Andra varumärken

Nicolas Vahé knivprodukter

 • Nicolas Vahé Ostknivar set om 3 Acacia/Rostfritt

  Tre stycken riktigt snygga ostknivar i Acacia och rostfritt stål från Nicolas Vahé.  Acacia är ett miljövänligt och mycket hårt träslag som lämpar sig bra i köksmiljöer.   Perfekt present!  
 • Nicolas Vahé Skärbräda Acacia

  Snygg och smidig skärbräda i Acacia från Nicolas Vahé.  Praktisk skärbräda med handtag och snöre för upphängning. Upphängd på väggen blir den en vacker detalj i köket.  41x15x1,5 cm  Acacia är ett miljövänligt och mycket hårt träslag som lämpar sig bra i köksmiljöer.  
 • Nicolas Vahé Tapas Skärbräda 73.5x15 cm Acacia

  En skärbräda perfekt för tapasmiddagen eller att servera nybakt fika på. Tillverkad i det slitstarka materialet akaciaträ och har ett läckert läderband som är perfekt att hänga upp brädan på köksväggen för att ha den nära tillhands samtidigt som den utgör en härlig inrednings detalj.
 • Nicolas Vahé Serving Skärbräda 39x22 cm Akacia

  En skärbräda perfekt för tapasmiddagen eller att servera nybakt bröd på. Tillverkad i det slitstarka materialet akaciaträ och har ett läckert läderband som är perfekt att hänga upp brädan på köksväggen för att ha den nära tillhands samtidigt som den utgör en härlig inrednings detalj.
 • Nicolas Vahé Bread Skärbräda 51x27 cm Akacia

  En skärbräda i obehandlat trä från Nicolas Vahé. Skärbrädan ger ett rustikt intryck och sätter sin prägel på inrednigen och ger ett dirket lyft till köket. Skärbrädan har en lädersnodd vid handtaget vilket gör den enkel att även hänga upp i köket som en detalj redo att användas.
 • Nicolas Vahé Butter Skärbräda 4-pack 18.5x13 cm Akaciaträ

  Vackra träskärbrädor från Nicolas Vahé som passar perfekt till fikastuden eller frukosten. De kommer i ett set med 4 stycken. Skärbrädorna kommer i ett härligt trämaterial som bidrar med värme och rustik och ger en lantlig känsla på bordet.
 • Nicolas Vahé Meat Skärbräda D:45 Akacia

  En vacker slittålig skärbräda från Nicolas Vahé. Passar perfekt när du vill skär kött eller servera tapas på ett stort fat. Den rustika känslan ger ett varmt uttryck och är lika vacker som dekor i köket.