Billiga Kockknivar

Behöver du nya kockknivar till ditt kök och vill köpa så billiga som möjligt? Här får du flera möjligheter att hitta fyndpris idag. Du vet säkert redan att pris och kvalité hänger ihop så räkna inte med att de superbilliga kockknivarna funkar bra så länge. De kan vara helt okej i början men tappar snabbt sin skärpa.

Lite längre ner på sidan hittar du därför några kockknivar av högre kvalité som kostar något mer men som just nu är på REA.

24 billigaste kockknivarna

 • Svart kockkniv 20 cm

  Svart kockkniv 20 cm
  Svart kockkniv 20 cm från Funktion
 • Fiskars - Essential Kockkniv 21 cm Svart

  Fiskars - Essential Kockkniv 21 cm Svart
  Kockkniv från Fiskars serie Essential, en perfekt allroundkniv för alla skäruppgifter.Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.
 • Fiskars Essential Kockkniv 21 cm

  Fiskars Essential Kockkniv 21 cm
  En snygg och praktisk kockkniv från Fiskars och deras serie Essential. Essential är en serie innefattande knivar, saxar, redskap och kokkärl. Varje objekt är specifikt designade för att vara så funktionella och praktiska som möjligt för ett så rimligt pris som möjligt. Essential är alltså optimal för dig som letar efter de mest nödvändigaste redskapen, utan att behöva spendera en förmögenhet. Trots att kniven går att diska i maskin rekommenderar vi att du diskar den för hand för en så lång livslängd som möjligt. Material: Rostfritt Stål.Längd: 21 cm.
 • Fiskars - Functional Form Kockkniv 12 cm

  Fiskars - Functional Form Kockkniv 12 cm
  En traditionell kökskniv eller även kallat Fransk kockkniv med brett blad som lämpar sig för att hacka grönsaker eller för att skära kött. Bladlängd 12 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Exxent Kockkniv Uptown, 20 cm

  Exxent Kockkniv Uptown, 20 cm
 • Exxent Japansk Kockkniv Uptown, 17 cm

  Exxent Japansk Kockkniv Uptown, 17 cm
 • Tramontina - Kockkniv 18 cm

  Tramontina - Kockkniv 18 cm
  Högkvalitativ kockkniv från den världsberömda tillverkaren Tramontina.En mångsidig kökskniv som har flera användningsområden och som kommer att förenkla din matlagning.Kökskniven är 18 cm lång och bladet är tillverkat av rostfritt stål och bladet är tillverkat med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!
 • Anders Petter - Start Kockkniv 20 cm

  Anders Petter - Start Kockkniv 20 cm
  Start kockkniv från Anders Petter med ett blad på 20 cm. Bladet är tillverkat i rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag i silikon. Kombinera gärna med andra knivar i serien Start.
 • Fiskars - Functional Form Kockkniv 16 cm

  Fiskars - Functional Form Kockkniv 16 cm
  En traditionell kökskniv eller även kallat Fransk kockkniv med brett blad som lämpar sig för att hacka grönsaker eller för att skära kött. Bladlängd 16 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Fiskars - Functional Form Kockkniv 20 cm

  Fiskars - Functional Form Kockkniv 20 cm
  En traditionell kökskniv eller även kallat Fransk kockkniv med brett blad som lämpar sig för att hacka grönsaker eller för att skära kött. Bladlängd 20 cm.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.
 • Jean Dubost Laguiole - Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast 6 cm

  Jean Dubost Laguiole - Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast 6 cm
  Mindre kökskniv med ett blad på 6 cm i rostfritt stål och ett färgglatt handtag i återvunnen plast från franska Jean Dubost Laguiole.Denna mindre kockkniv är perfekt för alla sorters små köksarbeten – såsom skärande av grönsaker till exempel! Köksknivens skarpa blad är helt tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål och som en vacker detalj har den ett både avtagbart och färgglatt handtag som garanterat kommer att göra råvarupreppen lite roligare. Som om inte det vore nog är handtaget 100% tillverkat i återvunnen plast som tillsammans med bladet - som också är återvinningsbart – gör kniven till en helt miljövänlig produkt! Kniven är även diskmaskinssäker för enkel rengöring efter användning.Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.
 • Ff Kockkniv 12 Cm

  Ff Kockkniv 12 Cm
  Liten universalkniv med starkt knivblad för de flesta skärarbeten. Knivbladet är tillverkat av beständigt, japanskt rostfritt stål. Det ergonomiskt utformade handtaget har ett väl tilltaget fingerskydd. Alla knivar i Fiskars Functional Form-serie tål maskindisk.
 • Uptown Kockkniv 20 cm

