Andra varumärken

Tamahagane knivprodukter

Tamahagane är namnet på stålet som användes till svärden som legendariska samurajerna använde. Det gör att du som köper en Tamahagane-kniv kan vara ganska säker på att du får en vass och hård kökskniv. Detta är enligt många ett av de bästa märkena på japanska knivar.

I sortimentet finns ett brett spann från större kockknivar med högt blad till små och smidiga fruktknivar. Japansk knivtradition som förfinats under århundraden.

  • Magnetlist Svart akryl

    Minimalistisk magnetlist som håller ca 5-6 knivar.
  • Tamahagane SAN Knivset 3 del, SN-1105 & 1108 & 1118

    Tamahagane SAN Knivset 3 del, SN-1105 & 1108 & 1118 från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kockkniv 270 mm

    Tamahagane SAN Kockkniv 270 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Knivset 2 delar

    Tamahagane SAN Knivset 2 delar från Tamahagane
  • San Kyoto Kockkniv 21 cm

    Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Tamahagane Knivblock SNK-116 Svart

    Tamahagane Knivblock Svart Tamahaganes magnetiska knivblock av poppelfanér håller knivarna snyggt på plats. En plexiglasskiva skyddar knivarna och gör att du samtidigt ser vilken kniv du väljer I det dubbelsidiga knivblocket går det att förvara cirka 6-8 knivar med en bladlängd av max 240 mm. Blockets mått: 240 x 90 x 265mm OBS: Knivarna ingår ej
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 15 cm

    Tamahagane San Tsubame Kockkniv 15 cmBladets längd: 15 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • San Tsubame Sashimikniv 27 cm

    Sashimikniven är anpassad för att skära lövtunna skivor av fisk eller kötti ett enda drag, för att få en så fin skäryta som möjligt. Tamhagane San Tsubame får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Knivbladet består av 3 lager stål, en hård kärna för skärpans skull och något mjukare yttre stål för seghet och tålighet. Det tunna bladet är lätt att slipa och håller skärpan längre än normalt. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material.
  • San Knivset 2 delar

    Detta set kombinerar en klassisk kockkniv - som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker - med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker på skärbrädan. Innehåller: Kockkniv 18 cm SN-1109 och skalkniv 9 cm SN-1109
  • San Knivset 3 delar

    Detta set kombinerar en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker, med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker med. Det ingår även en klassisk brödkniv. Innehåller:Kockkniv 21 cm SN-1105, skalkniv 12 cm SN-1108 och brödkniv 23 cm SN-1118
  • Tamahagane SAN Kyoto Trancherset i schatull

    Tamahagane SAN Kyoto Trancherset i schatull från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tancherset i schatull

    Tamahagane SAN Tancherset i schatull från Tamahagane
  • Tamahagane Kockkniv 240 mm

    Tamahagane Kockkniv 240 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Våtslipsten medium #2000

    Tamahagane Våtslipsten medium #2000 från Tamahagane
  • Tamahagane Urbeningskniv 160 mm

    Tamahagane Urbeningskniv 160 mm från Tamahagane
  • Tamahagane San Kyoto Skalkniv 9 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 9 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav En mycket användbar skal/renskniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp som att hacka smågrönsaker på skärbrädan. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Tamahagane SAN Kyoto Filékniv, solid flex. 16 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Filékniv, solid flex. 16 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Knivblock brunt/plexi 265x243x96mm

    Tamahagane Knivblock brunt/plexi 265x243x96mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Grönsakskniv 18 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Grönsakskniv 18 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Grönsakskniv 160 mm

    Tamahagane Grönsakskniv 160 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Brödkniv 230 mm, ett lager stål.

