Andra varumärken

Zone knivprodukter

  • Zone Silva Skärbräda 59x15 cm Ask

    Zones skärbräda i ask är enkel och stilren. Skärbrädan passar utmärkt till att skära dina favoritfrukt och grönsaker på och även för att servera tilltugg som tapas. Brädan är lätt att lyfta till bords - hålet i brädan ger ett stadigt grepp på brädan. Skölj skärbrädan under rinnande vatten och lät torka ordentligt. Olja in med jämna mellanrum. Mått: 59 x 15 x 2 cm.
  • Zone Silva Skärbräda 24x24 cm Ask

    Zones skärbräda i ask är enkel och stilren. Skärbrädan passar utmärkt till att skära dina favoritfrukt och grönsaker på och även för att servera tilltugg som tapas. Brädans vinklade skäryta ser till att vätskan på råvaror rinner längst ner till kanten. Skölj skärbrädan under rinnande vatten och lät torka ordentligt. Olja in med jämna mellanrum. Mått: 24 x 24 x 3 cm.
  • Zone Skärbräda Warm Grey Singles

    En riktigt bra skärbräda är ett måste i varje hem och det skadar inte om den är snygg heller. Den här stilrena skärbrädan är tillverkad i HDPE - ett extra hårt plastmaterial som är väldigt populärt i professionella kök då det är hygieniskt och inte gör knivarna slöa. Skärbrädan står på ett par halksäkra silikonfötter vilket gör att den inte glider när den ligger ner eller står lutad mot väggen. Specifikationer:- Material: HDPE - hård plastmaterial- Hygiensk och slöar inte knivarna- Halksäkra silikonfötter- Står stabilt