+ för förstklassig hållbarhet och hårdhet. Kniven är individuellt handpolerad och passar till hemma kockar som professionella kockar.
 • Lion Sabatier - Phenix Knivset 4 delar

  Lion Sabatier - Phenix Knivset 4 delar
  Knivset, Phenix i 4 delar från Lion Sabatier. Vackra att titta på, en glädje att använda.Dessa knivar har ett skaft i exklusivt wengeträ och riktigt vassa blad av rostfritt stål med titanbeläggning.Med dessa fyra knivar är du utrustad för de flesta behoven i köket- Kockkniv bladlängd 20 cm- Brödkniv bladlängd 20 cm- Santokukniv bladlängd 13 cm- Örtkniv bladlängd 9 cm
 • Lion Sabatier Fuso Nitro+ stekkniv, 2 st.

  Lion Sabatier Fuso Nitro+ stekkniv, 2 st.
  Med 13 centimeter, en otrolig skärpa och en modern design passar franska Lion Sabatiers två stekknivar perfekt till din knivsamling. Och så är de gjorda i ett extremt hållbart och starkt kvalitetsstål.Knivarna är den av Fusio Nitro+, Lion Sabatiers moderna serie av knivar som med ett skarvlöst handtag och flytande övergång till knivbladet aldrig går ur mode.
 • Lion Sabatier - Pluton Knivset 4 delar

  Lion Sabatier - Pluton Knivset 4 delar
  Knivset i 4 delar från Lion Sabatier. I setet ingår kockkniv, santokukniv, brödkniv, och örtkniv från den klassiska knivserien Pluton. Knivarna är tåliga och mycket resistenta mot rost. Knivserien karaktäriseras av supervassa knivar med optimal vikt och balans som ligger skönt i handen.Med dessa fyra knivar är du utrustad för de flesta behoven i köket- Kockkniv bladlängd 20 cm- Brödkniv bladlängd 20 cm- Santokukniv bladlängd 13 cm- Örtkniv bladlängd 9 cmKommer i en svart presentförpackning
 • Lion Sabatier Ideal Kockkniv stål/svart, l: 15 cm

  Lion Sabatier Ideal Kockkniv stål/svart, l: 15 cm
  Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren.Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap.
 • Lion Sabatier - Ideal Provence Brödkniv 20 cm Stål/olivträ

  Lion Sabatier - Ideal Provence Brödkniv 20 cm Stål/olivträ
  En brödkniv i serien Ideal Provence. Passar utmärkt till att dela bröd eller andra mjuka råvaror. Enkel att rengöra och underhålla tack vare det hårda rostfria stålet (kromstål). Handtag i olivträ.
 • Lion Sabatier - Pluton Knivset 5 delar

  Lion Sabatier - Pluton Knivset 5 delar
  Knivset i 5 delar från Lion Sabatier. I setet ingår kockkniv, santokukniv, brödkniv, tomatkniv och örtkniv från den klassiska knivserien Pluton. Knivarna är tåliga och mycket resistenta mot rost. Denna knivserie karaktäriseras av supervassa knivar med optimal vikt och balans som ligger skönt i handen.Med detta knivset kan du känna dig trygg med att du har knivar som täcker alla behov i köket- Kockkniv bladlängd 20 cm- Brödkniv bladlängd 20 cm- Santokukniv bladlängd 18 cm- Tomatkniv bladlängd 13 cm - Örtkniv bladlängd 9 cmKommer i en svart presentförpackning
 • Lion Sabatier Ideal Filékniv 20 cm Svart

  Lion Sabatier Ideal Filékniv 20 cm Svart
  Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap.
 • Lion Sabatier - Pluton Knivset 3 delar

  Lion Sabatier - Pluton Knivset 3 delar
  Knivset i 3 delar från Lion Sabatier. I setet ingår kockkniv, brödkniv och örtkniv från den klassiska knivserien Pluton. Knivarna är tåliga och mycket resistenta mot rost. Denna knivserie kännetecknas av supervassa knivar med optimal vikt och balans som ligger skönt i handen.- Kockkniv bladlängd 20 cm- Brödkniv bladlängd 20 cm- Örtkniv bladlängd 9 cmKommer i en svart presentförpackning
 • Lion Sabatier - Ideal Brödkniv 20 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Brödkniv 20 cm Stål/svart
  En brödkniv i serien Ideal. Passar utmärkt till att dela bröd eller andra mjuka råvaror. Enkel att rengöra och underhålla tack vare den höga kvalitén på stålet.
 • Lion Sabatier Edonist Brödkniv 20 cm

  Lion Sabatier Edonist Brödkniv 20 cm
  Sabatier Edonist är en knivserie från den kända Franska knivtillverkaren Sabatier Lion. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och handtaget är av hårt syntetmaterial. Kniven är helsmidd vilket ger den perfekt balans och styvhet.
 • Lion Sabatier - Ideal Filékniv 15 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Filékniv 15 cm Stål/svart
  En filékniv i serien Ideal som är flexibel och följer mönstret på råvaran perfekt. Ligger mycket skönt i handen och är mycket lätt att underhålla tack vare den höga kvalitén på stålet.
 • Lion Sabatier Ideal Kockkniv 25 cm Svart

  Lion Sabatier Ideal Kockkniv 25 cm Svart
  Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap.<br<
 • Lion Sabatier Ideal Provence Kockkniv Olivträhandtag 20 cm

  Lion Sabatier Ideal Provence Kockkniv Olivträhandtag 20 cm
  Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap. Handtaget är av Olivträ
 • Lion Sabatier Fuso Nitro+ filékniv

  Lion Sabatier Fuso Nitro+ filékniv
  Oavsett om du ska filéa färsk fisk eller skära kycklingbitar till currygrytan, är filékniven fran Franska Lion Sabatier rätt val.Filékniven är utformad i ett extremt hållbart stål och - liksom resten av den exklusiva knivserien Fuso Nitro+ har den en strömlinjeformad och rå design som tillför en extra kant till din knivsamling.
 • Lion Sabatier Ideal Brödkniv 20 cm Svart

  Lion Sabatier Ideal Brödkniv 20 cm Svart
  Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap.
 • Lion Sabatier Edonist Kockkniv 20 cm

  Lion Sabatier Edonist Kockkniv 20 cm
  Sabatier Edonist är en knivserie från den kända Franska knivtillverkaren Sabatier Lion. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och handtaget är av hårt syntetmaterial. Kniven är helsmidd vilket ger den perfekt balans och styvhet   
 • Lion Sabatier Ideal Provence Skalkniv Olivträhandtag 10 cm

  Lion Sabatier Ideal Provence Skalkniv Olivträhandtag 10 cm
  Bladets längd: 10 cmRedan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap. Handtaget är av Olivträ
 • Lion Sabatier Ideal Provence Brödkniv Olivträhandtag 20 cm

  Lion Sabatier Ideal Provence Brödkniv Olivträhandtag 20 cm
  Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap. Handtaget är av Olivträ
 • Lion Sabatier Ideal Skalkniv 10 cm Svart

  Lion Sabatier Ideal Skalkniv 10 cm Svart
  Bladets längd: 10 cmRedan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren. Kniven är helsmidd och tillverkad av rostfritt stål med en hög kolhalt. Tillsammans med smidningsprocessen gör den höga kolhalten stålet så hårt att man kan slipa en mycket skarp och fin egg. Skärpan håller länge - och kan underhållas med ett brynstål. Knivarnas balans är optimal - vilket gör dem till fantastiska, professionella arbetsredskap.
 • Lion Sabatier - Phenix Knivset 5 delar

  Lion Sabatier - Phenix Knivset 5 delar
  Knivset, Phenix i 5 delar från Lion Sabatier. Knivarna är vackra att titta på och en glädje att använda.Skaft i exklusivt wengeträ och riktigt vassa blad av rostfritt stål med titanbeläggning.Med dessa fem knivar är du utrustad för de flesta behoven i köket- Kockkniv bladlängd 20 cm- Brödkniv bladlängd 20 cm- Santokukniv bladlängd 13 cm- Multikniv bladlängd 13 cm- Örtkniv bladlängd 9 cm
 • Lion Sabatier Fuso Nitro+ brödkniv

  Lion Sabatier Fuso Nitro+ brödkniv
  Enastående skärpa och extremt hållbart stål. Det är nyckelorden för franska Lion Sabatiers knivserie, Fuso Nitro+ och de orden gäller även för brödkniven.Med sin lätta och eleganta design samt en skarvlös och flytande övergång mellan knivblad och handtag, är brödkniven lätt att hantera - och passar bra in i varje kök.
 • Lion Sabatier - Champagnesabel 27 cm

  Lion Sabatier - Champagnesabel 27 cm
  Exklusiv champagne-sabel från Lion Sabatier, som öppnar din champagneflaska med stil. Skarp, perfekt balans och klassisk design. Den ultimata detaljen som gör festen extra lyckad! Tillverkad av stål och trä.
 • Lion Sabatier Pluton Knivset 7 Delar - Knivset Stål Svart

  Lion Sabatier Pluton Knivset 7 Delar - Knivset Stål Svart
  Knivsetet från Lion Sabatier har klassisk design med sju delar perfekta för köket och för att tillaga flera olika rätter. Det har högkvalitativt material i rostfritt stål med slitstarkt, praktiskt handtag. Om knivsetet från Lion Sabatier- Delar: 7.- Kockkniv: 20 cm.- Brödkniv: 20 cm.- Santokukniv: 18 cm.- Örtkniv: 9 cm.- Multikniv: 13 cm.- Skärpstål: 20 cm.- Benkniv: 15 cm.- Tillverkat av rostfritt stål.- Klassisk design.- Högkvalitativt material.- Produkten är designad för de som gillar att laga mat i köket och ute vid grillen. Skötselråd för knivsetet- Inte anpassad för diskmaskin. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Lion Sabatier Edonist Kockkniv 15 cm

  Lion Sabatier Edonist Kockkniv 15 cm
  Sabatier Edonist är en knivserie från den kända Franska knivtillverkaren Sabatier Lion. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och handtaget är av hårt syntetmaterial. Kniven är helsmidd vilket ger den perfekt balans och styvhet.   
 • Lion Sabatier - Pluton Trancherset 2 delar

  Lion Sabatier - Pluton Trancherset 2 delar
  Pluton trancherset från Lion Sabatier. Setet består av en trancherkniv och en stekgaffel i rostfritt stål.Kniven är tålig, resistent mot rost och mycket vass för att kunna skära riktigt tunna skivor. Denna klassiska knivserie ligger skönt i handen och har optimal balans och vikt Håll köttet på plats med stekgaffeln medan du trancherar.- Bladlängd kniv 20 cm- Stekgaffel 15 cmKommer i en stilig svart presentförpackning
 • Lion Sabatier Pluton Knivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart

  Lion Sabatier Pluton Knivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart
  Knivsetet från Lion Sabatier har 3 välbalanserade knivar perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Knivsetet har knivblad i rostfritt stål med slitstarka, nitade handtag i polyoxmetylen. Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livstid. Om knivsetet från Lion Sabatier- Brödkniv: 20 cm.- Kockkniv: 20 cm.- Örtkniv: 9 cm. Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Lion Sabatier Phenix Knivset 4 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart

  Lion Sabatier Phenix Knivset 4 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart
  Knivsetet från Lion Sabatier har fyra olika knivar perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Det har en världsberömd kvalitet med ett handtag i wengéträ och ett vasst knivblad i rostfritt stål med en beläggning i titan. Ett måste i varje kök. Om knivsetet från Lion Sabatier- Örtkniv: 9 cm.- Santokukniv: 13 cm.- Brödkniv: 20 cm.- Kockkniv: 20 cm. Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Lion Sabatier Phenix Knivset 3-pack - Knivset Rostfritt Stål Trä

  Lion Sabatier Phenix Knivset 3-pack - Knivset Rostfritt Stål Trä
  Knivsetet från Lion Sabatier har tre knivar med exklusiva handtag i trä, vassa knivblad och en stark beläggning i titan. Det har en världsberömd kvalitet perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Om knivsetet från Lion Sabatier- Kockkniv: 20 cm.- Multikniv: 13 cm.- Örtkniv: 9 cm.- Världsberömd kvalitet.- Vassa knivblad.- Vackra handtag. Skötselråd för knivseten- Handtvätt rekommenderas för att bevara produktens livslängd. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Lion Sabatier Phenix Knivset 5 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart

  Lion Sabatier Phenix Knivset 5 Delar - Knivset Rostfritt Stål Svart
  Knivsetet från Lion Sabatier har fem olika knivar perfekta för att ta sig an olika utmaningar i köket. Det har en världsberömd kvalitet med ett handtag i wengéträ och ett vasst knivblad i rostfritt stål med en beläggning i titan. Ett måste i varje kök. Om knivsetet från Lion Sabatier- Örtkniv: 9 cm.- Allkniv: 13 cm.- Santokukniv: 13 cm.- Brödkniv: 20 cm.- Kockkniv: 20 cm. Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Lion Sabatier"""Knivsett Licorne 3 Deler StÃ¥L/svart"""- 1 Knivset

