Zassenhaus knivprodukter

När man säger varumärket Zassenhaus är det första som folk tänker på deras kvarnar. Men vi vet att de har andra köksprodukter som också håller hög klass. Bland annat har Zassenhaus fina skärbrädor i olika material i olika material och färger. Här listar vi Zassenhaus knivprodukter och knivtillbehör.

 • Zassenhaus Brödskärbräda 42 cm

  Zassenhaus Brödskärbräda 42 cm
  En skärbräda för bröd med löstagbart galler. Smulorna hamnar under gallret istället för på golvet. Förutom högkvalitativa kryddkvarnar tillverkar Zassenhaus även skärbrädor i en mängd material och utföranden.Denna skärbräda är gjord i massivt Rubberwood, ett hårt träslag som lämpar sig mycket bra i köksmiljöer. Rubberwood eller Gummiträ anses idag som ett mycket ekologiskt hållbart träslag.
 • Zassenhaus Brödskärbräda Akacia 42 cm

  Zassenhaus Brödskärbräda Akacia 42 cm
  En skärbräda för bröd med löstagbart galler. Smulorna hamnar under gallret istället för på golvet.Brödskärbräda i det miljövänliga materialet Akacia. Förutom högkvalitativa kryddkvarnar tillverkar Zassenhaus även skärbrädor i en mängd material och utföranden.Mått: 42 x 28 x 2 cm.
 • Zassenhaus Skärbräda Olivträ 30 cm

  Zassenhaus Skärbräda Olivträ 30 cm
  Zassenhaus har tagit tillvara på olivträd som inte längre producerar någon frukt och gjort dessa tjusiga skärbrädor. Olivträ är ett mycket hårt material, vilket lämpar sig väl för skärbrädor.Passar även som serveringsfat.Mått: 30x21x1,2 cmMaterial: OlivFärg: Natur 
 • Zassenhaus - Skärbräda Rubberwood 42x28 cm

  Zassenhaus - Skärbräda Rubberwood 42x28 cm
  Skärbräda Rubberwood 42x28 cm från Zassenhaus är en skärbräda avsedd för bröd. Utformad med ett avtagbart galler som du smidigt lyfter ur när du skurit klart och på ett enkelt sätt tömmer ut smulor som samlats under. Slut på irriterande brödsmulor överallt på söndagsfrukosten!Rubberwood, eller gummiträd som det heter på svenska, är ett skonsamt material som passar utmärkt till skärbrädor.
 • Zassenhaus Skärbräda Olivträ 35 cm

  Zassenhaus Skärbräda Olivträ 35 cm
  Skärbräda från Zassenhaus som tagit tillvara på olivträd som inte längre bär frukt. Olivträ är ett mycket hårt material som lämpar sig väl för skärbrädor. Kan även användas som uppläggningsfat. Zassenhaus har tillverkat köksredskap av toppkvalitet sedan 1867.Mått: 35x21x1,2 cmMaterial: OlivFärg: NaturFinns även i storleken 30 cm 
 • Zassenhaus - Trancherbräda 38 Röd Flexibel

  Zassenhaus - Trancherbräda 38 Röd Flexibel
  Flexibel skärbräda i tätporig plast, som tack vare sin gummerade undersida ligger stabilt. Finns i flera härliga färger, en färg för varje ändamål.
 • Zassenhaus Skärbräda Rubberwood 36 x 23 x 1,8 cm

  Zassenhaus Skärbräda Rubberwood 36 x 23 x 1,8 cm
  En kraftfull och stabil skärbräda/hackblock som klarar det mesta. Gjord av Rubberwood vilket är ett material med goda egenskaper. Rubberwood krymper inte, har bra elasticitet och är miljövänligt. Mått: 36 x 23 x 1,8 cm
 • Zassenhaus Skärbräda Rubberwood 28 x 20 x 1,2 cm

  Zassenhaus Skärbräda Rubberwood 28 x 20 x 1,2 cm
  En kraftfull och stabil skärbräda/hackblock som klarar det mesta. Gjord av Rubberwood vilket är ett material med goda egenskaper. Rubberwood krymper inte, har bra elasticitet och är miljövänligt. Mått: 28 x 20 x 1,2 cm 
 • Zassenhaus - Skärbräda 28x20 cm Rubberwood

