Nicolas Vahé knivprodukter

Det var som konditor och kock i Frankrike som Nicolas Vahé skaffade sig mycket erfarenhet i början på sin karriär. År 2007 startade han sitt eget varumärk och började designa köksprodukter. Vi har plockat ut knivarna och knivtillbehören stämplade varumärket Nicolas Vahé.

Knivprodukterna du ser nedan finns att handla i återförsäljares shop online.

 • Nicolas Vahé Ostknivar set om 3 Acacia/Rostfritt

  Nicolas Vahé Ostknivar set om 3 Acacia/Rostfritt
  Tre stycken riktigt snygga ostknivar i Acacia och rostfritt stål från Nicolas Vahé.  Acacia är ett miljövänligt och mycket hårt träslag som lämpar sig bra i köksmiljöer.   Perfekt present!
 • Nicolas Vahé - Ostknivar 3 delar

  Nicolas Vahé - Ostknivar 3 delar
  Ostknivar från Nicolas Vahé. Få till den perfekta ostbrickan med denna uppsättning med 3 ostknivar i rostfritt stål. En kniv räcker helt enkelt inte när du vill servera både mjuka och hårda ostar. Skär allt från hård parmesan till krämig brie med de 3 olika knivarna. Miniklyven skär igenom hårdostar tack vare det breda bladet. Den öppna kniven skär papperstunna skivor och förhindrar att mjuk ost fastnar. Den korta, spetsiga kniven är utmärkt för att skära igenom en lagrad ost.
 • Nicolas Vahé - Stekknivar 4-pack

  Nicolas Vahé - Stekknivar 4-pack
  Ett set med 4 stycken Ranch knivar från Nicolas Vahé med tandade blad. De här knivarna gör att du enkelt kan skära igenom olika sorters kött och andra rätter som kan vara lite hårdare eller mer sega. Ett självklart val av bestick när grillmåltiden eller pajen dukas fram. Kniven är tillverkad i rostfritt stål och har ett handtag som ligger bekvämt i handen.
 • Nicolas Vahé Pizzahjul

  Nicolas Vahé Pizzahjul
  Ett praktiskt pizzahjul från Nicolas Vahé i rostfritt stål med skaft i akacia. När din pizza är färdiggräddad och serverad på bordet kan dina gäster enkelt skära i pizzan. Eller varför inte också använda pizzahjulet när du vill dela din deg i mindre degbitar? Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.
 • Nicolas Vahé Degskärare, akaciaträ

  Nicolas Vahé Degskärare, akaciaträ
  Vad kommer du baka med Nicolas Vahés stilrena degskärare med handtag gjort av akacia? Bakningen blir lättare med en degskärare när du vill separera degen till mindre delar eller när du behöver lyfta upp degen från bordet till plåten. Likaså underlättar degskäraren när du vill rengöra bordet från överflödig deg som blivit kvar efter bakning. Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.
 • Nicolas Vahé Skärbräda, pizza

  Nicolas Vahé Skärbräda, pizza
  Nicolas Vahé har tagit fram en rund skärbräda som passar att servera & skära en pizza på. Skärbrädan fungerar även bra som en dekorativ bräda att servera snacks och förrätter på. Skärbrädan är gjord av akaciaträ. I skaftet finns en ögla i läder så att du kan hänga upp skärbrädan som en dekorativ inredningsdetalj i köket. Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.
 • Nicolas Vahé Skärbräda, tapas

  Nicolas Vahé Skärbräda, tapas
  En lång skärbräda gjord av akacia från Nicolas Vahé som du kan servera dina tapasfavoriter på. Skaftet är försett med en ögla av läder så att du kan hänga upp skärbrädan, effektiv förvaring och en tjusig inredningsdetalj.Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.
 • Nicolas Vahé Skärbräda, bröd

  Nicolas Vahé Skärbräda, bröd
  En skärbräda från Nicolas Vahé i vackert akaciaträ att skära bröd på och servera ost, snacks och förrätter på. I skaftet finns en ögla i läder så att du kan hänga upp skärbrädan i ditt kök.Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.
 • Nicolas Vahé Ostkniv 3-pack Akacia/rostfritt Stål - Knivset

  Nicolas Vahé Ostkniv 3-pack Akacia/rostfritt Stål - Knivset
  Tre stycken ostknivar i ett fint present set. Knivarna är i akaciaträ och rostfritt stål. Handdisk Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Tapas Skärbräda 14x60 Cm - Skärbrädor Akaciaträ