    Tamahagane SAN Brödkniv 230 mm, ett lager stål. från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Kockkniv 21 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Kockkniv 21 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Kockkniv 24 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Kockkniv 24 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Våtslip med 3 hjul

    Tamahagane Våtslip med 3 hjul från Tamahagane
  • Tamahagane Keramisk Skärpstav 26 cm

    Detta brynstål för knivar är tillverkat i Japan och kommer med livstids garanti. Den hjälper dig att slipa eggen på kniven till perfektion. Tamahagane är referensen till själva kärnan i Samuraj-svärden som inte bara är väldigt vassa utan även otroligt solida. De finaste materialen har använts från Hitachi/ Takefu Stålverk och standarden på Tamahaganes produkter är världskänd.
  • Tamahagane 3-PLY Steel Skalkniv 15 cm

    Tamahagane är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.Bladets längd: 15 cm
  • Tamahagane 3-PLY Steel Grönsakskniv 18 cm

    Tamahaganes grönsakskniv 18 cm är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.Bladets längd: 18 cm
  • Tamahagane San Kyoto Grönsakskniv 18 cm

    Grönsakshacka som med sitt höga blad och snabba avslut ger den balans som en grönsakskniv bör ha. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav.Bladets längd: 18 cm
  • Tamahagane San Kyoto Grönsakskniv 16 cm

    En mindre grönsakshacka som med sin bladhöjd och snabba avslut ger den balans som en grönsakskniv bör ha. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav.Bladets längd: 16 cm
  • Tamahagane SAN Grönsakskniv 16 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Denna grönsakskniv har en bra balans och allt man vill att en grönsakskniv ska ha.Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood.Bladets längd: 16 cm
  • Tamahagane SAN Trancherkniv 21 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Bladets längd: 21 cmCentrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood.
  • Tamahagane Kyoto Grönsakskniv 18 cm

    Tamahagane Kyoto har 63 lager stål i Damaskusdesign. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Tamahagane Kyoto levereras i exklusivt Bambuschatull.Bladets längd: 18 cm
  • San Kockkniv 21 cm

    Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker.
  • San Kyoto Kockkniv 27 cm

    San Kyoto kockkniv från Tamahagane. De svarta handtagen är tillverkade av materialet Mikarta, ett hållbart och vattentåligt material med vacker yta.
  • Tamahagane Filékniv, solid flex. 160 mm

    Tamahagane Filékniv, solid flex. 160 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Grönsakskniv 18 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Grönsakskniv 18 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Grönsakskniv 180 mm

    Tamahagane SAN Grönsakskniv 180 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Skalkniv 120 mm

    Tamahagane SAN Skalkniv 120 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Trancherkniv 210mm

    Tamahagane SAN Trancherkniv 210mm från Tamahagane
  • Tamahagane Diamantskärpstav 30 cm

    Diamantbryne används för att snabbt ge kniven en ny egg. Fåtalet drag räcker för att man ska kunna slipa upp en kniv som blivit slö. Handtag i greppvänligt gummi. Material: Rostfritt stål med diamantsand. Handtag i gummi.
  • Tamahagane Våtslipsten fin #6000

    Tamahagane Våtslipsten fin #6000 från Tamahagane
  • Tamahagane Våtslipsten grov #1000

    Tamahagane Våtslipsten grov #1000 från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Knivset 2 delar

    Tamahagane SAN Knivset 2 delar från Tamahagane
  • Kockkniv Olivslipad 21cm - Tamahagane San

    Kockkniv med olivslipning och en bladlängd på 21 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker. Den vackra gropslipningen gör dessutom att livsmedlet lättare släpper knivens blad.
  • Tamahagane 3-PLY Steel Kockkniv 27 cm

    Kockkniv 27 cm från Tamahagane är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.Bladets längd: 27 cm
  • Tamahagane 3-PLY Steel Kockkniv 24 cm

    Denna kockkniv 24 cm från Tamahagane är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.Bladets längd: 24 cm
  • Tamahagane 3-PLY Steel Kockkniv 21 cm

    Tamahagane är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.Bladets längd: 21 cm
  • Tamahagane 3-PLY Steel Skalkniv 9 cm