  Zassenhaus - Skärbräda 28x20 cm Rubberwood
  Smidig skärbräda med svängd form i gummiträ. Materialet gummiträ krymper inte och har bra elasticitet.
 • Zassenhaus - Skärbräda Flexibel 2-Pack Svart

  Zassenhaus - Skärbräda Flexibel 2-Pack Svart
  Flexibel skärbräda i tätporig plast, som tack vare sin gummerade undersida ligger stabilt. När du hackat eller skurit färdigt skrapar du enkelt ner ingredienserna i stekpannan eller kastrullen utan att spilla, tack vare det mjuka materialet. Den härliga färgen kommer liva upp varje kök! Säljs i 2-pack.
 • Zassenhaus - Trancherbräda rubberwood 36x23cm

  Zassenhaus - Trancherbräda rubberwood 36x23cm
  En riktigt bra kniv behöver också en bra skärbräda för att inte bli slö. Den här trancherbrädan från Zassenhaus är ett mycket bra alternativ. Den är tillverkad i rubberwood, eller gummiträ som det också heter, vilket är ett hållbart och vackert material. Skärbrädan har också en försänkt skåra som är till för avrinning av vätska vid behov. Kan kombineras med små serveringsbrickor i samma material. - Handdisk Skötselråd: Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år. Innan första användning - Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper. - Torka av efter 15min. Efter varje användning - Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten. - En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring. - Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar. - Förvara skärbrädan torrt. Underhåll - Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. -Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.
 • Zassenhaus Skärbräda med Handtag Akaciaträ 46 cm

  Zassenhaus Skärbräda med Handtag Akaciaträ 46 cm
  Läcker skärbräda med handtag från Zassenhaus. Skärbrädan mäter 46 cm och är tillverkad i Akaciaträ, vilket inte bara är ett stilfullt material utan det besitter också slitstarka egenskaper. Den tåliga skärbrädan kan också användas som serveringsfat.Skärbrädan har också ett tjusigt snöre så att du kan hänga den på väggen när du inte använder den.
 • Zassenhaus Skärbräda med Handtag Olivträ 22 cm

  Zassenhaus Skärbräda med Handtag Olivträ 22 cm
  Olivträ är ett väldigt hårt träslag, vilket gör att det lämpar sig väl för skärbrädor. Denna skärbräda från Zassenhaus mäter 22 cm och lämpar sig lika väl som skärbräda som serveringsfat. Dessutom är den försedd med ett handtag med ett tjusigt snöre så att du kan hänga upp skärbrädan på väggen när du inte använder den.Mått: 22x11x0,9 cmMaterial: Oliv 
 • Zassenhaus Skärbräda med Handtag Olivträ 29 cm

  Zassenhaus Skärbräda med Handtag Olivträ 29 cm
  Vacker och praktisk skärbräda med handtag från Zassenhaus. Olivträ är ett mycket hårt material, vilket gör att det lämpar sig väl för skärbrädor. Du kan också använda brädan som ett serveringsfat. När skärbrädan inte används kan du hänga den på väggen tack vare den tjusiga snodden som sitter på handtaget.Mått: 29x14x0,9 cmMaterial: Oliv 
 • Zassenhaus Skärbräda med Handtag Akaciaträ 60 cm

  Zassenhaus Skärbräda med Handtag Akaciaträ 60 cm
  Skärbräda i akaciaträ från Zassenhaus. Förutom att akaciaträ är tjusigt är det också väldigt slitstark. Det lämpar sig därför väl för skärbrädor. Skärbrädan mäter 60 cm vilket ger dig gott om plats för att förbereda mat, men den kan också användas som ett uppläggningsfat.Försedd med ett snöre på handtaget så att du enkelt kan hänga upp skärbrädan när du inte använder den.Material: AkaciaträMått: 60x20x2,5 cm
 • Zassenhaus Skärbräda med Handtag Olivträ 26 cm