  Uptown Kockkniv 20 cm
  Kockkniv i molybdenum vanadium-stål?
 • Uptown Japansk kockkniv 17 cm

  Uptown Japansk kockkniv 17 cm
  Japansk kockkniv i molybdenum vanadium-stål?
 • Exxent - Roma Kockkniv 20 cm

  Exxent - Roma Kockkniv 20 cm
  Från Exxent och deras serie Roma kommer denna kockkniv. Bladet är 20 cm långt och gjort av X50CrMoV15 - ett stål som är tåligt, står emot rost och har bra skäregenskaper. Handtaget är tillverkat i svart plast (POM), vilket är slitstarkt, hållbart och beständigt. En riktigt bra kockkniv är ett måste i varje kök och denna är mycket allsidig och smidig att arbeta med. Med den kan du skära, hacka och tärna allt från kött och fågel till grönsaker och rotfrukter.
 • Zwilling Twinny kockkniv, 10 cm, röd

  Zwilling Twinny kockkniv, 10 cm, röd
  Twinny-serien från Zwilling har knivar som är utformade för att hjälpa barnen att lära sig rätt sätt att använda en kniv, på ett sätt som passar deras ålder. Barnkniven kan användas från tre års ålder, men alltid under uppsikt av vuxna. Kökskniven har ett hand- och fingerskydd som är tillverkat av robust plast. Kniven för småbarn kommer i en förpackning som också inkluderar ett minirecepthäfte med barnvänliga recept att prova. Sätt igång med rolig matlagning!Lämplig för barn 3 år och äldre
 • Zwilling Twinny kockkniv, 10 cm, blå

  Zwilling Twinny kockkniv, 10 cm, blå
  Twinny-serien från Zwilling har knivar som är utformade för att hjälpa barnen att lära sig rätt sätt att använda en kniv, på ett sätt som passar deras ålder. Barnkniven kan användas från tre års ålder, men alltid under uppsikt av vuxna. Kökskniven har ett hand- och fingerskydd som är tillverkat av robust plast. Kniven för småbarn kommer i en förpackning som också inkluderar ett minirecepthäfte med barnvänliga recept att prova. Sätt igång med rolig matlagning!Lämplig för barn 3 år och äldre
 • Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 12 cm

  Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 12 cm
  En liten kockkniv är din bästa vän i köket och det här är en mycket smidig och populär kniv från Victorinox.  Bladlängden är 12 cm och kniven har ett härligt ergonomiskt handtag i Fibrox som ger ett gott grepp.Knivar i den här storleken är mycket användbara och går ofta under benämningen allkniv eftersom de kan användas till allt från att skala lök, dela potatis i lämplig kokstorlek till allt annat finlir med kniv i köket.Den är populär och uppskattad av många kockar, köp den och du får en ny kompis vid skärbrädan.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Ff Kockkniv 16 Cm

  Ff Kockkniv 16 Cm
  Mellanstor universalkniv med starkt knivblad för de flesta skärarbeten. Knivbladet är tillverkat av beständigt, japanskt rostfritt stål. Det ergonomiskt utformade handtaget har ett väl tilltaget fingerskydd. Alla knivar i Fiskars Functional Form-serie tål maskindisk.
 • Exxent Kockkniv Scandinavia, 16 cm

  Exxent Kockkniv Scandinavia, 16 cm
 • Ff Kockkniv 20 Cm

  Ff Kockkniv 20 Cm
  Stor universalkniv med starkt knivblad för de flesta skärarbeten. Knivbladet är tillverkat av beständigt, japanskt rostfritt stål. Det ergonomiskt utformade handtaget har ett väl tilltaget fingerskydd. Alla knivar i Fiskars Functional Form-serie tål maskindisk.
 • Lissabon Kockkniv 15 cm

  Lissabon Kockkniv 15 cm
  Kockkniv 15 cm i rostfritt stål. Handtag i vitt POM-material och blad av tåligt X50CrMoV15-stål.
 • Exxent Kockkniv Scandinavia, 19 cm

