Märken på skärbrädor

Skärbrädor för bättre matlagning

En bra skärbräda ska inte slita på kniven, vara hygienisk och många vill även att den ska vara estetiskt tilltalande, snygg! Design innefattar alla dessa egenskaper och här har vi plockat samman skärbrädor från flera olika tillverkare och nätbutiker.

Kategorier: Skärbrädor i trä | Skärbrädor i plast | Brödskärbrädor

 • Rosendahl Grand Cru Skärbräda Bambu med Ränna 45x30 cm

  Skärbrädan med ränna för köttsaft är tillverkad i bambu. Det är inte bara vackert utan också ett miljövänligt alternativ till trä. Skärbrädans rymliga ränna samlar upp saften när du skär upp kött. Men brädan är även snygg att servera t.ex. kött, ost och frukt på. I bambuserien hittar du flera skärbrädor i olika storlekar.Bambuskärbrädor är både snygga och hygieniska. Bambu har unika antibakteriella egenskaper vilket gör det till ett självklart material för skärbrädor. 
 • Rosti Mepal Skärbräda Grön 45x27cm

  Rosti Mepal Skärbräda Grön 45x27cm från Rosti Mepal
 • Almedahls Art Skärbräda 30x20 cm

  Almedahls Art Skärbräda 30x20 cm från Almedahls
 • IB Laursen Skärbräda Olivia Unika Olivträ

  Olivträ är ett vackert och hårt träslag, Den naturliga oljan i träet hindrar skärbrädan från att torka ut och fungerar antibakteriellt.Alla skärbrädorna är unika till utseende och form.Bredd: 14 cmLängd: 30 cm 
 • Huggbräda Gummiträ 45cm x 30cm x 4cm

  Tjock huggbräda i gummiträ.En rejäl huggbräda är ett måste i varje kök! Mått: 45 cm x 30 cm x 4 cm.
 • Teakhaus Skärbräda/Serveringsbräda med Handtag 50 x 38 x 4 cm

  En skärbräda från Teakhaus som går under smeknamnet "den sista skärbrädan du någonsin behöver" av kockar Illustrated Magazine & Americas Test Kitchen. Skärbrädan är gjord teak vars motståndskraft mot fukt och innehåll av rikliga naturliga oljor gör den idealisk för användning i många år framöver. Skärbrädan har även handtag i varje kortsida vilket gör den enkel att hantera och rengöra. Mått: 50 x 38 x 4 cm
 • Rig-Tig by Stelton CHOP-IT Skärbrädor 3 st Grön

  Ett praktiskt 3-pack skärbrädor från Rig-Tig by Stelton.Med detta praktiska 3-pack skärbrädor i gröna nyanser blir det mycket enklare att använda olika brädor för olika sorters ingredienser. Skärbrädorna levereras tillsammans med en stilren och praktisk hållare som håller dem på plats på diskbänken. Hållaren kan även användas som en bricka för ingredienserna som du precis har hackat.  Design: Jens FagerMått skärbräda: 23 x 32,5 cm
 • Zassenhaus Skärbräda olivträ 30x21 cm

  Zassenhaus Skärbräda olivträ 30x21 cm från Zassenhaus
 • Ernst Kirchsteiger Bakbord i trä 80x60x7,5

  Ernst Kirchsteiger Bakbord i trä 80x60x7,5 från Ernst Kirchsteiger
 • Funktion Skärbräda 34,5x24,5x0,5 cm

  Funktion Skärbräda 34,5x24,5x0,5 cm från Funktion
 • Brabantia Skärbräda (M) Röd

  Brabantia Skärbräda (M) Röd från Brabantia
 • Bambuskärbräda 42x31 cm

  Till det optimala köket hör naturligtvis, förutom det bästa valet av köksknivar även bra kökstillbehör. En bra skärbräda är en av grundstenarna i det optimala köket.Skärbrädan är tillverkad i bambu vilket gör att den slår ifrån sig vatten till skillnad från trä som tar in vatten. Den är väldigt hygienisk och är skonsam mot din kniv och dina råvaror. En perfekt present till hemmets köksmästare!
 • Bloomingville Skärbräda Akacia 4st

  Bloomingville Skärbräda Akacia 4st från Bloomingville
 • Zassenhaus Trancherbräda 49x30cm rubberwood

  Zassenhaus Trancherbräda 49x30cm rubberwood från Zassenhaus
 • Joseph Joseph vikbar skärbräda vit

  Passa på nu att köpa Joseph Joseph vikbar skärbräda vit som vunnit massor av utmärkelser.Liggandes platt på bänken fungerar den som en helt vanlig skärbräda, men när du pressar ihop handtaget så viks kanterna på skärbrädan som formas som strut och gör det enkelt att exempelvis hälla ner de hackade grönsakerna i pannan utan att missa. Det här är ett bra exempel på produkter vi gillar en vanlig basprodukt som utvecklats till att bli mer komplett. Dessutom finns den i flera olika färger som till exempel blå. Det här är en skärbräda du inte vill missa! Skärbrädan är som alla andra produkter från Joseph Joseph funktionell och har en tilltalande design.
 • Bastian Serveringsbräda bok - 51/65 cm

