Newport grillknivar

Newport grillknivar visar verkligen hur de bemästrar funktionell design. Deras Texas BBQ grillkniv har fantastiskt skönt handtag av rosenträ och knivbladet är tandat för att lättare kunna skära i det grillade. Du kan antingen köpa Newports grillbestick med gaffel och kniv eller bara grillknivarna. Som alltid när du beställer från deras egen shop levereras produkterna i en fin presentkartong.

Populärt inom Newport grillknivar

 • Newport Texas BBQ knivar

  Newport Texas BBQ knivar
  Fyra stora grillknivar i snygg design från Newport med ett fantastiskt skönt handtag och tandat blad, perfekt för nygrillat. Handtag av rosenträ och ett rejält blad av högkvalitativt rostfritt stål. Levereras i en exklusiv presentkartong.
 • Newport Ranch grillbestick 12 delar

  Newport Ranch grillbestick 12 delar
  Newport Ranch är ett grillbestick i set om tolv delar i rostfritt stål. Klassiska grillbestick med handtag i rosenträ-färg av polywood, ett tåligt material som klarar allt från väder och vind till maskindisk. Både bladen och nitarna är i rostfritt stål. Bestickset med sex gafflar och sex knivar som är perfekta att använda som grillbestick. Levereras i en exklusiv förpackning. 
 • Nobu BBQ-kniv svart

  Nobu BBQ-kniv svart
  Duka middagsbordet med stilfulla bestick från serien Nobu. BBQ-kniv i fransk bistrostil, skaftet har de stiltypiska dekorativa nitarna utav rostfritt stål. Besticken tål maskindisk.
 • Nobu BBQ-kniv brun

  Nobu BBQ-kniv brun
  Duka middagsbordet med stilfulla bestick från serien Nobu. BBQ-Kniv i fransk bistrostil, skaftet har de stiltypiska dekorativa nitarna utav rostfritt stål. Besticken tål maskindisk.