Fynda Victorinox knivar på REA

Knivar från Victorinox kan du fynda och köpa billigare när de är på rea. Vi kollar priserna hos flera knivbutiker som är återförsäljare till Victorinox och listar de kockknivar som du just nu kan köpa med rabatt.

Kampanj på Victorinox knivar

 • Victorinox - Kebony Kockkniv 19 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv 19 cm
  En 19 cm lång kockkniv med greppvänligt rosenträhandtag. Längden på bladet gör denna kniv särskilt bra som allroundkniv. Lätt att arbeta med och låg vikt gör den också lätt att hantera. Tack vare stålets mix i knivbladet håller denna kniv skärpan mycket bra samtidigt som den är lätt att slipa upp.
 • Victorinox - Kebony Bröd/Bagarkniv 26 cm

  Victorinox - Kebony Bröd/Bagarkniv 26 cm
  Victorinox berömda brödkniv med rosenträhandtag och 26 cm långt blad (exklusive handtaget). Rosenträhandtaget är format för handen med mjukt formade skydd för handen som ger säkrare användning och bättre grepp. Användningsområdet är inte begränsat till bara bröd utan kan även med fördel användas för att filé lax, skära grönsaker och kött mm. En storfavorit i restaurangköken.&
 • Victorinox - Rosenträ Kockkniv 20 cm XA Bred

  Victorinox - Rosenträ Kockkniv 20 cm XA Bred
  Denna kockkniv med 20 cm högt knivblad och stort trähandtag passar personer med stora händer. Det höga bladet gör att man lugnt och säkert kan hacka på utan risk för att handen slår i skärbrädan. Just det 20 cm långa bladet är en perfekt storlek som en baskniv i köket.
 • Knivslip Mini Sharpy

  Knivslip Mini Sharpy
 • Kockkniv, 25 cm, trähandtag

  Kockkniv, 25 cm, trähandtag
 • Victorinox - Fibrox Urbeningskniv Flexibelt blad 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Urbeningskniv Flexibelt blad 15 cm Svart
  Urbeningskniv med ett flexibelt blad i rostfritt stål på 15 cm samt ett handtag i Fibrox från Victorinox.Denna klassiskt utformade urbeningskniv har speciellt framtagits av den schweiziska knivgiganten Victorinox för att göra urbeningsarbetet så enkelt som möjligt – både för amatören och för den professionella slaktaren. Kniven har utrustats med ett både smalt och flexibelt blad som enkelt tar sig in med ett snitt, för att sedan lätt kunna manövreras runt ben och senor för att skära upp perfekta köttbitar varje gång. Knivbladet är tillverkat i rostfritt stål av hög kvalité, och kniven har även blivit försedd med ett skaft av hållbart Fibrox-material som är speciellt designat för att tåla mycket. Skaftet är ergonomiskt utformat, och har en matt yta samt ett inbyggt fingerskydd som gör kniven både säker och bekväm att använda. En perfekt blandning av komfort och säkerhet helt enkelt. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Urbeningskniv Flexibelt blad 15 cm Svart är även väldigt bra som putskniv.
 • Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Gul

  Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Gul
  Urbeningskniv från Victorinox med ett vinklat blad i rostfritt stål i Hankotsu-stil på 15 cm samt ett läckert gult handtag i Fibrox.Denna urbeningskniv från Victorinox är deras alldeles egna version av den japanska Hankotsu-kniven, med ett lite vinklat smalt blad som enkelt skär igenom skinn, kött och senor. Hankotsu-kniven är Japans svar på den europeiska urbeningskniven, och är speciellt framtagen för att göra urbeningsarbetet så lätt som möjligt. Det långa och flexibla bladet på 15 cm skär enkelt in i köttet med ett snitt och tar sig sedan runt ben och senor med enkelhet, och gör arbetet till en dans på rosor. Urbeningsknivens blad är tillverkat i rostfritt stål av allra högsta kvalité, och kniven har även utrustats med ett gult skaft i Fibrox som är ett hållbart material, designat för att tåla mycket. Skaftet har en matt, glidsäker yta samt ett inbyggt fingerskydd för både säker och komfortabel användning. En perfekt kniv för den som köper hem stora bitar kött direkt från slakteriet, eller för slaktaren själv som behöver ett kvalitativt verktyg att dela upp köttbitar med. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Hankotsu Urbeningskniv Gul har ett 15 cm långt blad. Kombinera gärna denna Victorinox kniv med andra knivar i samma serie fast olika färger för en snygg färgkombination.
 • Victorinox - Kebony Urbeningskniv 15 cm