  Exxent Kockkniv Scandinavia, 19 cm
 • Mareld Kockkniv 20 cm. Sandelträ

  Mareld Kockkniv 20 cm. Sandelträ

Köpa exklusiv kockkniv billigare på REA

 • Victorinox - Rosenträ Kockkniv 20 cm XA Bred

  Victorinox - Rosenträ Kockkniv 20 cm XA Bred
  Denna kockkniv med 20 cm högt knivblad och stort trähandtag passar personer med stora händer. Det höga bladet gör att man lugnt och säkert kan hacka på utan risk för att handen slår i skärbrädan. Just det 20 cm långa bladet är en perfekt storlek som en baskniv i köket.
 • Victorinox - Kebony Kockkniv 25 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv 25 cm
  Kebony Kockkniv från Victorinox.En mycket bra allroundkockkniv/trancherkniv med en bladlängd på 25 centimeter. Kockkniven är utrustad med ett ergonomiskt handtag i trä och förstklassigt stål i bladet. Med sitt breda blad är kniven perfekt för en mängd olika skäruppgifter. Kalkon, revben, lamm eller grönsaker - Kebony Kockkniv gör jobbet enkelt.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Kebony Kockkniv 28 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv 28 cm
  Victorinox kockkniv ur Kebonyserien tillverkad i rostfritt stål med trähandtag.Kockkniven har en bladlängd på 28 cm, tillverkad i rostfritt stål, det polerade handtaget i trä har en ergonomisk för att ge bästa möjliga grepp när du arbetar. Det tunna, skarpa knivbladet hjälper dig att skära alla typer av grönsaker, frukt och kött i jämna bitar och så tunna skivor du vill.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Kockkniv 28 cm

  Victorinox - Fibrox Kockkniv 28 cm
  Stor kockkniv med ett blad i rostfritt stål på 28 cm och ett handtag tillverkat i hållbar Fibrox från Victorinox.Är du i behov av en kockkniv som perfekt lämpar sig för stora köksarbeten och preppjobb såsom uppskärning av stora bitar kött eller hackande av en större mängd grönsaker? Då är detta kockkniven för dig. Denna stora kökskniv är speciellt designad för de där lite större köksjobben och är den optimala assistenten när man snabbt behöver hacka lök och andra grönsaker för storkoket, eller när man har inhandlat en riktigt stor och fin köttbit som behövs delas upp. Vilket av alternativen det än är så klarar Victorinox stora kockkniv av jobbet galant, med sitt både långa och breda blad i rostfritt stål av högsta kvalité samt sitt ergonomiskt utformade handtag i det hållbara materialet Fibrox som även har utrustats med en matt yta och inbyggt fingerskydd för säker användning under alla tillfällen. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Kebony Kockkniv 31 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv 31 cm
  Victorinox kockkniv ur serien Kebony.Kockkniv med en bladlängd på 31 centimeter, tillverkad i rostfritt stål med ergonomiskt handtag i trä. Trähandtag är polerat för hand för att ge dig bästa möjliga grepp. Knivbladet är tunt och skarpt vilket gör det möjligt för dig att skära alla typer av grönsaker, frukt och kött. Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Stelton - Trigono Kockkniv 34,5 cm

  Stelton - Trigono Kockkniv 34,5 cm
  Kockkniv från Stelton. Trigono är en serie bestående av fem olika knivar, en för varje syfte. De designades av den danske arkitekten Simon Kalmer. Bladen är tillverkade av japanskt Chromium 18 stål, ett slitstarkt rostfritt stål, vilket säkerställer att Trigono-bladen har en unik skärpa under längsta möjliga tid, samt en hög fläckavvisande effekt mot sura livsmedel. Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Zwilling - Pro Kockkniv 23 cm

  Zwilling - Pro Kockkniv 23 cm
  Pro kockkniv från Zwilling är perfekt till det mesta i köket. Kockkniven är den första kniven som behövs i ett kök då den kan användas till att skära kött, hacka grönsaker, filea fisk och mycket annat. En kniv du kan arbeta lätt med och som kommer göra matlagningen till en fröjd. Det skarpa bladet är tillverkat i en krom och kolhalt blandning av hög kvalité och sedan härdat genom en FRIODUR® process vilket ger bladet sin hårdhet. Handtaget är skuret för att passa handen och är mycket bekväm att arbeta med. Tillverkad i Solingen, Tyskland.
 • Global - Global G-58 Kockkniv 16 cm

  Global - Global G-58 Kockkniv 16 cm
  Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge perfekt balans, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!

Med reservation för uppdaterade priser och lagerstatus. Vi kontrollerar uppgifterna med jämna mellanrum men inte i realtid.

Relaterade sidor

» Köpa Knivblock på REA

» Global knivar på rea