Naturally Med skärbrädor

Populärt inom Naturally Med skärbrädor

 • Skärbräda Eat Well, Drink Good Wine, Laugh Often 40 cm

  Skärbräda Eat Well, Drink Good Wine, Laugh Often 40 cm
  En vacker skärbräda som är passar lika fint för servering. Brädan är graverad med orden Eat Well, Drink Good Wine, Laugh Often och har en varm, unik färg. Olivträ är ett hållbart material som med rätt omhändertagning blir en kär vän i köket. Ett underbart tillskott till hemmet och utmärkt att ge som present.
 • Skärbräda Oliv hjärta 21 cm

  Skärbräda Oliv hjärta 21 cm
  Servera en romantisk frukost med denna hjärtformade skärbräda i en varm färg. Använd även som en kärleksfull ostbricka. Olivträ är ett hållbart material som med rätt omhändertagning blir en kär vän i köket. Ett underbart tillskott till hemmet och utmärkt att ge som bröllopspresent.
 • Ostbräda Food, Wine, Friends

  Ostbräda Food, Wine, Friends
  En vacker skärbräda som är perfekt för att servera ost till bjudningen. Brädan är graverad med orden Food, Wine, Friends och har en varm färg. Går även att använda som skärbräda. Ett underbart tillskott till hemmet och utmärkt att ge som present.
 • Skärbräda Love at First Bite 21 cm

  Skärbräda Love at First Bite 21 cm
  Servera en romantisk frukost med denna hjärtformade skärbräda i en varm färg. Brädan är graverad med orden Love at first bite i olivträ, ett material som med rätt omhändertagning blir en kär vän i köket. Ett underbart tillskott till hemmet och utmärkt att ge som bröllopspresent.

Fler tips på Naturally Med skärbrädor

 • Skål Oliv hjärta

  Skål Oliv hjärta
  Ge en kärleksfull känsla till dukningen med denna hjärtformade skål i en varm färg. Ett underbart tillskott till hemmet och utmärkt att ge som bröllopspresent.
ilead