WMF knivprodukter

Det tyska märket WMF är stora på att tillverka rostfria kökstillbehör. Deras knivar och knivprodukter finns i många olika modeller och serier. Spitzenklasse Plus är en premiumserie där du hittar knivset i flera delar.

 • Profi Plus Juliennejärn 17cm stål

  Profi Plus Juliennejärn 17cm stål
 • WMF Grillknivar 6 st

  WMF Grillknivar 6 st
  Robusta och vassa stekknivar som inte repar tallriken tack var WMFs smarta teknologi. Knivarna är ett bra komplement i din besticklåda. En bra grillkniv bör finnas i all köttälskares kök.Paket med 6 st grillknivar i en träask.WMF lämnar livstidsgaranti på att dina bestick inte rostar (med reservation på flygrost).  
 • WMF - Profi Plus Stekgaffel 32 cm Rostfri

  WMF - Profi Plus Stekgaffel 32 cm Rostfri
  Serien Profi Plus från WMF levererar köksredskap som fulländar hemmet. Tillverkat i Cromargan® rostfritt stål av hög kvalitet och har en elegant och tidlös design.
 • WMF - Spitzenklasse Plus Kockkniv 15 cm Stål/Svart

  WMF - Spitzenklasse Plus Kockkniv 15 cm Stål/Svart
  En kockkniv i serien Spitzenklasse Plus. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • WMF - Spitzenklasse Plus Kockkniv 20 cm Stål/Svart

  WMF - Spitzenklasse Plus Kockkniv 20 cm Stål/Svart
  En kockkniv i serien Spitzenklasse Plus. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • WMF - Hackkniv Kinesisk 18,5 cm

  WMF - Hackkniv Kinesisk 18,5 cm
  Rejäl hackkniv ur serien Spitzenklasse Plus från tyska WMF. Kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • Nuova ostknivset 2 delar blank stål - 24/27,5 cm

  Nuova ostknivset 2 delar blank stål - 24/27,5 cm
 • WMF Profi Plus juliennejärn

  WMF Profi Plus juliennejärn
  När du ska göra långa, tunna grönsaksstrimlor till soppa, sallad, wok eller liknande, så är detta juliennejärn otroligt bra. Det är lätt att använda och ser till att både frukt och grönt blir perfekt skuret så att strimlorna kan användas som garnityr.Juliennejärnet kommer från den tyska köksgiganten WMF som är en av Europas största inom bestick, kokkärl och mycket mer. I deras serie Profi Plus finns över 100 olika redskap till både små och stora kök. Juliennejärnet är lätt att rengöra och tål maskindisk.
 • WMF - Kockkniv 20 cm

  WMF - Kockkniv 20 cm
  Prisbelönt allroundkniv ur serien Grand Gourmet från tyska WMF. Kockkniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • Pizzahjul Profi Plus

  Pizzahjul Profi Plus
  En pizzaskärare i rostfritt stål.
 • WMF Spitzenklasse Plus Knivset med knivblock

  WMF Spitzenklasse Plus Knivset med knivblock
  Bra knivar är a och o, oavsett som du spenderar mycket tid i köket eller inte. Detta Spitzenklaasse Plus knivset från WMF består av 6 delar: 1 knivblock i bok, 1 kockkniv 20 cm., 1 brödkniv 20 cm., 1 köttkniv ., 1 universalkniv 10 cm. och 1 bryne.Knivbladet är tillverkad av rostfritt stål och du kommer att ha en kniv som håller skärpan länge. Det ergonomiska handtaget har en klassisk design och är tillverkat av högkvalitets plast så att du får en perfekt balanserad kniv. Tack vara Preformance Cut-teknologin får du en kniv som är baserad på en kombination av traditionella smidesprocesser med avancerad precisionsteknologi, vilket resulterar i en optimal och långvarig skärpa som Spitzenklasse Plus kniven har.
 • WMF Spitzenklasse Plus Knivset 3 delar