  Zassenhaus Skärbräda med Handtag Olivträ 26 cm
  26 cm mäter denna läckra skärbräda från Zassenhaus. Skärbrädan med handtag är tillverkad i olivträ, vilket är ett väldigt hårt material. Fungerar också som uppläggningsfat. Försedd med en ögla i handtaget så att du kan hänga skärbrädan på väggen när den inte används.Mått: 26x12x0,9 cmMaterial: Oliv
 • Zassenhaus - Skärbräda 35x21 cm Olivträ

  Zassenhaus - Skärbräda 35x21 cm Olivträ
  Vacker skärbräda i olivträ som a¨ven passar utma¨rkt som serveringsfat. Med den här ska¨rbra¨dan har Zassenhaus fo¨rla¨ngt olivträdets existens, eftersom trädet nyttjas först när det inte längre bär frukt.
 • Zassenhaus Skärbräda Flexibel 29 x 19 Röd 2 pack

  Zassenhaus Skärbräda Flexibel 29 x 19 Röd 2 pack
  Röd, flexibel skärbräda i plast från Zassenhaus. Har precis som Zassenhaus andra produkter en rad fördelar, så som att den är lättvättad (går lika bra att tvätta i diskmaskin som för hand).Skärbrädorna är tillverkad av högtryckspolyeten (PE 500) och är därför mycket tåliga och tar ej åt sig smak eller lukt. De har även ett halkskydd på undersidan så att de ligger stadigt. Mått: 29 x 19 x 0,2 cm.
 • Zassenhaus - Skärbräda 30x21 cm Olivträ

  Zassenhaus - Skärbräda 30x21 cm Olivträ
  Vacker skärbräda i olivträ som a¨ven passar utma¨rkt som serveringsfat. Med den här ska¨rbra¨dan har Zassenhaus fo¨rla¨ngt olivträdets existens, eftersom trädet nyttjas först när det inte längre bär frukt.
 • Zassenhaus - Trancherbräda 49x30 cm Rubberwood

  Zassenhaus - Trancherbräda 49x30 cm Rubberwood
  En kraftfull och stabil skärbräda i gummiträ. Ett mycket hårt träslag som lämpar sig särskilt bra i köksmiljöer. Trancherbrädan har en försänkt fåra för avrinning.
 • Zassenhaus Skärbräda Flexibel 29 x 19 Svart 2 pack

  Zassenhaus Skärbräda Flexibel 29 x 19 Svart 2 pack
  Svart, flexibel skärbräda i plast från Zassenhaus. Har precis som Zassenhaus andra produkter en rad fördelar, så som att den är lättvättad (går lika bra att tvätta i diskmaskin som för hand),Skärbrädorna är tillverkad av högtryckspolyeten (PE 500) och är därför mycket tåliga och tar ej åt sig smak eller lukt. De har även ett halkskydd på undersidan så att de ligger stadigt. Mått: 29 x 19 x 0,2 cm.
 • Zassenhaus Skärbräda Flexibel 38 x 29 Svart

  Zassenhaus Skärbräda Flexibel 38 x 29 Svart
  Svart, flexibel skärbräda i plast från Zassenhaus. Har precis som Zassenhaus andra produkter en rad fördelar, så som att den är lättvättad (går lika bra att tvätta i diskmaskin som för hand).Skärbrädorna är tillverkad av högtryckspolyeten (PE 500) och är därför mycket tåliga och tar ej åt sig smak eller lukt. De har även ett halkskydd på undersidan så att de ligger stadigt. Mått: 38 x 29 x 0,2 cm.
 • Zassenhaus - Skärbräda Rubberwood 36x23 cm

  Zassenhaus - Skärbräda Rubberwood 36x23 cm
  Bra köksknivar kräver bra underlag. Om underlaget är hårdare än din kniv kommer kniven att ta skada. Rubberwood, eller gummiträd som det heter på svenska, är ett skonsamt material som passar utmärkt till skärbrädor. I Zassenhaus sortiment finns såväl släta skärbrädor som trancherbrädor i rubberwood.
 • Zassenhaus - Skärbräda flexibel 29 cm 2-pack Grå

  Zassenhaus - Skärbräda flexibel 29 cm 2-pack Grå
  Flexibel skärbräda från Zassenhaus. Tillverkad av tätporig plast och är lätta att rengöra. Kommer i set om två.
 • Zassenhaus Skärbräda Flexibel 38 x 29 Grå

