Opinel fickknivar

Populärt inom Opinel fickknivar

 • Corcscrew Knife No10

  Corcscrew Knife No10
  Corcscrew Knife No10 är en fickkniv i smidigt format från Opinel med ett knivblad på 10cm och korkskruv infällt i handtaget. Med säkerhetsring som låser knivbladet i öppet eller stängt läge.
 • Luxury Walnut No8

  Luxury Walnut No8
  Luxury Walnut No8 är en traditionell och lyxig fickkniv från Opinel med en tidlös design gjord av exceptionella material. Knivblad i 12C27 modifierat rostfritt stål från Sandvik. Handtag i gulbrun eller gråbrun valnöt.
 • Luxury Olive No8

  Luxury Olive No8
  Luxury Olive No8 är en traditionell och lyxig fickkniv från Opinel med en tidlös design gjord av exceptionella material. Knivblad i 12C27 modifierat rostfritt stål från Sandvik. Handtaget är gjort i ett unikt olivträ, en klassiker för de som älskar detta karakteristiska trä.
 • Luxury Oak No8

  Luxury Oak No8
  Luxury Oak No8 är en traditionell och lyxig fickkniv från Opinel med en tidlös design gjord av exceptionella material. Handtaget är gjort i ek som kommer från Frankrike. Knivblad i 12C27 rostfritt stål från Sandvik. Det hårda träslaget är mycket resistent även mot insekter och svampar tack vare ett högt tannininnehåll.