  Lion Sabatier
  Elegant och stark Knivset svart presentask.Setet består av Chef's Knife 20 cm, Bread Knife 20 cm och Herb Knife 9 cm.Lion Sabatier registrerades som det första varumärket Sabatier redan 1812 och är det enda som kan använda lejonet som symbol.Lejonetär ”djurens kung” och står för styrka, smidighet och överlägsenhet – din kvalitetsgaranti.Setet komme
 • Lion Sabatier Pluton kockkniv 20 cm Stål-svart

  Lion Sabatier Pluton kockkniv 20 cm Stål-svart
  Lion Sabatier Pluton kockkniv 20 cm Stål-svart
 • Lion Sabatier Ideal Brynstål 20 cm Svart

  Lion Sabatier Ideal Brynstål 20 cm Svart
  Ett brynstål av hög kvalitet från Franska Lion Sabatier. Redan år 1812 registrerades varumärket LION Sabatier som det första Sabatier - varumärket, och det är det enda märke som får använda lejonet som symbol. Lejonet är djurens konung och står för styrka, smidighet samt överlägsenhet - och är en kvalitetsgaranti för användaren.
 • Lion Sabatier Ideal stekkniv tandad 13 cm Stål-svart

  Lion Sabatier Ideal stekkniv tandad 13 cm Stål-svart
  Lion Sabatier Ideal stekkniv tandad 13 cm Stål-svart
 • Lion Sabatier Pluton örtkniv 10 cm Stål-svart

  Lion Sabatier Pluton örtkniv 10 cm Stål-svart
  Lion Sabatier Pluton örtkniv 10 cm Stål-svart
 • Lion Sabatier Slipsten

  Lion Sabatier Slipsten
  Din kniv slits lite varje gång du skär grönsaker, frukt och kött - men med Lion Sabatiers slipsten finns det bot. Med två olika kornstorlekar (på 240 respektive 800) är stenen bra till att slipa upp dina slöa knivar.
 • Lion Sabatier Strykstål, runt

  Lion Sabatier Strykstål, runt
  Gör som kockarna på tv, och stryk dina knivar till vänster och höger över det runda strykstålet från franska Lion Sabatier. Stålet kan användas till att jämna ut några av de hack och skillnader som knivarna får med tiden - och så har det en otroligt fin design, som passar bra in i köket.
 • Lion Sabatier - Ideal Provence Santokukniv 18 cm Stål/olivträ

  Lion Sabatier - Ideal Provence Santokukniv 18 cm Stål/olivträ
  En santokukniv i serien Ideal Provence. Passar utmärkt till att skära, hacka eller dela de flesta råvaror som finns i köket. Passar i det vanliga hemmet som hos proffskocken. Handtag i olivträ.
 • Lion Sabatier"""Knivsett Phenix 2 Deler Svart/tre"""- 1 Knivset

  Lion Sabatier
  Phenix-Knivset med dubbla Köksknivar i Lion Sabatiers världsberömda kvalitet och med exklusiva wenge-handtag i trä. De supervassa bladen är tillverkade av starkt rostfritt stål (5Cr15MoV) och belagda med titan.? 1örtkniv 9 cm? 1 santokukniv 18 cm
 • Lion Sabatier"""Knivsett Licorne 3 Deler StÃ¥L/svart"""- 1 Knivset

  Lion Sabatier
  Elegant och stark Knivset i svart presentask bestående av kockkniv 20 cm, Santoku 18 cm och örtkniv 9 cm. Tillverkad av det ultrastarka X45CrMoV15-materialet, som förutom stål består av kol, krom, molybden och vanadin, vilket bidrar till bladets hårdhet och rostfria egenskaper. Lion Sabatier registrerades som det första varumärket Sabatierredan 181
 • Lion Sabatier"""Slipestav Rundt 30 cm StÃ¥L/svart"""- 1 Knivslipare&Skärpstål

