WMF knivprodukter

Det tyska märket WMF är stora på att tillverka rostfria kökstillbehör. Deras knivar och knivprodukter finns i många olika modeller och serier. Spitzenklasse Plus är en premiumserie där du hittar knivset i flera delar.

 • WMF Grillknivar 6 st

  WMF Grillknivar 6 st
  Robusta och vassa stekknivar som inte repar tallriken tack var WMFs smarta teknologi. Knivarna är ett bra komplement i din besticklåda. En bra grillkniv bör finnas i all köttälskares kök.Paket med 6 st grillknivar i en träask.WMF lämnar livstidsgaranti på att dina bestick inte rostar (med reservation på flygrost).  
 • Profi Plus Juliennejärn 17cm stål

  Profi Plus Juliennejärn 17cm stål
 • WMF Profi Plus juliennejärn

  WMF Profi Plus juliennejärn
  När du ska göra långa, tunna grönsaksstrimlor till soppa, sallad, wok eller liknande, så är detta juliennejärn otroligt bra. Det är lätt att använda och ser till att både frukt och grönt blir perfekt skuret så att strimlorna kan användas som garnityr.Juliennejärnet kommer från den tyska köksgiganten WMF som är en av Europas största inom bestick, kokkärl och mycket mer. I deras serie Profi Plus finns över 100 olika redskap till både små och stora kök. Juliennejärnet är lätt att rengöra och tål maskindisk.
 • WMF - Spitzenklasse Plus Kockkniv 15 cm Stål/Svart

  WMF - Spitzenklasse Plus Kockkniv 15 cm Stål/Svart
  En kockkniv i serien Spitzenklasse Plus. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • WMF - Hackkniv Kinesisk 18,5 cm

  WMF - Hackkniv Kinesisk 18,5 cm
  Rejäl hackkniv ur serien Spitzenklasse Plus från tyska WMF. Kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • WMF - Profi Plus Stekgaffel 32 cm Rostfri

  WMF - Profi Plus Stekgaffel 32 cm Rostfri
  Serien Profi Plus från WMF levererar köksredskap som fulländar hemmet. Tillverkat i Cromargan® rostfritt stål av hög kvalitet och har en elegant och tidlös design.
 • WMF - Spitzenklasse Plus Kockkniv 20 cm Stål/Svart

  WMF - Spitzenklasse Plus Kockkniv 20 cm Stål/Svart
  En kockkniv i serien Spitzenklasse Plus. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • Nuova ostknivset 2 delar blank stål - 24/27,5 cm

  Nuova ostknivset 2 delar blank stål - 24/27,5 cm
 • WMF Spitzenklasse Plus Knivset 3 delar

  WMF Spitzenklasse Plus Knivset 3 delar
  Oavsett hur mycket mat du lagar så behöver man bra knivar av högkvalitet i köket. Detta Spitzenklasse Plus knivset från WMF är prefekt till dig som precis har flyttat hemifrån, eller dig som önskar att byta ut sina gamla och slitna knivar. Setet innefattar 3 delar: 1 kockkniv 20 cm., 1 universalkniv 14 cm. och 1 grönsakskniv 8 cm.Knivarna är perfekt balanserade med ett ergonomiskt handtag av plast och det vassa bladet är tillverkat av rostfritt stål. Preformance Cut-teknologin ser tull att du får en kniv med exceptionellt långvarig skärpa tack vare en kombination av traditionella smidesprocesser och avanseda precisionsteknologi. Knivarna är hållbara och av hög kvalitet.
 • WMF - Filékniv 15,5 cm

  WMF - Filékniv 15,5 cm
  Smidig filékniv ur serien Spitzenklasse Plus från tyska WMF. Kniven är med sitt ergonomiska handtag och flexibla knivblad perfekt till att filea fisk. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • WMF - Grand Gourmet Kockkniv 20 cm

  WMF - Grand Gourmet Kockkniv 20 cm
  Prisbelönt allroundkniv ur serien Grand Gourmet från tyska WMF. Kockkniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • WMF Spitzenklasse Plus grönsakskniv, 8 cm