  WMF Spitzenklasse Plus Knivset 3 delar
  Oavsett hur mycket mat du lagar så behöver man bra knivar av högkvalitet i köket. Detta Spitzenklasse Plus knivset från WMF är prefekt till dig som precis har flyttat hemifrån, eller dig som önskar att byta ut sina gamla och slitna knivar. Setet innefattar 3 delar: 1 kockkniv 20 cm., 1 universalkniv 14 cm. och 1 grönsakskniv 8 cm.Knivarna är perfekt balanserade med ett ergonomiskt handtag av plast och det vassa bladet är tillverkat av rostfritt stål. Preformance Cut-teknologin ser tull att du får en kniv med exceptionellt långvarig skärpa tack vare en kombination av traditionella smidesprocesser och avanseda precisionsteknologi. Knivarna är hållbara och av hög kvalitet.
 • WMF - Filékniv 15,5 cm

  WMF - Filékniv 15,5 cm
  Smidig filékniv ur serien Spitzenklasse Plus från tyska WMF. Kniven är med sitt ergonomiska handtag och flexibla knivblad perfekt till att filea fisk. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • Kineo Knivset med 4 knivar, 1 knivblock och 1 knivstål

  Kineo Knivset med 4 knivar, 1 knivblock och 1 knivstål
 • WMF - Grillkniv 6-pack

  WMF - Grillkniv 6-pack
  6-pack knivar i rostfritt stål från WMFs serie Nuova. En kniv perfekt att använda till den grillade måltiden tack vare dess vassa, tandade knivblad. Skär enkelt igenom den krispiga ytan och ligger bekvämt i handen tack vare det lite tjockare handtaget. Knivarna är tillverkade av Cromargan® rostfritt stål, ett material WMF själva har skapat för att kunna erbjuda bestick av hög kvalité som även är lätta att ta hand om då de tål att diskas i maskin. Dessutom behåller kniven sin naturliga blanka yta även efter år av användning. Designern Jutta Keil har tillsammans med WMF tagit fram bestick som är speciellt anpassade till olika råvaror och rätter. Högkvalitativa specialbestick i elegant design som kan användas under många år framöver.
 • WMF - Nuova Pizzaskärare

  WMF - Nuova Pizzaskärare
  Med Nuova pizzaskärare från WMF skär du enkelt igenom även de tjockaste pizzabottnar. En pizzaskärare i läcker design som tillåter behaglig användning tack vare det långa och smala handtaget. Den är tillverkad i Cromargan® rostfritt stål 18/10 som tål diskmaskin och flerårig användning. André Stocker har tillsammans med WMF tagit fram praktiska och högkvalitativa serveringsverktyg i en vacker design för att underlätta stunder centrerade kring mat.
 • Kineo Brödkniv 20 cm

  Kineo Brödkniv 20 cm
 • Kineo Kockkniv 20 cm

  Kineo Kockkniv 20 cm
 • WMF - Profi Plus Pizzaskärare 21 cm Rostfri

  WMF - Profi Plus Pizzaskärare 21 cm Rostfri
  Serien Profi Plus från WMF levererar köksredskap som fulländar hemmet. Tillverkat i rostfritt stål av hög kvalitet och har en elegant och tidlös design.
 • WMF - Nuova Fruktkniv 2-delar

  WMF - Nuova Fruktkniv 2-delar
  En lätt och behändig fruktkniv i 2 delar från WMF serien Nuova. Kniven passar att använda till frukt, bakelser och toastmackor. Kniven är tillverkad av det slitstarka och hållbara materialet Cromargan® rostfritt stål 18/10 som inte bara behåller sin naturliga blanka yta, det tål även diskmaskin.Designern Jutta Keil har tillsammans med WMF tagit fram bestick som är speciellt anpassade till olika råvaror och rätter. Högkvalitativa specialbestick i elegant design som kan användas under många år framöver.
 • WMF - Nuova Frukostkniv 2-delar

