Rösle knivprodukter

Tyska märket Rösle har existerat i över 130 år sedan de grundades 1888. De har ett brett sortiment av köksprodukter där vi har valt att fokusera på knivar och knivtillbehör av olika slag. Framförallt är det små knivredskap för specifika ändamål.

Utbud från Rösle online

 • Rösle Julienneskalare Y-formad med upphängningsring

  Rösle Julienneskalare Y-formad med upphängningsring
  Det sågtandade svängbara bladet i Julienneskalaren skär fina strimlor. Total längd: 17 cmHandtagets längd: 10 cmTål maskindisk. Rösle har sedan 1888 arbetat med proffessionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy:  Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med.Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet.Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper. Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.
 • Rösle Ostronkniv

  Rösle Ostronkniv
  Ostron och musslor kan lätt öppnas med Rösles ostronkniv i rostfritt stål. Kniven har ett handskydd som effektivt skyddar händerna när du öppnar ostron.Total längd: 18 cm.Handtagets längd: 10 cm.Tål maskindisk.Rösle har sedan 1888 arbetat med professionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy:Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med. Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet. Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper. Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.
 • Rösle Äppeldelare

  Rösle Äppeldelare
  Det får gärna vara snabbt och enkelt att skära frukt. Med Rösels äppeldelare kan du enkelt skära upp din frukt och samtidigt undvika att äta något av kärnhuset. Delaren delar din frukt i lika stora delar och den är idealisk till äpplen och päron, men kan även användas till grönsaker som t.ex. potatis.
 • Rösle Pizzaskärare med upphängningsring

  Rösle Pizzaskärare med upphängningsring
  Skär upp din pizza i lagom stora slices, enkelt och skonsamt. Total längd: 19,5 cm. Handtagets längd: 10 cm.Ø: 7 cm.  Rösle har sedan 1888 arbetat med professionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy: Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med. Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet. Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper. Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.
 • Rösle Ostkniv med upphängningsring

  Rösle Ostkniv med upphängningsring
  Kniven med sitt vassa tandade blad skär ost smidigt och snyggt. De stora lufthålen förhindrar skivorna från att fastna på bladet.Material: Rostfritt stål.Total längd: 28 cm.Handtagets längd: 10 cm.Handdisk rekommenderas, då maskindiskmedel sliter på knivens skärpa. Rösle har sedan 1888 arbetat med proffessionella och funktionella redskap för köket. Företaget ägs fortfarande av familjen Rösle och har sitt säte i Bayern som ligger i södra Tyskland. Rösles produkter hör hemma hos den professionelle kocken såväl, som hos den matlagningsintresserade amatören. Därför arbetar Rösle efter följande produktpolicy: Funktion – verktyg som fungerar och är roliga att arbeta med. Kvalitet – bästa materialet (18/10 rostfritt stål) & yrkesskicklighet.Design – vacker tidlös design, som går igen i alla produktgrupper. Utveckling – att utveckla nya produkter, efterfrågade & även nyskapande.
 • Rösle - Juliennejärn Stål 43,5 cm

  Rösle - Juliennejärn Stål 43,5 cm
  Stiligt juliennejärn med elegant design och bästa prestanda, från tyska familjeföretaget Rösle. Med detta rivjärn skär långa, tunna strimlor av zucchini, morot, kål, potatis, äpplen och annat frukt och grönt med hjälp av ett rakbladsvasst blad i rostfritt stål. Tack vare utbytbara skär kan du få olika storlek på strimlorna. Det har ett glidsäkert stöd framtill så att rivjärnet står stadigt när det används. Rivjärnet kan också användas direkt ovanför en skål. Praktisk skyddskåpa ingår. I änden finns en upphängningsögla, ifall du vill hänga upp järnet när det inte används.Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.
 • Ostronkniv/parmesankniv stål 18 cm

  Ostronkniv/parmesankniv stål 18 cm
 • Skalkniv stål 19 cm

  Skalkniv stål 19 cm
 • Skalkniv stål 19 cm

  Skalkniv stål 19 cm
 • Rösle - Skalkniv Stål 19 cm

  Rösle - Skalkniv Stål 19 cm
  Det styva, skarpa bladet över det smala gapet gör att det går lätt att skala tunna lager från grönsaker eller frukt. Med den slipade spetsen på skalkniven går det snabbt att ta bort lite djupare fläckar. Kniven är lämplig för både höger- och vänsterhänta eftersom den fungerar lika bra i båda riktningarna.
 • Rösle - Ostronkniv 18 cm

  Rösle - Ostronkniv 18 cm
  Ostron och musslor öppnas enkelt med Rösles ostronkniv. Det robusta bladet i rostfritt stål gör jobbet lätt och handskyddet på handtaget skyddar effektivt händerna när du öppnar ostronen. Kniven kan med fördel även användas som parmesankniv de gånger man inte är sugen på ostron.
 • Rösle - Pizzaskärare 20 cm

  Rösle - Pizzaskärare 20 cm
  Pizzahjulet från Rösle är tillverkat i rostfritt stål och har ett runt handtag som ligger bra i handen. Med det rejäla hjulet skär du enkelt pizzaslices, tjock eller tunn pizza spelar ingen roll det blir lika knivskarpa skär utan att förstöra toppingen på pizzan.
 • Ostronkniv/parmesankniv stål 18 cm

  Ostronkniv/parmesankniv stål 18 cm
 • Rösle Ostronkniv, klassisk

  Rösle Ostronkniv, klassisk
  Klassisk ostronkniv från Rösle har ett stadigt knivblad i rostfritt stål och fingerskydd.
 • Rösle Örtkniv - 9 cm

  Rösle Örtkniv - 9 cm
  Rösle Masterclass örtkniv, 9 cm.
 • Rösle Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Rösle Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Pizzaskärare som delar pizzan snyggt utan att flytta fyllningen. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Rösle Ostkniv

  Rösle Ostkniv
  En kniv för alla som älskar en god parmesanost. Ostkniven är helt tillverkad i rostfritt stål och har ett stadigt handtag.
 • Julienneskalare

  Julienneskalare
 • Rösle Kötthammare

  Rösle Kötthammare
  Med Rösles kötthammare bankar du din biff, kyckling eller kalkonfilé till önskad tjocklek.
 • Rösle Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Rösle Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Pizzaskäraren från Rösle har tidlös, vass design i rostfritt stål med innovativ funktion. Den har rund, rullad kniv för enkel användning med ergonomiskt handtag på sidan. Om pizzaskäraren från Rösle- Högkvalitativt material.- Tillverkad av rostfritt stål.- Ergonomiskt handtag.- Vass design.- Bredd: 140 mm.- Höjd: 27 mm.- Längd: 145 mm.- Diameter: 140 mm. Skötselråd för pizzaskäraren- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Rösle Skärbräda 2 Delar - Skärbrädor Plast Svart

  Rösle Skärbräda 2 Delar - Skärbrädor Plast Svart
  Skärbrädan från Rösle har en enkel, tunn design perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har halkfri undersida för enkel användning. Om skärbrädan från Rösle- Skärbrädor: 2.- Enkel design.- Halkfri undersida.- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Bredd: 250 mm.- Höjd: 2 mm.- Längd: 350 mm. Skötselråd för skärbrädan- Tål diskmaskin. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.