MAC knivprodukter

 • Kockkniv, 23,5 cm

  Kockkniv, 23,5 cm
 • Mighty Kockkniv 21 cm

  Mighty Kockkniv 21 cm
  Klassisk kockkniv för alla tillfällen. Passar både för att skära kött som grönsaker.
 • Chef Kockkniv Olivslipad Trähandtag Svart 20 cm

  Chef Kockkniv Olivslipad Trähandtag Svart 20 cm
 • Mighty Kockkniv 23,5 cm

  Mighty Kockkniv 23,5 cm
  Klassisk kockkniv för alla tillfällen. Passar både för att skära kött som grönsaker.
 • Kockkniv Chef 20 cm

  Kockkniv Chef 20 cm
 • Kockkniv, 25 cm

  Kockkniv, 25 cm
 • Pro Grönsakskniv 15 cm

  Pro Grönsakskniv 15 cm
 • Mighty Keramiskt bryne 21 cm

  Mighty Keramiskt bryne 21 cm
  Keramiskt bryne ur serien Mighty från Mac. Använd för att skärpa upp din kniv som blivit slö.
 • Pro Grönsakskniv 12,5 cm

  Pro Grönsakskniv 12,5 cm
 • Superior Sabtoku/Japansk Kockkniv 17 cm

  Superior Sabtoku/Japansk Kockkniv 17 cm
 • Pro Kockkniv Trähandtag Svart 21 cm

  Pro Kockkniv Trähandtag Svart 21 cm
 • Kockkniv 26 cm

  Kockkniv 26 cm
 • Pro Filékniv Flexibel 17,5 cm

  Pro Filékniv Flexibel 17,5 cm
 • Superior Santoku/Grönsakskniv 10 cm

  Superior Santoku/Grönsakskniv 10 cm
 • Pro Kockkniv 17 cm

  Pro Kockkniv 17 cm
 • MAC Chef Kockkniv 20 cm Rostfritt Stål

  MAC Chef Kockkniv 20 cm Rostfritt Stål
  Kockkniven från MAC i serien Chef är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i laminerat björkträ. Det extra hårda stålet gör eggen riktig slitstark och lätt att vässa. Den användbara kockkniven är lite tyngre tack vare det tjockare bladet och det rejälare handtaget. Kniven är i stil med en äkta fransk kockkniv och passar perfekt för att skära allt från frukt och grönsaker till kött. Den prisvärda och användbara kockkniven är lätt att kontrollera och använda och passar den som har stora krav på redskapen. En riktigt stark kniv som gör matlagningen både roligare och lättare samtidigt som du får ett snyggt och proffsigt resultat.
 • MAC Pro Kockkniv Med Luftspalt 17 cm Rostfritt Stål

  MAC Pro Kockkniv Med Luftspalt 17 cm Rostfritt Stål
  Kockkniven från MAC i serien Professional är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i tåligt trä. Det hårda stålet gör eggen extra slitstark och lätt att vässa. Den ikoniska kockkniven klarar att skära allt från frukt och grönsaker till kött och fisk. Kniven har en praktisk luftspalt vilket gör att kniven lätt skär igenom maten och ser till att det inte fastnar på bladet. Med den användbara kockkniven kan du laga mat lätt och samtidigt få till ett proffsigt resultat att imponera med.
 • Knivset - 2 knivar & 1 bryne - MAC

  Knivset - 2 knivar & 1 bryne - MAC
  Du får respekt på en gång när du visar upp detta Knivset - 2 knivar & 1 bryne - MAC - för en knivkännare. Knivset - 2 knivar & 1 bryne - MAC - innehåller följande produkter SR-83 keramiskt bryne MBK-85 kockkniv, 21 cm PKF-50 grönsakskniv, 12,5 cm
 • Brödkniv, konditorkniv, 26 cm - MAC