  Zassenhaus Skärbräda Flexibel 38 x 29 Grå
  Svart, flexibel skärbräda i plast från Zassenhaus. Har precis som Zassenhaus andra produkter en rad fördelar, så som att den är lättvättad (går lika bra att tvätta i diskmaskin som för hand).Skärbrädorna är tillverkad av högtryckspolyeten (PE 500) och är därför mycket tåliga och tar ej åt sig smak eller lukt. De har även ett halkskydd på undersidan så att de ligger stadigt. Mått: 38 x 29 x 0,2 cm.
 • Zassenhaus Skärbräda Flexibel 38 x 29 Kiwi

  Zassenhaus Skärbräda Flexibel 38 x 29 Kiwi
  Kiwigrön, flexibel skärbräda i plast från Zassenhaus. Har precis som Zassenhaus andra produkter en rad fördelar, så som att den är lättvättad (går lika bra att tvätta i diskmaskin som för hand).Skärbrädorna är tillverkad av högtryckspolyeten (PE 500) och är därför mycket tåliga och tar ej åt sig smak eller lukt. De har även ett halkskydd på undersidan så att de ligger stadigt. Mått: 38 x 29 x 0,2 cm.
 • Zassenhaus - Skärbräda med handtag 29x14 cm Olivträ

  Zassenhaus - Skärbräda med handtag 29x14 cm Olivträ
  Vacker skärbräda i olivträ som a¨ven passar utma¨rkt som serveringsfat. Med den här ska¨rbra¨dan har Zassenhaus fo¨rla¨ngt olivträdets existens, eftersom trädet nyttjas först när det inte längre bär frukt. När brädan inte används kan den hängas på väggen och tar på så sätt minimalt med plats.
 • Zassenhaus Skärbräda Flexibel 29 x 19 Grå 2 pack

  Zassenhaus Skärbräda Flexibel 29 x 19 Grå 2 pack
  Grå flexibel skärbräda i plast från Zassenhaus. Har precis som Zassenhaus andra produkter en rad fördelar, så som att den är lättvättad (går lika bra att tvätta i diskmaskin som för hand).Skärbrädorna är tillverkad av högtryckspolyeten (PE 500) och är därför mycket tåliga och tar ej åt sig smak eller lukt. De har även ett halkskydd på undersidan så att de ligger stadigt. Mått: 29 x 19 x 0,2 cm.
 • Zassenhaus - Skärbräda med handtag 26x12 cm Olivträ

  Zassenhaus - Skärbräda med handtag 26x12 cm Olivträ
  Vacker skärbräda i olivträ som a¨ven passar utma¨rkt som serveringsfat. Med den här ska¨rbra¨dan har Zassenhaus fo¨rla¨ngt olivträdets existens, eftersom trädet nyttjas först när det inte längre bär frukt. När brädan inte används kan den hängas på väggen och tar på så sätt minimalt med plats.
 • Zassenhaus - Trancherbräda flexibel 38 cm Grå

  Zassenhaus - Trancherbräda flexibel 38 cm Grå
  Denna trancherbräda i plast från Zassenhaus är tunn och mycket enkel att hantera samt rengöra. Använd denna när råvarorna till maten ska förberedas och vik ihop den när det är dags att hälla över råvarorna till kastrullen eller pannan. En mycket praktisk skärbräda som underlättar vid matlagningen.
 • Zassenhaus - Trancherbräda Akacia 42x 27 cm

  Zassenhaus - Trancherbräda Akacia 42x 27 cm
  Bra köksknivar kräver bra underlag. Om underlaget är hårdare än din kniv kommer kniven att ta skada. Akaciaträ är ett mycket hårt träslag som passar utmärkt till skärbrädor. Det som är speciellt med Zassenhaus trancherbräda är att skärbrädan har en försänkt fåra för avrinning. I Zassenhaus sortiment finns även släta skärbrädor och brödskärbrädor i akacia.
 • Zassenhaus - Trancherbräda Akacia 49x30 cm

