Sagaform knivprodukter

Att Sagaform har bra design vet du säkert redan. Här är deras fina knivset och specialknivar för svampplockare och ostgourmander. Sagaforms knivar och knivprodukter är perfekta som present eller varför inte unna dig själv bra, användbara delikatessknivar. Ditt knivset kan kompletteras med Sagaforms skärbräda i valfri design.

 • Sagaform - Outdoor Svampkniv

  Sagaform - Outdoor Svampkniv
  Ett måste för svampplockaren och för en lyckad tur i skogen! Denna svampkniv har en borste i ena änden och linjal på träskaftet. Du får även med ett fodral för att enkelt förvara kniven.
 • Svampkniv med fodral

  Svampkniv med fodral
  Ett måste för svampplockaren! Levereras med ett fodral. Mått: 140 mm.
 • Sagaform - Ostknivset 3 delar Natur

  Sagaform - Ostknivset 3 delar Natur
  Till dessertostar är det alltid trevligt att kunna lägga fram fina, för ändamålet avsedda ostknivar. Sagaforms serie Oval Oak innehåller en parmesanostkniv, en ostkniv för hårdare ostar och en ostgaffel. Bladen är gjorda i rostfritt stål och skaftet i klassiskt ekträ.Glöm inte att olja in handtagen med jämna mellanrum.
 • Sagaform - Nature Ostkniv

  Sagaform - Nature Ostkniv
  Elegant ostkniv från Sagaforms serie Nature, där klassisk ekträ får sällskap av tåligt, rostfritt stål. Det perfekta tillbehöret som sätter nivån på ostbrickan! Matcha gärna med fler delar ur samma serie för en snygg och enhetlig servering.
 • Ostsknivset Oak, 3 delar

  Ostsknivset Oak, 3 delar
  Ostdesserter blir allt mer populärt och då passar detta ostknivset bra. Två ostknivar, en för parmesanost, en för hårda ostar samt en serveringsgaffel. Handtagen är tillverkat i massiv ek för högre kvalitet. Glöm inte att olja in handtagen med jämna mellanrum.
 • Ostkniv Oval Oak

  Ostkniv Oval Oak
  Tänker du bjuda på ostdessert? Då behöver du denna ostkniv. Handtaget är tillverkat i massiv ek. Glöm inte att olja in handtaget med jämna mellanrum.Rostfritt stål/ek.Vikt: 0,048kg Mått: L 212 mm
 • Skärbräda i Bambu 42 cm

  Skärbräda i Bambu 42 cm
  Rund skärbräda i bambu designad av Anton Björsing. Med fina detaljer inklusive ett stort handtag. Här kombineras visuell stil med funktionalitet.
 • Skärbräda i bambu 26,5 cm

  Skärbräda i bambu 26,5 cm
  Serverings- / skärbräda i bambu designad av Anton Björsing i mindre storlek. Väl utformade detaljer inkluderar ett solid handtag för servering som sitter bra i din hand och spår som kombinerar visuell stil med funktion, vilket ger en plats för redskap så att de inte glider av för lätt.
 • Sagaform Erik Kockkniv 34 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål Mörkt Trä

  Sagaform Erik Kockkniv 34 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål Mörkt Trä
  Kockkniven från Sagaform är perfekt för att skära, tärna och hacka och har skarpa, högkvalitativa egenskaper i rostfritt stål och wengéträ. Den har exklusiv, skandinavisk design med ett dekorativt, mörkbrunt handtag i trä för en sofistikerad och elegant touch. Levereras i presentförpackning. Om kockkniven från Sagaform- Skarp, högkvalitativ kniv med klassisk design.- Exklusivt, mörkbrunt träslag.- Tillverkad av wengéträ och rostfritt stål.- Bredd: 25 mm.- Längd: 340 mm.- Höjd: 45 mm.- Kombinera kockkniven med en stilren skärbräda från Sagaform.- Finns även som brödkniv. Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Nature serverings-/skärbräda

  Nature serverings-/skärbräda
  Serveringsbräda eller skärbräda, den passar lika bra som både och. Tillverkad i massiv ek. Glöm inte att olja in den med jämna mellanrum.Mått: 450 x 150 mm
 • Sagaform - Astrid Ostknivar Set 3 delar Trä/Rostfritt