  Brödkniv, konditorkniv, 26 cm - MAC
  Tandad brödkniv och konditorkniv – en favorit bland såväl proffs som hemmakockar. Tänderna skär genom bröd och stekar utan att riva i sär dem. Det extra långa bladet, med svag kurva, hjälper dig att skära tunna brödskivor och till exempel lövtunn rostbiff. Bröd- och konditorsåg Ur MAC:s Superior-serie Bladlängd: 26 cm Fabrikat: MAC
 • Superior Filékniv 21 cm

  Superior Filékniv 21 cm
 • Konditor-/brödkniv 26 cm

  Konditor-/brödkniv 26 cm
 • Pro Skalkniv 8 cm

  Pro Skalkniv 8 cm
 • Skalkniv Superior 13 cm

  Skalkniv Superior 13 cm
 • Ultimate Kockkniv Svart 23,5 cm

  Ultimate Kockkniv Svart 23,5 cm
 • Slipbryne Keramisk 21 cm

  Slipbryne Keramisk 21 cm
 • Knivset 2 Knivar i Presentförpackning

  Knivset 2 Knivar i Presentförpackning
 • Tranchérkniv, 24 cm - MAC Damaskus

  Tranchérkniv, 24 cm - MAC Damaskus
  Ska du tranchera något, gör du det allra bäst med en Tranchérkniv, 24 cm - MAC Damaskus. MAC Damaskus är en serie lyxiga välbalanserade knivar med bekväma Micartahandtag. De vackra bladen består av 64 lager av damaskusstål. I mitten finns en kärna av rostresistent MAC-stål. Tranchérkniv, 24 cm - MAC Damaskus - handtag har mjukt rundade kanter som ligger bekvämt i din hand. Det symmetriska skaftets form passar både vänster- och högerhänta. De tunna knivbladen glider enkelt och med total precision genom varje skär. När du får uppleva känslan av en MAC-kniv, kommer du att vara bortskämd för resten av livet.
 • Diamantbryne 5 cm - MAC

  Diamantbryne 5 cm - MAC
  Mac har bästa knivkvalitet och använder därför bästa knivbryne. Diamant är det hårdaste materialet som finns att slipa knivar med och ger därför den bästa skärpan utan att göra slut på knivseggen Bryne, diamant, 5 cm.
 • MAC Knivväska för 8 knivar, i canvastyg

  MAC Knivväska för 8 knivar, i canvastyg
  En enkel och bra knivväska för förvaring och transport av dina bästa vänner i köket. Denna knivväska kommer tom (till skillnad från sina kusiner), så att du kan lägga in de knivar du redan har. Väskan är tillverkad i tåligt canvastyg och rymmer 8 knivar tillbehör. Den är kompakt i formatet och, som alla produkter från MAC, av mycket hög kvalitet.
 • Japansk Urbeningskniv 15,5 cm

  Japansk Urbeningskniv 15,5 cm
 • MAC Chef Sushi-/Kockkniv 21 cm Rostfritt Stål

  MAC Chef Sushi-/Kockkniv 21 cm Rostfritt Stål
  Sushi-/kockkniven från MAC i serien Chef är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i laminerat björkträ. Det hårda stålet gör eggen extra slitstark och lätt att vässa. Kniven passar tillredning av äkta japansk suschi och tack vare bladets teflonbeläggning klibbar inte riset fast. Den praktiska kniven gör matlagningen både roligare och lättare samtidigt som du får ett snyggt och proffsigt resultat att imponera på vänner och familj med.
 • MAC Chef Brödkniv 22.5 cm Rostfritt Stål

  MAC Chef Brödkniv 22.5 cm Rostfritt Stål
  Brödkniven från MAC i serien Chef är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i laminerat björkträ. Det hårda stålet gör eggen extra slitstark och lätt att vässa. Brödkniven från MAC anses som en av de bästa på marknaden och resulterar i perfekta och tunna skivor bröd. Kniven är formad för att effektivt skära igenom brödet utan att smula så att ni kan enkelt få till snygga och goda mackor till frukosten. För bästa resultat ska brödet skivas med långa tag och så lite tyngd som möjligt. En bra kniv gör matlagningen både roligare och lättare samtidigt som du får ett snyggt och proffsigt resultat att imponera på vänner och familj med.
 • MAC Pro Kockkniv 21 cm Rostfritt Stål