  Nicolas Vahé Tapas Skärbräda 14x60 Cm - Skärbrädor Akaciaträ
  Skärbrädan från Nicolas Vahé har stilren, rektangulär design i akaciaträ perfekt för att servera tapas och för servering av olika tilltugg. Om skärbrädan från Nicolas Vahé- Tillverkad av akaciaträ.- Stilren design.- Storlek: 60x14x2 cm. Skötselråd för skärbrädan- Rengör endast med en trasa, och en liten mängd diskmedel om det behövs.- Torkas noggrant. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Nicolas Vahé Tapas skärbräda 14x60 cm

  Nicolas Vahé Nicolas Vahé Tapas skärbräda 14x60 cm
  Nicolas Vahé Nicolas Vahé Tapas skärbräda 14x60 cm
 • Nicolas Vahé Fromage ostkniv set om 3 Rostfritt stål

  Nicolas Vahé Fromage ostkniv set om 3 Rostfritt stål
  Nicolas Vahé Fromage ostkniv set om 3 Rostfritt stål
 • Nicolas Vahé Nicolas Vahé Pizza skärbräda akacia Ø35 cm

  Nicolas Vahé Nicolas Vahé Pizza skärbräda akacia Ø35 cm
  Nicolas Vahé Nicolas Vahé Pizza skärbräda akacia Ø35 cm
 • Nicolas Vahé Nicolas Vahé pizzaskärare Rostfritt stål-akacia

  Nicolas Vahé Nicolas Vahé pizzaskärare Rostfritt stål-akacia
  Nicolas Vahé Nicolas Vahé pizzaskärare Rostfritt stål-akacia
 • Nicolas Vahé Nicolas Vahe ostknivset 3-delar

  Nicolas Vahé Nicolas Vahe ostknivset 3-delar
  Nicolas Vahé Nicolas Vahe ostknivset 3-delar
 • Nicolas Vahé Butter Skärbräda - Skärbrädor Akaciaträ

  Nicolas Vahé Butter Skärbräda - Skärbrädor Akaciaträ
  Skärbrädan från Nicolas Vahé har vacker design i akaciaträ perfekt för att servera tapas och för servering av olika tilltugg. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om skärbrädan från Nicolas Vahé- Tillverkad av akaciaträ.- Perfekt för att servera tapas.- Höjd: 70 mm.- Längd: 185 mm.- Bredd: 130 mm. Skötselråd för skärbrädan- Rengör endast med en trasa, och en liten mängd diskmedel om det behövs.- Torkas noggrant. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Ranch Knivset 4-pack - Knivset Rostfritt Stål

  Nicolas Vahé Ranch Knivset 4-pack - Knivset Rostfritt Stål
  Knivsetet från Nicolas Vahé är perfekt för alla slags kötträtter och har sågtandade blad i rostfritt stål. Om knivsetet från Nicolas Vahé- Tillverkat av rostfritt stål.- 4x knivar.- Bredd: 20 mm.- Längd: 237 mm. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Bread Skärbräda 27x51 Cm Akacia - Skärbrädor Akacia Trä

  Nicolas Vahé Bread Skärbräda 27x51 Cm Akacia - Skärbrädor Akacia Trä
  Bread Skärbräda 27x51 Cm, Akacia från Nicolas Vahé. Skärbrädor Trä Akaciaträ. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Pizza Skärbräda 35x50 Cm Akacia - Skärbrädor Akacia Trä

  Nicolas Vahé Pizza Skärbräda 35x50 Cm Akacia - Skärbrädor Akacia Trä
  Pizza Skärbräda 35x50 Cm, Akacia från Nicolas Vahé. Skärbrädor Trä Akaciaträ. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Skärbräda, servering

  Nicolas Vahé Skärbräda, servering
  En skärbräda i akacia från Nicolas Vahé. Den gör sig även bra för att servera ost, tapas eller andra små förrätter och snacks att samlas runt med vänner och familj. Skaftet är försett med en ögla av läder så att du enkelt kan hänga upp skärbrädan efter användning.Nicolas Vahé är ett märke och namnet på grundaren som gick från jobbet som kock på en restaurang med 3 Michelin-stjärnor till att sälja mat men också köksprodukter under sitt namn. Hans produkter har genomgående hög kvalité med en stilren design som håller länge.