  Zassenhaus - Trancherbräda Akacia 49x30 cm
  Bra köksknivar kräver bra underlag. Om underlaget är hårdare än din kniv kommer kniven att ta skada. Akaciaträ är ett mycket hårt träslag som passar utmärkt till skärbrädor. Det som är speciellt med Zassenhaus trancherbräda är att skärbrädan har en försänkt fåra för avrinning. I Zassenhaus sortiment finns även släta skärbrädor och brödskärbrädor i akacia.
 • Zassenhaus - Skärbräda med handtag 22x11 cm Olivträ

  Zassenhaus - Skärbräda med handtag 22x11 cm Olivträ
  Vacker skärbräda i olivträ som a¨ven passar utma¨rkt som serveringsfat. Med den här ska¨rbra¨dan har Zassenhaus fo¨rla¨ngt olivträdets existens, eftersom trädet nyttjas först när det inte längre bär frukt. När brädan inte används kan den hängas på väggen och tar på så sätt minimalt med plats.
 • Zassenhaus Skärbräda Gummi 42x28 Cm - Skärbrädor Gummi Trä

  Zassenhaus Skärbräda Gummi 42x28 Cm - Skärbrädor Gummi Trä
  Skärbrädan från Zassenhaus har tidlös, klassisk design i gummiträ för bröd. Den har slitstarkt material för vardaglig användning. Om skärbrädan från Zassenhaus- Tidlös design.- Tillverkad av gummiträ.- Skonsamt material.- Längd: 420 mm.- Bredd: 280 mm.- Höjd: 20 mm.- Tillverkad i Danmark Skötselråd för skärbrädan- Rengör endast med en trasa, och en liten mängd diskmedel om det behövs. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Zassenhaus - Trancherbräda Gummiträ 42x27,5 cm

  Zassenhaus - Trancherbräda Gummiträ 42x27,5 cm
  En skärbräda från Zassenhaus tillverkad helt av gummiträ av högsta kvalitet.Gummiträ (rubberwood på engelska) är ett slitstarkt material, motståndskraftigt mot repor och sprickor, det är också resistent mot bakterier och svampar, vilket gör det perfekt för vardagligt bruk. Skärbrädan har även en försänkt fåra för avrinning.Perfekt till förberedning och servering i din dagliga matlagning, samtidigt snygg och dekorativ.
 • Zassenhaus - Trancherbräda 42x27 cm

  Zassenhaus - Trancherbräda 42x27 cm
  En lite större trancherbräda från Zassenhaus – det bästa om kniven själv får välja. För de bra köksknivarna är det viktigt med ett bra underlag, om skärbrädan är hårdare än kniven kommer den att ta skada. Den här har en försänkt fåra för avrinning och är tillverkad i Akacia. Den är snygg och hållbar, och fin att matcha med små serveringsbrickor i samma material. Skötselråd: Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.Innan första användning- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper. - Torka av efter 15min. Efter varje användning- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten. - En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring. - Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar. - Förvara skärbrädan torrt. Underhåll - Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. -Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.
 • Zassenhaus - Skärbräda med handtag Mangoträ 59 cm

  Zassenhaus - Skärbräda med handtag Mangoträ 59 cm
  Den här fina skärbrädan i mangoträ går utmärkt att använda som skärbräda men även som serveringsbricka. Perfekt för charkuterier, kex och annat smått och gott. När skärbrädan inte används kan den med fördel få dekorera köket och hängas upp i snodden. Innan skärbrädan används för första gången är det rekommenderat att stryka ett lager paraffinolja över brädan och låta verka i 15 minuter innan det torkas av. Diska skärbrädan med en droppe diskmedel och lite vatten, skrubba med grovsalt om fläckar inte vill försvinna. Smörj även in brädan med paraffinolja vid behov.
 • Zassenhaus - Skärbräda med handtag Mangoträ 46 cm

