Andra varumärken

Rosendahl knivprodukter

Danska Rosendahl Copenhagen har med sin fina serie Grand Cru tagit fram några fina knivprodukter Här hittar du små ostknivar och skärbrädor i bambu.

 • Rosendahl Grand Cru Ostkniv stål

  Rosendahl Grand Cru Ostkniv stål från Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda 45x30 bambu

  Rosendahl Grand Cru Skärbräda 45x30 bambu från Rosendahl
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Bambu med Ränna 45x30 cm

  Skärbrädan med ränna för köttsaft är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Skärbrädans rymliga ränna samlar upp saften när du skär upp kött. Men brädan är även snygg att servera t.ex. kött, ost och frukt på. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Bambuskärbrädor är både snygga och hygieniska. Bambu har unika antibakteriella egenskaper vilket gör det till ett självklart material för skärbrädor. 
 • Rosendahl Grand Cru Ostbricka Rund Bambu 30 cm

  Den runda ostbrickan är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Brickan är vacker att lägga upp ostar på men passar även till exempelvis pålägg. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Kan EJ diskas i maskin
 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Bambu 24 x 36 cm

  Den lilla skärbrädan är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Skärbrädan är både praktisk i matlagningen och dekorativ att servera t.ex. bröd, ost och pålägg på. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Bambuskärbrädor är både snygga och hygieniska. Bambu har unika antibakteriella egenskaper vilket gör det till ett självklart material för skärbrädor.   
 • Rosendahl Grand Cru Ostkniv Rostfritt Stål

  Ostkniv i rostfritt stål som har en räfflad egg och hål i bladet som gör det lätt att skära ostarna. Den tillhör Rosendahls serie Grand Cru som har en stilren design och skapar en bra bas i köket. Ostkniven är tillverkad så att det inte ska bildas något undertryck och osten ska smula. Den stilrena ostkniven är ett måste på ostbrickan för en snygg och praktisk servering av goda ostar.