    Tamahagane är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.Bladets längd: 9 cm
  • Tamahagane 3-PLY Steel Tournierkniv 7 cm

    Denna tourneirkniv från Tamahagane är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.
  • Tamahagane 3-PLY Steel Grönsakskniv 16 cm

    Tamahaganes grönsakskniv är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.Bladets längd: 16 cm
  • Tamahagane 3-PLY Steel Brödkniv 23 cm

    Tamahagane är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.Bladets längd: 23 cm
  • Tamahagane 3-PLY Steel Filékniv Solid Fexibel 16cm

    Tamahaganes filékniv 16 cm är en kniv med treskiktsstål. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.
  • Tamahagane SAN Kockkniv 27 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodBladets längd: 27 cm
  • Tamahagane SAN Kockkniv 24 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodBladets längd: 24 cm
  • Tamahagane SAN Kockkniv 21 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodBladets längd: 21 cm
  • Tamahagane SAN Kockkniv 18 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodBladets längd: 18 cm
  • Tamahagane SAN Skalkniv 15 cm

    Denna skalkniv från Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodBladets längd: 15 cm
  • Tamahagane SAN Skalkniv 12 cm

    Denna skalkniv från Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood.Bladets längd: 12 cm
  • Tamahagane SAN Skalkniv 9 cm

    Denna skalkniv från Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodMått: 9 cm
  • Tamahagane San Kyoto Kockkniv 21 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 21 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkravDetta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Tamahagane San Kyoto Kockkniv 18 cm

    Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.Bladets längd: 18 cmTamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav
  • Tamahagane San Kyoto Skalkniv 15 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 15 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav Kniv i mycket bra storlek som lämpar sig väl för de lite större skalningsuppgifterna men även bra för diverse uppgifter i köket. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Tamahagane San Kyoto Skalkniv 12 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 12 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav SNK-1108En mycket användbar skal/renskniv som fungerar  bra till att rensa svamp eller att hacka smågrönsaker på skärbrädan. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Tamahagane San Kyoto Tournierkniv 7 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 7 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav En liten följsam skalkniv, som med dess svängda blad är perfekt till att skala rundade frukter och grönsaker med. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull. 
  • Tamahagane San Kyoto Trancherkniv 27 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 27 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkravKockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Tamahagane San Kyoto Trancherkniv 24 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 24 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkravKockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Tamahagane San Kyoto Brödkniv 23 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkravEn klassisk brödkniv! Alla Tamahagane Kyoto levereras i vackra bambuschatull. 
  • Tamahagane San Kyoto Filékniv Solid Flexibel 16 cm

    En kniv som med fördel används för filéande av fisk, men även är bra vid urbening av kött.Bladets längd: 16 cm
  • Tamahagane SAN Tournierkniv 7 cm

    Tamahagane SAN tournierkniv är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Tamahagane SAN Trancherkniv 27 cm

    Tamahagane SAN trancherkniv är en japansk kniv med treskiktsstål. Bladets längd: 27 cmCentrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Tamahagane SAN Trancherkniv 24 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Bladets längd: 24 cmCentrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Tamahagane SAN Grönsakskniv 18 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Denna grönsakskniv har en bra balans och allt man vill att en grönsakskniv ska ha.Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodBladets längd: 18 cm
  • Tamahagane SAN Brödkniv 23 cm - ett lager

    Tamahagane SAN är en japansk brödkniv med ett lager stål.Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood.Bladets längd: 23 cm
  • Tamahagane SAN Filékniv Solid Flex 16 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Denna filékniv i serien SAN från Tamahagane fungerar utmärkt till att både filéa fisk och urbena kött. Specifikationer:- Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodMått: 16 cm
  • Tamahagane SAN Skalkniv 7 cm

    Denna skalkniv från Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Tamahagane SAN Ostkniv 16 cm Solid

    Denna ostkniv från Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood.Mått: 16 cm 
  • Tamahagane SAN Kockkniv 21 cm Olivslipad