  Bastian Serveringsbräda bok - 51/65 cm från Bastian
 • Carl Mertens Taglio Fiskskärbräda inklusive kniv

  Carl Mertens Taglio Fiskskärbräda inklusive kniv från Carl Mertens
 • Stenfors Skärbräda 46x30 cm Ek

  Skärbräda från Anders Petter, tillverkad i vackert ekträ. Använd för att hacka och förbereda råvaror. Kan även användas till att servera exempelvis ost, bröd och charkuterier på.
 • Rosendahl Oval Skärbräda, bambu

  Rosendahl Oval Skärbräda, bambu från Rosendahl
 • Zassenhaus Laxbräda Mango 40 x 16cm

  En avlång skärbräda tillverkad i mangoträ vilket är ett snabbväxande träslag som nyttjas först när trädet inte längre bär frukt.  Då bränns träet av för att täta till porerna vilket frambringar antiseptiska egenskaper. Brädan är behändigt stor, har en dekorativ snodd som går att hänga upp den i och skärbrädan används med fördel även att servera mat eller ostar på.Material: Mangoträ.Mått: 40 x 16 cm
 • Zassenhaus Skärbräda Flexibel 38 x 29 Grå

  Svart, flexibel skärbräda i plast från Zassenhaus. Har precis som Zassenhaus andra produkter en rad fördelar, så som att den är lättvättad (går lika bra att tvätta i diskmaskin som för hand).Skärbrädorna är tillverkad av högtryckspolyeten (PE 500) och är därför mycket tåliga och tar ej åt sig smak eller lukt. De har även ett halkskydd på undersidan så att de ligger stadigt. Mått: 38 x 29 x 0,2 cm.
 • DutchDeluxes Skärbräda Ek Rektangulär XL

  En mycket praktisk skärbräda från Dutch Deluxes. Kan användas som en enkel skärbräda eller som en fin serveringsbricka. Härlig att servera bröd, kakor, ostar eller pizza på! - Storlek 34x70 cm utan handtag- 100% Ek, behandlad med olja- Lämna inte skärbrädan i vatten- Tål ej diskmaskin, mikrougn eller ugn 
 • Rosti Plastskärbrädor 2-pack Retro Blå

  Två pack med plastskärbrädor i rejäl kvalitet och ett praktiskt upphängnings hål.Har en rugglig yta för att vara så skonsam som möjligt mot knivarna, baksidan har en antiglid yta.Lukt och smak fastnar inte. Tål maskindisk upp till 65 grader. Mått: 28,5x20x1 cm 36x23,5x1 cm.BPA-fri. 
 • Scandinavian Design Factory Skärbräda Lök 16x23

  Snygg skärbräda med illustrationer av fem typer av lök. Gullök, vitlök, gräslök, purjolök och schalottenlök. Passar perfekt in i köket och kan också användas som bricka eller för att placera ljus, snacks eller andra småsaker på.    Material: MelaminMått: 23x40 cm  Endast handdisk.  
 • Lava Träskärbräda 25x35 cm Iroko Wood

  Lava Träskärbräda 25x35 cm Iroko Wood från Lava
 • Continenta Skärbräda med 1 bleck 39x27 cm

  Continenta Skärbräda med 1 bleck 39x27 cm från Continenta
 • BoosBlocks Skärbrädekräm 225 ml

  Med Boos Board Cream Skärbrädekräm förlänger du livslängden på din skärbräda av trä. Vi rekommenderar att du oljar in din skärbräda var 3-4 vecka. Det går också utmärkt att använda krämen till köksbänkar och köksredskap av trä. Applicera krämen på din skärbräda och massera in den ordentligt. Låt verka över natten och torka sedan bort överflödig kräm med en pappershandduk.Krämen kan kombineras med Boos Mystery Oil och då rekommenderar vi att du börjar med att olja in skärbrädan med Boos Mystery Oil för att sedan applicera ett lager med Boos Board Cream.Krämen är livsmedelsgodkänd och består av naturligt oblekt bivax och mineralolja.Volym: 148 ml.
 • Backaryd Skärbräda i bambu 30x46 cm

  Backaryd bambuskärbräda från Anders Petter. Materialet bambu är hygienisk och är skonsam mot din kniv. Använd även skärbrädan som uppläggningsfat för t ex olika ostar och charkuterier. Finns även i en större storlek i sammas serie.
 • Kitchen Craft Serveringsbräda Bambu

  Med en vacker trä karaktär är denna rektangulära skärbräda/serveringsbricka perfekt för att förbereda och serverar ett urval av bröd, ost, antipasti och en mängd andra livsmedel perfekt för alla tillfällen. Vändbar med en dekorativ skåra och hängande rep kan du visa den naturliga skönheten av den krossade bambun i köket.Master Class Gourmet Prep är det perfekta sättet att presentera mat på. Endast handtvätt.5 års garanti.Storlek: 13 cm x 25 cm x 1 cm.
 • Epicurean Skärbräda 33x46,5cm valnötsträ

  Epicurean Skärbräda 33x46,5cm valnötsträ från Epicurean
 • Zwilling Skärbräda Träfibrer Svart 380x280x6,5mm

