Tramontina knivprodukter

Ett land där kött är en viktig del av matlagningen är Brasilien. Det är där som Tramontina knivar tillverkas och används mest. Grundaren heter Valentin Tramontina och han startade den hantverkstradition som ligger bakom företagets design än idag.

Tramontinas knivar och grillbestick

Utbudet av knivar hos svenska återförsäljare till Tramontina består dels av kockknivar men också grillbestick. Du kan bland annat beställa ett set med tandade stekknivar att skära nygrillade köttbitar med. Gemensamt för alla Tramontinaknivar är den rejäla känslan och det robusta handtaget i mörkbrunt trä.

 • Tramontina - Black Collection Churrasco Köttyxa 21 cm

  Tramontina - Black Collection Churrasco Köttyxa 21 cm
  En rejäl och snyggt designad köttyxa från Tramontina.Tramontina Black Collection Churrasco Köttyxa är en klassik köttyxa med en modern och häftig design tillverkad i rostfritt stål med ett handtag i trä för ett bra grepp.Köksyxan är 21 cm lång och har många användningsområden förutom att dela stora bitar kött. Antingen genom att skära eller skilja ben från köttet eller att användas till att hacka eller skära upp pumpa eller andra hårdare grönsaker. Tramontina Black Collection Churrasco Köttyxa 21 cm kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av matchande vackra bestick och grillutrustning som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid tillredning av mat för grillning, själva grillningen och givetvis även för när du sen ska njuta av att äta det du grillat!
 • Tramontina Urbeningskniv 15 cm Blister Mörkbrunt Handtag

  Tramontina Urbeningskniv 15 cm Blister Mörkbrunt Handtag
  Vacker och rejäl filé- och urbeningskniv från Tramontina.Tramontina har bestick för varje tillfälle, och denna serie är speciellt framtagen för grillen. Kniven har ett 15 cm långt blad som passar perfekt för att bena ur, filea fisk och putsa hinnor från stekar. Kniven är i rostfritt stål och handtaget i mörkbrunt trä. Den smakfulla designen gör det lite trevligare att förbereda en bit kött eller fisk till grillen. Handtaget ligger dessutom bra i handen och tål både hög värme och att diskas i maskin.Specifikationer:Material: Rostfritt stål, behandlat trä, nitar i aluminiumFärg: MörkbrunKan diskas i diskmaskin
 • Tramontina Trancherkniv 20 cm Blister Mörkbrunt Handtag

  Tramontina Trancherkniv 20 cm Blister Mörkbrunt Handtag
  Högkvalitativ trancherkniv med handtag i trä. Kniven är en del ur Tramontinas serie Churrasco, som betyder grillat kött på spanska och portugisiska och har tagits fram med inspiration från den brasilianska grillkulturen.Kniven är perfekt för att skära upp kött inför servering. Knivens skarpa blad i rostfritt stål klarar av att skära köttet i millimetertunna skivor. Handtaget i brunt trä ligger bra i handen när du skär upp fina skivor kött med perfekt snitt. Skär upp köttet vid bordet för att imponera på gästerna. Kniven är enkel att rengöra och kan diskas i diskmaskin.Specifikationer:Längd blad: 20 cmMaterial: Rostfritt stål, trä, nitar i aluminium
 • Tramontina - Köttyxa 15 cm

  Tramontina - Köttyxa 15 cm
  Kvalitativ och behändig köttyxa från Tramontina.En klassik köttyxa tillverkad i rostfritt stål med handtag i trä för att yxan ska kännas bra i handen vid användning. Köksyxan är 15 cm lång och har många användningsområden förutom att skära i kött och igenom ben. Den kan även användas till att hacka eller skära upp pumpa eller andra hårdare grönsaker. Tramontina Köttyxa 15 cm kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av matchande vackra bestick och grillutrustning som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid tillredning av mat för grillning, själva grillningen och givetvis även för när du sen ska njuta av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Grillbestick Kniv 6-pack

