Modern House knivprodukter

 • Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar

  Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar
  North knivserie består av knivar med ergonimiska handtag i trä, samt knivblad i tyskt högkvalitativt rostfritt stål.I det här knivset får du de mest användbara knivarna för dagligt bruk. Med setet följer ett praktiskt bryne, så att du kan se till att knivarna behåller skärpan och kan användas i många år framöver. Perfekt present för den nyinflyttade!I setet ingår:- Kockkniv 20 cm- Tandad brödkniv 20 cm- Filékniv 20 cm- Grönsakskniv 10 cm- Bryne/skärpstål 34 cm
 • Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu

  Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket är tillverkat av bambu med inbyggda magneter som håller knivarna på plats. Både stilrent och praktiskt!
 • Modern House - North Knivblock med fack Bambu

  Modern House - North Knivblock med fack Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket av bambu har två fack så att du alltid har dina knivar och andra redskap nära till hands. Det ena facket har en insida med tätt packade plaststrån, som gör att det passar för alla typer av knivar. I det andra facket förvarar du skärpstål, saxar eller andra redskap.
 • Modern House - North Knivset 3 delar Natur/Stål

  Modern House - North Knivset 3 delar Natur/Stål
  Detta knivset ur serien North från Modern House består av en brödkniv, en kockkniv och en grönsakskniv med sylvassa knivblad i stål av hög kvalité. Dessa kraftiga knivar har ett vackert och bekvämt handtag i askträ som ger ett ergonomiskt grepp under tiden du arbetar med dem. Med den här uppsättningen får du knivar som kan användas till det allra mesta i köket. Kockkniven har en knivlängd på 20 cm vilket gör den perfekt att använda till att skära, hacka och skiva både kött och grönsaker. En kniv som kan användas till nästan alla råvaror. Brödknivens tandade blad på 20 cm kommer smidigt skära genom även de frasigaste och hårdaste limporna och frallorna. Grönsakskniven med en bladlängd på 10 cm kan med precision och noggrannhet skiva och skala mindre råvaror som vitlök, örter och färska kryddor. De här knivarna kommer du få glädje att nyttja i många år framöver! Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om knivarna på bästa sätt bör de sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska knivarna för hand och torka torrt direkt efter för att bibehålla knivens kvalitet.
 • Modern House - North Skärbräda Bambu

  Modern House - North Skärbräda Bambu
  Stor och rejäl skärbräda av bambu, perfekt för tillredning av stora råvaror. Materialet bambu är hygienisk och är skonsam mot din kniv. Använd även skärbrädan som uppläggningsfat för t ex olika ostar och charkuterier.
 • Modern House - North Kockkniv Natur/Stål

  Modern House - North Kockkniv Natur/Stål
  Kockkniven North från Modern House har ett vasst knivblad i stål och ett läckert handtag i askträ som ligger bekvämt i handen under tiden den används. Kockkniven är en av de främsta knivarna att ha i köket och brukar gå under namnet ”allround-kniv” just för dess mångsidiga egenskaper. Med den här kockkniven kan du hacka, skära och skiva både köttråvaror och grönsaker utan problem. En kniv du kommer ha stor nytta av och som låter dig arbeta med lätthet i köket. Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om kniven på bästa sätt bör den sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.
 • Modern House - North Grönsakskniv Natur/Stål

  Modern House - North Grönsakskniv Natur/Stål
  Grönsakskniven ur serien North från Modern House har ett vasst och stabilt knivblad i stål och kompletteras av det vackra handtaget i askträ. Den här kniven är 10 cm lång och passar perfekt att använda till grönsaker, frukt och mindre råvaror som vitlök och örter. En balanserad och underbar liten kniv som kommer ge dig stor glädje i köket. Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om kniven på bästa sätt bör den sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.
 • Modern House - Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä

  Modern House - Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä
  Skärbräda i oljebehandlat askträ som mäter 38x28 cm från norska Modern Houses Pizza Angels-serie.Preppa alla dina favoritingredienser till pizzan med denna robusta skärbräda från Modern House. Modern Houses Pizza Angels-skärbräda är designad i hållbart oljebehandlat askträ med frästa kanter som ger dig ett bra grepp när du skär upp de allra mest envisa pizzatoppingsen. Skärbrädan kan förutom uppskärning av pizzaingredienser även användas som en elegant serveringsbricka för ost och chark med medföljande kex och gör sig riktigt bra utställd på allt från middagsbord till vardagsrumsbord. Skärbrädan mäter 38x28 cm och för att bevara träet för längsta möjliga hållbarhet rekommenderar vi att man i stundom behandlar ytan med naturlig matolja såsom kokos- eller rapsolja. För rengöring rekommenderas handdisk.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Pizza Angels Pizzaskärare

  Pizza Angels Pizzaskärare
 • Modern House - Wood Planksteksbräda 31x16 cm

  Modern House - Wood Planksteksbräda 31x16 cm
  Planksteksbräda Wood i 2-pack med köttsaftsskåra och korkunderlägg. Tillaga en riktigt god plankstek med denna bräda, precis som på restaurang. Första gången plankan används rekommenderas att man smörjer den med matolja och sätter in i ugnen på 200° C. Ta ut plankan efter cirka 10 minuter när oljan har absorberats. Detta förbereder och härdar plankan före användning och ger rätt arom. Viss sprickbildning får man räkna med efter en tid då detta är en naturprodukt. Korkunderläggen som medföljer förenklar serveringen av de heta plankorna och skyddar ditt bord. Gjord i FSC-märkt bok.
 • Modern House - North Santokukniv Natur /Stål

  Modern House - North Santokukniv Natur /Stål
  Santokukniven ur Modern Houses serie North är en välbalanserad kniv med ett knivblad i högkvalitativt stål och ett fint askträhandtag som ligger perfekt i handen. Santokukniven är en orientalisk kockkniv och används i Japan som allroundkniv på grund av dess fantastiska mångsidighet. Formen på santokukniven skiljer sig en aning från den vanliga kockkniven då bladet är cirkelformat framtill och har ett högt skaft vilket gör att den passar utmärkt till att filea, hacka, skiva och skära allt från fisk, kött till grönsaker. Bladets olivslipning ser även till att råvaran inte fastnar under tiden du arbetar med den. En underbar kniv som gör att du kan arbeta smidigt och proffsigt i köket. Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om kniven på bästa sätt bör den sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.