  Lion Sabatier
  """Rundt skjerpestÃ¥l med svart hÃ¥ndtak, 30 cm. Knivene dine blir sløve med tiden, men med dette flotte skjerpestÃ¥let kan du enkelt holde dem skarpe. Bruk gjerne skjerpestÃ¥let 3â4 ganger i mÃ¥neden.(863200)"""
 • Lion Sabatier Knivsæt Phenix 6 Dele Sort/træ - 1 Knivset

  Lion Sabatier Knivsæt Phenix 6 Dele Sort/træ - 1 Knivset
  Phenix Knivset i Lion Sabatiers världsberömda kvalitet och med exklusiva wenge trähandtag. De supervassa bladen är tillverkade av starkt rostfritt stål (5Cr15MoV) och belagda med titan.• 1 örtkniv 9 cm• 1 multikniv 13 cm• 1 minisantoukukniv 13 cm• 1 brödkniv 20 cm• 1 kockkniv 20 cm• 1 främre knivgaffel
 • Lion Sabatier"""Ãsterskniv/parmesankniv StÃ¥L/tre"""- 1 Grönsaksknivar

  Lion Sabatier
  """Lengde 4,5 cm/12,5 cm(040184)"""
 • Lion Sabatier"""Tomatkniv Ideal Provence 12 cm StÃ¥L/oliventre"""- L: Grönsaksknivar

  Lion Sabatier
  Ideal Provence-serien från Lion Sabatier består av en serie Köksknivar som täcker alla behov i köket. Bladen är helt smidda, dvs en metallbit från knivspetsen till botten av skaftet. Hårt rostbeständigt stål (kromstål) med hög kolhalt för enkelt underhåll. Skaftet är tillverkat i olivträ och fäst med tre kontinuerliga stålnitar. Bladen har optimal
 • Lion Sabatier"""Knivsett Pluton 5 Deler StÃ¥L/svart"""- 1 Knivset

  Lion Sabatier
  Pluton Knivset från Lion Sabatier för alla dina köksuppgifter. Bladen har en optimal vikt och balans som ligger bekvämt i handen. Knivsetet levereras i en presentask och består av en kökskniv, brödkniv, santokukniv, tomatkniv ochnbspurtekniv. ? Det supervassa X45CrMoV15-bladet i rostfritt stål är extremt motståndskraftigt mot korrosion och andra st
 • Lion Sabatier"""Strykestã¥l Ideal 20 cm StÃ¥L/svart"""- L: Knivslipare&Skärpstål

  Lion Sabatier
  Det ideala sortimentet från Lion Sabatier består av en serie Köksknivar, järnstål och stekgafflar som passar alla behov i köket. Bladen är helt smidda, dvs en metallbit från knivspetsen till botten av skaftet. Hårt, rostbeständigt stål (kromstål) med hög kolhalt för enkelt underhåll. Axeln tillverkas i polyoxymetylen (POM), vilket kännetecknas av e
 • Lion Sabatier"""BrøDkniv Ideal 20 cm StÃ¥L/svart"""- 1 Brödknivar

  Lion Sabatier
  Brödkniv idealisk 20 cm svart
 • Lion Sabatier"""Slipestav Flatt 25 cm StÃ¥l"""- L: cm. Knivslipare&Skärpstål

  Lion Sabatier
  Platt järnstål från Sebatier.
 • Lion Sabatier"""Tranchã©Rsett Pluton 2 Deler StÃ¥L/svart"""- 1 Knivset

  Lion Sabatier
  Plutonär en klassisk knivserie från Lion Sabatier som täcker alla behov i köket. Sortimentet har en optimal vikt och balans som ligger bekvämt i handen. ? Det supervassa X45CrMoV15-bladet i rostfritt stål är extremt motståndskraftigt mot korrosion och andra stötar.? Axeln tillverkas av polyoxymetylen (POM), som kännetecknas av en mycket hård yta.?
 • Lion Sabatier"""Urtekniv Ideal Provence 10 cm StÃ¥L/oliventre"""- L: Grönsaksknivar

  Lion Sabatier
  Ideal Provence-serien från Lion Sabatier består av en serie Köksknivar som täcker alla behov i köket. Bladen är helt smidda, dvs en metallbit från knivspetsen till botten av skaftet. Hårt rostbeständigt stål (kromstål) med hög kolhalt för enkelt underhåll. Skaftet är tillverkat i olivträ och fäst med tre kontinuerliga stålnitar. Bladen har optimal
 • Lion Sabatier"""Knivsett Phenix 4 Deler Svart/tre"""- 1 Knivset