  Tramontina - Grillbestick Kniv 6-pack
  6 praktiska och hållbara universalknivar från Tramontina.Dessa knivar lämpar sig lika bra för förberedelser i köket som för bestick vid matbordet. Knivarna skär och skivar med samma enkelhet.Bladen är tillverkade i tåligt och vasst rostfritt stål och handtagen är gjorda av polywood / certifierat trä och tål maskindisk. Därför lämpar de sig för att användas såväl till vardag som till fest.Det behandlade trähandtaget gör dem till en fin detalj när du dukar samtidigt som det vackra träet ligger bra i handen, tål värme bra och kan diskas i maskin. Detta Grillbestick 6-pack bestående av rejäla köttknivar från det brasilianska varumärket Tramontina passar utmärkt till att skära alla sorters kött och även andra livsmedel från grillen.Det behandlade trähandtaget gör dem till en fin detalj när du dukar samtidigt som det vackra träet ligger bra i handen, tål värme bra och kan diskas i maskin. Knivarna är lika robusta som effektiva och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick.Knivarna är 26 cm långa och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Kockkniv 18 cm

  Tramontina - Kockkniv 18 cm
  Högkvalitativ kockkniv från den världsberömda tillverkaren Tramontina.En mångsidig kökskniv som har flera användningsområden och som kommer att förenkla din matlagning.Kökskniven är 18 cm lång och bladet är tillverkat av rostfritt stål och bladet är tillverkat med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Verttice Bred kockkniv 40 cm

  Tramontina - Verttice Bred kockkniv 40 cm
  En toppmodern bred kockkniv från Tramontinas Verttice-serie.En oumbärlig kniv för att göra din dagliga matlagning enklare. Kökskniven är 40 cm lång och bladet är tillverkat i rostfritt stål och handtaget är av naturligt trä.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Verttice Brödkniv 40 cm

  Tramontina - Verttice Brödkniv 40 cm
  Mångsidig och funktionell brödkniv från Tramontina.Om du vill ha en riktigt bra och rejäl brödkniv som kan användas på de flesta bröd är Tramontinas Verttice Brödkniv ett mycket bra val!Kniven är hela 40 cm lång och är lika snygg som effektiv. Bladet på kniven är tillverkat i tåligt rostfritt stål och det har en skarpt tandat egg som gör att brödkniven lätt skär igenom allt ifrån surdegslimpor till rykande färska scones rätt från ugnen. Handtaget är gjort i naturligt trä som gör att den stora kniven känns bra i handen när du använder den.Brödkniven Verttice 40 cm kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Örthackare 19 cm

  Tramontina - Örthackare 19 cm
  Smidig och effektiv örthackare från Tramontina.En rejäl och samtidigt lättarbetad örthackare tillverkad i brasilianskt högkvalitativt rostfritt stål. Handtagen är även de av brasilianska råvaror av högsta kvalitet då de är tillverkade i trä som är både skönt att hålla i och vackert att se på. Tramontina Örthackare är 19 cm lång och bladet är ca 2 cm högt.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick.
 • Tramontina - Black Collection Churrasco Köttkniv 30 cm

  Tramontina - Black Collection Churrasco Köttkniv 30 cm
  Läcker och rejäl köttkniv från Tramontina.Tramontina Churrasco Black Collection Köttkniv 30 cm är en stor och rejäl kniv för att tillreda alla sorters kött. Den är dessutom riktigt snygg i och med att köksknivens blad är tillverkad i läckert mörkt rostfritt stål av högsta kvalitet och det behändiga handtaget är i trä och ger både ett fast grepp och en rustik känsla till kniven.Tramontina Churrasco Black Collection Förskärarkniv är totalt hela 30 cm lång inklusive handtag och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick och grillutrustning som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Black Collection Churrasco Köttkniv 24 cm

