Andra varumärken

Rosendahl knivprodukter

Danska Rosendahl Copenhagen har med sin fina serie Grand Cru tagit fram några fina knivprodukter Här hittar du små ostknivar och skärbrädor i bambu.

 • Rosendahl Grand Cru Ostkniv stål

  Grand Cru Ostkniv stål Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda 45x30 bambu

  Grand Cru Skärbräda 45x30 bambu Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Bambu med Ränna 45x30 cm

  Skärbrädan med ränna för köttsaft är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Skärbrädans rymliga ränna samlar upp saften när du skär upp kött. Men brädan är även snygg att servera t.ex. kött, ost och frukt på. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Bambuskärbrädor är både snygga och hygieniska. Bambu har unika antibakteriella egenskaper vilket gör det till ett självklart material för skärbrädor. 
 • Rosendahl Grand Cru Ostbricka Rund Bambu 30 cm

  Den runda ostbrickan är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Brickan är vacker att lägga upp ostar på men passar även till exempelvis pålägg. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Kan EJ diskas i maskin
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Bambu 24 x 36 cm

  Den lilla skärbrädan är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Skärbrädan är både praktisk i matlagningen och dekorativ att servera t.ex. bröd, ost och pålägg på. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Bambuskärbrädor är både snygga och hygieniska. Bambu har unika antibakteriella egenskaper vilket gör det till ett självklart material för skärbrädor.   
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda 47x27 bambu

  Grand Cru Skärbräda 47x27 bambu Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Ø30 cm bambu

  Grand Cru Skärbräda Ø30 cm bambu Rosendahl