Knivset » Slipning » Elektriska

Märken på elektriska knivslipar:

Elektriska knivslipar

Den som vill göra det enkelt för sig köper en elektrisk knivslip. Här finns slipmaskinerna med två steg för att göra grundegg och sen polera för maximal skärpa.

Populärt inom elektriska knivslipar

 • Kai Shun Våtslip Professional, elektrisk

  Nu kan du få samma fantastiska skarpa egg och vackra polering på dina knivar hemma i köket som hos en professionell slipare. Kai Shuns elektriska våtslip är konstruerad för att kunna slipa japanska knivar i slipvinkel på ca 16 grader och europeiska i ca 22 grader, både enkelt och dubbelsidigt.
 • Tormek T2 Elektrisk knivslipningsmaskin

  Elektrisk knivslip från svenska Tormek - speciellt anpassad för det professionella kökets krav på resultat och enkelhet, eller för dig som helt enkelt vill kunna slipa dina knivar riktigt vassa på ett enkelt sätt. Konceptet i T2 är en vidareutveckling av diamantbryne. Den rullande diamantstenen, i kombination med en patenterad styrning av eggvinkeln gör det möjligt att få en professionell slipning snabbt, när du än behöver det. Diamantskiva optimerad för knivslipning Kompositskiva för slutpolering av eggen Ingen risk för överhettning av stålet Avverkar inte mer stål än nödvändigt Snabb slipning, någon minut räcker Justerbar eggvinkel efter behov Tystgående
 • Chef's Choice Knivslip Chef'sChoice™, 2 steg, elektrisk/manuell

  Chef's Choice Knivslip Chef'sChoice™, 2 steg, elektrisk/manuell från Chef's Choice
 • Kyocera Elektrisk Knivslip

  Kyocera Elektrisk Knivslip ger ett perfekt resultat Den batteridrivna knivslipen är den bästa lösningen för att slipa dina stålknivar och keramiska knivar. Den är särskilt idealisk för Kyoceras&hellip: