Weber knivprodukter

Weber är kanske mest känd för sina grillar men för att kunna laga och grilla god mat behöver man även kniv i förberedelserna. Här har vi plockat ut ett antal av Webers knivar och knivtillbehör som återförsäljare har på lager. Läs mer om en specifik knivprodukt på deras produktsida.

Knivar från Weber

 • Weber Original Pizzaskärare

  Weber Original Pizzaskärare
  Smart och gediget pizzahjul från Weber Original™ som delar din pizza häpnadsväckande enkelt, så att du kan servera snygga bitar till familj och vänner.
 • Weber Kockkniv Deluxe

  Weber Kockkniv Deluxe
  Inget kök är komplett utan en riktigt bra kockkniv som alltid är nära till hands. Med Webers Deluxe-kniv i rostfritt stål erbjuds du här funktionalitet, säkerhet och väldigt hög prestanda. Det ergonomiska greppet och skarpa bladet gör det lätt skära upp grillat kött som oxfilé eller kyckling. Kniven bör diskas för hand.
 • Weber Trancherset Deluxe

  Weber Trancherset Deluxe
  Med Tranchersetet från Weber skär du upp det grillade köttet som ett proffs. Både kniv och gaffel är tillverkade i rostfritt stål och håller högsta kvalité. Greppen är ergonomiska och stabila, vilket bidrar till både säker och väldigt smidig användning. De är också utformade för att ge bästa möjliga och vassa snitt - så att du kan skära allt kött i jämna, snygga skivor. Handdisk rekommenderas.
 • Weber Filékniv Deluxe

  Weber Filékniv Deluxe
  Förbered kött och fisk till perfektion redan innan du lägger det på grillen. Denna exklusiva filékniv från Weber är tillverkad i rostfritt stål och håller absolut högst kvalité. Den ligger bekvämt i handen och du kommer snart märka att balansen gör den lätt att arbeta med. Jobbet går smidigt och innan du vet ordet av har du fina filébitar redo. Handdisk rekommenderas.
 • Weber Grönsakskniv Deluxe liten

  Weber Grönsakskniv Deluxe liten
  Med denna högkvalitativa grönsakskniv från Weber hackar du med lätthet alla typer av grönsaker för att laga läckra och mustiga grytor med mera. Deluxe-kniven är lika vass som den är elegant och produktionen i Tyskland har bidragit med hög kvalité. Handtaget ligger bekvämt i handen och ger en bra tyngd och balans under arbetet. Handdisk rekommenderas.
 • Weber Grönsakskniv Deluxe stor

  Weber Grönsakskniv Deluxe stor
  Den större grönsakskniven från Weber gör det lätt för dig att hacka alla typer av grönsaker till läckra maträtter. Tillverkad av rostfritt stål i Tyskland håller kniven högsta kvalité och dess blad är otroligt skarpt. Den tidlösa och designen med rena linjer passar utmärkt i alla typer av kök och gör servering både lättare och finare. Handdisk rekommenderas.
 • Weber Skärbräda till SmokeFire Trä

  Weber Skärbräda till SmokeFire Trä
  En mångsidig skärbräda som passar perfekt till Weber SmokeFire. Med en SmokeFire-grill får du den absolut bästa träiga smaken när du lagar mat, oavsett om du vill grilla eller röka. Den tillagar dina råvaror inom ett temperaturspann på 95-315°C och har en porslinsemaljerad yta som skyddar mot rost och sprickor.Med seriens skärbräda kan du enkelt hacka, skära och snitta kött, grönsaker och bröd samtidigt som bordet skyddas. Skärbrädan är tillverkad i trä och mäter 45 cm i bredd och 27 i djup.
 • Weber Skärbräda

  Weber Skärbräda
  Denna läckra skärbräda från Weber är tillverkad av ytbehandlat trä och designad med en praktiskt räffla för köttsaften. Skärbrädan passar perfekt till sidobordet på Webers SmokeFire-grill och är också designad så att den går att använda på sidorborden som sitter på Webers många olika gasolgrillar. Då skärbrädan är behandlad så kan den köras i diskmaskin efter användning.