Andra varumärken

Nicolas Vahé knivprodukter

 • Nicolas Vahé Ostknivar set om 3 Acacia/Rostfritt

  Tre stycken riktigt snygga ostknivar i Acacia och rostfritt stål från Nicolas Vahé.  Acacia är ett miljövänligt och mycket hårt träslag som lämpar sig bra i köksmiljöer.   Perfekt present!  
 • Nicolas Vahé Pizzaskärbräda Och Slicer Natur

  Pizzabräda och pizzahjul från Nicolas Vahé till pizzaälskare. Skärbrädan är en fantastik träskärbräda av akacia och pizzahjulet är en kombination av akacia och rostfritt stål. Handdiskas med varmt vatten och milt diskmedel.
 • Nicolas Vahé Skärbräda Acacia

  Snygg och smidig skärbräda i Acacia från Nicolas Vahé.  Praktisk skärbräda med handtag och snöre för upphängning. Upphängd på väggen blir den en vacker detalj i köket.  41x15x1,5 cm  Acacia är ett miljövänligt och mycket hårt träslag som lämpar sig bra i köksmiljöer.  
 • Nicolas Vahé Tapasskärbräda 14x60 cm

  En vacker tapasskärbräda från Nicolas Vahé tillverkad i acasiaträ. Skillnaden mellan en tapasskärbräda och en vanlig skärbräda är att denna är lång och smal och väldigt fin att servera på. Med hjälp av denna skär du upp allt ditt tapastillbehör med enkelhet.
 • Nicolas Vahé Knivset 3-delar Svart

  Mastersetet från Nicolas Vahé har allt som behövs för att kunna hantera alla typer av råvaror i köket. setet består av en skalkniv, en kökskniv och en brödkniv. Skalkniven är väldigt mångsidig i köket och passar bra till att skala, rensa och skära frukt i små skivor. Kökskniven är den mest använda i ett kök, den kan användas till allt från att skiva kött till att hacka lök eller strimla grönsaker. Brödkniven har ett tandat blad som hjälper till att få perfekta skivor bröd utan att trycka ihop det färska brödet. Materialet på skaften är gjorda i svart Pakkawood som är utformade att passa bra i handen när de används. Bladen på knivarna är framställda av rostfritt stål för att klara en lång livstid. Setet kommer i en dekorativ förpackning som du kan använda att förvara knivarna i men även att ge till någon i present. Handdisk rekommenderas.