  Victorinox - Kebony Urbeningskniv 15 cm
  Victorinox Urbeningskniv ur serien Kebony, tillverkad i rostfritt stål med handtag i trä.En tålig kniv med smalt, böjt och 15 cm långt blad som gör det lätt att komma nära benet. Viktiga egenskaper hos en urbeningskniv eftersom du hela tiden arbetar med bladet mot ben.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Swiss Modern Trancherkniv bred 20 cm Valnöt

  Victorinox - Swiss Modern Trancherkniv bred 20 cm Valnöt
  Med denna trancherkniv från schweiziska Victorinox skär du lätt och enkelt igenom vilken köttbit som helst. Den har ett bredare blad än en traditionell trancherkniv och därför blir användningsområdet också bredare. Det sylvassa bladet tillsammans med det ergonomiskt utformade handtaget blir tillsammans en perfekt kombination och till stor hjälp och glädje i matlagningen. Denna kniv ingår i Victorinox kollektion Swiss Modern där elegant design möter hög precision. Varje blad är tillverkat av slitstarkt rostfritt stål för att göra det enkelt och självklart att skära. Välj mellan unikt handtag i varmt europeiskt valnötsträ eller syntetiskt handtag i svart, båda stilfulla och ergonomiska.
 • Victorinox - Kebony Laxkniv 30 cm

  Victorinox - Kebony Laxkniv 30 cm
  Laxkniv från Victorinox med en bladlängd på 30 centimeter - när du vill skära lax med precision. Det långa, tunna bladet är flexibelt och har en räfflad kant på båda sidor vilket hjälper dig att både kunna skära närmare benet men också att skära riktigt tunna skivor till sushin eller när du ska skära upp din gravade lax.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Svart
  Urbeningskniv med blad i rostfritt stål på 15 cm i Hankotsu-stil och ett hållbart handtag i Fibrox från Victorinox.Denna urbeningskniv i japansk Hankotsu-stil från Victorinox är ett perfekt tillägg till knivsamlingen för dig som ofta köper större bitar kött och fisk eller helt enkelt själv fångar maten som ska lagas. Hankotsu-kniven är Japans svar på den klassiska europeiska urbeningskniven och har ett smalt flexibelt blad som är lite uppåtvinklat som enkelt kan föras in mellan ben och senor via ett snitt för lätt urbening. Bladet är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål, och kniven har även ett ergonomiskt handtag av tåligt Fibrox-material som har utrustats med en matt yta som förhindrar glid, samt ett inbyggt fingerskydd för säker användning. Victorinox urbeningskniv är perfekt för uppdelning av köttbitar i alla storlekar och platsar lika bra därhemma som i slakteriet. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Hankotsu Urbeningskniv Svart har ett blad som är 15 cm.
 • Victorinox - Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Svart
  Urbeningskniv med uppåtlutande Gokujo blad i rostfritt stål på 15 cm och ett handtag i hållbar Fibrox från Victorinox.Använd denna högkvalitativa urbeningskniv från Victorinox till att både bena ur och trimma köttbitar i alla dess former. Denna kniv från Victorinox har designats i japansk Gokujo-stil, vilket betyder att det långa knivbladet har en skarpt uppåtlutande form som är speciellt framtagen för att enkelt kunna skära bort allt från ben till fett och senor. Den speciella designen gör att kniven lätt förs in i köttbiten utan problem, och kniven fungerar perfekt både för urbening av köttbitar och som filékniv för mindre fiskar. Bladet är tillverkat i rostfritt stål av högsta kvalité, och kniven har även ett ergonomiskt handtag av hållbar Fibrox med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för säker användning vid alla tillfällen. En riktigt praktisk kniv med många användningsområden helt enkelt. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Gokujo Urbeningskniv har ett blad som är 15 cm.