  Lion Sabatier
  Phenix Köksknivar Knivset i Lion Sabatiers världsberömda kvalitet och med exklusiva wenge trähandtag. De supervassa bladen är tillverkade av starkt rostfritt stål (5Cr15MoV) och belagda med titan.• 1 örtkniv 9 cm• 1 minisantoukukniv 13 cm• 1 brödkniv 20 cm• 1 kökskniv 20 cm
 • Lion Sabatier"""Knivsett Phenix 3 Deler Svart/tre"""- 1 Knivset

  Lion Sabatier
  Phenix Köksknivar Knivset Lion Sabatiers världsberömda kvalitet och med exklusiva wenge trähandtag. De supervassa bladen är tillverkade av starkt rostfritt stål (5Cr15MoV) och belagda med titan.? 1örtkniv 9 cm? 1 multikniv med luftskärning 13 cm? 1 kockkniv 20 cm
 • Lion Sabatier"""Knivsett Pluton 3 Deler StÃ¥L/svart"""- L: 9/20/20 cm Knivset

  Lion Sabatier
  Pluton-serien från Lion Sabatier består av en serie Köksknivar, järnstål och stekgafflar som tillgodoser alla behov i köket. Bladen är helt smidda, dvs en metallbit från knivspetsen till botten av skaftet. Hårt rostbeständigt stål (kromstål) med hög kolhalt för enkelt underhåll. Axeln tillverkas i polyoxymetylen (POM), vilket kännetecknas av en myc
 • Lion Sabatier"""BrøDkniv Ideal Provence 20 cm StÃ¥L/oliventre"""- Brödknivar

  Lion Sabatier
  """LION SABATIER registrerades som det första Sabatier-märket redan 1812 och är det enda som kan använda lejonet som symbol. Lejonet är ”djurens kung” och står för styrka, smidighet, överlägsenhet – och är en kvalitetsgaranti för konsumenten."
 • Lion Sabatier"""Slipesten Rektangulã¦r 18 x 6 cm GrÃ¥ Stein"""- 1 Knivslipare&Skärpstål

  Lion Sabatier
  """"""
 • Lion Sabatier"""Tranchã©Rsett Licorne 2 Deler StÃ¥L/svart"""- 1 Knivset

  Lion Sabatier
  Elegant och starkt Licorne skärset från Lion Sabatier bestående av en 20 cm kökskniv och 15 cm stekgaffel. Tillverkad av det ultrastarka X45CrMoV15-materialet, som förutom stål består av kol, krom, molybden och vanadin, vilket bidrar till bladets hårdhet och rostfria egenskaper. Lion Sabatier registrerades som det första varumärket Sabatier redan 1
 • Lion Sabatier Knivsæt Phenix 5 Dele Sort/træ - 1 Knivset

  Lion Sabatier Knivsæt Phenix 5 Dele Sort/træ - 1 Knivset
  Phenix blad med fem Köksknivar Knivset Lion Sabatiers världsberömda kvalitet och med exklusiva wenge trähandtag. De supervassa bladen är tillverkade av starkt rostfritt stål (5Cr15MoV) och belagda med titan.• 1 örtkniv 9 cm• 1 multikniv 13 cm• 1 minisantoukukniv 13 cm• 1 brödkniv 20 cm• 1 kockkniv 20 cm
 • Lion Sabatier Pluton trancherkniv 20 cm Stål-svart

  Lion Sabatier Pluton trancherkniv 20 cm Stål-svart
  Lion Sabatier Pluton trancherkniv 20 cm Stål-svart
 • Lion Sabatier Pluton brödkniv 20 cm Stål-svart

  Lion Sabatier Pluton brödkniv 20 cm Stål-svart
  Lion Sabatier Pluton brödkniv 20 cm Stål-svart
 • Lion Sabatier Strykstål, platt

  Lion Sabatier Strykstål, platt
  Fixa till de små hacken och ojämnheterna på dina knivar med detta fina strykstål från franska Lion Sabatier. Dina knivar blir slöa med tiden, men med strykstålet kan du slipa kniven.
 • Lion Sabatier - Ideal Santokukniv 18 cm Stål/svart

  Lion Sabatier - Ideal Santokukniv 18 cm Stål/svart
  En santokukniv i serien Ideal. Passar utmärkt till att skära, hacka eller dela de flesta råvaror som finns i köket. Passar i det vanliga hemmet som hos proffskocken.