Modern House knivprodukter

 • Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar

  Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar
  North knivserie består av knivar med ergonimiska handtag i trä, samt knivblad i tyskt högkvalitativt rostfritt stål.I det här knivset får du de mest användbara knivarna för dagligt bruk. Med setet följer ett praktiskt bryne, så att du kan se till att knivarna behåller skärpan och kan användas i många år framöver. Perfekt present för den nyinflyttade!I setet ingår:- Kockkniv 20 cm- Tandad brödkniv 20 cm- Filékniv 20 cm- Grönsakskniv 10 cm- Bryne/skärpstål 34 cm
 • Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu

  Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket är tillverkat av bambu med inbyggda magneter som håller knivarna på plats. Både stilrent och praktiskt!
 • Modern House - North Knivblock med fack Bambu

  Modern House - North Knivblock med fack Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket av bambu har två fack så att du alltid har dina knivar och andra redskap nära till hands. Det ena facket har en insida med tätt packade plaststrån, som gör att det passar för alla typer av knivar. I det andra facket förvarar du skärpstål, saxar eller andra redskap.
 • Modern House - North Knivset 3 delar Natur/Stål

  Modern House - North Knivset 3 delar Natur/Stål
  Detta knivset ur serien North från Modern House består av en brödkniv, en kockkniv och en grönsakskniv med sylvassa knivblad i stål av hög kvalité. Dessa kraftiga knivar har ett vackert och bekvämt handtag i askträ som ger ett ergonomiskt grepp under tiden du arbetar med dem. Med den här uppsättningen får du knivar som kan användas till det allra mesta i köket. Kockkniven har en knivlängd på 20 cm vilket gör den perfekt att använda till att skära, hacka och skiva både kött och grönsaker. En kniv som kan användas till nästan alla råvaror. Brödknivens tandade blad på 20 cm kommer smidigt skära genom även de frasigaste och hårdaste limporna och frallorna. Grönsakskniven med en bladlängd på 10 cm kan med precision och noggrannhet skiva och skala mindre råvaror som vitlök, örter och färska kryddor. De här knivarna kommer du få glädje att nyttja i många år framöver! Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om knivarna på bästa sätt bör de sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska knivarna för hand och torka torrt direkt efter för att bibehålla knivens kvalitet.
 • Modern House - North Skärbräda Bambu

  Modern House - North Skärbräda Bambu
  Stor och rejäl skärbräda av bambu, perfekt för tillredning av stora råvaror. Materialet bambu är hygienisk och är skonsam mot din kniv. Använd även skärbrädan som uppläggningsfat för t ex olika ostar och charkuterier.
 • Modern House - North Kockkniv Natur/Stål

  Modern House - North Kockkniv Natur/Stål
  Kockkniven North från Modern House har ett vasst knivblad i stål och ett läckert handtag i askträ som ligger bekvämt i handen under tiden den används. Kockkniven är en av de främsta knivarna att ha i köket och brukar gå under namnet ”allround-kniv” just för dess mångsidiga egenskaper. Med den här kockkniven kan du hacka, skära och skiva både köttråvaror och grönsaker utan problem. En kniv du kommer ha stor nytta av och som låter dig arbeta med lätthet i köket. Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om kniven på bästa sätt bör den sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.
 • Modern House - Magnetlist 34 cm Stål

  Modern House - Magnetlist 34 cm Stål
 • Modern House - Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä

  Modern House - Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä
  Skärbräda i oljebehandlat askträ som mäter 38x28 cm från norska Modern Houses Pizza Angels-serie.Preppa alla dina favoritingredienser till pizzan med denna robusta skärbräda från Modern House. Modern Houses Pizza Angels-skärbräda är designad i hållbart oljebehandlat askträ med frästa kanter som ger dig ett bra grepp när du skär upp de allra mest envisa pizzatoppingsen. Skärbrädan kan förutom uppskärning av pizzaingredienser även användas som en elegant serveringsbricka för ost och chark med medföljande kex och gör sig riktigt bra utställd på allt från middagsbord till vardagsrumsbord. Skärbrädan mäter 38x28 cm och för att bevara träet för längsta möjliga hållbarhet rekommenderar vi att man i stundom behandlar ytan med naturlig matolja såsom kokos- eller rapsolja. För rengöring rekommenderas handdisk.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Modern House - Basis Julienneskalare 12 cm Stål

  Modern House - Basis Julienneskalare 12 cm Stål
  Basis Julienneskalare från Modern House är tillverkad i rostfritt stål 18/8 och är ett praktiskt verktyg för att skapa jämnstrimmor till sallader, dekorationer eller för att användas i wok och andra asiatiska rätter. Den är också perfekt för att strimla squash, rödbetor, citronskal, morötter och mer. Med sitt inbyggda skyddsfodral för knivbladet är den säker och enkel att förvara när den inte används. Dessutom kan den enkelt rengöras i diskmaskinen.Modern House strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter med modern design och en utsökt finish för att tillfredsställa både den praktiska funktionaliteten och den estetiska aptiten hos sina kunder. Med Modern House kan du förvandla din köksupplevelse till något mer än bara tillagning och måltid - det blir en sinnesupplevelse.
 • Modern House - Magnetlist 45 cm Stål