  MAC Pro Kockkniv 21 cm Rostfritt Stål
  Kockkniven från MAC i serien Professional är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i tåligt trä. Det hårda stålet gör eggen extra slitstark och lätt att vässa. Den multifunktionella kockkniven är formad i stil med en äkta fransk kockkniv och klarar att skära allt från frukt och grönsaker till kött och fisk. Kniven är en perfekt baskniv som du kommer få mycket nytta av och som ger ett snyggt och proffsigt resultat att imponera med.
 • MAC Pro Flexibel Filékniv 18 cm Rostfritt Stål

  MAC Pro Flexibel Filékniv 18 cm Rostfritt Stål
  En proffskniv gjord av Chrome Molybdenm Vanadium stål, vilket gör eggen rostfri och extra slitstark. Handtaget är skönt att hålla i och är gjort av trä.En suverän filékniv med perfekt flexibilitet. Att filéa en gädda med den här kniven är rena nöjet. Slipvinkeln är 10-15 grader, vilket gör kniven sylvass.
 • Kockkniv, 15 cm - MAC Damaskus

  Kockkniv, 15 cm - MAC Damaskus
  Denna fantastiska kockkniv, 15 cm - MAC Damaskus - passar bra för alla skäruppgifter i köket. MAC Damaskus är en serie lyxiga välbalanserade knivar med bekväma Micartahandtag som ger en härlig känsla. De vackra bladen består av 64 lager av damaskusstål. I mitten finns en kärna av rostresistent MAC-stål. Kockkniv, 15 cm - MAC Damaskus - handtag med mjukt rundade kanter ligger bekvämt i din hand. Det symmetriska skaftets form passar både vänster- och högerhänta. De tunna knivbladen glider enkelt och med total precision genom varje skär. När du får uppleva känslan av en MAC-kniv, kommer du att vara bortskämd för resten av livet.
 • Kockkniv MAC Damaskus, 20 cm

  Kockkniv MAC Damaskus, 20 cm
  Kockkniv MAC Damaskus, 20 cm, är en fantastisk allroundkniv. MAC Damaskus är en serie lyxiga välbalanserade knivar med bekväma Micartahandtag som ger en härlig känsla. De vackra bladen består av 64 lager av damaskusstål. I mitten finns en kärna av rostresistent MAC-stål. Kockkniv MAC Damaskus, 20 cm, handtag har mjukt rundade kanter och ligger bekvämt i din hand. Det symmetriska skaftets form passar både vänster- och högerhänta. De tunna knivbladen glider enkelt och med total precision genom varje skär. När du får uppleva känslan av en MAC-kniv, kommer du att vara bortskämd för resten av livet. https://www.youtube.com/watch?v=s-dptGzdc5w
 • Kockkniv MAC Damaskus, 24 cm

  Kockkniv MAC Damaskus, 24 cm
  Marknadens vackraste allroundkniv - Kockkniv MAC Damaskus, 24 cm! MAC Damaskus är en serie lyxiga välbalanserade knivar med bekväma Micartahandtag som ger en härlig känsla. De vackra bladen består av 64 lager av damaskusstål. I mitten finns en kärna av rostresistent MAC-stål. Kockkniv MAC Damaskus, 24 cm, handtag med mjukt rundade kanter ligger bekvämt i din hand. Det symmetriska skaftets form passar både vänster- och högerhänta. De tunna knivbladen glider enkelt och med total precision genom varje skär. När du får uppleva känslan av en MAC-kniv, kommer du att vara bortskämd för resten av livet.
 • Grönsakskniv 8 cm - MAC

  Grönsakskniv 8 cm - MAC
  Skalkniv i toppklass med välarbetat boltser mellan handtag och blad. Smidd kniv ur Mightyserien. Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri, handtaget är av trä.
 • Kockkniv/Santoku 17 cm - MAC

  Kockkniv/Santoku 17 cm - MAC
  17 cm kockkniv i santokumodell som passar för all sorts fisk, kött och grönsaker som ska skivas, hackas eller tärnas - en typisk MAC-kniv med balans och skärpa i toppklass! Handtag med genomarbetat bolster mellan handtag och knivblad. Kockkniv i Santokumodell 17 cm blad Handtag i trä
 • Kockkniv 23,5 cm - MAC Mighty

  Kockkniv 23,5 cm - MAC Mighty
  Kockkniv från MAC-serien Mighty, även kallad Pro-serien, som med sin bladlängd på 21 cm passar för de flesta uppgifter i köket. Att MAC:s Mightyknivar är populära bland många kockar är lätt att förstå: Knivbladet är av riktigt hårt rostfritt stål och har lagerats med molyben, volfram och vanadin, vilket gör det till en väldigt slitstark kniv som håller skärpan länge. Kniven har slipats för hand i Knivmekkat Seki i Japan med en slipvinkel på 15 grader, vilket är extremt skarpt. Bladlängd: 23,5 cm Handtag av trä
 • Kockkniv 20 cm - MAC Chef

  Kockkniv 20 cm - MAC Chef
  Kockkniv från MAC-serien Chef, som med sin bladlängd på 21 cm är ett allsidigt hjälpmedel i matlagningen. Att MAC:s knivar är populära bland många kockar är lätt att förstå: Knivbladet är ett riktigt hårt rostfritt stål och har lagerats med molyben, volfram och vanadin, vilket gör det till en riktigt slitstark kniv som håller skärpan länge. Slipvinkeln ligger på 10-15 grader, vilket gör kniven otroligt vass. Bladlängd: 20 cm Handtag av trä
 • MAC Chef Knivset 2-delar HB-85 och HB-55

  MAC Chef Knivset 2-delar HB-85 och HB-55
  Detta presentset består av en universalkniv (21,5 cm) och en grönsakskniv (13,5 cm). MAC har en kvalitet som inte finns hos många knivar. Slipvinkeln är mellan 10-15 grader - de är därför sylvassa! Materialet är japanskt stål av högsta kvalitetKnivarna har även en legering av extra hårt stål, bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfriHandtagen är av trä
 • MAC Mighty Kockkniv 21 cm

  MAC Mighty Kockkniv 21 cm
  Du får genast respekt när du visar upp denna kniv för en knivkännare! En klassiker ur MAC Pro-serien (i folkmun känd som Mighty-serien) med den mycket uppskattade längden 21 cm.Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och utan fläckar vid god skötsel. Handtaget är av trä
 • Mighty Flexibel filékniv 18 cm

  Mighty Flexibel filékniv 18 cm
  Filékniv som passar till att filéa fisken och för urbening av kött.
 • Mighty Grönsakskniv 8 cm

  Mighty Grönsakskniv 8 cm
  Liten grönsakskniv, perfekt för alla sorters grönsaker.
 • Grönsakskniv 13,5 cm

  Grönsakskniv 13,5 cm
 • Grönsakskniv med luftspalt, 13 cm

  Grönsakskniv med luftspalt, 13 cm
 • Brödkniv Chef 23 cm

  Brödkniv Chef 23 cm
 • MAC Chef Tournerkniv 6 cm Rostfritt Stål

  MAC Chef Tournerkniv 6 cm Rostfritt Stål
  Tournerkniven från MAC i serien Chef är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i laminerat björkträ. Det hårda stålet gör eggen extra slitstark och lätt att vässa. Den lilla och behändiga tournerkniven kan användas för både skalning, dekorering eller för att gröpa ur melonen. Tack vare knivens formade topp kan du även lätt ta bort jordgubb- och tomatskaft. Kniven är ett perfekt precisionsredskap som är lätt att kontrollera och använda för ett proffsigt och snyggt resultat.
 • MAC Chef Kockkniv 18 cm Rostfritt Stål

  MAC Chef Kockkniv 18 cm Rostfritt Stål
  Kockkniven från MAC i serien Chef är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i laminerat björkträ. Det hårda stålet gör eggen extra slitstark och lätt att vässa. Den användbara kockkniven kan användas för både skalning eller skärning och med knivens formade topp passar den även för finare arbete. Kniven är lätt att kontrollera och använda tack vare det höga bladet som gör att du slipper slå i knogarna i skärbrädan när du hackar löken. En riktigt bra kniv i köket gör matlagningen både roligare och lättare samtidigt som du får ett snyggt och proffsigt resultat.
 • MAC Chef Kockkniv 21.5 cm Rostfritt Stål

  MAC Chef Kockkniv 21.5 cm Rostfritt Stål
  Kockkniven från MAC i serien Chef är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i laminerat björkträ. Det hårda stålet gör eggen slitstark och lätt att vässa. Den användbara kockkniven är den lättaste kockkniven från MAC och har samma stil som en äkta japansk kockkniv för perfekt skärning av allt från frukt och grönsaker till kött. Den prisvärda och användbara kockkniven är lätt att kontrollera och använda och passar den som har stora krav på redskapen. En riktigt bra kniv i köket gör matlagningen både roligare och lättare samtidigt som du får ett snyggt och proffsigt resultat.
 • MAC Chef Grönsakskniv Med Luftspalt 13 cm Rostfritt Stål

  MAC Chef Grönsakskniv Med Luftspalt 13 cm Rostfritt Stål
  Grönsakskniven från MAC i serien Chef är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i laminerat björkträ. Det hårda stålet gör eggen extra slitstark och lätt att vässa. Grönsakskniven passar för att skära alla typer av grönsaker för en god sallad eller grönsaksrätt. Kniven har en luftspalt vilket gör att den är extra följsam och grönsakerna inte fastnar lika lätt på bladet. En riktigt bra kniv i köket gör matlagningen både roligare och lättare samtidigt som du får ett snyggt och proffsigt resultat.
 • MAC Chef Santoku Kockkniv 20 cm Rostfritt Stål

  MAC Chef Santoku Kockkniv 20 cm Rostfritt Stål
  Santokukniven från MAC i serien Chef är en proffskniv tillverkad i Chrome Molybdenm Vanadium stål och handtag i laminerat björkträ. Det extra hårda stålet gör knivbladet riktigt stark och lätt att vässa. Santokukniven är i stil med en japansk kockkniv och passar för att skära allt från frukt och grönsaker till kött. Kniven är olivslipad vilket gör att den är extra följsam och gör att maten inte fastnar lika lätt på bladet. En extra stark kniv som gör matlagningen både roligare och lättare samtidigt som du får ett snyggt och proffsigt resultat.
 • Brödkniv MAC Damaskus, 23 cm

  Brödkniv MAC Damaskus, 23 cm
  Brödkniv MAC Damaskus, 23 cm, passar bra när man vill skära fina brödskivor eller t.ex. skiva en stek eller ananas. MAC Damaskus är en serie lyxiga välbalanserade knivar med bekväma Micartahandtag som ger en härlig känsla. De vackra bladen består av 64 lager av damaskusstål. I mitten finns en kärna av rostresistent MAC-stål. Brödkniv MAC Damaskus, 23 cm, handtag med mjukt rundade kanter ligger bekvämt i din hand. Det symmetriska skaftets form passar både vänster- och högerhänta. De tunna knivbladen glider enkelt och med total precision genom varje skär. När du får uppleva känslan av en MAC-kniv, kommer du att vara bortskämd för resten av livet.
 • Skalkniv MAC Damaskus, 9 cm

  Skalkniv MAC Damaskus, 9 cm
  Denna vackra Skalkniv MAC Damaskus, 9 cm, passar bra för små skäruppgifter i köket. MAC Damaskus är en serie lyxiga välbalanserade knivar med bekväma Micartahandtag. De vackra bladen består av 64 lager av damaskusstål. I mitten finns en kärna av rostresistent MAC-stål. Skalkniv MAC Damaskus, 9 cm, handtag med mjukt rundade kanter ligger bekvämt i din hand. Det symmetriska skaftets form passar både vänster- och högerhänta. De tunna knivbladen glider enkelt och med total precision genom varje skär. När du får uppleva känslan av en MAC-kniv, kommer du att vara bortskämd för resten av livet.
 • Filékniv 17,5 cm - MAC