  Sagaform - Astrid Ostknivar Set 3 delar Trä/Rostfritt
  Astrid Set med Ostknivar från Sagaforms härliga serie tillverkad i chokladbrunt wengeträ och rostfritt stål.3 olika knivar för alla typer av ostar på din ostbricka, med bekvämt böjda handtag i vackert Wengeträ. Wengeträ är både livfullt och fint med sin dekorativa ådring men även har egenskaper som slitstarkt, stöttåligt och fuktstabilt. I kombination med rostfritt stål blir det en elegant kontrast som skapar en vacker harmoni.Astrid är en serie klassiska köksredskap som kombinerar funktion och design på ett elegant sätt med medvetna materialval.
 • Erik brödkniv extra lång

  Erik brödkniv extra lång
  Brödkniv av rostfritt stål med klassiskt, välarbetat och vackert handtag av wengeträ. Snyggt förpackad i en presentkartong med formskuren bädd. Perfekt gåva!
 • Sagaform Nature Rund Skärbräda - Skärbrädor Ek

  Sagaform Nature Rund Skärbräda - Skärbrädor Ek
  Det här är en rund skärbräda i ek från Sagaform som passar för både servering och förberedning. Skärbrädan har ett handtag som gör den enkel att hålla i vid servering, samt enkelt att flytta vid behov. De dekorativa räfflorna är framtagna för att lägga verktyg på, så det inte ska glida av. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Erik Brödkniv Extra Lång 39 Cm - Brödknivar Rostfritt Stål Mörkt Trä

  Sagaform Erik Brödkniv Extra Lång 39 Cm - Brödknivar Rostfritt Stål Mörkt Trä
  Brödkniven från Sagaform har ett extra långt knivblad med skarpa, högkvalitativa egenskaper och mörkbrunt, dekorativt handtag i trä. Den har exklusiv, skandinavisk design i rostfritt stål och wengéträ för en sofistikerad och elegant touch. Levereras i presentförpackning. Om brödkniven från Sagaform- Skarp, högkvalitativ kniv med klassisk design.- Extra långt knivblad.- Exklusivt, mörkbrunt träslag.- Tillverkad av wengéträ och rostfritt stål.- Längd: 385 mm.- Bredd: 30 mm.- Vikt: 180 g.- Kombinera brödkniven med en stilren skärbräda från Sagaform.- Finns även som kockkniv. Skötselråd för brödkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Brödknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Oval Oak Ostkniv - Förskärare & Trancherknivar Trä

  Sagaform Oval Oak Ostkniv - Förskärare & Trancherknivar Trä
  Oval Oak Ostkniv från Sagaform. Det här är en vacker ostkniv med handtag i ek som passar perfekt till ost- och charkbrickan. Hålen i kniven förhindrar att osten inte fastnar, utan istället lossnar lättare från bladet. Ekhandtaget bör oljas in med jämna mellanrum. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Stor Skärbräda - Skärbrädor Ek

  Sagaform Nature Stor Skärbräda - Skärbrädor Ek
  Det här är en skärbräda i ek från Sagaform som passar för både servering och förberedning. Skärbrädan har ett handtag som gör den enkel att hålla i vid servering, samt enkelt att flytta vid behov. De dekorativa räfflorna är framtagna för att lägga verktyg på, så det inte ska glida av. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Serverings-/skärbräda 45x15cm Ek - Skärbrädor Trä

  Sagaform Nature Serverings-/skärbräda 45x15cm Ek - Skärbrädor Trä
  Serveringsbräda eller skärbräda, den passar lika bra som både och. Tillverkad i massiv ek. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Astrid Pizzaskärare + Pajkniv - Pizzaskärare Rostfritt Stål Trä

  Sagaform Astrid Pizzaskärare + Pajkniv - Pizzaskärare Rostfritt Stål Trä
  Pizzaskäraren från Sagaform har en modern, hållbar design med en medföljande pajkniv perfekt för middagsbjudningar. Den har en ovandel i rostfritt stål med böjda handtag i tungt, slitstarkt wengéträ. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om pizzaskäraren från Sagaform- Modern, hållbar design.- Böjt handtag.- Fin färgkombination.- Från serien Astrid. Skötselråd för pizzaskäraren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Sagaform Astrid Ostknivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Trä

  Sagaform Astrid Ostknivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Trä
  Ostknivsetet från Sagaform har en modern, hållbar design med tre knivar för olika typer av ostar. Det har knivblad i rostfritt stål med böjda handtag i tungt, slitstarkt wengéträ. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om ostknivsetet från Sagaform- Modern, hållbar design.- Böjt handtag.- Fin färgkombination.- Från serien Astrid. Skötselråd för ostknivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
ilead