OXO knivprodukter

 • OXO Good Grips Julienne Skalare

  OXO Good Grips Julienne Skalare
  Gör läcker salladstopping, garnering av citrusskal och mycket annat med denna smarta Good Grips Julienne skalare från OXO. Skalaren är lätt och säker att använda. Den är utrustad med ett klart säkerhetsskydd som åker ur vägen när den används och sedan åker tillbaka på plats och låses som ett skydd vid förvaring. Skalarens mjuka non-slip handtag är behagligt samtidigt som det absorberar skakningar vilket skonar handlederna och gör den skön att arbeta med.
 • Oxo - Good Grips Äppeldelare

  Oxo - Good Grips Äppeldelare
  Med den här smidiga äppeldelaren får du fram perfekta äppelklyftor samtidigt som du blir av med fruktens kärnhus. Frukten skärs enkelt upp tack vare de skarpa och rostfria bladen.
 • Oxo - Good Grips Julienneskalare

  Oxo - Good Grips Julienneskalare
  Med denna skalare kan du snabbt och enkelt skala till garnering, sallad, och citrusskal. Använd det rostfria skarpa bladet för zucchini, morötter, potatis, äpplen och mycket mer. När du börjar skala får du perfekta strimlor varje gång. Skalaren har ett handtag som ger dig ett ergonomiskt och halkfritt grepp.
 • Oxo - Pizzaskärare 23,5 cm

  Oxo - Pizzaskärare 23,5 cm
  Gör pizzakvällen ännu bättre med OXO:s pizzahjul i stål. Det stora hjulet med en diameter på 10 cm skär utan problem genom både tunna spröda bottnar och tjocka pan-pizzor med extra fyllning ovanpå. Det slanka handtaget med halkfritt grepp gör pizzahjulet lätt att hantera och det inbyggda tumskyddet håller fingrarna ur vägen. Pizzahjulet har en robust design i rostfritt stål.
 • OXO Pizzahjul, rostfritt stål

  OXO Pizzahjul, rostfritt stål
  Snabbt och smidigt skär du pizzan i bitar med hjälp av pizzahjulet från OXO. Den praktiska pizzaskäraren är försedd med ett stort hjul, med en diameter på 10 cm, som skär genom såväl tunna krispiga bottnar som tjocka pannpizzor. Pizzahjulet är tillverkat i rostfritt stål och har en robust konstruktion.Pizzaskäraren ligger bra i handen under användning tack vare det ergonomiska och halksäkra handtaget. Pizzahjulet är enkelt att rengöra och tål att diskas i maskin.
 • Oxo - Oxo Pizzaskärare 23 cm

  Oxo - Oxo Pizzaskärare 23 cm
  Extra tjocka pizza- eller pajbottnar är ingen match för denna pizzaskärare från Oxo. Den har ett stort, vasst blad i rostfritt stål som enkelt skär genom pizzan och ett tjockt, ergonomiskt handtag i gummi med ett praktiskt stopp som motverkar risken för skador. Rengör din pizzaskärare enkelt i diskmaskin.
 • Julienne Potatisskalare

  Julienne Potatisskalare
 • OXO Pizzahjul 9 cm, rostfritt stål

  OXO Pizzahjul 9 cm, rostfritt stål
  OXO pizzahjul har ett vasst skärhjul i rostfritt stål som enkelt skär igenom även tjocka pizzabottnar med massor av härlig fyllning. Det har även ett bekvämt handtag med non-slip-gummi och är designat för att skydda och stödja tummen medan du skär. Ett måste för dig som föredrar att äta din pizza i slicear, såväl under mysiga pizzakvällar med familjen som för pizzapartyt med alla dina favoriter.