  Filékniv 17,5 cm - MAC
  En filékniv med styvt blad som passar bra för att skiva tunnt. Kött, fisk och grönsaker. Superiorserien. Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri, handtaget är av trä.
 • Kockkniv/Santoku med luftspalter 17 cm - MAC

  Kockkniv/Santoku med luftspalter 17 cm - MAC
  Åter en ny modell från Mac med luftspalter som gör kniven mer följsam. Potatis, gurka och annat som skivas släpper dessutom lättare från bladet Mightyserien. Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri, handtaget är av trä.
 • MAC Grönsakskniv 12,5 cm

  MAC Grönsakskniv 12,5 cm
  MAC Grönsakskniv 12,5 cm i toppklass med välarbetat boltser mellan handtag och blad. Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri, handtaget är av trä.
 • Filékniv, 21 cm - MAC

  Filékniv, 21 cm - MAC
  Filékniv, 21 cm - MAC Beställningsvara
 • Santoku/grönsakskniv, 10 cm - MAC

  Santoku/grönsakskniv, 10 cm - MAC
  Beställningsvara
 • Kockkniv, 20 cm - MAC

  Kockkniv, 20 cm - MAC
  Beställningsvara
 • Kockkniv 27 cm - MAC Mighty

  Kockkniv 27 cm - MAC Mighty
  Kockkniv från MAC-serien Mighty, även kallad Pro-serien, som med sin rejält tilltagna bladlängd på 27 cm passar för de flesta uppgifter i köket. Att MAC:s Mightyknivar är populära bland många kockar är lätt att förstå: Knivbladet är av riktigt hårt rostfritt stål och har lagerats med molyben, volfram och vanadin, vilket gör det till en väldigt slitstark kniv som håller skärpan länge. Kniven har slipats för hand i Knivmekkat Seki i Japan med en slipvinkel på 15 grader, vilket är extremt skarpt. Bladlängd: 27 cm Handtag av trä
 • Kockkniv 21 cm - MAC Mighty

  Kockkniv 21 cm - MAC Mighty
  Kockkniv från MAC-serien Mighty, även kallad Pro-serien, som med sin bladlängd på 21 cm passar för de flesta uppgifter i köket. Att MAC:s Mightyknivar är populära bland många kockar är lätt att förstå: Knivbladet är av riktigt hårt rostfritt stål och har lagerats med molyben, volfram och vanadin, vilket gör det till en väldigt slitstark kniv som håller skärpan länge. Kniven har slipats för hand i Knivmekkat Seki i Japan med en slipvinkel på 15 grader, vilket är extremt skarpt. Bladlängd: 21 cm Handtag av trä
 • Kockkniv 25 cm - MAC

  Kockkniv 25 cm - MAC
  En svårslagen kockkniv på 25 cm. Den japanska slipvinkeln på 10-15 grader gör den sylvass. Kockkniv ur MAC:s Chef-serie Bladlängd: 25 cm Handtag av Pakkaträ
 • MAC Chef Kockkniv 20 cm

  MAC Chef Kockkniv 20 cm
  En suverän kockkniv på 20 cm från MAC. MAC introducerades i Sverige på 80-talet och blev genast en stor succé. Av olika anledningar var det svårt att få tag på knivarna till många kockars förtvivlan. Nu har vi lyckats övertyga det japanska företaget om att ta in knivarna i Sverige igen! Vi är mycket stolta. MAC har en kvalitet som inte finns hos många knivar. Den japanska slipvinkeln är mellan 10-15 grader — de är därför sylvassa! Det märks att det är experter som har tagit fram de här knivarna. Vi hyser stor respekt för tillverkarna.Materialet är japanskt stål av högsta kvalitetKniven har även en legering av extra hårt stål, bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfriHandtaget är av trä
 • MAC Mighty Japansk Kockkniv 17 cm

