Lou Laguiole grillknivar

Populärt inom Lou Laguiole grillknivar

 • Lou Laguiole Tradition Grillknivar Mix 6-pack

  Lou Laguiole Tradition Grillknivar Mix 6-pack
  Lou Laguiole Tradition grillknivar är ett elegant och högkvalitativt set med grillknivar som passar utmärkt för grillkvällar med familj och vänner. Dessa grillknivar är tillverkade av rostfritt stål med vackra handtag i olika färger. Knivarna har en klassisk design som inspirerats av den franska byn Laguiole, där den traditionella kniven Navaja och den rustika kniven Capouchadou har sitt ursprung. Knivarna har en distinkt bål på bladet och en liten bi på handtaget, som är Laguioles signum. Knivarna levereras i en exklusiv låda som gör dem till en utmärkt present till någon som älskar att grilla.Dessa grillknivar är inte bara vackra att se på, utan också skarpa och bekväma att använda. De skär igenom köttet med lätthet och ger dig en njutbar matupplevelse. Knivarna är diskmaskinssäkra, men det rekommenderas att handdiska dem för att bevara deras glans och skärpa. Med Lou Laguiole Tradition grillknivar får du ett set som håller i många år och ger ditt bord en touch av fransk elegans.
 • Lou Laguiole Grillknivar i träblock, antracit

  Lou Laguiole Grillknivar i träblock, antracit
  Om du letar efter ett set av grillknivar som är både eleganta och funktionella, då är Lou Laguiole grillknivar i träblock, antracit ett utmärkt val. Dessa knivar är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål med ett handtag i antracitgrå ton som ger dem en modern och stilren look. Knivarna har en räfflad kant som gör att de skär genom köttet med lätthet, oavsett om det är biff, kyckling eller fisk. Knivarna är 22,5 cm långa och passar perfekt i handen. De levereras i ett praktiskt träblock som skyddar knivarna och gör det enkelt att förvara dem.Lou Laguiole är ett franskt varumärke som tillhör Amefa-gruppen, som är en av de största bestickproducenterna i Europa. Varumärket har inspirerats av den klassiska Laguiole-kniven som har sitt ursprung i regionen Aveyron i sydvästra Frankrike, men som inte har någon direkt koppling till den historiska platsen eller hantverkstraditionen. Lou Laguiole erbjuder olika produkter som passar utmärkt till grillkvällen eller när du vill servera kött med stil. Till knivarna kan du även matcha med andra bestick, ostknivar och smörknivar från samma varumärke.Lou Laguiole grillknivar i träblock, antracit är ett set av sex knivar som kommer att ge dig en fantastisk matupplevelse. De är inte bara vackra att se på, utan också skarpa, bekväma och hållbara. Beställ ditt set idag, och njut av att grilla med Lou Laguiole!
 • Lou Laguiole Grillknivar i träblock 6-pack, inox

  Lou Laguiole Grillknivar i träblock 6-pack, inox
  Om du älskar att grilla och vill ha knivar av hög kvalitet, då är Lou Laguiole Inox grillknivar i träblock 6-pack ett utmärkt val för dig. Dessa knivar är tillverkade av franska Lou Laguiole, ett varumärke som har en lång tradition av att skapa eleganta och funktionella bestick. Knivarna har ett ergonomiskt handtag. Bladen är gjorda av rostfritt stål som är slitstarkt och lätt att rengöra. Knivarna levereras med ett praktiskt träblock som skyddar bladen och ger en snygg förvaring på köksbänken. Med dessa knivar kan du skära upp ditt grillade kött med lätthet och njuta av en smakfull måltid med familj eller vänner.Lou Laguiole Inox grillknivar är inte bara en utmärkt investering för dig själv, utan också en fin present till någon som uppskattar kvalitet och design. Knivarna har den klassiska Laguiole-biet på handtaget, som symboliserar kvalitet, autenticitet och fransk livsstil. Knivarna är också graverade med varumärkets namn på bladen, vilket ger dem en exklusiv känsla. Dessa knivar kommer att förgylla din grillupplevelse och ge dig många år av glädje.