Nicolas Vahé knivprodukter

Det var som konditor och kock i Frankrike som Nicolas Vahé skaffade sig mycket erfarenhet i början på sin karriär. År 2007 startade han sitt eget varumärk och började designa köksprodukter. Vi har plockat ut knivarna och knivtillbehören stämplade varumärket Nicolas Vahé.

Knivprodukterna du ser nedan finns att handla i återförsäljares shop online.

 • Nicolas Vahé Ostknivar set om 3 Acacia/Rostfritt

  Nicolas Vahé Ostknivar set om 3 Acacia/Rostfritt
  Tre stycken riktigt snygga ostknivar i Acacia och rostfritt stål från Nicolas Vahé.  Acacia är ett miljövänligt och mycket hårt träslag som lämpar sig bra i köksmiljöer.   Perfekt present!
 • Ostknivar, 3-pack

  Ostknivar, 3-pack
  De tre snygga ostknivarna från Nicolas Vahé kommer att smycka varje fint dukade ostbricka. Knivarna är framställda av rostfritt stål med ett satinerad finish för en stilren look, och tjusigt akaciaträd på skaften för ett läckert, simpelt uttryck. De tre knivarna är perfekta till att skära dina älsklingsostar, eftersom de passar till alla former av mjuka och fasta ostar, som exempelvis mögel- och hård ost. Vi rekommenderar att diska knivarna per hand efter användningen.
 • Skärbräda Akacia, Ø45 cm

  Skärbräda Akacia, Ø45 cm
  Denna läckra och kvalitetsrika skärbräda från Nicolas Vahé passar perfekt när du ska skära kött eller vill servera ett överdådigt fat med tapas till dina nära och kära. Den härliga skärbrädan heter Meat och har en diameter på 45 cm och en höjd på 3 cm. Den är tillverkad i akaciaträ, vilket är ett slitstarkt material som håller i många år. Den varma färgen och det rustika utseendet gör att Meat också fungerar som ett vackert dekorativt element i köket
 • Nicolas Vahé - Daily Ostknivset 2 delar

  Nicolas Vahé - Daily Ostknivset 2 delar
  Ett perfekt set med ostknivar för dem som uppskattar en god ost. Knivarna är i rostfritt stål och den matta ytan tillsammans med den minimalistiska designen förhöjs ostbrickan eller tapas-dukningen. Den spjutformade spetsen är perfekt när man ska skära hårda ostar som parmesan eller mjuka ostar som brie, och kniven som är formad som en hackkniv är perfekt för hårda, lagrade ostar.
 • Skärbräda Tapas, 73,5x15 cm

  Skärbräda Tapas, 73,5x15 cm
  Med den här skärbrädan från Nicolas Vahé slipper du få ett hav av skålar när du har tapasbjudningar, och därmed undviker du även den stora diskhögen efteråt. Skärbrädan heter Tapas och mäter 73,5 cm i längd, 15 cm i bredd och 2 cm i höjd, vilket gör den perfekt till plockmat med dem du tycker om. Tapas är gjord av det läckra, högkvalitativa och slitstarka materialet akacia, vilket dessutom kommer ge en härlig värme till matbordet och hemmets inredning.
 • Nicolas Vahé Ostknivar Daily

  Nicolas Vahé Ostknivar Daily
  En perfekt samling ostknivar för de som uppskattar en god ost. De består av rostfritt stål och den matta ytan tillsammans med den minimalistiska designen skapar ett par eleganta och tidlösa knivar som förhöjer ostbrickan eller till tapas-dukningen. Den spjutformade spetsen är perfekt när man ska skära hårda ostar som parmesan eller mjuka ostar som brie, och kniven som är formad som en hackkniv är perfekt för hårda, lagrade ostar. Dessa ostknivar är designade av Nicolas Vahé och är en del av den industriella Daily -kollektionen. Mått: 23x4,8 cm, 22x2 cm
 • Nicolas Vahe ostknivset 3-delar

  Nicolas Vahe ostknivset 3-delar
 • Ostknivar 3st Rostfritt stål

  Ostknivar 3st Rostfritt stål
 • Nicolas Vahé - Nicolas Vahé Stekknivar 4-pack

  Nicolas Vahé - Nicolas Vahé Stekknivar 4-pack
ilead