Modern House knivprodukter

 • North Knivblock magnetisk Bambu

  North Knivblock magnetisk Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket är tillverkat av bambu med inbyggda magneter som håller knivarna på plats. Både stilrent och praktiskt!
 • North Knivblock med fack Bambu

  North Knivblock med fack Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket av bambu har två fack så att du alltid har dina knivar och andra redskap nära till hands. Det ena facket har en insida med tätt packade plaststrån, som gör att det passar för alla typer av knivar. I det andra facket förvarar du skärpstål, saxar eller andra redskap.
 • North Skärbräda Bambu

  North Skärbräda Bambu
  Stor och rejäl skärbräda av bambu, perfekt för tillredning av stora råvaror. Materialet bambu är hygienisk och är skonsam mot din kniv. Använd även skärbrädan som uppläggningsfat för t ex olika ostar och charkuterier.
 • Nuzzie Skärbräda 4-pack

  Nuzzie Skärbräda 4-pack
  Med Nuzzie skärbrädor håller du koll på dina skärbrädor, både under matlagningen och då de inte används. Setet innehåller fyra skärbrädor i olika färgkodning och etiketter som tydligt kategoriserar skärbrädorna för grönsaker, fisk, kött och bröd. På så sätt blir matlagningen mer hygienisk och du slipper kontaminering av dina råvaror. Skärbrädorna tål diskmaskin. Ett praktiskt ställ medföljer.
ilead