Tamahagane filéknivar

Tamahagane har flera modeller av filéknivar. San Kyoto har ett styvt och smalt blad, bra till fisk. San Shokunin urbeningskniv har bredare blad, bättre för kött. Alla filéknivarna från Tamahagane har högkvalitativt stål.

Populärt inom Tamahagane filéknivar

  • Tamahagane San Kyoto Filékniv Flexibel 16 cm

    En kniv som med fördel används för filéande av fisk, men även är bra vid urbening av kött.Bladets längd: 16 cm
  • Tamahagane SAN Filékniv Solid Flex 16 cm

    Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Denna filékniv i serien SAN från Tamahagane fungerar utmärkt till att både filéa fisk och urbena kött. Specifikationer:- Handtaget är tillverkat i brunt PakkawoodMått: 16 cm