Modern House knivprodukter

 • North Knivblock magnetisk Bambu

  North Knivblock magnetisk Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket är tillverkat av bambu med inbyggda magneter som håller knivarna på plats. Både stilrent och praktiskt!
 • North Knivblock med fack Bambu

  North Knivblock med fack Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket av bambu har två fack så att du alltid har dina knivar och andra redskap nära till hands. Det ena facket har en insida med tätt packade plaststrån, som gör att det passar för alla typer av knivar. I det andra facket förvarar du skärpstål, saxar eller andra redskap.
 • North Knivset + Bryne 5 delar

  North Knivset + Bryne 5 delar
  North knivserie består av knivar med ergonimiska handtag i trä, samt knivblad i tyskt högkvalitativt rostfritt stål. I det här knivset får du de mest användbara knivarna för dagligt bruk. Med setet följer ett praktiskt bryne, så att du kan se till att knivarna behåller skärpan och kan användas i många år framöver. Perfekt present för den nyinflyttade! I setet ingår: - Kockkniv 20 cm - Tandad brödkniv 20 cm - Filékniv 20 cm - Grönsakskniv 10 cm - Bryne/skärpstål 34 cm
 • North Skärbräda Bambu

  North Skärbräda Bambu
  Stor och rejäl skärbräda av bambu, perfekt för tillredning av stora råvaror. Materialet bambu är hygienisk och är skonsam mot din kniv. Använd även skärbrädan som uppläggningsfat för t ex olika ostar och charkuterier.
ilead