Andra varumärken

Zone knivprodukter

  • Zone Knivblock D: 11 cm Svart

    Zones stilrena knivblock håller dina knivar i ordning och nära till hands. Knivblockets plaststrängar håller knivarna på plats och skyddar knivbladen skonsamt. Knivblocket är tillverkad av PP-plast och lätt att hålla ren - plaststrängarna går att lyfta ut och kan diskas i diskmaskin. Knivblockets höjd är 22,5 cm och därmed får du plats även för de större knivar!
  • Zone Knivblock D: 11 cm Grå

    Zones stilrena knivblock i grått håller dina knivar i ordning och nära till hands. Knivblockets plaststrängar håller knivarna på plats och skyddar knivbladen skonsamt. Knivblocket är tillverkad av PP-plast och lätt att hålla ren - plaststrängarna går att lyfta ut och kan diskas i diskmaskin. Knivblockets höjd är 22,5 cm och därmed får du plats även för de större knivar!
  • Zone Skärbräda Warm Grey Singles

    En riktigt bra skärbräda är ett måste i varje hem och det skadar inte om den är snygg heller. Den här stilrena skärbrädan är tillverkad i HDPE - ett extra hårt plastmaterial som är väldigt populärt i professionella kök då det är hygieniskt och inte gör knivarna slöa. Skärbrädan står på ett par halksäkra silikonfötter vilket gör att den inte glider när den ligger ner eller står lutad mot väggen. Specifikationer:- Material: HDPE - hård plastmaterial- Hygiensk och slöar inte knivarna- Halksäkra silikonfötter- Står stabilt