Rig-Tig knivprodukter

 • Rig-Tig - Block-It Knivblock Svart

  Rig-Tig - Block-It Knivblock Svart
  Med Block-It knivblock från Rig-Tig har du alltid köksknivarna nära till hands när du lagar mat. Knivblockets utsida är gjord av melamin, och står stadigt på köksbänken. Locket i bambu har sju slitsar, vilket ger plats för alla favoritknivar på ett och samma ställe.
 • RIG-TIG CUT-IT skärbräda, 31 cm, svart

  RIG-TIG CUT-IT skärbräda, 31 cm, svart
  En skärbräda är ett oumbärligt verktyg i köket! Den här funktionella skärbräda från RIG-TIG är tillverkad av praktiskt träfiber. Materialet i sig kommer inte att trubba dina knivar, är antibakteriellt och tål dessutom maskindisk. Skärbrädan klarar temperaturer upp till 170 °C, så att den med fördel kan användas som grytunderlägg. Designad av Søren Refsgaard.Skärbrädan finns i två storlekar:Längd: 23,5 centimeter, bredd: 18,7 centimeterLängd: 31 centimeter, bredd: 23,5 centimeter
 • RIG-TIG REDO pizzaskärare, svart

  RIG-TIG REDO pizzaskärare, svart
  Älskar du pizza, men hatar att kämpa med trubbiga och klumpiga pizzaskärare som inte gör ett rent snitt? Då är RIG-TIG REDO Pizzaskärare något för dig! Den här robusta och eleganta pizzaskäraren är designad av det danska varumärket RIG-TIG, som är kända för sina smarta och miljövänliga köksprodukter. Den har en stor, rund klinga i rostfritt stål som skär igenom alla sorters pizzor med lätthet. Den har också ett handtag som skyddar dina fingrar från den vassa klingan och ger dig full kontroll över skärningen.RIG-TIG REDO Pizzaskärare har ett unikt och nyskapande handtag som är tillverkat av 98% återvunnen plast, framställd av insamlad konsumentförpackning. Det ger pizzaskäraren ett nistret och modernt utseende som passar in i alla kök. Handtaget är också formgivet efter ett gammalt japanskt greppdesign, Shinogi, som har en vertikal kant längs skaftet som säkerställer ett bra grepp och förbättrad kontroll. Det gör också att pizzaskäraren passar både höger- och vänsterhänta användare.RIG-TIG REDO Pizzaskärare är inte bara en pizzaskärare, det är också ett sätt att visa din omtanke om miljön. Den är tillverkad av rostfritt stål och plast som är OEKO-TEX-certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och snälla mot naturen. Pizzaskäraren tål maskindisk, men bör torkas torr efter användning för att hålla sig fin längre. RIG-TIG betyder “lagom” på danska och det är precis vad de strävar efter med sina produkter som kombinerar form och funktion i en perfekt balans. RIG-TIG är ett danskt varumärke som älskar smart köksdesign och har vunnit flera designpriser.Beställ din RIG-TIG REDO Pizzaskärare idag och skär din pizza med stil och precision!
 • RIG-TIG REDO skalkniv, svart

  RIG-TIG REDO skalkniv, svart
  RIG-TIG REDO Skalkniv - Skala dina frukter och grönsaker med stil och enkelhet!Älskar du frukter och grönsaker, men hatar att skära dem med trubbiga och obekväma skalknivar som inte gör ett rent snitt? Då är RIG-TIG REDO Skalkniv något för dig! Den här robusta och eleganta skalkniven är designad av det danska varumärket RIG-TIG, som är kända för sina smarta och miljövänliga köksprodukter. Den har ett fast blad i rostfritt stål som skär igenom alla sorters frukter och grönsaker med lätthet. Den har också ett handtag som skyddar dina fingrar från det vassa bladet.RIG-TIG REDO Skalkniv har ett unikt och nyskapande handtag som är tillverkat av 98% återvunnen plast, framställd av insamlad konsumentförpackning. Det ger skalkniven ett nistret och modernt utseende som passar in i alla kök. Handtaget är också formgivet efter ett gammalt japanskt greppdesign, Shinogi, som har en vertikal kant längs skaftet som säkerställer ett bra grepp och förbättrad kontroll. Det gör också att skalkniven passar både höger- och vänsterhänta användare.RIG-TIG REDO Skalkniv är inte bara en skalkniv, det är också ett sätt att visa din omtanke om miljön. Den är tillverkad av rostfritt stål och plast som är OEKO-TEX-certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och snälla mot naturen. Skalkniven tål maskindisk, men bör torkas torr efter användning för att hålla sig fin längre. RIG-TIG betyder “lagom” på danska och det är precis vad de strävar efter med sina produkter som kombinerar form och funktion i en perfekt balans. RIG-TIG är ett danskt varumärke som älskar smart köksdesign och har vunnit flera designpriser.Beställ din RIG-TIG REDO Skalkniv idag och skär dina frukter och grönsaker med stil och enkelhet!
 • Rig-Tig - REDO Pizzaskärare 18 cm Svart

  Rig-Tig - REDO Pizzaskärare 18 cm Svart
  REDO Pizzaskärare 18 cm från Rig-Tig är den perfekta köksredskapet för att snabbt och enkelt skära din pizza. Pizzaskäraren har ett stort, runt blad och ett bekvämt handtag för optimal användarupplevelse.Formen på handtaget är inspirerad av den japanska "Shinogi"-designen och har en vertikal kant längs skaftet för att ge ett säkert grepp och optimal kontroll. Oavsett om du är höger- eller vänsterhänt kommer du uppskatta det bekväma greppet som denna pizzaskärare erbjuder.
 • RIG-TIG Chop-it skärbrädor, 3-pack

