Andra varumärken

Ulf Wagner knivprodukter

 • Ulf Wagner Kockkniv 20 cm

  En välbalanserad kockkniv från Ulf Wagners serie som passar utmärkt för såväl putsa kött som att att skära med.Den vackra ytan uppkommer tack vare de 67 lagerna av damaskerat stål. Kärnan består av ett rostresistent VG-10 stål, som sedan omgärdas av 33 lager stål på vardera sida. Det är denna typen av tillverkningsmetod, där två sorters mjukt stål varvas runt den mycket hårda kärnan av VG-10 stål, som gör kniven ofattbart skarp och tålig.Handtaget i mikarta ligger mycket bekvämt i handen oavsett om du är höger- eller vänsterhänt. Bladets längd: 20 cmKniven bör inte diskas i maskin utan endast för hand. 
 • Ulf Wagner, Brödkniv 23 cm

  En mycket funktionell och snygg brödkniv från den kända krögaren Ulf Wagners serie. Den vackra ytan uppkommer tack vare 67 lager av damaskusstål. Kärnan består av ett rostresistent VG-10 stål, som sedan omgärdas av 33 lager stål på vardera sida. Det är denna typen av tillverkningsmetod, där två sorters mjukt stål varvas runt den mycket hårda kärnan av VG-10 stål, som gör kniven ofattbart skarp och tålig.Handtaget i mikarta ligger mycket bekvämt i handen oavsett om du är höger- eller vänsterhänt. Bladets längd: 23 cm Kniven bör aldrig diskas i maskin utan endast för hand.  
 • Ulf Wagner, Diamantbryne 23cm

  Gör din kniv skärpt på bara några få drag med detta diamantbryne från Ulf Wagner. En 23 cm lång diamantbrynstav för att bibehålla skarphet på dina knivar. Diamantbrynet ger dina knivar en ny slipyta och gör eggen skarp, samtidigt som den är en snygg designdetalj i ditt kök med sitt vackra mikartahandtag och stilrena stav. Skärpstaven består av en kärna av rostfritt stål med diamantpulver. Tack vare det hårda diamantpulvret både slipar den bättre samt håller längre än motsvarande keramiska bryne.   Material: Rostfritt stål, mikarta.  Längd: 23 cm  
 • Ulf Wagner, Skalkniv 9 cm

  En klassisk skalkniv som alltid kommer att behövas i köket vare sig det gäller att skala, hacka, garnera eller skära.  Kniven kommer från den kända krögaren Ulf Wagners serie, där han har tagit fram 5 fantastiskt välbalanserade och tåliga knivar för köket.  Den vackra ytan uppkommer tack vare de 67 lagerna av damaskerat stål. Kärnan består av ett rostresistent VG-10 stål, som sedan omgärdas av 33 lager stål på vardera sida. Det är denna typen av tillverkningsmetod, där två sorters mjukt stål varvas runt den mycket hårda kärnan av VG-10 stål, som gör kniven ofattbart skarp och tålig. Kniven är slipad med japansk slipvinkel.  Handtaget i mikarta ligger mycket bekvämt i handen oavsett om du är höger- eller vänsterhänt.  Längd: 9 cm  Kniven bör aldrig diskas i maskin utan endast för hand.