Suncraft knivprodukter

 • Suncraft Senzo filékniv 17 cm.

  Suncraft Senzo filékniv 17 cm.
  Vackert smiden filékniv från Suncraft Senzo. Handtaget är tillverkad av svart pakkaträ, som dessutom har en mindre stötabsorberande ring. Bladets finish har tydliga damascuslager, vilket ger det vackra mönstret. Kniven har en hårdhet på 60-62 HRC och har hela 33 lager. Kärnstålet är VG10 och är smiden på klassiskt japanskt sätt. Du får en lätt och balanserad kniv som kan användas till kökets alla uppgifter.
 • Suncraft Senzo Nakiri kniv

  Suncraft Senzo Nakiri kniv
  Suncraft Senzo Nakiri kniv som är en perfekt kombination mellan design och klassiskt japanskt hantverk. Kniven har ett handtag av pakkaträ och bladets finish har tydliga damasucs. Dessutom har handtaget en liten röd stötabsorberande ring. Kniven har en hårdhet på 60-62 HRC och har hela 33 lager. Kärnstålet är VG10 och du för en lätt och balanserad kniv, vilket är ett måste i köket.
 • Suncraft Sakamoto Nakiri kniv

  Suncraft Sakamoto Nakiri kniv
  Sakamoto Nakira kniv som är tillverkad av kolstål med en unik skärpa. Kniven är smidd i tre lager och har en hårdhet på 58-60 HRC. Sakamot kniven har en hållbar och basalt design, därför kan du enkelt klarar av matlagningens hack- och skäruppgifter. Dessutom får du ett ergonomiskt och komfortabelt handtag, vilket ger du möjlighet att lägga fokus på matlagningen.
 • Suncraft Octa 220 brödkniv

  Suncraft Octa 220 brödkniv
  Med denna Suncraft Octa 220 brödkniv får du garanterat en kniv med otrolig hållbarhet och hårdhet. Den kommer garanterat klarar av önskad uppgift med sin hårdheten på hela 60-62 HRC. Kniven har 33 VG10 lager och de många lagren ger kniven den unika damascus designen. Knivhantaget är gjord av vackert pakkaträ som ger kniven en perfekt balans.
 • Suncraft Sakamot knivset

  Suncraft Sakamot knivset
  Knivset som innehåller två kolstålsknivar med en unik skärpa. Knivarna är smidda i tre lager och har en hårdhet på 58-60 HRC. Sakamot kniven har en hållbar och basalt design så att du enkelt kan klara av matlagningens hack- och skäruppgifter. Setet innefattar en Santoku och en Nakiri kniv, som har längd på 30,7 cm. respektive 31 cm.