Unique Design knivprodukter

Vi har plockat ut knivar och knivprodukterna från Unique Design. De blandar modernt med klassiskt och erbjuder mycket inom heminredning. Knivset med damascusknivar och knivhållare i trä är några av de produkter som finns idag.

 • Japanskt Knivset Damascusmönster

  Japanskt Knivset Damascusmönster
  Japanskt Knivset Damascusmönster Ett exklusivt och elegant knivset av japanska kockknivar i DAOMACHEN mönster. I detta set ingår hela 3 knivar så att du är utrustad med de knivar som kan tänkas behövas&hellip:
 • Knivset Köksknivar & Hållare - 15 delar

  Knivset Köksknivar & Hållare - 15 delar
  Kvantitet: 15 delar Material: Rostfritt stål
 • Japanskt Knivset med Sax & Skärpstål

  Japanskt Knivset med Sax & Skärpstål
  Japanskt Knivset med Sax &: Skärpstål Ett knivset av japanska kockknivar. I detta set ingår hela 3 knivar en sax och ett skärpstål så att du är utrustad med de knivar som kan tänkas behövas&hellip:
 • Japanskt Knivset - Sax & Skärpstål

  Japanskt Knivset - Sax & Skärpstål
  Japanskt Knivset - Sax &: Skärpstål Ett knivset av japanska kockknivar. I detta set ingår hela 3 knivar en sax och ett skärpstål så att du är utrustad med de knivar som kan tänkas behövas i&hellip:
 • Kockkniv Stål Silver Damascusmönster

  Kockkniv Stål Silver Damascusmönster
  Damaskus mönster stål 8 tums kockkniv för kök och matlagning. Full längd 33 cm Bladlängd 20 cm Handtagslängd 13 cm Bladtjocklek 2, 5 mmA Blad Damaskus mönster Nettovikt 210g Användning för kök&hellip:
 • Kockkniv Damascusmönster Svart

  Kockkniv Damascusmönster Svart
  En 8 tums kockkniv i ikoniskt svartfärgat damascusmönster och trähandtag.