  RIG-TIG Chop-it skärbrädor, 3-pack
  Set om tre stycken svarta skärbrädor med praktisk hållare från RIG-TIG. Hållaren hindrar skärbrädorna från att glida eller falla på köksbordet och är samtidigt formad som en bricka där du kan skära grönsaker eller kött och samla upp avfall eller förvara nyskuren mat i. En mångsidig produkt som garanterat kommer underlätta matlagningen! Samtliga delar tål diskmaskin.
 • RIG-TIG CUT-IT skärbräda 23.5 cm, svart

  RIG-TIG CUT-IT skärbräda 23.5 cm, svart
  En skärbräda är ett oumbärligt verktyg i köket! Den här funktionella skärbräda från RIG-TIG är tillverkad av praktiskt träfiber. Materialet i sig kommer inte att trubba dina knivar, är antibakteriellt och tål dessutom maskindisk. Skärbrädan klarar temperaturer upp till 170 °C, så att den med fördel kan användas som grytunderlägg. Designad av Søren Refsgaard.Skärbrädan finns i två storlekar:Längd: 23,5 centimeter, bredd: 18,7 centimeterLängd: 31 centimeter, bredd: 23,5 centimeter
 • Rig-tig Cut-it Skärbräda 31x23,5 Cm - Skärbrädor Träfiber Svart

  Rig-tig Cut-it Skärbräda 31x23,5 Cm - Skärbrädor Träfiber Svart
  Skärbrädan från RIG-TIG by Stelton har en funktionell design i tålig, antibakteriell träfiber med en skonsam yta. Den har ett stilrent utseende med rundade hörn för att få en hemtrevlig känsla i köket. Skärbrädan har ett hål i hörnet för enkel upphängning. Formgivning av Søren Refsgaard. Om skärbrädan från RIG-TIG by Stelton- Eleganta, rundade hörn.- Runt hål för upphängning.- Gjord av träfiber.- Skärbrädan finns i olika storlekar. Skötselråd för skärbrädan- Tål temperaturer på upp till 170°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Rig-tig Block-it Knivblock - Knivlister & Knivblock Bambu Svart

  Rig-tig Block-it Knivblock - Knivlister & Knivblock Bambu Svart
  Det här knivblocket från RIG-TIG har en smart och stilren design som hjälper dig att förvara dina knivar på bästa sätt. Själva blocket är gjord av melamin och står stadigt på köksbänken, och toppen är tillverkad av bambu med sju öppningar. Egenskaper: Rymmer sju knivar Är tillverkad av melamin och bambu Finns i svart och vit Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Rig-tig Redo Skalkniv 19 Cm - Skalknivar Rostfritt Stål Svart

  Rig-tig Redo Skalkniv 19 Cm - Skalknivar Rostfritt Stål Svart
  Skalkniv från RIG-TIG by Stelton med en klassisk design med ett lilla, praktiskt knivblad för frukt och grönsaker. Den har ett handtag i återvunnen plast med ett gott grepp för optimal användarupplevelse. Om skalkniven från RIG-TIG by Stelton- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Redo.- Lilla, praktiskt blad.- Klassisk design.- Handtag i återvunnen plast. Skötselråd för skalkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skalknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Rig-tig Redo Pizzaskärare 18 Cm - Pizzaskärare Rostfritt Stål Svart

  Rig-tig Redo Pizzaskärare 18 Cm - Pizzaskärare Rostfritt Stål Svart
  Pizzaskärare från RIG-TIG by Stelton med en klassisk design med ett stort, runt blad för enkel användning. Den har ett handtag i återvunnen plast med ett gott grepp för optimal användarupplevelse. Om pizzaskäraren från RIG-TIG by Stelton- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Redo.- Stort, runt blad.- Klassisk design.- Handtag i återvunnen plast. Skötselråd för pizzaskäraren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Rig-Tig - REDO Skalkniv 19 cm Svart

  Rig-Tig - REDO Skalkniv 19 cm Svart
  REDO Skalkniv Svart från Rig-Tig är den perfekta kniven för att skala och skära grönsaker och frukt. Formen på handtaget är inspirerad av den japanska designen "Shinogi", vilket ger ett bekvämt grepp och optimal kontroll för både vänster- och högerhänta användare.Den tål diskmaskin, vilket gör att du enkelt kan rengöra den efter användning
 • Rig-Tig - REDO Y-skalare 15 cm Svart

  Rig-Tig - REDO Y-skalare 15 cm Svart
  REDO Y-skalare 15 cm från Rig-Tig är en praktisk och stilren skalare som underlättar ditt köksarbete. Denna Y-skalare har ett rörligt blad som följer grönsakens form för att ge bästa möjliga resultat.Handtagets design är inspirerad av den japanska "Shinogi"-stilen, vilket ger ett bekvämt grepp och förbättrad kontroll. Oavsett om du är höger- eller vänsterhänt, kommer du att kunna använda denna skalare med lätthet.
 • Rig-Tig - REDO Potatisskalare 18 cm Svart

  Rig-Tig - REDO Potatisskalare 18 cm Svart
  REDO Potatisskalare 18 cm från Rig-Tig är en klassisk skalkniv.Formen på handtaget är baserat på en gammal japansk design som kallas "Shinogi", vilket ger dig ett bekvämt grepp och förbättrad kontroll. Shinogi-handtaget har en vertikal kant nedåt på skaftet, vilket ger både vänster- och högerhänta användare ett stabilt grepp och optimal kontroll.
 • Rig-Tig - Chop-It Skärbrädor 3-Pack Blå

  Rig-Tig - Chop-It Skärbrädor 3-Pack Blå
  Chop-It Skärbrädor 3-Pack Blå från Rig-Tig