Villeroy & Boch knivprodukter

 • Villeroy & Boch Piemont Pizza/Stek knivset 6 delar

  Villeroy & Boch Piemont Pizza/Stek knivset 6 delar
  Fullända grillkvällen med stekknivarna från Villeroy & Boch. Dessa knivar är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet och har en simpel och elegant design som dekorerar alla dukningar. Knivarna är enkla att rengöra och tål diskmaskin. Skaftet har ett behagligt grepp så att du lätt och bekvämt kan hålla i kniven när du skär din stek. Piemont serien kan enkelt kombineras med andra serier för att få en unik stil.Steak/Pizza knivsetet består av 6 knivar och kan tack vare sin enkla design kombineras med ett annat bestickset och därför kunna användas till grillningen.
 • Boston fruktkniv Rostfritt stål

  Boston fruktkniv Rostfritt stål
 • Villeroy & Boch - Villeroy & Boch Oscar Pizzaknivar / Grillknivar 6 stycken

  Villeroy & Boch - Villeroy & Boch Oscar Pizzaknivar / Grillknivar 6 stycken
  Knivarna Oscar från Villeroy & Boch passar i varje hand tack vare den rundade kanten. Dessa knivar är mycket passande till både grillmat och pizza. Tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. Kan diskas i diskmaskin. En mycket uppskattad present.
 • Metro Chic fruktkniv Rostfritt stål

  Metro Chic fruktkniv Rostfritt stål
 • Skärbräda Artesano 51 x 21 cm

  Skärbräda Artesano 51 x 21 cm
  51 x 21 cm, Akaciaträ
 • Villeroy & Boch - Villeroy & Boch Piemont Pizzaknivar / Grillknivar 6 stycken

  Villeroy & Boch - Villeroy & Boch Piemont Pizzaknivar / Grillknivar 6 stycken
  Från Villeroy & Boch kommer detta set med sex stycken knivar, perfekta till pizzan eller grillmaten. Den tidlösa och eleganta designen gör sig vacker på ditt dukade bord och handtaget är ergonomiskt utformat och ligger skönt i handen. Det knivskarpa tandade bladet glider lätt genom så väl saftig biff som tjock pizzabotten. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. Perfekt både till vardag och fest. De sex knivarna levereras i en snygg ask av trä vilket skapar ordning och reda och ger ett trevligt intryck. En uppskattad present.
 • Piemont fruktkniv Rostfritt stål

  Piemont fruktkniv Rostfritt stål
ilead