Knivset från Victorinox på rea

 • Victorinox - Kebony Knivset 2-delar

  Victorinox - Kebony Knivset 2-delar
  Victorinox knivset i presentförpackning, 2 delar, innehåller en tandad brödkniv med en bladlängd på 21 centimeter och en kockkniv med slät kant och bladlängd på 19 centimeter.Båda knivarna har robusta, handpolerade trähandtag med bekvämt grepp i en elegant design. Denna uppsättning täcker vardagsbehovet - brödkniven delar dina bakverk och kockens kniv är perfekt till frukt, grönsaker, kokt eller grillat kött. Den skär geonom köttet med skärpa utan att förstöra köttets naturliga fibrer. Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Swiss Classic Skalknivset 3 delar Svart

  Victorinox - Swiss Classic Skalknivset 3 delar Svart
  Med detta skalknivset i tre delar kommer du långt i din matlagning. Setet består av en potatisskalare, och två skalknivar, den ena med slätt blad och den andra med tandat. Använd den tandade kniven för att skära igenom hårt skal på frukt och grönsaker och den släta med vass spets för att ta bort kärnor och frön. Alla dessa tre har ett mycket skarpt blad och ergonomiskt handtag. En trevlig present, kanske till någon som just flyttat hemifrån?Detta knivset ingår i Victorinox kollektion Swiss Classic. Alla dessa knivar är lätta, diskmaskinssäkra, 100% tillverkade i Schweiz och har färgglada handtag. En kollektion där funktionalitet möter lekfullhet, här finns en kniv för varje uppgift i köket.
 • Victorinox - Kebony Knivset Kockknivar 3 delar

  Victorinox - Kebony Knivset Kockknivar 3 delar
  Kabony knivset i 3 delar från Victorinox.En uppsättning allsidiga knivar presenterade i en presentask. Setet innehåller kocknivar med bladlängder på 12 centimeter, 19 centimeter och 22 centimeter. Knivarna har robusta trähandtag i en elegant design som polerats för hand för att ge ett bekvämt grepp. Kökskniven på 12 centimeter är perfekt för att skära små frukter och grönsaker med och är den perfekta följeslagaren till kockknivarna på 19 centimeter och 22 centimeter som båda skär med skärpa i både rått och tillagat kött utan att förstöra köttets fibrer. De är också utmärkta för att dela upp större, hårdare frukter och grönsaker med som till exempel melon och kål.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Kebony Knivset 3 delar

  Victorinox - Kebony Knivset 3 delar
  Knivset i 3 delar från Victorinox.I setet ingår:- Kockkniv med bladlängd 12 cm- Kockkniv med bladlängd 22 cm- Brödkniv med bladlängd 21 cmKnivarna kommer i en snygg presentförpackning - en riktigt fin gåva till någon som älskar att laga mat.
 • Victorinox - Kebony Knivset Kockknivar 2 delar

  Victorinox - Kebony Knivset Kockknivar 2 delar
  Knivset ur Victorinox serie Kebony bestående av i två delar i en presentask.Setet innehåller 2 kockknivar; den mindre med en bladlängd på 15 centimeter - idealisk för mindre frukt och grönsaker och en lite större med 22 centimeter i bladlämgd som lämpar sig för hantering av kokt och grillat kött på ett suveränt sätt men även för större frukter och grönsaker. Båda knivarna har kvalitetshandtag i trä som poleras för hand för att ge bästa möjliga grepp.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Standard Skalknivsset 6 delar

  Victorinox - Standard Skalknivsset 6 delar
  Skalknivsset i 6 delar från Victorinox.Matlagning är en passion, hobby, kultur och ibland även konst. Men framför allt ska matlagning vara kul, och att välja rätt köksredskap är en avgörande faktor för att se till att det är roligt. Victorinox har rätt hjälp för alla jobb-funktionella produkter av hög kvalitet, precis som du kan förvänta dig av uppfinnaren av den ursprungliga schweiziska armékniven. behov i köket. Med dessa knivar kan du göra de flesta kulinariska rätter med precision.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.

Med reservation för uppdaterade priser och lagerstatus hos Victorinox återförsäljare. Vi kontrollerar uppgifterna med jämna mellanrum men inte i realtid.

Relaterade sidor

» Fynda knivblock till kampanjpris

» Billiga Globalknivar på rea