Mannerström knivprodukter

Kocken Leif Mannerström har en serie köksknivar tillverkade i bra material. Knivarna håller hög kvalitet och du eller den du ger bort kniven till kommer ha glädje av den länge. Alla knivar är förpackade i fina kartonger och de flesta har Leif Mannerströms signatur på knivblad eller handtag.

Mannerströms knivar och kökstillbehör

 • Mannerströms Knivblock

  Mannerströms Knivblock
  Ett mycket elegant knivblock i bambu med plats för upp till 12 knivar. Knivarna är bara att sticka ned i de svarta spröten som formar sig efter knivarna. Om du förvarar dina knivar väl, ökar det knivarnas livslängd avsevärt. Knivarna trivs som allra bäst om de förvaras i ett knivblock, istället för en kökslåda där dom riskerar att stöta samman mot varandra och andra redskap. Dessutom lättillgängliga för dig när du behöver dem!OBS! Knivar ingår ej.
 • Mannerströms Knivset med knivblock och japansk kockkniv

  Mannerströms Knivset med knivblock och japansk kockkniv
  Gör vardagens matlagning enklare och effektivare med detta knivset från Leif Mannerström. Knivarna har en modern och elegant design och är tillverkade av material med hög kvalitet. I setet ingår en japansk kockkniv 20 cm, en brödkniv 22 cm, en skalkniv 12,5 cm och ett knivblock som är 23 cm högt och 11 cm i diameter.Knivbladen är tillverkade av rostfritt stål som är hållbart och slitstarkt. Det ergonomiska handtaget ligger skönt och säkert i handen under användning. Knivsetet levereras i en exklusiv, vit presentlåda, som gör setet till en perfekt gåva.
 • Mannerströms Knivset 11 st

  Mannerströms Knivset 11 st
  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.   Kockknivar; 23  cm, 20 cm, 16 cmJapansk kockkniv 18 cmUniversalkniv 13 cmBrödkniv 25 cmSkalkniv 10 cmFilékniv 25 cmTrancherkniv 20 cmTranchergaffel 16 cmKnivslip carbonLevereras i en exklusiv presentkartong
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm och Skalkniv 10 cm

  Mannerströms Kockkniv 20 cm och Skalkniv 10 cm
  Handtag i borstat stål och Mannerströms logo snyggt etsad på bladet. Kockkniven är 20 cm och skalkniven 10 cm. Ligger fint förpackade i en exklusiv presentkartong. Innehåller:Kockkniv 20 cm.Skalkniv 10 cm.
 • Mannerströms Japanska Kock- och Skalknivset 2-delar

  Mannerströms Japanska Kock- och Skalknivset 2-delar
  Med detta eleganta knivset från Mannerströms är du garanterad två väl tillverkade kvalitetsredskap till köket. Setet innehåller en japansk kockkniv på 18 cm och en skalkniv på 10 cm. Den japanska kockkniven är en bra all-round kniv som ofta visar sig vara användbar. Mannerströms har verkligen tänkt igenom designen och utrustad knivens blad med små urgröpningar så att råvarorna inte fastnar på bladet när du skär dem. Skalkniven är bra till att skära och hacka smakrika kryddörter och kan också användas till att skala grönsaker. Tillsammans utgör dessa två knivar ett fantastiskt och närmast ovärderlig par bland köksredskapen.Knivens eleganta och stilrena design är tillverkad av borstat stål och dekorerad med den svenske stjärnkocken Lefi Mannerströms signatur på bladet. Setet är även mycket bra som en gåva då den kommer med en exklusiv presentask.
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm M-Serien

  Mannerströms Kockkniv 20 cm M-Serien
  En kockkniv är enligt oss den viktigaste kniven i köket. Det är med kockkniven som du utför de flesta skäruppgifterna, och det är därför viktigt att kniven håller en hög standard. Mannerström har tagit detta i åtanke för att skapa denna fantastiskt slitstarka kniven. Knivens handtag har en snygg ergonomisk design som både ger ett välbalanserat grepp i handen samtidigt som den ger kniven ett elegant utseende. Knivens blad är tillverkat i satinpolerat rostfritt stål av högsta kvalitet.Kniven ska aldrig diskas i maskin utan endast för hand med milt diskmedel och varmt vatten. torka kniven ordentligt efter diskning och förvarar den sedan torrt. Material: C50CrNV15.Bladlängd: 20 cm.Kniven levereras i en snygg presentförpackning. 
 • Mannerströms Kockkniv 23 cm

  Mannerströms Kockkniv 23 cm
  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 23 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Kockkniv 16 cm

  Mannerströms Kockkniv 16 cm
  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 16 cm.Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Trancherkniv 20 cm

  Mannerströms Trancherkniv 20 cm
  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 20 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Brödkniv 25 cm

  Mannerströms Brödkniv 25 cm
  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa. Bladets längd: 25 cm Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm Tre

  Mannerströms Kockkniv 20 cm Tre
  Vacker och stilren design, som alltid från Mannerström. Knivens teakhandtag har distinkta ihåliga mässingsnitar och på det satinpolerade knivbladet av högsta kvalitet finns Leif Mannerströms signatur. En kockkniv med fantastisk egg samt bra styrka och rosttålighet. Kniven levereras i en exklusiv presentkartong.  
 • Mannerströms Skalkniv 10 cm

  Mannerströms Skalkniv 10 cm
  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 10 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Skalkniv 13 cm M-Serien

  Mannerströms Skalkniv 13 cm M-Serien
  En smidig skalkniv för de mindre uppgifterna i köket. Knivens väldesignade handtag ger både ett välbalanserat grepp i handen samtidigt som den ger kniven ett elegant utseende.Skalkniven ska aldrig diskas i maskin utan endast för hand med milt diskmedel och varmt vatten. Torka kniven ordentligt och förvara sedan torrt. Material: C50CrNV15Bladlängd: 13 cmKniven levereras i en exklusiv presentförpackning.
 • Mannerströms Knivslip Carbon 20 cm

  Mannerströms Knivslip Carbon 20 cm
  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Diamant pläterad överdrag 2,5 mm.   Längd: 20 cm.Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Brödkniv 20 cm M-Serien

  Mannerströms Brödkniv 20 cm M-Serien
  En rejäl brödkniv med tandat blad från Mannerströms. Knivens snygga handtag ger både ett elegant utseende samtidigt som det ger ett välbalanserat grepp i handen. Knivbladet är tillverkat i satinpolerat stål av högsta kvalitet. Kniven levereras i en exklusiv presentask. Brödkniven ska aldrig diskas i maskin utan endast för hand med milt diskmedel och varmt vatten. Torka kniven ordentligt och förvara sedan torrt.Material: C50CrNV15.Bladlängd: 20 cm.