  Tramontina - Black Collection Churrasco Köttkniv 24 cm
  Läcker och funktionell köttkniv från Tramontina.Tramontina Churrasco Black Collection Köttkniv 24 cm är en kniv för att tillreda alla sorters kött. Den är dessutom riktigt snygg i och med att köksknivens blad är tillverkad i läckert mörkt rostfritt stål av högsta kvalitet och det behändiga handtaget är i trä och ger både ett fast grepp och en rustik känsla till kniven.Tramontina Churrasco Black Collection Förskärarkniv är totalt 24 cm lång inklusive handtag och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick och grillutrustning som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Verttice Kockkniv 40 cm

  Tramontina - Verttice Kockkniv 40 cm
  Mångsidig och funktionell kockkniv från Tramontina.Om du vill ha en mångsidig och funktionell kniv för att komplettera din knivsamling i köket är på Tramontinas Verttice kockkniv ett mycket bra val!Kniven är hela 40 cm lång och har ett vasst blad i rostfritt stål som skär igenom det mesta i köket och ett handtag i naturligt trä som gör att multifunktionskniven även känns väldigt skön att använda. Och använda den kommer du garanterat göra, för denna oumbärliga kniv gör din dagliga matlagning enklare och roligare!Kniven är lika snygg som effektiv. Bladet på kniven är som sagt tillverkat av tåligt rostfritt stål och det har en skarpt tandat egg som gör att brödkniven lätt skär igenom allt ifrån surdegslimpor och andra bröd, men även kan användas till att skära upp grönsaker, göra perfekta potatisklyftor eller när du ska dela på köttbitar.Handtaget är tillverkat av naturligt trä så att kniven ligger skönt i handen när du använder den.Kockkniven Verttice 40 cm kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Brödkniv 16 cm

  Tramontina - Brödkniv 16 cm
  Snygg brödkniv från Tramontina i rostfritt stål och med en ergonomisk och vacker design.Bladet på kniven är tillverkat av tåligt rostfritt stål och de har en skarpt tandat egg som gör det lätt att skära igenom allt ifrån surdegslimpor till rykande färska scones rätt från ugnen.Denna brödkniv är 16 cm lång och är lika robust som effektiv. Den kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Black Collection Churrasco Förskärarkniv 36 cm

  Tramontina - Black Collection Churrasco Förskärarkniv 36 cm
  Snygg och behändig förskärare från Tramontina.Tramontina Churrasco Black Collection Förskärarkniv är en perfekt kniv för att skära tunna skivor av kött. Denna köttkniv eller trancherkniv som den också kallas har ett långsmalt blad som inte fastnar i det du skär utan hjälper till när du grillat din köttbit till perfektion och vill skära upp julskinkan, steken eller tranchera någon annan typ av köttbit till tunna skivor. Förskärarens blad är tillverkad i läckert mörkt rostfritt stål av högsta kvalitet och det behändiga handtaget är i trä och ger både ett fast grepp och en rustik känsla till kniven.Tramontina Churrasco Black Collection Förskärarkniv är totalt 36 cm lång inklusive handtag och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick och grillutrustning som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Rund Skärbräda 30 cm

  Tramontina - Rund Skärbräda 30 cm
  Vacker och mångsidig rund skärbräda i trä från Tramontina.En lika vacker som användbar skärbräda från Tramontina tillverkat i FSC-godkänd teak.Det vackra i träet är att skärbrädan har en naturlig och fin färgskiftning som gör varje produkt unik.Det användbara som nämns ovan är att träbrädan kan nyttjas som tapasbricka, serveringsbricka eller fat. Tramontinas vackra skärbräda i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!Tramontina skärbräda rund och är 30 cm i diameter Den är tillverkad i 2 cm tjockt teakträ.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Skärbräda 62x50 cm Teak

