Sagaform knivprodukter

Att Sagaform har bra design vet du säkert redan. Här är deras fina knivset och specialknivar för svampplockare och ostgourmander. Sagaforms knivar och knivprodukter är perfekta som present eller varför inte unna dig själv bra, användbara delikatessknivar. Ditt knivset kan kompletteras med Sagaforms skärbräda i valfri design.

 • Sagaform - Outdoor Svampkniv

  Sagaform - Outdoor Svampkniv
  Ett måste för svampplockaren och för en lyckad tur i skogen! Denna svampkniv har en borste i ena änden och linjal på träskaftet. Du får även med ett fodral för att enkelt förvara kniven.
 • Sagaform - Ostknivset 3 delar Natur

  Sagaform - Ostknivset 3 delar Natur
  Till dessertostar är det alltid trevligt att kunna lägga fram fina, för ändamålet avsedda ostknivar. Sagaforms serie Oval Oak innehåller en parmesanostkniv, en ostkniv för hårdare ostar och en ostgaffel. Bladen är gjorda i rostfritt stål och skaftet i klassiskt ekträ.Glöm inte att olja in handtagen med jämna mellanrum.
 • Sagaform - Nature Ostkniv

  Sagaform - Nature Ostkniv
  Elegant ostkniv från Sagaforms serie Nature, där klassisk ekträ får sällskap av tåligt, rostfritt stål. Det perfekta tillbehöret som sätter nivån på ostbrickan! Matcha gärna med fler delar ur samma serie för en snygg och enhetlig servering.
 • Sagaform Erik Kockkniv 34 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål Mörkt Trä

  Sagaform Erik Kockkniv 34 Cm - Kockknivar Rostfritt Stål Mörkt Trä
  Kockkniven från Sagaform är perfekt för att skära, tärna och hacka och har skarpa, högkvalitativa egenskaper i rostfritt stål och wengéträ. Den har exklusiv, skandinavisk design med ett dekorativt, mörkbrunt handtag i trä för en sofistikerad och elegant touch. Levereras i presentförpackning. Om kockkniven från Sagaform- Skarp, högkvalitativ kniv med klassisk design.- Exklusivt, mörkbrunt träslag.- Tillverkad av wengéträ och rostfritt stål.- Bredd: 25 mm.- Längd: 340 mm.- Höjd: 45 mm.- Kombinera kockkniven med en stilren skärbräda från Sagaform.- Finns även som brödkniv. Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform - Astrid Ostknivar Set 3 delar Trä/Rostfritt

  Sagaform - Astrid Ostknivar Set 3 delar Trä/Rostfritt
  Astrid Set med Ostknivar från Sagaforms härliga serie tillverkad i chokladbrunt wengeträ och rostfritt stål.3 olika knivar för alla typer av ostar på din ostbricka, med bekvämt böjda handtag i vackert Wengeträ. Wengeträ är både livfullt och fint med sin dekorativa ådring men även har egenskaper som slitstarkt, stöttåligt och fuktstabilt. I kombination med rostfritt stål blir det en elegant kontrast som skapar en vacker harmoni.Astrid är en serie klassiska köksredskap som kombinerar funktion och design på ett elegant sätt med medvetna materialval.
 • Skärbräda rund - Nature - Ek

  Skärbräda rund - Nature - Ek
  Skärbräda rund - Nature från Sagaform För att skapa den ultimata trivseln i ditt hem bör inredningen vara både praktisk och snygg - Sagaform Interiör lyckas med precis detta i sitt kökssortiment!&hellip:
 • Servering/Skärbräda - Nature - Ek

  Servering/Skärbräda - Nature - Ek
  Servering/Skärbräda - Nature från Sagaform För att skapa den ultimata trivseln i ditt hem bör inredningen vara både praktisk och snygg - Sagaform Interiör lyckas med precis detta i sitt kökssortiment!&hellip:
 • Sagaform - Nature Ostkniv med dubbla handtag

  Sagaform - Nature Ostkniv med dubbla handtag
 • Sagaform Ante Skärbräda 22,5x50 Cm - Skärbrädor Akaciaträ Mörkbrun

  Sagaform Ante Skärbräda 22,5x50 Cm - Skärbrädor Akaciaträ Mörkbrun
  Skärbrädan från Sagaform har en handgjord design med vackra, snidade ränder på ena sidan för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av mörkt, robust akaciaträ med ett praktiskt handtag. Välj mellan olika storlekar. Om skärbrädan från Sagaform- Tillverkad av akaciaträ.- Praktiskt handtag.- Handgjord design.- Vackra, snidade ränder i hörnet.- Skärbrädan finns i olika storlekar. Skötselråd för skärbrädan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Fredde Grillknivar 4-pack - Knivset Rostfritt Stål Silver

