Andra varumärken

Zyliss knivprodukter

 • Zyliss Knivset 3 knivar med hylsa

  Ett bra knivset med tre knivar och medföljande skyddshylsor som skyddar knivarna i lådan eller när man har med dem i båten eller på picknicken. Skalkniv 10cm blad, totallängd 20 cmTandad kniv 10 cm blad totallängd 21 cmKockkniv 13cm blad, totallängd 24 cm 
 • Zyliss Knivset med Hylsor 3 delar

  Zyliss Knivset med Hylsor 3 delar från Zyliss
 • Zyliss pizzaskärare röd

  Zyliss pizzaskärare röd skär utan problem genom tjocka och välbakade fyllningar. Det här färgglada köksredskapet kan också användas till att skära bakverk eller varför inte göra till pasta skära tagliatelle till exempel. Det medföljer ett säkerhetsskydd som skydda skärhjulet vid förvaring.Innovativt skärhjul i rostfritt stålSkär enkelt igenom även pizzor med tjock botten, pajer med meraHandtaget är ergonomiskt utformatSäkerhetsskydd vid förvaringTål diskmaskinVinnare av Reddot-prisZyliss har mer än 60 års erfarenhet av att designa köksredskap och kökstillbehör med högsta kvalitet, så det är det lätt att förstå att de idag är ett erkänt varumärke världen över både blad glada amatörer och professionella kockar.
 • Zyliss Knivslip Vit

  Den 20 cm långa vita knivslipen från Zyliss hjälper dig att alltid ha vassa knivar till matlagningen. Knivslipen har keramiska hjul som slipar kniveggen smidigt med endast tre eller fyra drag genom slipen. Slipen polerar även knivbladet så det blir blankt och snyggt. En vass och bra kniv gör matlagningen roligare och ger ett proffsigare resultat med skarpa och snygga kanter när du skär maten.
 • Zyliss Skalkniv 9 cm Grön

  Zyliss Skalkniv 9 cm Grön från Zyliss
 • Zyliss Klämma Clip-All Bag set

  Zyliss Klämma Clip-All Bag set från Zyliss