  MAC Mighty Japansk Kockkniv 17 cm
  En modell i MAC Pro-serien (i folkmun känd som Mighty) med luftspalt som gör kniven mer följsam. Potatis, gurka och annat som skivas släpper dessutom lättare från bladet.  Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri.Handtaget är av trä 
 • MAC Mighty Grönsakskniv 8 cm

  MAC Mighty Grönsakskniv 8 cm
  Skalkniv i toppklass med välarbetat boltser mellan handtag och blad.Smidd kniv ur Pro-serienKnivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfriHandtaget är av trä
 • MAC Mighty Grönsakskniv 15 cm

  MAC Mighty Grönsakskniv 15 cm
  En härlig grönsakskniv på 15 cm med välarbetat bolster mellan handtag och blad som ger en skön kvalitetskänsla.Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfriTrähandtag
 • MAC Superior Filékniv 21 cm

  MAC Superior Filékniv 21 cm
  Japanska filéknivar är styvare än europeiska. Den här kniven med 21 cm blad är även perfekt att tranchera kött och fisk med. Filékniv 21 cm bladTrähandtag
 • MAC Superior Santoku/Grönsakskniv 10 cm

  MAC Superior Santoku/Grönsakskniv 10 cm
  En liten grönsakskniv i klassisk japansk santokumodell. Kan lätt bli en favorit för finliret!Grönsakskniv 10 cm bladTrähandtagSK-40
 • MAC Superior Japansk Kockkniv/Santoku 17 cm

  MAC Superior Japansk Kockkniv/Santoku 17 cm
  17 cm kockkniv i santokumodell. Passar för all sorts fisk, kött och grönsaker som ska skivas, hackas samt tärnas. En typisk MAC-kniv med balans och skärpa i toppklass! Handtag med genomarbetat bolster mellan handtag och knivblad. Kockkniv i santokumodell17 cm bladHandtag i trä
 • MAC Keramisk Bryne 21 cm

  MAC Keramisk Bryne 21 cm
  Ett bryne av god kvalitet som funkar utmärkt till att underhålla de flesta knivar. Keramiskt bryne.Längd: 21 cm.
 • MAC Chef Kockkniv Olivslipad 20 cm

  MAC Chef Kockkniv Olivslipad 20 cm
  En klassiker i MAC-sortimentet. Olivslipningen gör kniven extra följsam och det som skivas suger inte fast på bladet.20 cm bladHandtag i trä
 • Mighty Laxkniv 27 cm

  Mighty Laxkniv 27 cm
  En lång filékniv som lämpar sig för de större filéarbeterna i köket
 • Mighty Grönsakskniv 12,5 cm

  Mighty Grönsakskniv 12,5 cm
  Mellanstor grönsakskniv, perfekt för alla sorters grönsaker.
 • Mighty Grönsakskniv 15 cm

  Mighty Grönsakskniv 15 cm
  Stor grönsakskniv, perfekt för alla sorters grönsaker.
 • Brödkniv 22,5 cm - MAC

  Brödkniv 22,5 cm - MAC
  Brödkniv 22,5 cm - MAC - som av många anses vara den bästa på marknaden. Inga smulor på skärbrädan! Superiorserien. Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri, handtaget är av trä.
 • Skalkniv, 13.5 cm - MAC Damaskus

  Skalkniv, 13.5 cm - MAC Damaskus
  Denna vackra Skalkniv, 13.5 cm - MAC Damaskus - passar bra för små skäruppgifter i köket. MAC Damaskus är en serie lyxiga välbalanserade knivar med bekväma Micartahandtag. De vackra bladen består av 64 lager av damaskusstål. I mitten finns en kärna av rostresistent MAC-stål. Skalkniv, 13.5 cm - MAC Damaskus - handtag med mjukt rundade kanter ligger bekvämt i din hand. Det symmetriska skaftets form passar både vänster- och högerhänta. De tunna knivbladen glider enkelt och med total precision genom varje skär. När du får uppleva känslan av en MAC-kniv, kommer du att vara bortskämd för resten av livet.
 • Grönsakskniv 15 cm - MAC