  WMF - Nuova Frukostkniv 2-delar
  WMFs Nuova frukostkniv passar utmärkt att använda till frukosten på vardagar och till brunchen på helgen. Knivens tandade blad skär enkelt igenom frukostfrallan eller brunchvåfflan samtidigt som den ligger bekvämt i handen tack vare dess rundade handtag. Med en design som aldrig går ur tiden passar den till alla olika bestick. Kniven är tillverkad i Cromargan® rostfritt stål 18/10 som bibehåller en blank yta även efter dagligt bruk och tål att diskas i maskin.Designern Jutta Keil har tillsammans med WMF tagit fram bestick som är speciellt anpassade till olika råvaror och rätter. Högkvalitativa specialbestick i elegant design som kan användas under många år framöver.
 • WMF - Ranch Grillkniv 6-delar Rostfri/Trä

  WMF - Ranch Grillkniv 6-delar Rostfri/Trä
  Ett set med 6 Ranch grillknivar från WMF som skär igenom grillat kött, potatis, grönsaker och alla sorts råvaror smidigt. Knivarna har tandade och vassa blad och är tillverkade av specialstål, utmärkta att använda när det är dags för en härlig grillad måltid. Knivarna har ett handtag av vackert ekträ som ligger bekvämt i handen och är tillverkade av Cromargan® 18/10 rostfritt stål som bibehåller sin blanka yta även efter år av användning. Handdisk rekommenderas.
 • WMF Spitzenklasse Plus kockkniv, 20 cm

  WMF Spitzenklasse Plus kockkniv, 20 cm
  Kockkniven är kanske den viktigaste spelaren bland knivarna: Dess breda, robusta blad glider enkelt och elegant genom fisk och kött och man kan hacka även de hårdaste grönsaker. Kockkniven gör det också enkelt att hacka örter och nötter: placera bara knivspetsen på skärbrädan och för bladet upp och ner. Och det är faktiskt inte allt den kan – knivens bredsida kan användas för att möra kött för att se till att det är jämnt och platt, t.ex. när en schnitzel ska skapas. Det är inte utan anledning denna mångsidiga kniv är ett måste både för professionella- och amatörkockar. Knivens blad mäter 20 centimeter, vilket ger dig utmärkt kontroll och ergonomisk användning.Knivens blad är tillverkat i rostfritt och syrabeständigt stål som ger en otroligt god och långvarig skärpa. Du får även ett ergonomiskt utformat och sömlöst handtag. Kniven kommer ligga bekvämt i handen och hjälpa dig i både vardag och under helg. Diska kniven för hand, inte i diskmaskin.
 • WMF Spitzenklasse Plus grönsakskniv, 8 cm

  WMF Spitzenklasse Plus grönsakskniv, 8 cm
  En grönsakskniv är ett måste i köket när äpplen ska delas, morötter skalas eller gurkor skivas eller hackas. Den är en fantastisk och praktisk hjälpreda i vardagen när du förbereder middagen eller frukosten. Grönsakskniven kännetecknas av sin speciella form: Den är i allmänhet mycket liten, det flexibla bladet är oftast rakt och knivseggen böjd. Knivens blad mäter 8 centimeter och 18 centimeter med handtag. Den ligger bekvämt i handen och du kommer kunna arbeta både noggrant och effektivt. Knivarna från WMF representerar hög kvalitet och långvarig skärpa. Performance Cut-tekniken kombinerar traditionella gjutningsprocesser med toppmodern teknik för att göra din upplevelse så bra som möjligt. En praktisk kniv du inte vill vara utan. Diskas för hand.
 • WMF Spitzenklasse Plus brödkniv, extra large, 20 cm

