Andra varumärken

Sagaform knivprodukter

 • Oval Oak Skärbräda Ek 32,5 cm

 • Oval Oak EDIN DZEMAT Skärbräda Liten

 • Oval Oak EDIN DZEMAT Skär/-serveringsbräda

 • Sagaform Nature Ostkniv 36 cm

  En vacker ostkniv från serien Oval Oak, som numera heter Nature. Den långa kniven pasar för att dela större hela ostar, men också för att skiva tunna skivor. Med de båda handtagen blir det enkelt att precisera skivningen. Kniven har två handtag i ek och ett vasst blad i rostfritt stål.
 • Sagaform Nature Ostknivset 3 delar

  Ostknivsetet från Oval Oak, som numera heter Nature, innehåller två knivar; en för parmesanost och en för hårda ostar, samt en serveringsgaffel. Handtagen är i ek och bladen i rostfritt stål.
 • Sagaform Nature Ostkniv 21 cm

  En vacker ostkniv med hål i från serien Oval Oak, som numera heter Nature. Hålen i kniven gör att osten inte fastnar när du skär din ost. En perfekt ostkniv för ostexperten. Har ett handtag i ek och ett vasst blad i rostfritt stål.
 • Sagaform Nature Skärbräda 45x15 cm Trä Natur

  En skärbräda som även fungerar som en vacker serveringsbricka.
 • Sagaform Nature Skärbräda Dia 30 cm Ek

  Generös rund skärbräda i ek från Sagaform. Med väl genomtänkta detaljer har den ett gediget handtag för servering som ligger bra i handen. Skåror som är en kombination av både en visuell detalj och en funktion, de fungerar för att lägga verktyg på så att de ej glider av för enkelt.
 • Sagaform Nature Skärbräda Ek

  Generös skärbräda i ek från Sagaform. Skärbrädan har genomtänkta detaljer som ett gediget handtag för servering som ligger bra i handen. Skåror som är en kombination av både en visuell detalj och en funktion, de fungerar för att lägga verktyg på så att de ej glider av för enkelt.
 • Sagaform Ostkniv

  En smidig ostkniv från Sagaform. Ostkniven tillhör serien Oval Oak som designats av Anton Björsing och innehåller köksredskap med detaljer av ekträ. Ostkniven har hål i bladet som gör att mjuk och klibbig ost lossar lättare från bladet. Ekskaftet kan må bra av att regelbundet behandlas med en neutral matolja.-212 mm lång 
 • Sagaform Ostkniv med två handtag

  Ostkniv med två skaft från Sagaforms ekserie Oval Oak. Ostknivens blad är gjort i rostfritt stål och kniven är perfekt för lite större ostar. Ekskaften bör oljas in regelbundet med en neutral olja.- 360 mm lång 
 • Sagaform Ostknivset 3 delar

  Ett set med ostknivar från Sagaforms serie Oval Oak. Innehåller tre ostknivar med olika användningsområden; en parmesanostkniv, en ostkniv för hårdare ostar och en ostgaffel. Bladen är gjorda i rostfritt stål och skaftet i ekträ. Skaftet bör behandlas med en smak- och luftfri olja regelbundet för att inte spricka.-125 mm långa 
 • Sagaform Skärbräda

  En rund ekskärbräda från Sagaforms serie Oval Oak. Skärbrädan kan hängas upp i ett hål när den inte används. Eftersom skärbrädan är gjord av ek är det bra att behandla den med lite lukt- och smakfri olja regelbundet. Mått: 325 mm 
 • Sagaform Skärbräda Bambu liten

  En liten bambuskärbräda från Sagaform. Bambu är ett tåligt material som lämpar sig väl för skärbrädor. För att skärbrädan ska ligga stadigare på köksbänken har den silikonkanter.Mått: 310x230x15 mmSkötselråd:Skärbrädan behöver ingen behandling innan första användning. Diska inte skärbrädan i maskin.
 • Sagaform Nature skärbräda stor

  Smart, elegant och praktisk skärbräda från Sagaform! Den största skärbrädan i Sagaforms serie Nature kommer inte att göra dig besviken. Med en generös yta för uppskärning av bröd och grönsakshackning får du enkelt plats med allt du behöver. Det smarta handtaget gör att du kan använda skärbrädan som serveringsbricka - här passar t.ex. utmärkt till chark och goda ostar! För Sagaform är kvalité och design oerhört viktigt och de strävar alltid efter en hållbar tillverkning som påverkar miljön så lite som möjligt. Skärbrädan är tillverkad i massiv ek, ett naturligt material med goda egenskaper som håller länge!  Specifikationer:- Färg: Ek. - Material: Ek.