Andra varumärken

Rosendahl knivprodukter

Danska Rosendahl Copenhagen har med sin fina serie Grand Cru tagit fram några fina knivprodukter Här hittar du små ostknivar och skärbrädor i bambu.

 • Rosendahl Grand Cru Ostkniv

  Rosendahl Grand Cru Ostkniv från Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda urfräst spår, bambu

  Rosendahl Grand Cru Skärbräda urfräst spår, bambu från Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda liten, bambu

  Rosendahl Grand Cru Skärbräda liten, bambu från Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Bambu med Ränna 45x30 cm

  Skärbrädan med ränna för köttsaft är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Skärbrädans rymliga ränna samlar upp saften när du skär upp kött. Men brädan är även snygg att servera t.ex. kött, ost och frukt på. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Bambuskärbrädor är både snygga och hygieniska. Bambu har unika antibakteriella egenskaper vilket gör det till ett självklart material för skärbrädor. 
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Bambu 24 x 36 cm

  Den lilla skärbrädan är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Skärbrädan är både praktisk i matlagningen och dekorativ att servera t.ex. bröd, ost och pålägg på. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Bambuskärbrädor är både snygga och hygieniska. Bambu har unika antibakteriella egenskaper vilket gör det till ett självklart material för skärbrädor.   
 • Rosendahl Grand Cru Ostbricka Rund Bambu 30 cm

  Den runda ostbrickan är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Brickan är vacker att lägga upp ostar på men passar även till exempelvis pålägg. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Kan EJ diskas i maskin
 • Rosendahl Oval Skärbräda, bambu

  Rosendahl Oval Skärbräda, bambu från Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Med Urfräst Spår 30x45 cm Bambu

  En skärbräda 30x45 cm i bambu. Den tillhör Rosendahls serie Grand Cru som har en stilren design och skapar en bra bas i köket. Skärbrädan har en urfräst kant så köttsaft skall kunna rinna undan och samlas upp. Perfekt skärbräda till kött men är även trevlig att servera ost och frukt på. Tillverkad i bambu som är ett hållbart och miljövänligt alternativ till trä. Bambu har antibakteriella egenskaper som gör att bakterierna inte överförs till maten och således utmärkt att använda i köket.
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Liten 24x36 cm Bambu

  En liten skärbräda 24x36 cm i bambu. Den tillhör Rosendahls serie Grand Cru som har en stilren design och skapar en bra bas i köket. Skärbrädan är snygg att låta stå på köksbänken men även trevlig att använda till bröd, ost och charkuterier. Tillverkad i bambu som är ett hållbart och miljövänligt alternativ till trä. Bambu har antibakteriella egenskaper som gör att bakterierna inte överförs till maten och således utmärkt att använda i köket.