  Grönsakskniv 15 cm - MAC
  Välarbetat bolster mellan handtag och blad ger en skön kvalitetskänsla. Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri, handtaget är av trä.
 • Flexibel filékniv 18 cm - MAC

  Flexibel filékniv 18 cm - MAC
  Mac har en kvalitet som inte finns hos många knivar och har en slipvinkel mellan 10-15 grader. Kniven är därför sylvass! Det märks att det är experter som har tagit fram de här knivarna och vi hyser stor respekt för tillverkarna av de här knivarna. Materialet är japanskt stål av högsta kvalitet. Som om inte det skulle vara nog har kniven även en legering av extra hårt stål, bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri, handtaget är av trä.
 • Skalkniv, 13 cm - MAC

  Skalkniv, 13 cm - MAC
  Skalkniv, 13 cm - MAC - är en av Mac's klassiker. Mångas favoritkniv som används till det mesta trots att bladet bara är 13 cm. Superiorserien. Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfri, handtaget är av trä.
 • Keramiskt bryne, 21 cm - MAC

  Keramiskt bryne, 21 cm - MAC
  Keramiskt bryne, 21 cm - MAC - är ett bryne som passar utmärkt till att underhålla flera olika knivar.
 • MAC Chef Brödkniv 23 cm

  MAC Chef Brödkniv 23 cm
  MAC brödsåg som av många anses vara den bästa på marknaden. Du slipper smulor på skärbrädan!Chef-serienKnivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfriHandtaget är av träArt nr BS-90
 • MAC Knivset 3-delar Kockkniv MBK-85 Grönsakskniv PKF-50 och Bryne

  MAC Knivset 3-delar Kockkniv MBK-85 Grönsakskniv PKF-50 och Bryne
  Förpackningen innehåller följande produkter: SR-83 keramiskt bryne MBK-85 kockkniv, 21 cm PKF-50 grönsakskniv, 12,5 cmPresentförpackning, 2 knivar & 1 bryne
 • MAC Mighty Grönsakskniv 12.5 cm

  MAC Mighty Grönsakskniv 12.5 cm
  Grönsakskniv (skalkniv) i toppklass med välarbetat boltser mellan handtag och blad. Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfriGrönsakskniv 12,5 cmHandtag i trä
 • MAC Mighty Flexibel Filékniv 17,5 cm

  MAC Mighty Flexibel Filékniv 17,5 cm
  En filékniv med perfekt flexibilitet. Det är ett nöje att filéa en gädda med den här kniven, och filéerna blir perfekta! MAC har en kvalitet som inte finns hos många knivar. Slipvinkeln är mellan 10-15 grader och är därför sylvass! Det märks att det är experter som har tagit fram de här knivarna. Vi hyser stor respekt för tillverkarna.Materialet är japanskt stål av högsta kvalitetKniven har även en legering av extra hårt stål, bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfriHandtaget är av trä
 • MAC Superior Skalkniv 13 cm

  MAC Superior Skalkniv 13 cm
  En klassiker från MAC. Det är mångas favoritkniv som används till det mesta, trots att bladet bara är 13 cm.Knivbladet har en legering av extra hårt stål med bland annat molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och rostfriHandtaget är av trä
 • MAC Superior Knivset 6 delar

  MAC Superior Knivset 6 delar
  MAC Presentförpackning, 6 delarPresentförpackning med följande produkter: SR-65 keramiskt bryne BS-90 brödsåg SA-80 Kock-/allkniv SF-85 filékniv SD-65 tranchérkniv SP-50 skalkniv Set med 5 knivar och ett bryne
 • MAC Chef Grönsakskniv med Luftspalt 13 cm

  MAC Chef Grönsakskniv med Luftspalt 13 cm
  En mycket proffesionell skal- och grönsakskniv med luftspalt. Luftspalt gör att grönsakerna släpper från kniven. Kniven har ett trähandtag som är mycket bekvämt att hålla i. Bladets längd: 13 cm.
ileadileadilead