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodBladets längd: 21 cm
  • Tamahagane SAN Trancherkniv 27 cm Olivslipad

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Bladets längd: 27 cmCentrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Tamahagane SAN Trancherkniv 24 cm Olivslipad

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Bladets längd: 24 cmCentrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Tamahagane Kyoto Skalkniv 12 cm

    Tamahagane Kyoto har 63 lager stål i Damaskusdesign. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Tamahagane Kyoto levereras i exklusivt Bambuschatull
  • Tamahagane Kyoto Tournierkniv 7 cm

    Tamahagane Kyotos tournierkniv har 63 lager stål i Damaskusdesign. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Tamahagane Kyoto levereras i exklusivt Bambuschatull
  • Tamahagane Kyoto Grönsakskniv 16 cm

    Tamahagane Kyotos grönsakskniv 16 cm har 63 lager stål i Damaskusdesign. Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Tamahagane Kyoto levereras i exklusivt Bambuschatull.Bladets längd: 16 cm
  • Tamahagane San Kyoto Kockkniv 27 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Bladets längd: 27 cmCentrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkravDetta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Tamahagane San Kyoto Kockkniv 24 cm

    Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.Bladets längd: 24 cmTamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 27 cm

    Kockkniv 27 cmBladets längd: 27 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 24 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 24 cm Bladets längd: 24 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 21 cm

    Tamahagane San Tsubame Kockkniv 21 cmBladets längd: 21 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 18 cm

    Tamahagane San Tsubame Kockkniv 18 cmBladets längd: 18 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Skalkniv 9 cm

    Tamahagane San Tsubame Skalkniv 9 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 27 cm

    Tamahagane San Tsubame trancherkniv 27 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 24 cm

    Tamahagane San Tsubame Trancherkniv 24 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Grönsakskniv 18 cm

    Tamahagane San Tsubame Grönsakskniv 18 cmBladets längd: 18 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Grönsakskniv 16 cm

    Tamahagane San Tsubame Grönsakskniv 16 cmBladets längd: 16 cmBladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Brödkniv 23 cm

    Tamahagane San Tsubame Brödkniv 23 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 21 cm

    Tamahagane San Tsubame Trancherkniv 21 cm Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
  • Tamahagane Knivblock SN-116 Brunt

    Snyggt knivblock som matchar den övriga San-serien. En plexiglasskiva skyddar dina knivar när de sitter mot blocket.  Maxlängd på knivar: 25 cm.
  • San Brödkniv 23 cm

    En klassisk brödkniv! Bladet är tillverkat i tre lager stål och handtaget i rödbrun Pakkawood, ett material som har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Inne i handtaget finns en vikt som hjälper kniven att hålla dess perfekta balans, oavsett storlek på bladet.
  • San Grönsakskniv 16 cm

    En mindre grönsakshacka som med sitt höga blad och snabba avslut ger den balans som en bra grönsakskniv bör ha. Bladet är tillverkat i tre lager stål och handtaget i rödbrun Pakkawood, ett material som har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Inne i handtaget finns en vikt som hjälper kniven att hålla dess perfekta balans, oavsett storlek på bladet.
  • San Kyoto Grönsakskniv 16 cm

    En mindre grönsakshacka som med sin bladhöjd och snabba avslut ger den balans som en grönsakskniv bör ha. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • San Tsubame Grönsakskniv 16 cm

    Grönsakshackans höga blad och snabba avslut ger den balans som en bra grönsakskniv bör ha. Tamhagane San Tsubame får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Knivbladet består av 3 lager stål, en hård kärna för skärpans skull och något mjukare yttre stål för seghet och tålighet. Det tunna bladet är lätt att slipa och håller skärpan längre än normalt. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material.
  • San Kyoto Fisk/köttkniv 17cm

    Denna kniv är med dess höga blad mycket väl lämpad för både grönsaker och fågel. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • San Trancherkniv 24 cm olivslipad

    Kockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat. Den vackra gropslipningen gör dessutom att livsmedlet lättare släpper knivens blad.
  • San Trancherkniv 27 cm

    Kockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat.
  • Knivblock 26x24x10 cm Brun

    Snyggt knivblock som matchar den övriga San Kyoto-serien. En plexiglasskiva skyddar dina knivar när de sitter mot blocket. Maxlängd på knivar: 25 cm.
  • Knivblock 26x24x10 cm Svart

    Snyggt knivblock som matchar den övriga San Kyoto-serien. En plexiglasskiva skyddar dina knivar när de sitter mot blocket. Maxlängd på knivar: 25 cm.
  • San Kyoto Kockkniv 24 cm

    Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • San Tsubame Kockkniv 21 cm

    Kockkniven fungerar utmärkt till det mesta i köket. Det längre knivbladet underlättar den arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Tamhagane San Tsubame får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Knivbladet består av 3 lager stål, en hård kärna för skärpans skull och något mjukare yttre stål för seghet och tålighet. Det tunna bladet är lätt att slipa och håller skärpan längre än normalt. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material.
  • San Tsubame Kockkniv 24 cm

    Kockkniven fungerar utmärkt till det mesta i köket. Det längre knivbladet underlättar den arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Tamhagane San Tsubame får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Knivbladet består av 3 lager stål, en hård kärna för skärpans skull och något mjukare yttre stål för seghet och tålighet. Det tunna bladet är lätt att slipa och håller skärpan längre än normalt. Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material.
  • San Kyoto Skalkniv 15 cm

    Kniv i mycket bra storlek som lämpar sig väl för de lite större skalningsuppgifterna men även bra för diverse uppgifter i köket. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • San Skalkniv 12 cm

    En mycket användbar skal/renskniv som fungerar bra till att rensa svamp eller att hacka smågrönsaker på skärbrädan.
  • San Skalkniv 9 cm

    En mycket användbar skal/renskniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp som att hacka smågrönsaker på skärbrädan.
  • Tamahagane SAN Trancherkniv Olivslipad 27 cm

    Tamahagane SAN Trancherkniv Olivslipad 27 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Kockkniv 24 cm

    Tamahagane Kyoto Kockkniv 24 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Tournierkniv 70 mm

    Tamahagane Tournierkniv 70 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Kockkniv 18 cm

    Tamahagane Kyoto Kockkniv 18 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Grönsakskniv 180 mm

    Tamahagane Grönsakskniv 180 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kockkniv 210 mm Olivslipad

    Tamahagane SAN Kockkniv 210 mm Olivslipad från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Trancherkniv Olivslipad 24 cm

    Tamahagane SAN Trancherkniv Olivslipad 24 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Kockkniv 21 cm

    Tamahagane Kyoto Kockkniv 21 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Filékniv, solid flex. 160 mm

    Tamahagane SAN Filékniv, solid flex. 160 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Skalkniv 90 mm

    Tamahagane Skalkniv 90 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Skalkniv 150 mm

    Tamahagane Skalkniv 150 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kockkniv 180 mm

    Tamahagane SAN Kockkniv 180 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Brödkniv 23 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Brödkniv 23 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kockkniv 240 mm

    Tamahagane SAN Kockkniv 240 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kockkniv 210 mm

    Tamahagane SAN Kockkniv 210 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Ostkniv 16 cm solid

    Tamahagane SAN Ostkniv 16 cm solid från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Skalkniv 7 cm

    Tamahagane SAN Skalkniv 7 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Knivblock svart/plexi 265x243x96mm

    Tamahagane Knivblock svart/plexi 265x243x96mm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Kockkniv 27 cm

    Tamahagane Kyoto Kockkniv 27 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Grönsakskniv 16 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Grönsakskniv 16 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Brödkniv 23 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Brödkniv 23 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 21 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 21 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Grönsakskniv 16 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Grönsakskniv 16 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Skalkniv 150 mm