  Modern House - Magnetlist 45 cm Stål
 • Modern House - Aronia Skärbräda 42x18 cm

  Modern House - Aronia Skärbräda 42x18 cm
 • Modern House - Aronia Skärbräda 36,5 cm

  Modern House - Aronia Skärbräda 36,5 cm
 • Modern House - Nord knivset 3 delar natur/stål

  Modern House - Nord knivset 3 delar natur/stål
  Nord knivset 3 delar består av en kockkniv 19 cm, en filékniv 21 cm och en grönsakskniv 10 cm, från Modern House. En filékniv är smal och vass, vilket gör den perfekt för att skära tunna skivor av kött och fisk. Den är också väl lämpad för att bena ur köttstycken. En kockkniv är ett bra val för att skära både kött och grönt. Den klarar av tunna, delikata skivor till större köttstycken. En grönsakskniv är den perfekta kniven för att skära och skala frukt och grönsaker. Dessa knivar är tillverkade av tyskt stål av hög kvalitet (1.4116) med en hårdhet på 56-58 Rockwell. Om du behöver slipa kniven rekommenderas en vinkel på 20 grader med Nord slipstål. Handtagen är tillverkade i karamelliserad ask med en ergonomisk och bekväm design som ligger bra i handen. Variationer och färgskillnader kan förekomma på grund av behandlingsmetoden. Karamelliserat trä är när träet behandlas vid hög temperatur och tryck, vilket ger träet en unik textur, lyxig färg och träarom, samt utmärkta anti-korrosionsegenskaper och miljöskyddsegenskaper. Modern House Nord knivserie är designad för en skarpare vardag, med stabila och högkvalitativa knivar som kräver rätt underhåll.För att bevara knivens egenskaper rekommenderas handdisk och att torka väl av kniven efter användning. Undvik att använda kniven på mat med hög salt- och syrahalt, eftersom det kan göra stålbladen trubbiga. Modern House är ett etablerat varumärke och totalleverantör av högkvalitativa köksprodukter. Med fokus på modern design och utmärkt finish garanteras både praktisk funktionalitet och estetisk tilltalande produkter.
 • Modern House - Aronia Knivblock 12,5x21 cm

  Modern House - Aronia Knivblock 12,5x21 cm
 • Modern House - Basis Skärbräda 3-Pack Vit

  Modern House - Basis Skärbräda 3-Pack Vit
 • Modern House - Basis Skärbräda 36x27,5 cm

  Modern House - Basis Skärbräda 36x27,5 cm
 • Modern House - North Brödbräda M/Smulspår 22x37 cm

  Modern House - North Brödbräda M/Smulspår 22x37 cm
 • Modern House - North Santokukniv Natur /Stål

  Modern House - North Santokukniv Natur /Stål
  Santokukniven ur Modern Houses serie North är en välbalanserad kniv med ett knivblad i högkvalitativt stål och ett fint askträhandtag som ligger perfekt i handen. Santokukniven är en orientalisk kockkniv och används i Japan som allroundkniv på grund av dess fantastiska mångsidighet. Formen på santokukniven skiljer sig en aning från den vanliga kockkniven då bladet är cirkelformat framtill och har ett högt skaft vilket gör att den passar utmärkt till att filea, hacka, skiva och skära allt från fisk, kött till grönsaker. Bladets olivslipning ser även till att råvaran inte fastnar under tiden du arbetar med den. En underbar kniv som gör att du kan arbeta smidigt och proffsigt i köket. Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om kniven på bästa sätt bör den sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.
 • Modern House - Kitchen Things skärbräda 3 delar 34x24 cm multi

  Modern House - Kitchen Things skärbräda 3 delar 34x24 cm multi
  Kitchen Things skärbräda 3 delar 34x24 cm multi från Modern House är ett mångsidigt och praktiskt set som täcker alla dina skärbehov i köket. Setet innehåller tre skärbrädor i olika storlekar, var och en designad för specifika uppgifter. Den största skärbrädan, med måtten 34 x 24 cm, har saftuppsamlingsräfflor i ena änden, vilket gör den perfekt för att skära frukt och kött utan att vätskor sprids på köksbänken. Den medelstora skärbrädan, som mäter 30 x 20 cm, är utrustad med inbyggda räfflor i hörnet som underlättar rivning av vitlök eller ingefära. Den minsta skärbrädan, 26 x 16 cm, har upphöjda kanter för att förhindra att vätskor rinner över, vilket gör den idealisk för mindre skäruppgifter.Alla skärbrädor är diskmaskinssäkra, vilket gör dem både hygieniska och enkla att rengöra. Kitchen Things-serien från Modern House kombinerar funktionella köksverktyg och tillbehör med en modern design och hållbar kvalitet. Med fokus på både estetik och funktionalitet erbjuder Modern House produkter som inte bara förbättrar din matlagning, utan också gör köket till en trevlig och inspirerande plats att vara i. Som ett etablerat varumärke och totalleverantör säkerställer Modern House att du har allt du behöver för ett välutrustat och effektivt kök.