Modern House knivprodukter

 • Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu

  Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket är tillverkat av bambu med inbyggda magneter som håller knivarna på plats. Både stilrent och praktiskt!
 • Modern House - North Knivblock med fack Bambu

  Modern House - North Knivblock med fack Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket av bambu har två fack så att du alltid har dina knivar och andra redskap nära till hands. Det ena facket har en insida med tätt packade plaststrån, som gör att det passar för alla typer av knivar. I det andra facket förvarar du skärpstål, saxar eller andra redskap.
 • Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar

  Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar
  North knivserie består av knivar med ergonimiska handtag i trä, samt knivblad i tyskt högkvalitativt rostfritt stål.I det här knivset får du de mest användbara knivarna för dagligt bruk. Med setet följer ett praktiskt bryne, så att du kan se till att knivarna behåller skärpan och kan användas i många år framöver. Perfekt present för den nyinflyttade!I setet ingår:- Kockkniv 20 cm- Tandad brödkniv 20 cm- Filékniv 20 cm- Grönsakskniv 10 cm- Bryne/skärpstål 34 cm
 • Modern House - North Skärbräda Bambu

  Modern House - North Skärbräda Bambu
  Stor och rejäl skärbräda av bambu, perfekt för tillredning av stora råvaror. Materialet bambu är hygienisk och är skonsam mot din kniv. Använd även skärbrädan som uppläggningsfat för t ex olika ostar och charkuterier.
 • Modern House - North Kockkniv Natur/Stål

  Modern House - North Kockkniv Natur/Stål
  Kockkniven North från Modern House har ett vasst knivblad i stål och ett läckert handtag i askträ som ligger bekvämt i handen under tiden den används. Kockkniven är en av de främsta knivarna att ha i köket och brukar gå under namnet ”allround-kniv” just för dess mångsidiga egenskaper. Med den här kockkniven kan du hacka, skära och skiva både köttråvaror och grönsaker utan problem. En kniv du kommer ha stor nytta av och som låter dig arbeta med lätthet i köket. Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om kniven på bästa sätt bör den sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.
 • Modern House - North Grönsakskniv Natur/Stål

  Modern House - North Grönsakskniv Natur/Stål
  Grönsakskniven ur serien North från Modern House har ett vasst och stabilt knivblad i stål och kompletteras av det vackra handtaget i askträ. Den här kniven är 10 cm lång och passar perfekt att använda till grönsaker, frukt och mindre råvaror som vitlök och örter. En balanserad och underbar liten kniv som kommer ge dig stor glädje i köket. Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om kniven på bästa sätt bör den sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.
 • Modern House - North Brödkniv Natur/Stål

  Modern House - North Brödkniv Natur/Stål
  North Brödkniv från Modern House har ett sylvasst, tandat blad i stål och ett fint handtag i askträ som ligger bekvämt i handen. Med den här högkvalitativa brödkniven skär du smidigt genom alla bröd och behåller den frasiga skorpan. En högkvalitativ kniv du kommer ha glädje av att använda i många år framöver! Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.