Pebbly knivprodukter

 • Pebbly - Brödskärbräda med Toasttång 26 cm Bambuträ

  Pebbly - Brödskärbräda med Toasttång 26 cm Bambuträ
  Brödbricka och toasttång från Pebbly - snyggt att ställa fram till frukosten. Skär ditt bröd, rosta det och plocka upp från brödrosten utan att bli bränd tack vare Pebbly toasttång! Detta set är praktiskt, estetiskt och tåligt och kan användas dagligen. Lätt att förvara i köket, setet är utformat för att ta upp så lite utrymme som möjligt tack vare sin kompakta storlek. Pebbly brödbricka är idealisk för att skära brödet i köket innan du serverar eller direkt på bordet under måltiderna. Den har också mycket god stabilitet på bänkskivan eller matbordet när du skär bröd. Brödbrickan och tången är gjort av stark och robust bambu, den har fördelen att motstå fukt vilket underlättar långvarig användning. Bambu är känt för sina ekologiska faktorer, det är en växt som växer snabbt, kräver mycket lite vatten och kan skördas upp till 5 gånger varje år. Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.
 • Pebbly - Skärbräda i bambu 37x29 cm Trä

  Pebbly - Skärbräda i bambu 37x29 cm Trä
  Skärbräda från franska Pebbly, tillverkad av bambuträ. Den kombinerar design och funktionalitet för daglig användning. Skärbrädan kan användas på båda sidor, ena sidan är slät och perfekt för att skära torrvaror eller för servering vid bordet. Den andra sidan har en kanal som samlar juice när man skär kött, frukt eller grönsaker som tomater. Bambu används vid produktion av många produkter från Pebbly. Detta material är inte särskilt poröst, vilket begränsar spridningen av bakterier. Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.
 • Pebbly - Skärbräda i bambu 36x26 cm Bambuträ

  Pebbly - Skärbräda i bambu 36x26 cm Bambuträ
  Skärbräda i bambu från franska Pebbly. Skärbrädan har en praktisk smuluppsamlare och ytan blir inte lätt repad. Bambu är ett material som är känt för sina fuktbeständiga egenskaper, så du kan säkert lägga denna bricka i diskmaskinen. Bambu är stark och robust, den har fördelarna med att motstå fukt som säkerställer långvarig användning. Bambu är känt för sina ekologiska faktorer, det är en växt som växer snabbt, kräver mycket lite vatten och kan skördas upp till 5 gånger varje år. Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. Vi vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.
 • Pebbly - Skärbräda i glas 40x30 cm Svart

  Pebbly - Skärbräda i glas 40x30 cm Svart
  Skärbräda i glas från franska Pebbly, utmärkt när du ska skära upp exempelvis bröd eller grönsaker. Glasskärbrädan är perfekt när du ska förbereda dina favoritrecept samtidigt som du effektivt skyddar bänkskivan eller bordet. Pebbly glasskärbräda i härdat glas är stötbeständig, hygienisk, får inte fläckar och är luktfri. Den har fyra halkfria fötter som ger skärbrädan god stabilitet under förberedelserna. Den moderna och minimalistiska designen passar fint till de flesta inredningsmiljöer. Denna glasskärbricka är mycket användbar och håller din bänkskiva ren och kan lätt rengöras med en fuktig svamp! Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.