  WMF Spitzenklasse Plus grönsakskniv, 8 cm
  En grönsakskniv är ett måste i köket när äpplen ska delas, morötter skalas eller gurkor skivas eller hackas. Den är en fantastisk och praktisk hjälpreda i vardagen när du förbereder middagen eller frukosten. Grönsakskniven kännetecknas av sin speciella form: Den är i allmänhet mycket liten, det flexibla bladet är oftast rakt och knivseggen böjd. Knivens blad mäter 8 centimeter och 18 centimeter med handtag. Den ligger bekvämt i handen och du kommer kunna arbeta både noggrant och effektivt. Knivarna från WMF representerar hög kvalitet och långvarig skärpa. Performance Cut-tekniken kombinerar traditionella gjutningsprocesser med toppmodern teknik för att göra din upplevelse så bra som möjligt. En praktisk kniv du inte vill vara utan. Diskas för hand.
 • WMF - WMF Grillkniv Nuova 6-pack

  WMF - WMF Grillkniv Nuova 6-pack
  6-pack knivar i rostfritt stål från WMFs serie Nuova. En kniv perfekt att använda till den grillade måltiden tack vare dess vassa, tandade knivblad. Skär enkelt igenom den krispiga ytan och ligger bekvämt i handen tack vare det lite tjockare handtaget. Knivarna är tillverkade av Cromargan® rostfritt stål, ett material WMF själva har skapat för att kunna erbjuda bestick av hög kvalité som även är lätta att ta hand om då de tål att diskas i maskin. Dessutom behåller kniven sin naturliga blanka yta även efter år av användning. Designern Jutta Keil har tillsammans med WMF tagit fram bestick som är speciellt anpassade till olika råvaror och rätter. Högkvalitativa specialbestick i elegant design som kan användas under många år framöver.
 • WMF Spitzenklasse Plus brödkniv, extra large, 20 cm

  WMF Spitzenklasse Plus brödkniv, extra large, 20 cm
  Få saker går upp mot att låta en brödkniv glida genom ett nybakat bröd och höra knastrandet när kniven tränger igenom den spröda skorpan. Upplevelsen fulländas när du sätter tänderna i brödskivan och känner den underbara, nybakade smaken. WMF:s brödknivars långa, vassa och sågtandade blad skär enkelt igenom alla typer av bröd – inklusive mjuka bakverk som croissanter och wienerbröd – och passar perfekt för att skära till mjuk frukt. En bra brödkniv är ett måste i alla kök.Brödknivar som bearbetats med Performance Cut-teknik, likt den här, rekommenderas varmt. Tack vare den extrema och långvariga skärpan skär de elegant och tillförlitligt alla bröd. Brödknivens blad med dubbelslipad kant är räfflat på bägge sidor och skär rakt ner snarare än i vinkel, vilket ger dig perfekta och enhetliga skivor. Knivens blad mäter 20 centimeter, vilket ger dig bra kraft och balans när den används. Kniven är tillverkad i Tyskland och håller högsta kvalitet. Diskas för hand.
 • WMF - Nuova Pizzaskärare

  WMF - Nuova Pizzaskärare
  Med Nuova pizzaskärare från WMF skär du enkelt igenom även de tjockaste pizzabottnar. En pizzaskärare i läcker design som tillåter behaglig användning tack vare det långa och smala handtaget. Den är tillverkad i Cromargan® rostfritt stål 18/10 som tål diskmaskin och flerårig användning. André Stocker har tillsammans med WMF tagit fram praktiska och högkvalitativa serveringsverktyg i en vacker design för att underlätta stunder centrerade kring mat.
 • Wmf Kineo Knivset 3 Delar - Knivset Stål Svart

