Orrefors Jernverk knivprodukter

Orrefors Jernverk är ett varumärke med köksprodukter, däribland knivar. Det här är vår översikt med knivarna stämplade Orrefors Jernverk som du kan handla på nätet. Det finns set, hållare och flera av de vanligaste köksknivarna att välja bland.

Knivar och skärbrädor från Orrefors Jernverk

 • Orrefors Jernverk, Knivset Askträ, 4-Pack

  Orrefors Jernverk, Knivset Askträ, 4-Pack
  Stiligare än så här blir det inte!De nya knivarna ifrån Orrefors Jernverk har en unik och exklusiv design med mörka knivblad perfekt kombinerat med ett mörkt trähandtag.Ett set med knivar i unik&hellip:
 • Orrefors Jernverk Knivhållare, Akaciaträ

  Orrefors Jernverk Knivhållare, Akaciaträ
  Fina knivar är som ett kuttersmycke i köket och sånna vill man gärna visa upp. Denna stiliga knivhållare i akaciaträ har en kraftig magnet som håller dina knivar snyggt på plats. Knivstället har&hellip:
 • Orrefors Jernverk, Knivset Askträ, 3-Pack

  Orrefors Jernverk, Knivset Askträ, 3-Pack
  Orrefors Jernverk, Knivset i stål och askträStiligare än så här blir det inte!De nya knivarna ifrån Orrefors Jernverk har en unik och exklusiv design med mörka knivblad perfekt kombinerat med ett&hellip:
 • Orrefors Jernverk Skärbräda Akaciaträ, 36x24cm

  Orrefors Jernverk Skärbräda Akaciaträ, 36x24cm
  Gedigen skärbräda av akaciaträ En gedigen skärbräda av trä är tveklöst vackrast att ha i köket. Denna skärbräda är gjord av akaciaträ som ger den en naturligt vacker lyster. Den skapar en&hellip:
 • Orrefors Jernverk Kockkniv Premium Stål

  Orrefors Jernverk Kockkniv Premium Stål
  Redo för storverk i köket" I denna kockkniv har vi blandat det bästa från Sverige. Bladet är av svenskt stål och designen står Jon Eliason för. Tyngden i bladet gör att kniven ligger tryggt och&hellip:
 • Orrefors Jernverk Filékniv Fisk Acacia

  Orrefors Jernverk Filékniv Fisk Acacia
  Få rätter är så goda som stekt makrill på sommaren. Eller en torskrygg med lite pepparrot på hösten. Eller varför inte en klassisk lax i ugn? Det finns dock alltid ett hot när man äter fisk.&hellip:
 • Orrefors Jernverk Filékniv Acacia

  Orrefors Jernverk Filékniv Acacia
  För den matlagningsintresserade är filkniven ett kuttersmycke i köket. Här är knivbladet långt, smalt och lätt böjligt för att man ska kunna följa skinnet på tex fisken när man ska fila. Den&hellip:
 • Orrefors Jernverk, Kockkniv 20cm

  Orrefors Jernverk, Kockkniv 20cm
  Kockkniv med blad tillverkat i exklusivt tyskt stål.Mycket bra skärpa, passar utmärkt att användas till gönsaker, kött och fisk m.m.Slitstarkt material med både bra prestanda och vacker estetik.&hellip:
 • Orrefors Jernverk, Premium Filékniv, 24cm

  Orrefors Jernverk, Premium Filékniv, 24cm
  Premiumkniv från Orrefors Jernverk Smidig och praktisk kniv av rostfritt svenskt stål som filéar fisken lätt, design av Jon Eliason.Slitstarkt material med både bra prestanda och vacker estetik. Kniven&hellip:
 • Orrefors Jernverk Skalkniv Acacia

  Orrefors Jernverk Skalkniv Acacia
  Bara för att man är minst, eller mindre så behöver man inte vara sämre än någon annan. David som besegrade jätten Goliat är en klassisk metafor för det. Samma sak gäller i köket.Den minsta&hellip:
 • Orrefors Jernverk Premium Filé kniv, Stål

  Orrefors Jernverk Premium Filé kniv, Stål
  För den matlagningsintresserade är filékniven ett kuttersmycke i köket. Här är knivbladet långt, smalt och lätt böjligt för att man ska kunna följa skinnet på tex fisken när man ska filéa.&hellip:
 • Orrefors Jernverk, Premium Grönsakskniv, 17cm

  Orrefors Jernverk, Premium Grönsakskniv, 17cm
  Premiumkniv från Orrefors Jernverk Stor och bred kökskniv som hackar och skär grönsakerna lätt och smidigt, tillverkad av svenskt stål med design av Jon Eliason.Slitstarkt material med både bra&hellip:
 • Orrefors Jernverk Brödkniv Acacia

  Orrefors Jernverk Brödkniv Acacia
  Att skiva upp skivor av ett härligt nybakat bröd är en fin upplevelse. Både smakmässigt och skärmässigt. I alla fall om man har en brödkniv, och en bra sådan. En vanlig kökskniv skulle i princip&hellip: