Rig-Tig knivprodukter

 • RIG-TIG EASY grönsakskniv

  RIG-TIG EASY grönsakskniv
  EASY grönsakskniv är en snygg och funktionell kockkniv, med en passande storlek för hantering av grönsaker. Knivens skaft är gjort av det mycket hållbara och slitstarka pakka trät, som bland annat används till jaktknivar. Knivbladet är i rostfritt stål och slipningen ger ett rent och skarpt snitt. Gränsakskniven tål inte maskindisk och det rekommenderas därför att den efter användning diskas för hand.
 • RIG-TIG RigTig by SHARP Grönsakskniv 28 cm

  RIG-TIG RigTig by SHARP Grönsakskniv 28 cm
  Funktion, ergonomi och lätthet beskriver bäst denna grönsakskniv från Rigtig by Stelton. Matlagningen blir till ett nöje med denna kniv. Förvara kniven i ett knivblock eller knivmagnet för att undvika repor eller att kniven ska bli slö. Kniven ska slipas av en professionell knivslipmaskin eller ett verktyg som är avsett för att slipa knivar.  Specifikationer: Mått: B 1,8 x H 4,5 x L 28 cm.  Kan ej diskas i maskin.  
 • RIG-TIG RigTig by SHARP Kockkniv 34 cm

  RIG-TIG RigTig by SHARP Kockkniv 34 cm
  Ergonomisk och lätt kockkniv från Rigtig by Stelton. Man får en sublim skärupplevelse då kniven är tillverkad i japanskt stål. Du tar bäst hand om din kniv genom att förvara den i en knivhållare eller knivmagnet. Kniven bör slippas på en professionell knivslipmaskin eller med ett verktyg avsedd för slipning av knivar.   Specifikationer: Mått: B 1,8 x H 4,5 x L 34 cm. Tål ej maskindisk.  
 • EASY skalkniv

  EASY skalkniv