Knivset » Skärbrädor » Brödskärbrädor

Märken på brödskärbrädor:

Brödskärbrädor

Brödskärbrädor har galler som insats, en skiva med spår i. Genom springorna ramlar brödsmulor och genom att ta lös gallret kan man hälla bort alla smulor enkelt.

 • Exxent brödskärbräda trä

  En brödskärbräda i finaste trä, en sådan skärbräda du ofta ser vid hotellfrukostar och tänker att en sådan skulle jag vilja ha hemma i mitt kök. Skärbrädan är gjord i finaste björkträ och har fina räfflor där brödsmulorna faller ner så att du inte får en massa smulor kvar på brädan som sedan fastnar på din frukostmacka. Det har aldrig varit enklare och billigare att skaffa sig vardagslyx i köket. Exxent brödskärbräda är 50 x 30 cm och tillverkad i björk. Den är enkel att rengöra eftersom du bara häller ut smulorna som hamnat i räfflorna, och sedan handdiskar den och torkar med en kökshandduk.Exxents produktsortiment är synonymt med stilren, funktionell, svensk design och kvalitet. De är rejäla och tåliga för att klara det höga tempot och den tuffa vardagen i ett professionellt kök. Något som gjort Exxent till en favorit hos många kockar.
 • Rasmussen & Pedersen Brödskärbräda

  Rasmussen & Pedersen Brödskärbräda från Rasmussen & Pedersen
 • Zassenhaus Brödskärbräda 42 cm

  En skärbräda för bröd med löstagbart galler. Smulorna hamnar under gallret istället för på golvet. Förutom högkvalitativa kryddkvarnar tillverkar Zassenhaus även skärbrädor i en mängd material och utföranden.Denna skärbräda är gjord i massivt Rubberwood, ett hårt träslag som lämpar sig mycket bra i köksmiljöer. Rubberwood eller Gummiträ anses idag som ett mycket ekologiskt hållbart träslag.
 • Exxent Brödskärbräda 50x30 cm

  Exxent Brödskärbräda 50x30 cm från Exxent
 • Brödskärbräda med Smulgaller

  Brödskärbräda med löstagbart galler 42x25x4.5cm
 • Rasmus Denmark brödskärbräda löst galler

  Vardagslyx och hotellkänsla. Med den här brödskärbrädan från Rasmus Denmark får du faktiskt det. Skärbrädan samlar upp dina brödsmulor genom sitt lösa galler som du sedan lätt tömmer. Inga mer smulor på brödet eller golvet. Den är tillverkadi ljus mattlackerad parawood, vilket är detsamma som gummiträ. Storlek 42 x 25 x 4,5 cmRASMUS-DANMARK designar och utvecklar träprodukter för hemmet med fokus på särskilt köksutrustning. Företaget erbjuder högkvalitativa produkter med dansk design som utvecklats och tillverkats med en medvetenhet om ansvar för trä som naturresurs, socialt ansvar vid produktionsanläggningar och fokus på säkerhet vid användning av produkterna.
 • Zassenhaus Brödskärbräda Akacia 42 cm

  En skärbräda för bröd med löstagbart galler. Smulorna hamnar under gallret istället för på golvet.Brödskärbräda i det miljövänliga materialet Akacia. Förutom högkvalitativa kryddkvarnar tillverkar Zassenhaus även skärbrädor i en mängd material och utföranden.Mått: 42 x 28 x 2 cm.
 • Alessi Sbriciola Brödskärbräda 42x27 cm

  Alessi Sbriciola Brödskärbräda 42x27 cm från Alessi
 • Brödskärbräda, 50 x 30 x 3.5 cm - Exxent

  Brödskärbräda, 50 x 30 x 3.5 cm - Exxent
 • Brödskärbräda, 42 cm

  Brödskärbräda i bambu med smulsamlarlåda i plast. Mått: 42 x 27 x (H) 4,5 cm Design: Anna & Gian Franco Gasparini
 • Brödskärbräda i rubberwood 42x28x2cm - Zassenhaus

  Vacker och praktisk brödskärbräda med avtagbart trägaller vilket gör att man lätt kan tömma ur smulor.
 • Brödskärbräda, Akacia, 42x28x2cm - Zassenhaus

  Vacker och praktisk brödskärbräda med avtagbart trägaller vilket gör att man lätt kan tömma ur smulor.