Modern House knivprodukter

 • Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu

  Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket är tillverkat av bambu med inbyggda magneter som håller knivarna på plats. Både stilrent och praktiskt!
 • Modern House - North Knivblock med fack Bambu

  Modern House - North Knivblock med fack Bambu
  Knivar mår allra bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här knivblocket av bambu har två fack så att du alltid har dina knivar och andra redskap nära till hands. Det ena facket har en insida med tätt packade plaststrån, som gör att det passar för alla typer av knivar. I det andra facket förvarar du skärpstål, saxar eller andra redskap.
 • Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar

  Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar
  North knivserie består av knivar med ergonimiska handtag i trä, samt knivblad i tyskt högkvalitativt rostfritt stål. I det här knivset får du de mest användbara knivarna för dagligt bruk. Med setet följer ett praktiskt bryne, så att du kan se till att knivarna behåller skärpan och kan användas i många år framöver. Perfekt present för den nyinflyttade! I setet ingår: - Kockkniv 20 cm - Tandad brödkniv 20 cm - Filékniv 20 cm - Grönsakskniv 10 cm - Bryne/skärpstål 34 cm
 • Modern House - North Skärbräda Bambu

  Modern House - North Skärbräda Bambu
  Stor och rejäl skärbräda av bambu, perfekt för tillredning av stora råvaror. Materialet bambu är hygienisk och är skonsam mot din kniv. Använd även skärbrädan som uppläggningsfat för t ex olika ostar och charkuterier.