  Sagaform Fredde Grillknivar 4-pack - Knivset Rostfritt Stål Silver
  Grillknivarna från Sagaform har en stilren design med bra grepp med vassa knivblad perfekta för grillkvällen. De är tillverkade av rostfritt stål med ergonomiska handtag för bästa komfort. Om grillknivarna från Sagaform- Stilren design.- Vassa knivblad.- Bra grepp.- Tillverkade av rostfritt stål.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för grillknivarna- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Ante Skärbräda 13,5x30 Cm - Skärbrädor Akaciaträ Mörkbrun

  Sagaform Ante Skärbräda 13,5x30 Cm - Skärbrädor Akaciaträ Mörkbrun
  Skärbrädan från Sagaform har en handgjord design med vackra, snidade ränder på ena sidan för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av mörkt, robust akaciaträ med ett praktiskt handtag. Välj mellan olika storlekar. Om skärbrädan från Sagaform- Tillverkad av akaciaträ.- Praktiskt handtag.- Handgjord design.- Vackra, snidade ränder i hörnet.- Skärbrädan finns i olika storlekar. Skötselråd för skärbrädan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform - Fredde Grillkniv 22,5x2x2 cm 4-pack Silver

  Sagaform - Fredde Grillkniv 22,5x2x2 cm 4-pack Silver
  Fredde Grillkniv 22,5x2x2 cm 4-pack är ett set med rejäla grillknivar från Sagaform. Tillverkade i rostfritt stål med ett skönt format handtag som ligger bra i handen. Kniven har en tandad egg som lämpar sig att skära rejäla köttbitar med - perfekt till alla härliga grillmiddagar eller närhelst du ska bjuda på kött.De stilrena knivarna kommer i ett 4-pack och är en fin gåva till en gourmand, till den glade studenten eller varför inte till dig själv?
 • Sagaform Astrid Ostknivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Trä

  Sagaform Astrid Ostknivset 3 Delar - Knivset Rostfritt Stål Trä
  Ostknivsetet från Sagaform har en modern, hållbar design med tre knivar för olika typer av ostar. Det har knivblad i rostfritt stål med böjda handtag i tungt, slitstarkt wengéträ. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om ostknivsetet från Sagaform- Modern, hållbar design.- Böjt handtag.- Fin färgkombination.- Från serien Astrid. Skötselråd för ostknivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Astrid Pizzaskärare + Pajkniv - Pizzaskärare Rostfritt Stål Trä

  Sagaform Astrid Pizzaskärare + Pajkniv - Pizzaskärare Rostfritt Stål Trä
  Pizzaskäraren från Sagaform har en modern, hållbar design med en medföljande pajkniv perfekt för middagsbjudningar. Den har en ovandel i rostfritt stål med böjda handtag i tungt, slitstarkt wengéträ. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om pizzaskäraren från Sagaform- Modern, hållbar design.- Böjt handtag.- Fin färgkombination.- Från serien Astrid. Skötselråd för pizzaskäraren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Serverings-/skärbräda 45x15cm Ek - Skärbrädor Trä

  Sagaform Nature Serverings-/skärbräda 45x15cm Ek - Skärbrädor Trä
  Serveringsbräda eller skärbräda, den passar lika bra som både och. Tillverkad i massiv ek. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Stor Skärbräda - Skärbrädor Ek

  Sagaform Nature Stor Skärbräda - Skärbrädor Ek
  Det här är en skärbräda i ek från Sagaform som passar för både servering och förberedning. Skärbrädan har ett handtag som gör den enkel att hålla i vid servering, samt enkelt att flytta vid behov. De dekorativa räfflorna är framtagna för att lägga verktyg på, så det inte ska glida av. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Sagaform Oval Oak Ostkniv - Förskärare & Trancherknivar Trä

  Sagaform Oval Oak Ostkniv - Förskärare & Trancherknivar Trä
  Oval Oak Ostkniv från Sagaform. Det här är en vacker ostkniv med handtag i ek som passar perfekt till ost- och charkbrickan. Hålen i kniven förhindrar att osten inte fastnar, utan istället lossnar lättare från bladet. Ekhandtaget bör oljas in med jämna mellanrum. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.