Andra varumärken

WMF knivprodukter

 • Spitzenklasse Plus Kockkniv 20 cm Stål/Svart

  En kockkniv i serien Spitzenklasse Plus. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • Spitzenklasse Plus Brödkniv 16 cm Stål/Svart

  En brödkniv i serien Spitzenklasse plus. Utmärkt till att skära bröd eller andra mjuka råvaror. Tillverkad i tysk kvalitet och design ger denna kniv en optimal ergonomi och hållbarhet.
 • Profi Plus Stekgaffel 32 cm Rostfri

  Serien Profi Plus från WMF levererar köksredskap som fulländar hemmet. Tillverkat i Cromargan® rostfritt stål av hög kvalitet och har en elegant och tidlös design.
 • Spitzenklasse Plus Kockkniv 15 cm Stål/Svart

  En kockkniv i serien Spitzenklasse Plus. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • WMF Grand Class Skalkniv 10 cm

  WMF Grand Class Skalkniv 10 cm från WMF
 • WMF Grand Class kockkniv stål/svart 20 cm

  WMF Grand Class kockkniv stål/svart 20 cm från WMF
 • WMF Grand Class kockkniv stål/svart 20 cm

  WMF Grand Class kockkniv stål/svart 20 cm från WMF
 • WMF Grillknivar 6 st

  Robusta och vassa stekknivar som inte repar tallriken tack var WMFs smarta teknologi. Knivarna är ett bra komplement i din besticklåda. En bra grillkniv bör finnas i all köttälskares kök.Paket med 6 st grillknivar i en träask.WMF lämnar livstidsgaranti på att dina bestick inte rostar (med reservation på flygrost).  
 • WMF Signum Grillknivar 6 st

  En vass grillkniv som inte repar tallriken när du skär, kniven är tillverkad i WMFs beprövade Cromargran.Skaftet är välbalanserat och stilrent utformat av den amerikanska designern Fred Danner. dessa 6 knivar kompletterar ditt bestickset i serien Signum på ett väldigt bra sätt men de kan också ge din besticklåda en ny favorit. 
 • WMF Grand Class Kockkniv stål/svart 20 cm

  WMF Grand Class Kockkniv stål/svart 20 cm från WMF
 • WMF Spitzenklasse Knivset med block 6 delar

  WMF Spitzenklasse Knivset med block 6 delar från WMF
 • WMF Spitzenklasse Knivset 3 delar

  WMF Spitzenklasse Knivset 3 delar från WMF
 • WMF Spitzenklasse Plus Skalkniv Rostfritt stål Svart 10 cm

  I serien Spitzenklassen från WMF kan du vara säker på att hitta en kniv för varje tillfälle med perfekt resultat. Serie har varit grundpelaren hos WMF i över 30 år och samtliga knivar i serien är smidda med en speciell teknik, Performance Cut som garanterar vassa blad med snygga och traditionella handtag med nitar i rostfritt stål. Alla knivar är tillverkade i härdat specialstål som gör att de håller skärpan länge. Med den här skalkniven kan du skära med finess och även skala grönsaker och frukt. Kniven är 20,5 cm lång och har ett blad på 10 cm.
 • WMF Spitzenklasse Plus Kockkniv Rostfritt Stål Svart 15 cm

  I serien Spitzenklassen från WMF kan du vara säker på att hitta en kniv för varje tillfälle med perfekt resultat. Serie har varit grundpelaren hos WMF i över 30 år och samtliga knivar i serien är smidda med en speciell teknik, Performance Cut som garanterar vassa blad med snygga och traditionella handtag med nitar i rostfritt stål. Alla knivar är tillverkade i härdat specialstål som gör att de håller skärpan länge. Med den här kockkniven kan du skära och hacka de flesta råvarorna i köket som grönsaker, örter och kött. Kniven är 29 cm lång och har ett blad på 15 cm.
 • WMF Spitzenklasse Plus Kockkniv Rostfritt Stål Svart 20 cm

  I serien Spitzenklassen från WMF kan du vara säker på att hitta en kniv för varje tillfälle med perfekt resultat. Serie har varit grundpelaren hos WMF i över 30 år och samtliga knivar i serien är smidda med en speciell teknik, Performance Cut som garanterar vassa blad med snygga och traditionella handtag med nitar i rostfritt stål. Alla knivar är tillverkade i härdat specialstål som gör att de håller skärpan länge. Med den här kockkniven kan du skära och hacka de flesta råvarorna i köket som grönsaker, örter och kött. Kniven är 34 cm lång och har ett blad på 20 cm.
 • WMF Spitzenklasse Plus Kinesisk Grönsakskniv Rostfritt Stål Svart 16 cm