  Skärbräda 62x50 cm Teak
 • Tramontina - Oljad Skärbräda 45x34 cm Oljad Teak

  Tramontina - Oljad Skärbräda 45x34 cm Oljad Teak
  Fantastisk rejäl och användbar skärbräda i oljat trä från Tramontina.En lika vacker som användbar stor och rejäl skärbräda från Tramontina tillverkat i FSC-godkänd teak. Skärbrädan är inoljad i mineralolja som ger en fin finish och samtidigt skyddar träet. Rengör träbrädan med en fuktig trasa.Det vackra i skärbrädan är att träet har en naturlig och fin färgskiftning som gör varje produkt unik samt dess fina inoljade finish.Det användbara som nämns ovan är att träbrädan har en nedsänkt kant för att samla upp juice från kött eller grönsaker som du skurit på skärbrädan.Tramontina skärbräda är rejält stor och är 45 cm lång och 34 cm bred. Den är tillverkad i 3 cm tjockt teakträ och i och med att skärbrädan är så stor kan den även användas som tapasbricka, serveringsbricka eller fat. Tramontinas vackra skärbräda i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Skärbräda 40 cm Teak

  Skärbräda 40 cm Teak
 • Skärbräda 48 cm Teak

  Skärbräda 48 cm Teak
 • Skärbräda 40x27 cm Teak

  Skärbräda 40x27 cm Teak
 • Tramontina - Skärbräda 28x27 cm Teak

  Tramontina - Skärbräda 28x27 cm Teak
  Underbar skärbräda i trä från Tramontina.En lika vacker som användbar skärbräda från Tramontina tillverkat i FSC-godkänd teak.Det vackra i träet är att skärbrädan har en naturlig och fin färgskiftning som gör varje produkt unik.Det användbara som nämns ovan är att träbrädan har en nedsänkt kant för att samla upp juice från kött eller grönsaker som du skurit på skärbrädan.Tramontina skärbräda är 28 cm lång och 27 cm bred. Den kvadratiska brädan är tillverkad i 2 cm tjockt teakträ och i och med att skärbrädan är så stor kan den även användas som tapasbricka, serveringsbricka eller fat. Tramontinas vackra skärbräda i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Churrasco Trancherset 2 delar Brun

  Tramontina - Churrasco Trancherset 2 delar Brun
  Trancherset i 2 delar från Tramontina är det perfekta redskapet när du ska grilla. Trancherkniv och stekgaffel är utmärkt för att skära och servera med. Tillverkad av rostfritt stål med handtag i polywood. Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. Idag är Tramontina ett av de viktigaste företagen i södra Brasilien, med 10 fabriker. De tillverkar bland annat bestick, porslin och är världsledande inom grillutrustning och biffbestick.
 • Tramontina - Slaktkniv 16 cm

  Tramontina - Slaktkniv 16 cm
  Högkvalitativ slaktkniv från Tramontina.En användbar och högkvalitativ slaktkniv från det brasilianska varumärket Tramontina.Slaktkniven är 16 cm lång och tillverkad i tåligt och vasst rostfritt stål med ett handtag i polyträ som gör att kniven känns bekväm i handen när du använder den.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!Kombinera gärna denna Tramontina slaktkniv 16 cm med andra produkter inom grill och matlagning som också finns att köpa på Cervera!
 • Tramontina - Black Collection Churrasco Slaktkniv 30 cm

  Tramontina - Black Collection Churrasco Slaktkniv 30 cm
  Läcker och funktionell slaktkniv från Tramontina.Tramontina Churrasco Black Collection Slaktkniv 30 cm är en kniv för att tillreda alla sorters kött. Den är dessutom riktigt snygg i och med att köksknivens blad är tillverkad i läckert mörkt rostfritt stål av högsta kvalitet och det behändiga handtaget är i trä och ger både ett fast grepp och en rustik känsla till kniven.Tramontina Churrasco Black Collection Slaktkniv är 30 cm lång inklusive handtag och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick och grillutrustning som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Tramontina Knivset 4 delar Brun

  Tramontina - Tramontina Knivset 4 delar Brun
  Knivset i 4 delar från Tramontina. Knivarna är lika robusta som effektiva och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. Idag är Tramontina ett av de viktigaste företagen i södra Brasilien, med 10 fabriker. De tillverkar bland annat bestick, porslin och är världsledande inom grillutrustning och biffbestick.
 • Tramontina - Skärbräda 70x15 cm