  Wmf Kineo Knivset 3 Delar - Knivset Stål Svart
  Knivsetet från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med tre olika knivar. Det har skarpa knivblad i härdat rostfritt stål perfekt för att skära, tärna och hacka. Det har sköna handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Om knivsetet från WMF- Kockkniv: 20 cm.- Allkniv: 20.- Grönsakskniv: 9 cm.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • WMF - Nuova Frukostkniv 2-delar

  WMF - Nuova Frukostkniv 2-delar
  WMFs Nuova frukostkniv passar utmärkt att använda till frukosten på vardagar och till brunchen på helgen. Knivens tandade blad skär enkelt igenom frukostfrallan eller brunchvåfflan samtidigt som den ligger bekvämt i handen tack vare dess rundade handtag. Med en design som aldrig går ur tiden passar den till alla olika bestick. Kniven är tillverkad i Cromargan® rostfritt stål 18/10 som bibehåller en blank yta även efter dagligt bruk och tål att diskas i maskin.Designern Jutta Keil har tillsammans med WMF tagit fram bestick som är speciellt anpassade till olika råvaror och rätter. Högkvalitativa specialbestick i elegant design som kan användas under många år framöver.
 • WMF - Ranch Grillkniv 6-delar Rostfri/Trä

  WMF - Ranch Grillkniv 6-delar Rostfri/Trä
  Ett set med 6 Ranch grillknivar från WMF som skär igenom grillat kött, potatis, grönsaker och alla sorts råvaror smidigt. Knivarna har tandade och vassa blad och är tillverkade av specialstål, utmärkta att använda när det är dags för en härlig grillad måltid. Knivarna har ett handtag av vackert ekträ som ligger bekvämt i handen och är tillverkade av Cromargan® 18/10 rostfritt stål som bibehåller sin blanka yta även efter år av användning. Handdisk rekommenderas.
 • Kineo Brödkniv 20 cm

  Kineo Brödkniv 20 cm
 • WMF - Profi Plus Pizzaskärare 21 cm Rostfri

  WMF - Profi Plus Pizzaskärare 21 cm Rostfri
  Serien Profi Plus från WMF levererar köksredskap som fulländar hemmet. Tillverkat i rostfritt stål av hög kvalitet och har en elegant och tidlös design.
 • Wmf Kineo Knivblock 5 Delar - Knivlister & Knivblock Stål Trä

  Wmf Kineo Knivblock 5 Delar - Knivlister & Knivblock Stål Trä
  Knivblocket från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med fyra olika knivar och ett skärpstål. Det har skarpa knivblad i härdat rostfritt stål perfekt för att skära, tärna och hacka. Det har sköna handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Om knivblocket från WMF- Knivblock.- Skärpstål: 23 cm.- Kockkniv: 20 cm.- Grönsakskniv: 9 cm.- Brödkniv: 23 cm.- Allkniv: 20.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för knivblocket- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivlister & Knivblock och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • WMF - Nuova Fruktkniv 2-delar

  WMF - Nuova Fruktkniv 2-delar
  En lätt och behändig fruktkniv i 2 delar från WMF serien Nuova. Kniven passar att använda till frukt, bakelser och toastmackor. Kniven är tillverkad av det slitstarka och hållbara materialet Cromargan® rostfritt stål 18/10 som inte bara behåller sin naturliga blanka yta, det tål även diskmaskin.Designern Jutta Keil har tillsammans med WMF tagit fram bestick som är speciellt anpassade till olika råvaror och rätter. Högkvalitativa specialbestick i elegant design som kan användas under många år framöver.
 • Wmf Grand Gourmet Knivset 3-pack - Knivset Stål Rostfritt Stål

  Wmf Grand Gourmet Knivset 3-pack - Knivset Stål Rostfritt Stål
  Knivsetet från WMF har tre olika knivar med vassa knivblad och en långvarig skärpa. Det har ergonomiska handtag i högkvalitativt rostfritt stål med en perfekt balans för optimal användarupplevelse. Perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Makio Hasuike. Om knivsetet från WMF- Kockkniv: 20 cm.- Allkniv: 14 cm.- Grönsakskniv: 9 cm.- Tillverkat i Tyskland Skötselråd för knivsetet- Handdisk rekommenderas. Shoppa Knivset och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • WMF - Spitzenklasse Plus Santokukniv 18 cm Stål/Svart