  En tidlös svart skärbräda från Zwilling. Designad av Zwilling J.A. Henckels. Skärbrädan är tillverkad av träfiber. Skärbrädan kan användas på båda sidor för att hacka och skära alla typer av matvaror som kött, fisk, grönsaker, frukt och bröd.Mått: 380 x 280 x 6,5 mm
 • Teakhaus Skärbräda/Serveringsbräda med Handtag 51 x 35,5 x 6 cm

  En vacker och grov skärbräda från Teakhaus. Skärbrädan har en skåra för att sätta en skål mot vilket gör det enkelt att fösa över alla ingredienser till en serveringsskål eller gryta. Skärbrädans robusta ändträ-konstruktion av teak kommer att hålla dina knivar vassa och skärytan vacker i många år framöver. Skärbrädan har även två handtag på varje sida vilket gör den lätt att hantera. Mått: 51 x 35,5 x 6 cm
 • Legnoart GRAND GOURMAND Skärbräda 75x50x4 cm

  Legnoart GRAND GOURMAND Skärbräda 75x50x4 cm från Legnoart
 • House Doctor Skärbräda Anila

  House Doctor Skärbräda Anila från House Doctor
 • Zwilling Skärbräda i Polypropen Grafit Grå nonslip 430x300x10mm

  Detta är en mycket effektiv skärbräda tillverkad av polypropen. Zwillings skärbrädor håller hög standard och är mycket bra att arbeta med. Denna skärbräda finns i flera storlekar.Storlek: 430 x 300 x 10 mm Går att diska i maskin.
 • Joseph Joseph Chop2pot PLUS Limegrön

  En härligt limegrön och funktionell skärbräda med gummifötter som samtidigt är vikbar för att lätt samla ihop hackade råvaror. Material: plast.Tål diskmaskin.Mått: 38 x 21 cm.
 • Klippans Yllefabrik Leksand skärbräda - Grön

  Klippans Yllefabrik Leksand skärbräda - Grön från Klippans Yllefabrik
 • Morberg Skärbräda Premium Ek 70x35 cm

  Morberg Skärbräda Premium Ek 70x35 cm från Morberg
 • Stenfors Skärbräda 42x26 cm Valnöt

  Stenfors skärbräda från Anders Petter. En gedigen skärbräda i högkvalitativ amerikansk valnöt med naturligt vacker ådring. Kan även användas som uppläggningsfat till exempelvis bröd och olika ostar. När skärbrädan inte används är den en fin detalj på köksbänken.
 • Sage Skärbräda 23x30 cm natur

  Sage Skärbräda 23x30 cm natur från Sage
 • OK Design Saltholm skärbräda – Fisk

  OK Design Saltholm skärbräda – Fisk från OK Design
 • DutchDeluxes Skärbräda Ek Smal XL

  Den perfekta skärbrädan från Dutch Deluxes som även är väldigt fin som serveringsbricka. Praktisk att servera ostar, bröd eller pizza på det dukade bordet!- Storlek 19x70 cm utan handtag- 100% Ek, behandlad med olja- Lämna inte skärbrädan i vatten- Tål ej diskmaskin, mikrougn eller ugn 
 • Skärbräda 38x28 cm Svart träfiber

  Skärbräda gjord av träfibrer. Skonsam mot knivarnas egg men ändå hygienisk och kan diskas i maskin. Vändbar och tål värme upp till 185°.
 • Ironwood Gourmet Bakbord & Skärbräda

  Ironwood Gourmet Bakbord & Skärbräda från Ironwood Gourmet
 • Kockens Proffsskärbräda Plast 2x30x60 cm

  En proffsskärbräda i kraftig plast som ligger stilla på köksbänken. En riktigt bra skärbräda är ett måste om man vill jobba på ett smidigt sätt i köket.Den stora fördelen med en skärbräda i plast är att den går att diska i maskin. Rundade kanter. Storlek 2 x 30 x 60 cm.
 • Taylor's Eye Witness Skärbräda Nylon 28x20 Orange Halkfri

  Taylor's Eye Witness Skärbräda Nylon 28x20 Orange Halkfri från Taylor's Eye Witness
 • Design House Stockholm Chop Skärbräda Babmbu 22x22 cm

  Design House Stockholm Chop Skärbräda Babmbu 22x22 cm från Design House Stockholm
 • T&G Woodware Rektangulär skärbräda av ändträ - Large

  T&G Woodware Rektangulär skärbräda av ändträ - Large från T&G Woodware
 • MUUBS Skärbräda Square Natur Teak 26x36x1,5 cm

  MUUBS Skärbräda Square Natur Teak 26x36x1,5 cm från MUUBS
 • Brix ChopChop Skärbräda 4-pack

  Brix ChopChop Skärbräda 4-pack från Brix
 • Claus Holm Plankstekbrädor 2-pack 32x16 cm

  Claus Holm Plankstekbrädor 2-pack 32x16 cm från Claus Holm
 • Almedahls Sill Skärbräda 30x20 cm

  Almedahls Sill Skärbräda 30x20 cm från Almedahls