Andra varumärken

Mannerström knivprodukter

Kocken Leif Mannerström har en serie köksknivar tillverkade i bra material. Knivarna håller hög kvalitet och du eller den du ger bort kniven till kommer ha glädje av den länge. Alla produkter är förpackade i fina kartonger.

 • Mannerströms Knivslip Carbon 20 cm

  Med vacker och stilren design får du här en knivslip med ett handtag gjort i borstat stål, med Leif Mannerströms signatur på bladet. Diamantplaterat överdrag 2,5 mm. Levereras i en exklusiv presentkartong
 • Mannerströms Filékniv 25 cm

  Med vacker och stilren design och med ett handtag gjort i borstat stål finns denna filékniv med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i i handtaget för bästa greppvänlighet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Brödkniv 25 cm

  En brödkniv med vacker och stilren design, med ett handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms signatur står skrivet på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm

  En kockkniv med vacker och stilren design, med ett handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms signatur står skrivet på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Kock-och Skalknivset 2-delar

  Ett knivset bestående av en kockkniv 20cm och en skalkniv 10 cm, i vacker och stilren design, med handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms logo står skrivet på bladet. Levereras i en exklusiv presentkartong
 • Mannerströms Knivblock Natur

  Ett mycket elegant knivblock i bambu med plats för upp till 12 knivar. Knivarna sticker du lätt ned i de svarta spröten som formar sig efter knivarna. Om du förvarar dina knivar väl så ökar det knivarnas livslängd avsevärt. Med detta knivbock blir knivarna både mer lättillgängliga och dessutom trivs de allra bäst i ett knivblock snarare än i en låda med andra redskap. Storlek 23x28x9 cm. Knivblocket levereras i en presentkartong. Knivar ingår ej
 • Mannerströms Japanska Kockkniv 18 cm

  En kockkniv med vacker och stilren design, med ett handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms signatur står skrivet på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Skalkniv 10 cm

  Med vacker och stilren design får du här en kniv med ett handtag gjort i borstat stål, en skalkniv med Leif Mannerströms signatur på bladet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Japanska Kock-och Skalknivset 2-delar

  Ett knivset bestående av en Japansk kockkniv 18cm och en skalkniv 10 cm, i vacker och stilren design, med handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms logo står skrivet på bladet. Levereras i en exklusiv presentkartong