Tramontina knivprodukter

Ett land där kött är en viktig del av matlagningen är Brasilien. Det är där som Tramontina knivar tillverkas och används mest. Grundaren heter Valentin Tramontina och han startade den hantverkstradition som ligger bakom företagets design än idag.

Tramontinas knivar och grillbestick

Utbudet av knivar hos svenska återförsäljare till Tramontina består dels av kockknivar men också grillbestick. Du kan bland annat beställa ett set med tandade stekknivar att skära nygrillade köttbitar med. Gemensamt för alla Tramontinaknivar är den rejäla känslan och det robusta handtaget i mörkbrunt trä.

 • Tramontina 6 delar Stekkniv Blister Mörkbrunt Handtag

  Tramontina 6 delar Stekkniv Blister Mörkbrunt Handtag
  6 stycken kraftfulla stekknivar från Tramontina.Bladet är tillverkat i rostfritt stål och har en vass tandad egg som gör det enkelt att skära igenom en bit grillat kött. Men knivarna passar också ypperligt för att skära upp frukt och annat gott. Knivarna är lika robusta som effektiva, och kombinationen av rostfritt stål med det behandlade trähandtaget gör dem till en trevlig detalj vid bordsdukningen. Det tjusiga trät ligger bra i handen, tål värme väl och kan diskas i maskin. Kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av tjusiga bestick.Specifikationer:Färg: MörkbrunMaterial: Rostfritt stål, behandlat trä, nitar i aluminiumAntal: 6 stKan diskas i diskmaskin.
 • Tramontina Churrasco Stekkniv 4 st

  Tramontina Churrasco Stekkniv 4 st
  Tillaga din stek eller annat kött helt utan problem med Churraso stekkniv från Tramontina. Kniven är perfekt balanserad och utrustad med ett extra hårt blad i rostfritt stål. Den skarpa kniven är perfekt till dig som inte kan få nog av saftigt kött, på grillen eller vid spisen.Det ergonomiska handtaget är tillverkat i FCS-certifierat trä bestående av flera lager tall. Det är impregnerat med harts som pressats och polerats. Resultatet är ett otroligt motståndskraftigt handtag som tål maskindisk och höga temperaturer. Setet består av fyra stekknivar som levereras i en elegant träask.
 • Tramontina 4-delar Knivset

  Tramontina 4-delar Knivset
  Ett set med 4 rejäla knivar från Tramontina. De robusta handtagen i polywood ger ett säkert och bekvämt grepp i handen.  Material: Rostfritt stål, polywood (träfinish). Vi rekommenderar att du diskar knivarna för hand och torkar av noggrant för att behålla skarpheten.  Medföljer: - Kockkniv- Brödkniv- Trancherkniv - Skalkniv
 • Tramontina Smörknivar Polywood 6-pack

  Tramontina Smörknivar Polywood 6-pack
  Sex stycken praktiska smörknivar från Tramontina. Mycket kvalité för pengarna!
 • Tramontina 4 delar Jumbokniv Mörkbrunt Blister

  Tramontina 4 delar Jumbokniv Mörkbrunt Blister
  4 rejäla knivar från Tramontina speciellt framtagna för att användas till grillat kött. Men en rejäl kniv som dessa kan självklart även användas till andra läckerheter.Bladet i rostfritt stål är extra tjockt och därför mycket tåligt. Bladet är tandat framtill och har en skarp kant längre ner mot handtaget. Kombinationen gör att du enkelt skär fina snitt även genom de lite större köttbitarna. Handtaget i behandlat trä är enkelt att greppa och ligger bra i handen tack vare sin form och storlek. Det mörkbruna trät är behandlat för att tåla värme. Komplettera med gafflar från Tramontina för att göra grillupplevelsen komplett.Specifikationer:Färg: MörkbrunMaterial: Behandlat trä, rostfritt stål, nitar i aluminiumAntal i förpackning: 4 st Kan diskas i diskmaskin
 • Tramontina 12 delar Churrasco Stekkniv Mörkbrunt Handtag

  Tramontina 12 delar Churrasco Stekkniv Mörkbrunt Handtag
  Tramontina Churassco är en serie bestick inspirerade av den brasilianska grillkulturen, och churrasco betyder grillat kött. Besticken är speciellt framtagna för att skära igenom kött och framförallt grillat kött. Kniven är försedd med tänder framtill och ett sylvass blad längre ner mot handtaget. Kombinationen gör att du enkelt skär igenom även de största köttbitarna med ett perfekt snitt. De vackra handtagen i behandlat trä är slitstarka och tål höga temperaturer. Gaffel och knivblad är i rostfritt stål av högsta kvalitet som behåller skärpan och glansen länge.Storlek:Kniv: L: 25 cm. B: 1,8 cm. Handtag: 13 cm.Gaffel: L: 21,5 cm. B: 2,6 cm. Handtag: 11,4 cm.
 • Tramontina Urbeningskniv 15 cm Blister Mörkbrunt Handtag