  Zassenhaus - Skärbräda med handtag Mangoträ 46 cm
  Den här fina skärbrädan i mangoträ från Zassenhaus mäter 46 cm på längden och har en snodd som kan användas vid upphängning. Använd brädan i köket när det ska skivas, hackas och förberedas mat eller använd den som serveringsbricka när mindre munsbitar och dylikt ska serveras. Innan skärbrädan används för första gången är det rekommenderat att stryka ett lager paraffinolja över brädan och låta verka i 15 minuter innan det torkas av. Diska skärbrädan med en droppe diskmedel och lite vatten, skrubba med grovsalt om fläckar inte vill försvinna. Smörj även in brädan med paraffinolja vid behov.
 • Zassenhaus - Skärbräda med handtag Akacia 60 cm

  Zassenhaus - Skärbräda med handtag Akacia 60 cm
  En fantastisk skärbräda i läckert akaciaträ från Zassenhaus. Den här skärbrädan kan användas i köket när måltider ska lagas, eller som serveringsbricka när osten och kexen ska dukas fram till fredagsmyset. När skärbrädan inte används kan med fördel få pryda köksbänken eller hängas upp på en krok i dess snodd. Innan skärbrädan används för första gången är det rekommenderat att stryka ett lager paraffinolja över brädan och låta verka i 15 minuter innan det torkas av. Diska skärbrädan med en droppe diskmedel och lite vatten, skrubba med grovsalt om fläckar inte vill försvinna. Smörj även in brädan med paraffinolja vid behov.
 • Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 29 cm

  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 29 cm
  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 29 cm
 • Zassenhaus Skärbräda Gummi 28x20x1,2 Cm - Skärbrädor Gummi Trä

  Zassenhaus Skärbräda Gummi 28x20x1,2 Cm - Skärbrädor Gummi Trä
  Skärbrädan från Zassenhaus har tidlös design i gummiträ perfekt för att skära, tärna och hacka och för att servera tapas. Den har skonsamt, slitstarkt material för vardaglig användning. Tillgänglig i olika storlekar. Om skärbrädan från Zassenhaus- Tidlös design.- Tillverkad av gummiträ.- Skonsamt material.- Skärbrädan kommer i olika storlekar.- Perfekt för att servera tapas.- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Tillverkad i Danmark Skötselråd för skärbrädan- Rengör endast med en trasa, och en liten mängd diskmedel om det behövs. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag mangoträ 46 cm

  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag mangoträ 46 cm
  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag mangoträ 46 cm
 • Zassenhaus Trancherbräda Akacia 42x27,5 cm

  Zassenhaus Trancherbräda Akacia 42x27,5 cm
  Zassenhaus Trancherbräda Akacia 42x27,5 cm
 • Zassenhaus Brödskärbräda Akacia 42x28 cm

  Zassenhaus Brödskärbräda Akacia 42x28 cm
  Zassenhaus Brödskärbräda Akacia 42x28 cm
 • Zassenhaus Trancherbräda gummiträ 27,5x42 cm

  Zassenhaus Trancherbräda gummiträ 27,5x42 cm
  Zassenhaus Trancherbräda gummiträ 27,5x42 cm
 • Zassenhaus Skärbräda akacia 2-pack 20x28 cm

  Zassenhaus Skärbräda akacia 2-pack 20x28 cm
  Zassenhaus Skärbräda akacia 2-pack 20x28 cm
 • Zassenhaus Skärbräda gummiträ 2-pack 20x28 cm

  Zassenhaus Skärbräda gummiträ 2-pack 20x28 cm
  Zassenhaus Skärbräda gummiträ 2-pack 20x28 cm
 • Zassenhaus Skärbräda flexibel 19x29 cm 2-pack Svart

  Zassenhaus Skärbräda flexibel 19x29 cm 2-pack Svart
  Zassenhaus Skärbräda flexibel 19x29 cm 2-pack Svart
 • Zassenhaus Trancherbräda flexibel 29x38 cm Svart

  Zassenhaus Trancherbräda flexibel 29x38 cm Svart
  Zassenhaus Trancherbräda flexibel 29x38 cm Svart
 • Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 26 cm

  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 26 cm
  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 26 cm
 • Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 22 cm

  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 22 cm
  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda med handtag olivträ 22 cm
 • Zassenhaus Zassenhaus skärbräda olivträ 35 cm

  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda olivträ 35 cm
  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda olivträ 35 cm
 • Zassenhaus Zassenhaus skärbräda olivträ 30 cm