  Tramontina - Skärbräda 70x15 cm
  Användbar skärbräda från Tramontina i teak.Ett mångsidigt köksredskap tillverkad i teakträ från det brasilianska företaget Tramontina. Skärbrädan är 70 cm lång 15 cm bred och 2 cm tjock. Skärbrädan är tillverkad i FSC-godkänt teakträ som är hårt och slittåligt. Det gör att träskärbrädan Tramontina Skärbräda Teak 70 x 15 cm är väldigt allsidig och kan även användas som tapasbricka, serveringsbricka eller som träfat. Det är helt enkelt en stor bricka som kan användas till mycket!
 • Tramontina - Skärbräda 48x19 cm

  Tramontina - Skärbräda 48x19 cm
  Underbar avlång skärbräda i trä från Tramontina.En lika vacker som användbar skärbräda från Tramontina tillverkat i FSC-godkänd teak.Det vackra i träet är att skärbrädan har en naturlig och fin färgskiftning som gör varje produkt unik.Det användbara som nämns ovan är att Tramontina skärbräda är 48 cm lång och 19 cm bred. Den är tillverkad i 1,5 cm tjockt teakträ och i och med att skärbrädan är så stor kan den även användas som tapasbricka, serveringsbricka eller fat. Tramontinas vackra skärbräda i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Skärbräda 15x15 cm

  Tramontina - Skärbräda 15x15 cm
  Underbar och mångsidig skärbräda i teak från Tramontina.Tramontina Skärbräda 15x15 cm är en multifunktionell skärbräda, tapasbricka, serveringsbricka eller fat - valet är ditt på vilka sätt du använder den! Teakbrädan kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till.Serveringsbrickan är 15 cm lång, 15 cm bred och 2 cm tjock. Tapasfatet är tillverkat i FSC-godkänd teak. Träet har en unik och vacker färgsättning och utseende som gör varje produkt unik.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick och tillbehör till grillning och matlagning av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design och denna skärbräda är inget undantag.
 • Tramontina - Skärbräda 30x27 cm

  Tramontina - Skärbräda 30x27 cm
  Underbar skärbräda i trä från Tramontina.En lika vacker som användbar skärbräda från Tramontina tillverkat i FSC-godkänd teak.Det vackra i träet är att skärbrädan har en naturlig och fin färgskiftning som gör varje produkt unik.Det användbara som nämns ovan är att Tramontina skärbräda är 30 cm lång och 27 cm bred. Den är tillverkad i 2 cm tjockt teakträ och i och med att skärbrädan är så stor kan den även användas som tapasbricka, serveringsbricka eller fat. Tramontinas vackra skärbräda i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Essentials Knivar 3-pack

  Tramontina - Essentials Knivar 3-pack
  Eleganta och klassiska knivar från Tramontina.Detta 3-pack knivar från Tramontina Essentials serie är precis det som namnet säger. Perfekta och vackra bestick som är fulländade för att användas såväl till vardags som till fest.Knivarna är tillverkade i mycket hållbart rostfritt stål som tål diskmaskin och som tål att användas många gånger utan att dess högblanka yta försvinner.Skedarna är 23 cm långa och 2 cm breda och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.
 • Tramontina - Verttice Grönsakskniv 27 cm

  Tramontina - Verttice Grönsakskniv 27 cm
  Mångsidig och funktionell frukt och grönsakskniv från Tramontina.Om du vill ha en riktigt bra och rejäl grönskakskniv som kan användas till att hacka, skära, dela och skiva de flesta frukt och grönsaksråvaror i köket är Tramontinas Verttice Grönsakskniv ett mycket bra val!Kniven är 27 cm lång och är lika snygg som effektiv. Bladet på kniven är tillverkat i tåligt rostfritt stål och är riktigt vasst för att lätt kunna skära till exempel tomater och hacka lök. Handtaget är gjort i naturligt trä som gör att kniven känns bra i handen när du använder den.Grönsakskniven Verttice 27 cm kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat. Tramontina är också väldigt duktiga på att tillverka alla sorters matlagningsutrustning och denna grönsakskniv är inget undantag. Den kan givetvis även användas till att skära, hacka och dela alla sorters råvaror i köket, inte bara grönsaker.
 • Tramontina - Verttice Urbeningskniv 35 cm