  Tramontina Urbeningskniv 15 cm Blister Mörkbrunt Handtag
  Vacker och rejäl filé- och urbeningskniv från Tramontina.Tramontina har bestick för varje tillfälle, och denna serie är speciellt framtagen för grillen. Kniven har ett 15 cm långt blad som passar perfekt för att bena ur, filea fisk och putsa hinnor från stekar. Kniven är i rostfritt stål och handtaget i mörkbrunt trä. Den smakfulla designen gör det lite trevligare att förbereda en bit kött eller fisk till grillen. Handtaget ligger dessutom bra i handen och tål både hög värme och att diskas i maskin.Specifikationer:Material: Rostfritt stål, behandlat trä, nitar i aluminiumFärg: MörkbrunKan diskas i diskmaskin
 • Tramontina Trancherkniv 20 cm Blister Mörkbrunt Handtag

  Tramontina Trancherkniv 20 cm Blister Mörkbrunt Handtag
  Högkvalitativ trancherkniv med handtag i trä. Kniven är en del ur Tramontinas serie Churrasco, som betyder grillat kött på spanska och portugisiska och har tagits fram med inspiration från den brasilianska grillkulturen.Kniven är perfekt för att skära upp kött inför servering. Knivens skarpa blad i rostfritt stål klarar av att skära köttet i millimetertunna skivor. Handtaget i brunt trä ligger bra i handen när du skär upp fina skivor kött med perfekt snitt. Skär upp köttet vid bordet för att imponera på gästerna. Kniven är enkel att rengöra och kan diskas i diskmaskin.Specifikationer:Längd blad: 20 cmMaterial: Rostfritt stål, trä, nitar i aluminium
 • Tramontina - Tramontina Grillbestick Kniv 6-pack

  Tramontina - Tramontina Grillbestick Kniv 6-pack
 • Tramontina - Tramontina Verttice Urbeningskniv 35 cm

  Tramontina - Tramontina Verttice Urbeningskniv 35 cm
  Vacker och funktionell urbeningskniv från Tramonitina. Med denna Tramontina Verttice Urbeningskniv har du en perfekt kniv för att urbena och dela köttbitar. Dessutom är den idealisk för att trimma köttbitar.Alla Tramontina knivblad är gjorda av brasilianskt högkvalitativt rostfritt stål, som är resistent mot korrosion och rost. Handtagen är även de av naturligt brasilianskt trä som är både skönt att hålla i och vackert att se på. Att de både är fina på bordet och härliga till att tillreda det som ska ätas på middagsbordet är det som knivarna har tillverkats för, att vara lika vackra vid bordet som användbara vid tillagningen av maten. Ett högkvalitativt val för att njuta av en riktig grillfest helt enkelt!Med Tramontinas Verttice urbeningskniv har du en idealisk kniv för att separera kött från benen och rensa bort fett från kött på ett praktiskt och funktionellt sätt. Tillverkad med blad av rostfritt stål, och men en skärkant som har förbättrad hållbarhet och styrka på grund av en speciell värmebehandling.Kniven är 35 cm lång och bladet är ca 3 cm brett. Tramontina Verttice Urbeningskniv 35 cm är helt enkelt det perfekta redskapet för att underlätta ditt arbete i köket!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick.
 • Tramontina - Tramontina Örthackare 19 cm

  Tramontina - Tramontina Örthackare 19 cm
  Smidig och effektiv örthackare från Tramontina.En rejäl och samtidigt lättarbetad örthackare tillverkad i brasilianskt högkvalitativt rostfritt stål. Handtagen är även de av brasilianska råvaror av högsta kvalitet då de är tillverkade i trä som är både skönt att hålla i och vackert att se på. Tramontina Örthackare är 19 cm lång och bladet är ca 2 cm högt.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick.
 • Tramontina - Tramontina Skärbräda 62x50 cm

  Tramontina - Tramontina Skärbräda 62x50 cm
  Fantastisk skärbräda från Tramontina tillverkad i teak.Denna stora och underbara kombinerade skärbräda och serveringsbricka från det brasilianska varumärket Tramontina är tillverkad i finaste teakträ. Teakträ är ett exklusivt träslag som är hårt, tåligt och beständigt mot röta.Skärbrädan är 62 cm lång inklusive handtaget och 50 cm bred och kan i och med att den är så stor även fungera som tapasbricka, serveringsbricka när det ska serveras ostar eller som fat till din favoritdessert. Brädan kommer fungera och vara lika snygg hur du än använder den. Ett tips är att ställa den mitt på matbordet och servera familjepizzan på den!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar förutom skärbrädor bland annat bestick och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick. Alla Tramontinas produkter är tillverkade av finaste råvaror med både design och funktion i åtanke och denna multifunktionella bricka är inget undantag!
 • Tramontina - Tramontina Skärbräda 30 cm

  Tramontina - Tramontina Skärbräda 30 cm
 • Tramontina - Tramontina Skärbräda 30x27 cm

  Tramontina - Tramontina Skärbräda 30x27 cm
 • Tramontina - Tramontina Skärbräda 28x27 cm

  Tramontina - Tramontina Skärbräda 28x27 cm
 • Tramontina - Tramontina Skärbräda 15x15 cm

  Tramontina - Tramontina Skärbräda 15x15 cm