  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda olivträ 30 cm
  Zassenhaus Zassenhaus skärbräda olivträ 30 cm
 • Zassenhaus Skärbräda Oliv 30x21x1,2 Cm - Skärbrädor Trä

  Zassenhaus Skärbräda Oliv 30x21x1,2 Cm - Skärbrädor Trä
  Skärbrädan från Zassenhaus har vacker design i olivträ perfekt för att skära, tärna och hacka och för att servera tapas. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Tillgänglig i olika storlekar. Om skärbrädan från Zassenhaus- Vacker design.- Tillverkad av olivträ.- Högkvalitativt material.- Skärbrädan kommer i olika storlekar.- Perfekt för att servera tapas.- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Tillverkad i Danmark Skötselråd för skärbrädan- Rengör endast med en trasa, och en liten mängd diskmedel om det behövs. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Zassenhaus Skärbräda Oliv 35x21x1,2 Cm - Skärbrädor Trä

  Zassenhaus Skärbräda Oliv 35x21x1,2 Cm - Skärbrädor Trä
  Skärbrädan från Zassenhaus har vacker design i olivträ perfekt för att skära, tärna och hacka och för att servera tapas. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Tillgänglig i olika storlekar. Om skärbrädan från Zassenhaus- Vacker design.- Tillverkad av olivträ.- Högkvalitativt material.- Skärbrädan kommer i olika storlekar.- Perfekt för att servera tapas.- Perfekt för att skära, tärna och hacka.- Tillverkad i Danmark Skötselråd för skärbrädan- Rengör endast med en trasa, och en liten mängd diskmedel om det behövs. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Zassenhaus Skärbräda Flexibel 29x19cm 2st - Skärbrädor Grå

  Zassenhaus Skärbräda Flexibel 29x19cm 2st - Skärbrädor Grå
  Stabil skärbräda I tätporig plast. Har ett fint rutnät på ytan, detta gör att de håller sig snygga och repfria längre. Vit undersida. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Zassenhaus - Skärbräda med handtag Akacia 46 cm

  Zassenhaus - Skärbräda med handtag Akacia 46 cm
  Skärbräda i akaciaträ från Zassenhaus som även är perfekt att använda som serveringsbricka. Denna skärbräda blir en fin detalj på bordet när charkuterier, bär, ost, kex eller annat ska dukas fram. När skärbrädan inte används kan den hängas upp i snodden eller låta stå på köksbänken som en fin dekoration. Innan skärbrädan används för första gången är det rekommenderat att stryka ett lager paraffinolja över brädan och låta verka i 15 minuter innan det torkas av. Diska skärbrädan med en droppe diskmedel och lite vatten, skrubba med grovsalt om fläckar inte vill försvinna. Smörj även in brädan med paraffinolja vid behov.
 • Zassenhaus - Skärbräda bröd Akacia 42x28 cm

  Zassenhaus - Skärbräda bröd Akacia 42x28 cm
  Skärbräda i akaciaträ från Zassenhaus med avtagbart galler som gör det enkelt att rengöra och tömma ut smulorna som samlas från allt skivande av frasiga frallor och färska limpor. Innan du använder skärbrädan för första gången är det bra att smörja in den med ett lager paraffinolja och låt det verka i 15 minuter innan det torkas av. Vid rengöring efter användning kan den diskas för hand med en droppe diskmedel och lite vatten, vid fläckar som inte går bort kan du skrubba brädan med grovsalt.
 • Zassenhaus - Trancherbräda Akacia 36x23cm

  Zassenhaus - Trancherbräda Akacia 36x23cm
  En lite mindre trancherbräda från Zassenhaus - om kniven själv får välja. Det är viktigt med ett bra underlag till de bra köksknivarna. Om underlaget är hårdare än kniven så kommer kniven att ta skada. Därför finns denna skärbräda, som är tillverkad i Akacia och har en försänkt fåra för avrinning av vätska. Handdiskas. Den är hållbar och snygg, och kan matchas med små serveringsbrickor i samma material. Skötselråd: Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.Innan första användning- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper. - Torka av efter 15min. Efter varje användning- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten. - En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring. - Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar. - Förvara skärbrädan torrt. Underhåll - Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. -Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.