    Tamahagane SAN Skalkniv 150 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Trancherkniv 27 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Trancherkniv 27 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 24 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 24 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Trancherkniv 24 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Trancherkniv 24 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Brödkniv 23 cm

    Tamahagane Kyoto Brödkniv 23 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Skalkniv 9 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Skalkniv 9 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Trancherkniv 240 mm

    Tamahagane SAN Trancherkniv 240 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Kockkniv 210 mm

    Tamahagane Kockkniv 210 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 27 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Trancherkniv 27 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Tournierkniv 7 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Tournierkniv 7 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Grönsakskniv 16 cm

    Tamahagane Kyoto Grönsakskniv 16 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Grönsakskniv 18 cm

    Tamahagane Kyoto Grönsakskniv 18 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Trancherkniv 270 mm

    Tamahagane SAN Trancherkniv 270 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Magnetlist akrylplast 50 cm

    Tamahagane Magnetlist akrylplast 50 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Brödkniv 230 mm

    Tamahagane Brödkniv 230 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Skalkniv 12 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Skalkniv 12 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Skalkniv 9 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Skalkniv 9 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Knivväska för 17 knivar

    Tamahagane Knivväska för 17 knivar från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Skalkniv 15 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Skalkniv 15 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Trancherkniv 24 cm

    Tamahagane Kyoto Trancherkniv 24 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Knivväska för 7 knivar

    Tamahagane Knivväska för 7 knivar från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Tournierkniv 7 cm

    Tamahagane Kyoto Tournierkniv 7 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Grönsakskniv 160 mm

    Tamahagane SAN Grönsakskniv 160 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 15 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 15 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Trancherkniv 27 cm

    Tamahagane Kyoto Trancherkniv 27 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Skalkniv 9 cm

    Tamahagane Kyoto Skalkniv 9 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 18 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 18 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Kockkniv 18 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Kockkniv 18 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kockkniv 270 mm

    Tamahagane Kockkniv 270 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Kockkniv 180 mm

    Tamahagane Kockkniv 180 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Skalkniv 120 mm

    Tamahagane Skalkniv 120 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 21 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 21 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Skalkniv 15 cm

    Tamahagane Kyoto Skalkniv 15 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Trancherkniv 240 mm

    Tamahagane Trancherkniv 240 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 24 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 24 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Kockkniv 27 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Kockkniv 27 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 27 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 27 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Kyoto Skalkniv 12 cm

    Tamahagane Kyoto Skalkniv 12 cm från Tamahagane
  • Tamahagane Trancherkniv 270 mm

    Tamahagane Trancherkniv 270 mm från Tamahagane
  • Tamahagane Diamantskärpstav 26 cm

    Diamantbryne används för att snabbt ge kniven en ny egg. Fåtalet drag räcker för att man ska kunna slipa upp en kniv som blivit slö. Handtag i greppvänligt gummi. Material: Rostfritt stål med diamantsand. 
  • Tamahagane Våtlispsten komb. Medium/grov #2000/400

    Tamahagane Våtlispsten komb. Medium/grov #2000/400 från Tamahagane
  • Tamahagane Magnetlist 50 cm

    Tamahaganes magnetiska list är perfekt att placera dina knivar på väggen med. Förutom att producera knivar, knivlister och tillbehör, producerar Tamahagane det bästa av det bästa till ditt kök.
  • Tamahagane SAN Skalkniv 90 mm

    Tamahagane SAN Skalkniv 90 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Urbeningskniv 16 cm

    Tamahagane SANs urbeningskniv är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Tamahagane San Kyoto Urbeningskniv 16 cm

    Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav  En kniv som med fördel används för skinning och filéande av fisk, men även är bra vid urbening av kött. Alla Tamahagane San Kyoto levereras i vackra bambuschatull.
  • Stekknivar San 12,5 cm 4-pack

