Zanmai knivprodukter

 • Grönsakskniv, Petty, 15 cm

  Grönsakskniv, Petty, 15 cm
  Denna 15 cm petty (japansk skalkniv / grönsakskniv) är en riktigt rejäl grönsakskniv för både proffs och goda amatörer. Knivbladet är belagt med hela 33 lager av Damaskusstål och har en kärna av VG-10. Handtagen är tillverkade i Corian, ett kompositmaterial som består av 2/3 naturliga mineraler och 1/3 akryl, samt pigment.
 • Zanmai Flame Classic Damascus Pro-Brödkniv 23 cm

  Zanmai Flame Classic Damascus Pro-Brödkniv 23 cm
  Läckrare brödkniv får du leta efter!Knivarna från Zanmai har två saker gemensamt - hög kvalité och läcker design! Med ett blad belagt med 33 lager stål och en kärna av VG-10 är denna brödkniv definitivt en av marknadens bästa. Närmare traditionellt japanskt hantverk kommer du inte. Kniven är nämligen tillverkad i Seki City, det traditionella hjärtat av japansk svärdstillverkning! Det vackra handtaget i rött pakkaträ bidrar till ett perfekt grepp och en ergonomisk användning, det bidrar även till köksbänkens estetik! Trots företagets ringa storlek är dessa knivar berömda för sin kvalité över hela världen. Och att de tagit namnet efter det japanska uttrycket zanmai som används för att beskriva något som är extra lyxigt är inte särskilt förvånande. Denna kniv lever garanterat upp till ordets betydelse och är ett måste för dig som älskar matlagning!   Specifikationer:- Material: Pakkaträ, stål.- Längd: 39 cm.- Bladlängd: 23 cm.- Vikt: 0,4 kg.- Rengöring: Handdiskas.      
 • Kockkniv, Gyuto, 21 cm

  Kockkniv, Gyuto, 21 cm
  Gyuto (japansk kockkniv) för både proffs och goda amatörer från Zanmai/Mcusta. Knivbladet är belagt med hela 33 lager av Damaskusstål och har en kärna av VG-10. Handtagen är tillverkade i Corian, ett kompositmaterial som består av 2/3 naturliga mineraler och 1/3 akryl, samt pigment.
 • Kockkniv / Zanmai Revolution Kosantoku, 15 cm

  Kockkniv / Zanmai Revolution Kosantoku, 15 cm
  Mcusta / Zanmai Revolution är en serie fantastiska knivar med ett mycket tunt blad av tre lager stål med ett kärnstål av SPG2, ett japanskt pulverstål känt för utmärkt motståndskraft mot slitage och korrosion. Hårdhetsnivån är 61HRC med en fantastisk hållbar skärpa.Den mjuka linjen mellan sidornas supportstål och kärnstålet ger ett otroligt vackert blad med design som påminner om japanska svärd.Revolution har ett ergonomiskt mjukt, böjt handtag till skillnad mot många andra modeller från japanska Zanmai. Det vackert designade handtaget ligger perfekt i handen och ger ett fast och stadigt grepp. Kosantuko / liten japansk kockknivHandtag av rött pakkaträBladlängd 15 cmFull längd 30 cmVikt 146 gr
 • Kockkniv Mcusta / Zanmai Revolution Kiritsuke 23 cm

  Kockkniv Mcusta / Zanmai Revolution Kiritsuke 23 cm
  Mcusta / Zanmai Revolution är en serie fantastiska knivar med ett mycket tunt blad av tre lager stål med ett kärnstål av SPG2, ett japanskt pulverstål känt för utmärkt motståndskraft mot slitage och korrosion. Hårdhetsnivån är 61HRC med en fantastisk hållbar skärpa.Den mjuka linjen mellan sidornas supportstål och kärnstålet ger ett otroligt vackert blad med design som påminner om japanska svärd.Revolution har ett ergonomiskt mjukt, böjt handtag till skillnad mot många andra modeller från japanska Zanmai. Det vackert designade handtaget ligger perfekt i handen och ger ett fast och stadigt grepp. Kiritsuke / Hybrid Kockkniv/SlicerHandtag av rött pakkaträBladlängd 23 cmFull längd 39 cmVikt 183 gr
 • Skalkniv, Petty, 11 cm

