Sagaform knivprodukter

Att Sagaform har bra design vet du säkert redan. Här är deras fina knivset och specialknivar för svampplockare och ostgourmander. Sagaforms knivar och knivprodukter är perfekta som present eller varför inte unna dig själv bra, användbara delikatessknivar. Ditt knivset kan kompletteras med Sagaforms skärbräda i valfri design.

 • Sagaform - Outdoor Svampkniv

  Sagaform - Outdoor Svampkniv
  Ett måste för svampplockaren och för en lyckad tur i skogen! Denna svampkniv har en borste i ena änden och linjal på träskaftet. Du får även med ett fodral för att enkelt förvara kniven.
 • Svampkniv Med Fodral

  Svampkniv Med Fodral
  Ett måste för svampplockaren! Levereras med ett fodral. Mått: 140 mm.
 • Sagaform - Ostknivset 3 delar Natur

  Sagaform - Ostknivset 3 delar Natur
  Till dessertostar är det alltid trevligt att kunna lägga fram fina, för ändamålet avsedda ostknivar. Sagaforms serie Oval Oak innehåller en parmesanostkniv, en ostkniv för hårdare ostar och en ostgaffel. Bladen är gjorda i rostfritt stål och skaftet i klassiskt ekträ.Glöm inte att olja in handtagen med jämna mellanrum.
 • Sagaform - Nature Ostkniv

  Sagaform - Nature Ostkniv
  Elegant ostkniv från Sagaforms serie Nature, där klassisk ekträ får sällskap av tåligt, rostfritt stål. Det perfekta tillbehöret som sätter nivån på ostbrickan! Matcha gärna med fler delar ur samma serie för en snygg och enhetlig servering.
 • Ostsknivset Oak, 3 Delar

  Ostsknivset Oak, 3 Delar
  Ostdesserter blir allt mer populärt och då passar detta ostknivset bra. Två ostknivar, en för parmesanost, en för hårda ostar samt en serveringsgaffel. Handtagen är tillverkat i massiv ek för högre kvalitet. Glöm inte att olja in handtagen med jämna mellanrum.
 • Skärbräda I Bambu 42 Cm

  Skärbräda I Bambu 42 Cm
  Rund skärbräda i bambu designad av Anton Björsing. Med fina detaljer inklusive ett stort handtag. Här kombineras visuell stil med funktionalitet.
 • Ostkniv Oval Oak

  Ostkniv Oval Oak
  Tänker du bjuda på ostdessert? Då behöver du denna ostkniv. Handtaget är tillverkat i massiv ek. Glöm inte att olja in handtaget med jämna mellanrum.Rostfritt stål/ek.Vikt: 0,048kg Mått: L 212 mm
 • Skärbräda I Bambu 26,5 Cm

  Skärbräda I Bambu 26,5 Cm
  Serverings- / skärbräda i bambu designad av Anton Björsing i mindre storlek. Väl utformade detaljer inkluderar ett solid handtag för servering som sitter bra i din hand och spår som kombinerar visuell stil med funktion, vilket ger en plats för redskap så att de inte glider av för lätt.
 • Nature Serverings-/skärbräda

  Nature Serverings-/skärbräda
  Serveringsbräda eller skärbräda, den passar lika bra som både och. Tillverkad i massiv ek. Glöm inte att olja in den med jämna mellanrum.Mått: 450 x 150 mm
 • Sagaform - Astrid Ostknivar Set 3 delar Trä/Rostfritt

  Sagaform - Astrid Ostknivar Set 3 delar Trä/Rostfritt
  Astrid Set med Ostknivar från Sagaforms härliga serie tillverkad i chokladbrunt wengeträ och rostfritt stål.3 olika knivar för alla typer av ostar på din ostbricka, med bekvämt böjda handtag i vackert Wengeträ. Wengeträ är både livfullt och fint med sin dekorativa ådring men även har egenskaper som slitstarkt, stöttåligt och fuktstabilt. I kombination med rostfritt stål blir det en elegant kontrast som skapar en vacker harmoni.Astrid är en serie klassiska köksredskap som kombinerar funktion och design på ett elegant sätt med medvetna materialval.
 • Erik Brödkniv Extra Lång

  Erik Brödkniv Extra Lång
  Brödkniv av rostfritt stål med klassiskt, välarbetat och vackert handtag av wengeträ. Snyggt förpackad i en presentkartong med formskuren bädd. Perfekt gåva!
 • Sagaform - Fredde Grillkniv 22,5x2x2 cm 4-pack Silver

  Sagaform - Fredde Grillkniv 22,5x2x2 cm 4-pack Silver
  Fredde Grillkniv 22,5x2x2 cm 4-pack är ett set med rejäla grillknivar från Sagaform. Tillverkade i rostfritt stål med ett skönt format handtag som ligger bra i handen. Kniven har en tandad egg som lämpar sig att skära rejäla köttbitar med - perfekt till alla härliga grillmiddagar eller närhelst du ska bjuda på kött.De stilrena knivarna kommer i ett 4-pack och är en fin gåva till en gourmand, till den glade studenten eller varför inte till dig själv?
ilead