    Set med fyra stycken vackra stekknivar från japanska Tamahagane. Tillverkade av 3 lager stål, en hård kärna för skärpans skull och något mjukare yttre stål för seghet och tålighet. Samma grundprincip gäller för knivarna i Tamahaganeserien. Det greppvänliga handtaget är tillverkat i pakkawood, ett hållbart, vattentåligt och vackert material. Kommer i fin presentlåda.
  • Tamahagane SAN Urbeningskniv 160 mm

    Tamahagane SAN Urbeningskniv 160 mm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kyoto Urbeningskniv 16 cm

    Tamahagane SAN Kyoto Urbeningskniv 16 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Stekkniv 125mm solid set 4st i schatull

    Tamahagane SAN Stekkniv 125mm solid set 4st i schatull från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Stekkniv 12,5 cm 4st i Schatull

    Snyggt set med stekknivar från Tamahagane SAN. Knivarna är en japanska knivar med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood
  • Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 21 cm

    Tamahagane SAN Tsubame Kockkniv 21 cm från Tamahagane
  • Tamahagane SAN Kockkniv 210 mm

    Tamahagane SAN Kockkniv 210 mm från Tamahagane
  • Kockkniv 21cm - Tamahagane San Kyoto

    Kockkniv SAN KYOTO Tamahagane med en bladlängd på 21 cm. Levereras med bambuschatull. Blad i 63 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och sidor i mjukare SUS-410-stål. Handtag i Mikarta.
  • Kockkniv 21cm - Tamahagane San

    Kockkniv med en bladlängd på 21 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker.
  • Skalkniv 15cm - Tamahagane San

    Skalkniv med en bladlängd på 15 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Kniv i mycket bra storlek som lämpar sig väl för de lite större skalningsuppgifterna, bra för diverse uppgifter i köket.
  • Skalkniv 12cm - Tamahagane San

    Skalkniv med en bladlängd på 12 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. En mycket användbar skalkniv som fungerar bra till att skala, rensa svamp eller att hacka smågrönsaker på skärbrädan.
  • Skalkniv 9cm - Tamahagane San

    Skalkniv med en bladlängd på 9 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. En mycket användbar skalkniv som fungerar bra till att skala, rensa svamp eller att hacka smågrönsaker på skärbrädan.
  • Trancherkniv 27cm - Tamahagane San

    Trancherkniv med en bladlängd på 27 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Kockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat.
  • Trancherkniv 24cm - Tamahagane San

    Trancherkniv med en bladlängd på 24 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Kockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat.
  • Grönsakskniv 16cm - Tamahagane San

    Grönsakskniv med en bladlängd på 16 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. En mindre grönsakshacka som med sitt höga blad och snabba avslut ger den balans som en bra grönsakskniv bör ha.
  • Brödkniv 23cm - Tamahagane San

    Brödkniv med en bladlängd på 23 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. En klassisk, riktigt vass brödkniv!
  • Urbeningskniv 16cm - Tamahagane San

    Urbeningskniv med en bladlängd på 16 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. En kniv som med fördel används för filéande av fisk, men är även bra vid urbening av kött.
  • Flexibel filékniv 16cm - Tamahagane San

    Flexibel filékniv med en bladlängd på 16 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. En flexibel kniv som med fördel används för filéande av fisk, men är även bra vid urbening av kött.
  • Trancherkniv 21cm - Tamahagane San

    Trancherkniv med en bladlängd på 21 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Kockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat.
  • Grönsakskniv 18cm - Tamahagane San

    Grönsakskniv med en bladlängd på 18 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. En mindre grönsakshacka som med sitt höga blad och snabba avslut ger den balans som en bra grönsakskniv bör ha.
  • Trancherkniv Olivslipad 27cm - Tamahagane San

    Trancherkniv med olivslipning och en bladlängd på 27 cm från Tamahaganes serie SAN. Blad i 3 lager, hårt VG-5-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Handtag i brunt pakkawood. Kockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat. Den vackra gropslipningen gör dessutom att livsmedlet lättare släpper knivens blad.