Brusletto knivset

Populärt inom Brusletto knivset

  • Knivset 6 delar

    Knivset 6 delar
    Knivset om sex delar från norska Brusletto får du knivar som klarar alla möjliga uppgifter i köket. Du får en smal och vass filékniv, en stabil brödkniv med tandad egg, en chopper med hög precision, en skalkniv för frukt och grönt samt två kockknivar i olika storlek som klarar det mesta i köket. Samtliga knivar i setet har blad av tyskt stål med en hårdhet på 57 +/- 2 Rockwell och ergonomiska handtag av högkvalitativ komposit som ligger bra i handen. Du får knivar som snabbt blir oumbärliga hjälpredor i köket och som kommer till nytta i många år framöver.Skötselråd: Skölj knivarna direkt efter användning då salt och syra kan påverka eggens skärpa. Knivarna tål maskindisk, men för bästa möjliga hållbarhet rekommenderar vi att du diskar dem för hand. Se även till att torka dem torra efter avslutad diskning.Setet innehåller:1 x Filékniv, bladlängd 23 centimeter.1 x Brödkniv, bladlängd 23 centimeter.1 x Kockkniv, bladlängd 20 centimeter.1 x Kockkniv, bladlängd 15 centimeter. 1 x Chopper/Grönsakskniv, bladlängd 16 centimeter.1 x Skalkniv, bladlängd 9 centimeter.
  • Knivset 3 delar, svart

    Knivset 3 delar, svart
    Set om tre knivar från norska Brusletto. I setet ingår en kockkniv, en filékniv och en skalkniv. Kockkniven är en riktigt mångsidig kniv som är en oumbärlighet i köket. Den här varianten har en bladlängd på 20 centimeter och kan användas till såväl grönsaker som benfritt kött och fisk. Den smidiga filékniven i setet har ett smalt och vasst blad, 23 centimeter långt, som är perfekt för att skära upp tunna skivor av kött och fisk eller för att bena ur kött. Setets skalkniv är en utmärkt universalkniv som låter dig skala, skiva och skära med enkelhet. Den har ett kort och spetsigt rakt blad, 19 centimeter långt, som är utmärkt för frukt och grönsaker.Samtliga knivar i setet har ett blad av tyskt stål med en hårdhet på 57 +/- 2 Rockwell. Handtagen har en ergonomisk design som ligger bra i handen och tillverkas av högkvalitativ komposit. Du får med andra ord stabila knivar som håller länge och kommer till nytta i köket i många år framöver. Slipa knivarna vid behov med en vinkel på 15° med slipstål. Skölj av dem direkt efter användning, då salt och syra påverkar eggen. Knivarna tål maskindisk, men för bästa möjliga hållbarhet rekommenderar vi att du diskar dem för hand och sedan torkar dem torra med en trasa.
  • Knivset 2 delar, svart

    Knivset 2 delar, svart
    Set om kockkniv och brödkniv från norska Brusletto. En bra kockkniv är ett måste i köket. Kockkniven som ingår i setet har en bladlängd på 20 centimeter och kan användas till såväl grönsaker som benfritt kött och fisk. Brödkniven har en bladlängd på 23 centimeter och har en tandad egg som gör det enkelt att skära alla typer av bröd, även när det är rykande färskt. Bägge knivarna är tillverkad av tyskt stål med en hårdhet på 57 +/- 2 Rockwell. Handtagen är tillverkade av högkvalitativ komposit och har en ergonomisk design som ligger bra i handen. Du får två stabila knivar som gör matlagningen enklare och som håller i många år.Skötselråd: Slipa knivarna vid behov, på 15° med knivstål. Skölj knivarna direkt efter användning för att bevara skärpan, eftersom syra och salt sliper på eggen. Knivarna tål maskindisk, men för optimal hållbarhet rekommenderar vi att du diskar dem för hand och torkar av dem efteråt med en torr trasa.
  • Knivset 2 knivar + slipstål

    Knivset 2 knivar + slipstål
    Knivset i tre delar från norska Brusletto. I setet ingår en kockkniv, en brödkniv och ett slipstål som hjälper dig att hålla dina knivar i toppskick. Den mångsidiga kockkniven har en bladlängd på 20 centimeter och kan användas till allt från grönsaker till benfritt kött och fisk. Brödknivens blad är 23 centimeter långt och har en vass tandad egg som gör det enkelt att skära upp alla typer av bröd, även när det är rykande färskt från ugnen. Slipstålet är tillverkat av krombelagt kolstål som är värmebehandlat för att skapa en yta som är starkt och tålig mot korrosion och slitage. Knivarnas blad är gjorda av tyskt 1.4116-stål med en hårdhet på 57 +/- 2 Rockwell. Alla setets delar har ergonomiska handtag av komposit som ligger bra i handen.Användningsguide slipstål: Håll bladet mot stålet i 15-20° slipvinkel. Håll stålet i vänster hand och kniven med höger. Håll stålet stilla och slipa kniven genom att röra den över stålet. Dra bladet från botten till spets längs stålet, så att hela bladet slipas. Upprepa processen på bägge sidor av kniven 5-10 gånger tills kniven är slipad till önskad skärpa.