Andra varumärken

Mannerström knivprodukter

Kocken Leif Mannerström har en serie köksknivar tillverkade i bra material. Knivarna håller hög kvalitet och du eller den du ger bort kniven till kommer ha glädje av den länge. Alla produkter är förpackade i fina kartonger.

 • Mannerströms Knivblock Magnetisk Bambu

  Ett mycket exklusivt knivblock i bambu med plats för 12 st knivar som enkelt fästs på blockets magnetiska sidor. 
 • Mannerströms Knivblock 23 x 28 x 9 cm

  Ett mycket elegant knivblock i bambu med plats för upp till 12 knivar. Knivarna är bara att sticka ned i de svarta spröten som formar sig efter knivarna. Om du förvarar dina knivar väl, ökar det knivarnas livslängd avsevärt. Knivarna trivs som allra bäst om de förvaras i ett knivblock, istället för en kökslåda där dom riskerar att stöta samman mot varandra och andra redskap. Dessutom lättillgängliga för dig när du behöver dem!  Storlek: 23 x 28 x 9 cm. Ligger i presentkartong. OBS! Knivar ingår ej.
 • Mannerströms Japansk Kockkniv 18 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i teak och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Knivset 11 st

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.   Kockknivar; 23  cm, 20 cm, 16 cmJapansk kockkniv 18 cmUniversalkniv 13 cmBrödkniv 25 cmSkalkniv 10 cmFilékniv 25 cmTrancherkniv 20 cmTranchergaffel 16 cmKnivslip carbonLevereras i en exklusiv presentkartong
 • Mannerströms Filékniv 25 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Kockkniv 23 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 23 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm och Skalkniv 10 cm

  Handtag i borstat stål och Mannerströms logo snyggt etsad på bladet. Kockkniven är 20 cm och skalkniven 10 cm. Ligger fint förpackade i en exklusiv presentkartong. Innehåller:Kockkniv 20 cm.Skalkniv 10 cm.
 • Mannerströms Knivslip Carbon 20 cm

  Med vacker och stilren design får du här en knivslip med ett handtag gjort i borstat stål, med Leif Mannerströms signatur på bladet. Diamantplaterat överdrag 2,5 mm. Levereras i en exklusiv presentkartong
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm M-Serien

  En kockkniv är enligt oss den viktigaste kniven i köket. Det är med kockkniven som du utför de flesta skäruppgifterna, och det är därför viktigt att kniven håller en hög standard. Mannerström har tagit detta i åtanke för att skapa denna fantastiskt slitstarka kniven. Knivens handtag har en snygg ergonomisk design som både ger ett välbalanserat grepp i handen samtidigt som den ger kniven ett elegant utseende. Knivens blad är tillverkat i satinpolerat rostfritt stål av högsta kvalitet.Kniven ska aldrig diskas i maskin utan endast för hand med milt diskmedel och varmt vatten. torka kniven ordentligt efter diskning och förvarar den sedan torrt. Material: C50CrNV15.Bladlängd: 20 cm.Kniven levereras i en snygg presentförpackning. 
 • Mannerströms Skalkniv 13 cm M-Serien

  En smidig skalkniv för de mindre uppgifterna i köket. Knivens väldesignade handtag ger både ett välbalanserat grepp i handen samtidigt som den ger kniven ett elegant utseende.Skalkniven ska aldrig diskas i maskin utan endast för hand med milt diskmedel och varmt vatten. Torka kniven ordentligt och förvara sedan torrt. Material: C50CrNV15Bladlängd: 13 cmKniven levereras i en exklusiv presentförpackning.
 • Mannerströms Trancherkniv 20 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 20 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Japanska Kock- och Skalknivset 2-delar

  Handtag i borstat stål och Mannerströms logo snyggt etsad på bladet. Japanska kockkniven är 18 cm och skalkniven är 10 cm. Ligger fint förpackade i en exklusiv presentkartong. Innehåller:Japansk kockkniv 18 cm.Skalkniv 10 cm.
 • Mannerströms Stor Serveringsbräda

  En elegant och funktionell serveringsbräda i akacia från Mannerströms. Tack vare brädans gummifötter som den står på blir den mycket stabil på köksbänken eller bordet när du använder den. Fötterna bidrar även till att brädan inte gör några fula märken på underlaget som den står på.  För att skärbrädan ska ha en så lång livslängd som möjligt rekommenderar vi att du aldrig diskar den i maskin eller lägger den i blöt utan endast för hand, och då under varmt vatten.Material: Akacia.Längd: 70 cm.Bredd: 30 cm. 
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm

  En kockkniv med vacker och stilren design, med ett handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms signatur står skrivet på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Kock-och Skalknivset 2-delar

  Ett knivset bestående av en kockkniv 20cm och en skalkniv 10 cm, i vacker och stilren design, med handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms logo står skrivet på bladet. Levereras i en exklusiv presentkartong
 • Mannerströms Knivblock Natur

  Ett mycket elegant knivblock i bambu med plats för upp till 12 knivar. Knivarna sticker du lätt ned i de svarta spröten som formar sig efter knivarna. Om du förvarar dina knivar väl så ökar det knivarnas livslängd avsevärt. Med detta knivbock blir knivarna både mer lättillgängliga och dessutom trivs de allra bäst i ett knivblock snarare än i en låda med andra redskap. Storlek 23x28x9 cm. Knivblocket levereras i en presentkartong. Knivar ingår ej
 • Mannerströms Brödkniv 20 cm M-Serien

  En rejäl brödkniv med tandat blad från Mannerströms. Knivens snygga handtag ger både ett elegant utseende samtidigt som det ger ett välbalanserat grepp i handen. Knivbladet är tillverkat i satinpolerat stål av högsta kvalitet. Kniven levereras i en exklusiv presentask. Brödkniven ska aldrig diskas i maskin utan endast för hand med milt diskmedel och varmt vatten. Torka kniven ordentligt och förvara sedan torrt.Material: C50CrNV15.Bladlängd: 20 cm.
 • Mannerströms Brödkniv 25 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa. Bladets längd: 25 cm Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 20 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Kockkniv 16 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 16 cm.Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Japanska Kockkniv 18 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.  Längd: 18 cm.
 • Mannerströms Skalkniv 10 cm

  Vacker och stilren design med ett handtag gjort i borstat stål och med Leif Mannerströms signatur på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet och slipade för bästa skärpa.  Längd: 10 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. 
 • Mannerströms Filé & Uppläggningsbräda

  En stor och fin skärbräda i miljövänligt odlad bambu. Perfekt att använda till att filéa t ex fisk eller som en uppläggningsbräda.  Storlek: 50 x 15 x 1,5 cm.Levereras i en presentkartong.
 • Mannerströms Delikatess & Charkuteribräda

  En elegant uppläggningsbräda i miljövänligt odlad bambu. Perfekt till uppläggning av olika delikatesser som t ex ostar, charkuterier etc.  Storlek 60 x 15 x 1,5 cm (inklusive handtag ca 10 cm). Levereras i en fin presentkartong.
 • Mannerströms Kockkniv 20 cm

  Vacker och stilren design, som alltid från Mannerström. Knivens teakhandtag har distinkta ihåliga mässingsnitar och på det satinpolerade knivbladet av högsta kvalitet finns Leif Mannerströms signatur. En kockkniv med fantastisk egg samt bra styrka och rosttålighet. Kniven levereras i en exklusiv presentkartong.  
 • Mannerströms Brödkniv 20 cm

  Kniv från Mannerström i stilren design som ligger bra i handen. Satinpolerat knivblad av högsta kvalité och mycket vackert teakhandtag. Kommer i en exklusiv presentask. 
 • Mannerströms Brödkniv 25 cm

  En brödkniv med vacker och stilren design, med ett handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms signatur står skrivet på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Japanska Kockkniv 18 cm

  En kockkniv med vacker och stilren design, med ett handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms signatur står skrivet på bladet. Svart ABS i handtaget för bästa greppvänlighet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Skalkniv 10 cm

  Med vacker och stilren design får du här en kniv med ett handtag gjort i borstat stål, en skalkniv med Leif Mannerströms signatur på bladet. Knivbladet är satinpolerat av högsta kvalitet och slipad för bästa skärpa. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Mannerströms Japanska Kock-och Skalknivset 2-delar

  Ett knivset bestående av en Japansk kockkniv 18cm och en skalkniv 10 cm, i vacker och stilren design, med handtag gjort i borstat stål och där Leif Mannerströms logo står skrivet på bladet. Levereras i en exklusiv presentkartong