  I serien Spitzenklassen från WMF kan du vara säker på att hitta en kniv för varje tillfälle. Samtliga knivar i serien är smidda med en speciell teknik, Performance Cut som garanterar vassa blad med snygga och traditionella handtag med nitar i rostfritt stål. Alla knivar är tillverkade i härdat specialstål som gör att de håller skärpan länge. Den här kinesiska grönsakskniven är perfekt att använda när du ska klyva eller hacka dina råvaror. Kniven är utformad så att du ska få ett bekvämt grepp men även en bra balans när du använder den. Kniven är 30 cm lång och har ett blad på 26 cm.
 • WMF Spitzenklasse Plus Filékniv Rostfritt Stål Svart 16.5 cm

  I serien Spitzenklassen från WMF kan du vara säker på att hitta en kniv för varje tillfälle. Samtliga knivar i serien är smidda med en speciell teknik, Performance Cut som garanterar vassa blad med snygga och traditionella handtag med nitar i rostfritt stål. Alla knivar är tillverkade i härdat specialstål som gör att de håller skärpan länge. Den här filékniven är perfekt att använda när du ska skära fisk tunt till sashimi eller carpaccio eller när du ska filéa hel fisk. Kniven är 28 cm lång och har ett blad på 16.5 cm.
 • WMF Spitzenklasse Brödkniv Rostfritt Stål Svart 16 cm

  I serien Spitzenklassen från WMF kan du vara säker på att hitta en kniv för varje tillfälle. Samtliga knivar i serien är smidda med en speciell teknik, Performance Cut som garanterar vassa blad med snygga och traditionella handtag med nitar i rostfritt stål. Alla knivar är tillverkade i härdat specialstål som gör att de håller skärpan länge. Den här brödkniven är perfekt att använda när du ska skära upp ditt favoritbröd. Handtaget är gjort för att du ska få ett bekvämt grepp och bra balans när du skär. Kniven är 28 cm lång och har ett blad på 16 cm.
 • WMF Knivblock Rostfritt Stål Svart

  I det här praktiska knivblocket kan du förvara dina knivar oavsett vilken storlek kniven har. Blocket är utrustat med fiberstavar så att knivarna kan sitta oavsett vilken storlek eller form de har. Blocket passar knivar med en bladlängd upp till 20cm och borsten inuti blocket kan du enkelt plocka ut och diska när du behöver. Både praktiskt och hygieniskt.
 • WMF Skärbräda 45 x 28 cm Bambu

  Den här skärbrädan i bambu är praktisk på många sätt, den är skonsam mot dina knivar och den idealisk att skära på då bambu har antibaktriella egenskaper. Skärbrädan kan användas på båda sidor för att hacka och skära alla typer av matvaror som kött, fisk, grönsaker, frukt och bröd. Den kan lätt torkas av med en fuktad trasa med varmt vatten och lite diskmedel. Torka av skärbrädan och låt den torka stående på diskbänken. Olja in skärbrädan då och då med lite matolja. Kallpressad olja är bäst eftersom den fungerar som ett skydd mot smuts och bevarar träets naturliga egenskaper. Skärbrädan är även praktisk och snygg att ställa fram när du bjuder på ostbricka eller tapas.
 • Filékniv 15,5 cm

  Smidig filékniv ur serien Spitzenklasse Plus från tyska WMF. Kniven är med sitt ergonomiska handtag och flexibla knivblad perfekt till att filea fisk. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • Kockkniv 20 cm

  Prisbelönt allroundkniv ur serien Grand Gourmet från tyska WMF. Kockkniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.
 • Hackkniv Kinesisk 18,5 cm

  Rejäl hackkniv ur serien Spitzenklasse Plus från tyska WMF. Kniven är med sitt ergonomiska handtag perfekt till att skära, dela eller hacka de allra flesta råvaror. Knivbladet är tillverkat i härdat specialstål och är behandlat för att stå emot rost och övrigt slitage. Genomgående tysk kvalitet och design.