  Skalkniv, Petty, 11 cm
  Denna petty (japansk skalkniv) är en rejäl skalkniv för både proffs och goda amatörer. Knivbladet är belagt med hela 33 lager av Damaskusstål och har en kärna av VG-10. Handtagen är tillverkade i Corian, ett kompositmaterial som består av 2/3 naturliga mineraler och 1/3 akryl, samt pigment.
 • Kockkniv, Santoku, 18 cm

  Kockkniv, Santoku, 18 cm
  Santoku (japansk kockkniv) för både proffs och goda amatörer från Zanmai/Mcusta. Knivbladet är belagt med hela 33 lager av Damaskusstål och har en kärna av VG-10. Handtagen är tillverkade i Corian, ett kompositmaterial som består av 2/3 naturliga mineraler och 1/3 akryl, samt pigment.
 • Kockkniv Mcusta / Zanmai Revolution Santoku, 18 cm

  Kockkniv Mcusta / Zanmai Revolution Santoku, 18 cm
  Mcusta / Zanmai Revolution är en serie fantastiska knivar med ett mycket tunt blad av tre lager stål med ett kärnstål av SPG2, ett japanskt pulverstål känt för utmärkt motståndskraft mot slitage och korrosion. Hårdhetsnivån är 61HRC med en fantastisk hållbar skärpa.Den mjuka linjen mellan sidornas supportstål och kärnstålet ger ett otroligt vackert blad med design som påminner om japanska svärd.Revolution har ett ergonomiskt mjukt, böjt handtag till skillnad mot många andra modeller från japanska Zanmai. Det vackert designade handtaget ligger perfekt i handen och ger ett fast och stadigt grepp. Santoku / japansk kockknivHandtag av rött pakkaträBladlängd 18 cmFull längd 34 cmVikt 166 gr
 • Grönsakskniv Mcusta / Zanmai Classic Damascus Nakiri 16,5 cm, Corian

  Grönsakskniv Mcusta / Zanmai Classic Damascus Nakiri 16,5 cm, Corian
  Denna 16,5 cm Nakiri / grönsakshack är en riktigt rejäl kockkniv med vitt handtag i Corian. En kniv för både proffs och hemmakockar. Nakiri / grönsakshack / kockknivBladlängd: 16,5 cmMaterial: Damaskusstål med kärna av VG-10Vitt handtag i CorianKnivbladet är belagt med hela 33 lager av Damaskusstål och har en kärna av VG-10. Handtagen är tillverkade i Corian, ett kompositmaterial som består av 2/3 naturliga mineraler och 1/3 akryl, samt pigment.
 • Kockkniv Mcusta / Zanmai Classic Damascus Gyoto 24 cm, Corian

  Kockkniv Mcusta / Zanmai Classic Damascus Gyoto 24 cm, Corian
  Denna 24 cm Gyuto / kockniv är en riktigt rejäl kockkniv med vitt handtag i Corian. En kniv för både proffs och hemmakockar. Gyuto / kockknivBladlängd: 24 cmMaterial: Damaskusstål med kärna av VG-10Vitt handtag i CorianKnivbladet är belagt med hela 33 lager av Damaskusstål och har en kärna av VG-10. Handtagen är tillverkade i Corian, ett kompositmaterial som består av 2/3 naturliga mineraler och 1/3 akryl, samt pigment.
 • Kockkniv Mcusta / Zanmai Revolution Gyuto 21 cm

  Kockkniv Mcusta / Zanmai Revolution Gyuto 21 cm
  Mcusta / Zanmai Revolution är en serie fantastiska knivar med ett mycket tunt blad av tre lager stål med ett kärnstål av SPG2, ett japanskt pulverstål känt för utmärkt motståndskraft mot slitage och korrosion. Hårdhetsnivån är 61HRC med en fantastisk hållbar skärpa.Den mjuka linjen mellan sidornas supportstål och kärnstålet ger ett otroligt vackert blad med design som påminner om japanska svärd.Revolution har ett ergonomiskt mjukt, böjt handtag till skillnad mot många andra modeller från japanska Zanmai. Det vackert designade handtaget ligger perfekt i handen och ger ett fast och stadigt grepp. Gyuto / KockknivHandtag av rött pakkaträBladlängd 21 cmFull längd 37 cmVikt 176 gr
ilead