  WMF - Spitzenklasse Plus Santokukniv 18 cm Stål/Svart
  En santokukniv i serien Spitzenklasse Plus. Passar utmärkt till att skära, hacka eller dela de flesta råvaror som finns i köket. Passar i det vanliga hemmet som hos proffskocken. Tysk kvalitet med kvalitetskontroll med laserteknik gör denna kniv överlägsen i skärkunskaper och skärpa.
 • Kineo Knivblock med 4 knivar och 1 sax

  Kineo Knivblock med 4 knivar och 1 sax
 • Wmf Kineo Allkniv 12 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Allkniv 12 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Allkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst, sågtandat knivblad. Den har ett skönt handtag i rostfritt stål med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om allkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för allkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Kockkniv 15 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Kockkniv 15 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Kockkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har ett skönt handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om kockkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Kockkniv 20 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Kockkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har ett skönt handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om kockkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Kockkniv Kinesisk 15 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Kockkniv Kinesisk 15 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Kockkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett stort, vasst knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har ett skönt handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om kockkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Kockkniv Kinesisk 18,5 Cm - Kockknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Kockkniv Kinesisk 18,5 Cm - Kockknivar Stål Svart
  Kockkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett stort, vasst knivblad perfekt för att skära, tärna och hacka. Den har ett skönt handtag med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om kockkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för kockkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Brödkniv 20 Cm - Brödknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Brödkniv 20 Cm - Brödknivar Stål Svart
  Brödkniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst, sågtandat knivblad för bröd. Den har ett skönt handtag i rostfritt stål med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om brödkniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för brödkniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Brödknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Wmf Kineo Grönsakskniv 9 Cm - Grönsaksknivar Stål Svart

  Wmf Kineo Grönsakskniv 9 Cm - Grönsaksknivar Stål Svart
  Grönsakskniven från WMF har en kinesisk, ergonomisk design med ett vasst, litet knivblad för att skära grönsaker. Den har ett skönt handtag i rostfritt stål med en bra balans för optimal användarupplevelse. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Om grönsakskniven från WMF- Från kollektionen Kineo.- Långvarig skärpa.- Kinesisk design.- Skönt handtag.- Tillverkad i Tyskland Skötselråd för grönsakskniven- Handdisk rekommenderas. Shoppa Grönsaksknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Kineo Kockkniv 20 cm

  Kineo Kockkniv 20 cm
 • WMF Spitzenklasse Plus kockkniv, 20 cm

  WMF Spitzenklasse Plus kockkniv, 20 cm
  Kockkniven är kanske den viktigaste spelaren bland knivarna: Dess breda, robusta blad glider enkelt och elegant genom fisk och kött och man kan hacka även de hårdaste grönsaker. Kockkniven gör det också enkelt att hacka örter och nötter: placera bara knivspetsen på skärbrädan och för bladet upp och ner. Och det är faktiskt inte allt den kan – knivens bredsida kan användas för att möra kött för att se till att det är jämnt och platt, t.ex. när en schnitzel ska skapas. Det är inte utan anledning denna mångsidiga kniv är ett måste både för professionella- och amatörkockar. Knivens blad mäter 20 centimeter, vilket ger dig utmärkt kontroll och ergonomisk användning.Knivens blad är tillverkat i rostfritt och syrabeständigt stål som ger en otroligt god och långvarig skärpa. Du får även ett ergonomiskt utformat och sömlöst handtag. Kniven kommer ligga bekvämt i handen och hjälpa dig i både vardag och under helg. Diska kniven för hand, inte i diskmaskin.
 • Kineo Knivset med 4 knivar, 1 knivblock och 1 knivstål

  Kineo Knivset med 4 knivar, 1 knivblock och 1 knivstål