  WMF Spitzenklasse Plus brödkniv, extra large, 20 cm
  Få saker går upp mot att låta en brödkniv glida genom ett nybakat bröd och höra knastrandet när kniven tränger igenom den spröda skorpan. Upplevelsen fulländas när du sätter tänderna i brödskivan och känner den underbara, nybakade smaken. WMF:s brödknivars långa, vassa och sågtandade blad skär enkelt igenom alla typer av bröd – inklusive mjuka bakverk som croissanter och wienerbröd – och passar perfekt för att skära till mjuk frukt. En bra brödkniv är ett måste i alla kök.Brödknivar som bearbetats med Performance Cut-teknik, likt den här, rekommenderas varmt. Tack vare den extrema och långvariga skärpan skär de elegant och tillförlitligt alla bröd. Brödknivens blad med dubbelslipad kant är räfflat på bägge sidor och skär rakt ner snarare än i vinkel, vilket ger dig perfekta och enhetliga skivor. Knivens blad mäter 20 centimeter, vilket ger dig bra kraft och balans när den används. Kniven är tillverkad i Tyskland och håller högsta kvalitet. Diskas för hand.
 • Kineo Knivblock 4 knives och 1 sax

  Kineo Knivblock 4 knives och 1 sax
 • Kineo Kockkniv 20 cm

  Kineo Kockkniv 20 cm
 • Kineo Knivset med 4 knivar, 1 knivblock och 1 knivstål

  Kineo Knivset med 4 knivar, 1 knivblock och 1 knivstål
 • Wmf Kineo Knivset 3 Delar - Knivset Stål Svart

  Wmf Kineo Knivset 3 Delar - Knivset Stål Svart
  Knivsetet från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med tre olika knivar. Det har skarpa knivblad i härdat rostfritt stål perfekt för att skära, tärna och hacka. Det har sköna handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Om knivsetet från WMF- Kockkniv: 20 cm.- Allkniv: 20.- Grönsakskniv: 9 cm.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Grönsakskniv 9 Cm - Grönsaksknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Grönsakskniv 9 Cm - Grönsaksknivar Stål Svart
  Grönsakskniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst, litet knivblad för att skära grönsaker. Den har ett skönt handtag i rostfritt stål med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om grönsakskniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för grönsakskniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Brödkniv 20 Cm - Brödknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Brödkniv 20 Cm - Brödknivar Stål Svart
  Brödkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst, sågtandat knivblad för bröd. Den har ett skönt handtag i rostfritt stål med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om brödkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för brödkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Brödknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Kockkniv Kinesisk 18,5 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Kockkniv Kinesisk 18,5 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Kockkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett stort, vasst knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har ett skönt handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om kockkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Grand Gourmet Knivset 3-pack - Knivset Stål Rostfritt Stål

  Wmf Grand Gourmet Knivset 3-pack - Knivset Stål Rostfritt Stål
  Knivsetet från WMF har tre olika knivar med vassa knivblad och en långvarig skärpa. Det har ergonomiska handtag i högkvalitativt rostfritt stål med en perfekt balans för optimal användarupplevelse. Perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Makio Hasuike. Om knivsetet från WMF- Kockkniv: 20 cm.- Allkniv: 14 cm.- Grönsakskniv: 9 cm.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Kockkniv Kinesisk 15 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Kockkniv Kinesisk 15 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Kockkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett stort, vasst knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har ett skönt handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om kockkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Profi Plus Pizzahjul - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Wmf Profi Plus Pizzahjul - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Traditionell pizzaslicer med skarpt hjul som delar pizzor smidigt och enkelt. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Kockkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har ett skönt handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om kockkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Kockkniv 15 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Kockkniv 15 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Kockkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har ett skönt handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om kockkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Allkniv 12 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Allkniv 12 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Allkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst, sågtandat knivblad. Den har ett skönt handtag i rostfritt stål med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om allkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för allkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Trancherkniv 20 Cm - Förskärare & Trancherknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Trancherkniv 20 Cm - Förskärare & Trancherknivar Stål Svart
  Trancherkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst, avlångt knivblad. Den har ett skönt handtag i rostfritt stål med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om trancherkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för trancherkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
ilead