Tell me more knivprodukter

 • Tell Me More Levi skärbräda, medium

  Tell Me More Levi skärbräda, medium
  En skärbräda i trä passar utmärkt i alla kök och tillför en unik karaktär och utstrålning. Levi-skärbrädan från Tell Me More är tillverkad i elegant, FSC-certifierad ek. Ek är både hållbart och estetiskt och fungerar bra till mängder av olika livsmedel. Skärbrädan ska diskas för hand i ljummet vatten och vid behov diskmedel, direkt efter användning.
 • Tell Me More Levi skärbräda, small

  Tell Me More Levi skärbräda, small
  Elegant skärbräda gjord av ek från FSC-certiferat skogsbruk. Levi-skärbrädan har både hög kvalitet och ett unikt uttryck. Ek är ett hållbart material som passar bra till flera olika livsmedel. Rengör skärbrädan med ljummet vatten och vid behov använd diskmedel direkt efter användning.
 • Tell Me More Interiors - Levi Skärbräda M 46x18 cm Ek

  Tell Me More Interiors - Levi Skärbräda M 46x18 cm Ek
  Levi Skärbräda M 46x18 cm, skärbräda från Tell Me More är en elegans skärbräda som är tillverkad av FSC-certiferad trä. Gjord i tidlös design med skandinavisk känsla. Perfekt även till att servera exempelvis ost, bröd och charkuterier på.
 • Tell Me More Interiors - Levi Skärbräda S Ek

  Tell Me More Interiors - Levi Skärbräda S Ek
  Stilren skärbräda gjord av ek från FSC-certiferad skogsbruk.
 • Tell Me More Levi Skärbräda M - Skärbrädor Ek

  Tell Me More Levi Skärbräda M - Skärbrädor Ek
  Skärbrädan från Tell Me More har en stilren, tidlös design med en len, oljad yta och mjukt rundade kanter. Om skärbrädan från Tell Me More- Skärbrädan finns i flera storlekar.- Certifiering: FSC. Skötselråd för skärbrädan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Levi Serveringsbräda S Ek

  Levi Serveringsbräda S Ek
 • Levi Serveringsbräda M Ek

  Levi Serveringsbräda M Ek