  Tramontina - Verttice Urbeningskniv 35 cm
  Vacker och funktionell urbeningskniv från Tramonitina. Med denna Tramontina Verttice Urbeningskniv har du en perfekt kniv för att urbena och dela köttbitar. Dessutom är den idealisk för att trimma köttbitar.Alla Tramontina knivblad är gjorda av brasilianskt högkvalitativt rostfritt stål, som är resistent mot korrosion och rost. Handtagen är även de av naturligt brasilianskt trä som är både skönt att hålla i och vackert att se på. Att de både är fina på bordet och härliga till att tillreda det som ska ätas på middagsbordet är det som knivarna har tillverkats för, att vara lika vackra vid bordet som användbara vid tillagningen av maten. Ett högkvalitativt val för att njuta av en riktig grillfest helt enkelt!Med Tramontinas Verttice urbeningskniv har du en idealisk kniv för att separera kött från benen och rensa bort fett från kött på ett praktiskt och funktionellt sätt. Tillverkad med blad av rostfritt stål, och men en skärkant som har förbättrad hållbarhet och styrka på grund av en speciell värmebehandling.Kniven är 35 cm lång och bladet är ca 3 cm brett. Tramontina Verttice Urbeningskniv 35 cm är helt enkelt det perfekta redskapet för att underlätta ditt arbete i köket!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick.
 • Tramontina - Essentials Brödkniv 25 cm

  Tramontina - Essentials Brödkniv 25 cm
  Snygg brödkniv i rostfritt stål från Tramontina med en ergonomisk och vacker design.Denna härliga brödkniv helt tillverkad i rostfritt stål från det brasilianska företaget Tramontinas Essential-serie.Kniven är hela 25 cm lång och är lika snygg som effektiv. Bladet på kniven är som sagt tillverkat av tåligt rostfritt stål och det har en skarpt tandat egg som gör att brödkniven lätt skär igenom allt ifrån surdegslimpor till rykande färska scones rätt från ugnen.Brödkniven kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Tramontina - Churrasco Black Collection Urbeningskniv 18 cm

  Tramontina - Churrasco Black Collection Urbeningskniv 18 cm
  Snygg och behändig urbeningskniv från Tramontina.Tramontina Churrasco Black Collection Urbeningskniv är en perfekt kniv för att förbereda och trimma kött. Denna köttkniv hjälper till när du grillat din köttbit till perfektion och vill separera köttet från ben eller trimma bort fett. Urbeningsknivens blad är tillverkad i läckert mörkt rostfritt stål av högsta kvalitet och det behändiga handtaget är i trä och ger både ett fast grepp och en rustik känsla till kniven.Tramontina Churrasco Black Collection Urbeningskniv är en mycket smidig och användbar kniv som passar bra till många olika köksbestyr förutom att bena ur och trimma kött. Kniven är totalt 30 cm lång inklusive handtag och bladet är 18 cm.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick.
 • Tramontina - Skärbräda 62x50 cm

  Tramontina - Skärbräda 62x50 cm
  Fantastisk skärbräda från Tramontina tillverkad i teak.Denna stora och underbara kombinerade skärbräda och serveringsbricka från det brasilianska varumärket Tramontina är tillverkad i finaste teakträ. Teakträ är ett exklusivt träslag som är hårt, tåligt och beständigt mot röta.Skärbrädan är 62 cm lång inklusive handtaget och 50 cm bred och kan i och med att den är så stor även fungera som tapasbricka, serveringsbricka när det ska serveras ostar eller som fat till din favoritdessert. Brädan kommer fungera och vara lika snygg hur du än använder den. Ett tips är att ställa den mitt på matbordet och servera familjepizzan på den!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar förutom skärbrädor bland annat bestick och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick. Alla Tramontinas produkter är tillverkade av finaste råvaror med både design och funktion i åtanke och denna multifunktionella bricka är inget undantag!