Zwilling nakiri

Populärt inom Zwilling nakiri

  • Zwilling - Gourmet Nakiri 17 cm

    Zwilling - Gourmet Nakiri 17 cm
    En japansk grönssakskniv som är perfekt att hacka och skära frukt och grönsaker. Kniven har ett tunt blad med en extra tyngd som gör att den skär igenom råvarorna enklare när du hackar. Kniven gör jobbet för dig! Alla knivar i serien Gourmet har ett högkvalitativt stål, med en optimal balans mellan krom och kolhalt för högsta kvalité. FRIODUR®-is-härdningen ger flexibilitet i stålet, och gör bladen motståndskraftiga mot rostangrepp, samt håller kniven skarp längre. Tack vare en tvåstegsprocess har knivarna en fin symmetrisk kant med knivvinkeln cirka 15 grader per sida. Matlagningen blir enkel och behaglig tack vare dessa vassa knivar med sitt ergonomiska handtag. Tillverkas i Solingen, Tyskland.
  • Zwilling - Pro Nakirikniv 17 cm

    Zwilling - Pro Nakirikniv 17 cm
    Denna modell av rektangulär grönsakskniv har fått sitt namn från Japan och kallas nakiri. Modellen har blivit väldigt populär och tillverkas nu även som smidda knivar i Europa. Det är en kniv som är rektangulär i sin form och har riktigt bra egenskaper vid grönsaks- och frukthantering. Pro är en professionell helsmidd kniv för alla matintresserade, och kniven har ett klassiskt ergonomiskt utformat handtag.Knivbladet är tillverkat i en optimal balans mellan krom och kolhalt av högsta kvalitet, patenterat av Zwilling J.A. Henckels. Materialet, Friodur®-stål, är härdat till en hårdhet av 57 HRC. Bladet har en elegant design med skuret bolster för ett säkert grepp och handtag av hygienisk svart ABS-plast med det klassiska 3-nitsutseendet.Smidda knivar är stabilare, har lite tyngd och lättare att slipa/bryna. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Solingen, Tyskland.
  • Zwilling - Twin Fin II Kniv Nakiri 16,5 cm

    Zwilling - Twin Fin II Kniv Nakiri 16,5 cm
    Nakiri kniven ur serien Twin Fin II från Zwilling låter dig arbeta med smidig hand i köket. Nakiri är en grönsakskniv du kan hacka och skära alla sorters grönsaker med och gör matlagningen enklare då kniven är speciellt anpassad för lodräta rörelser. En otroligt skarp och högkvalitativ kniv du kommer ha stor nytta av. Alla knivar i serien Twin Fin II har ett blad tillverkat i Nitro 60 stål som håller hög kvalité och har härdats genom FRIODUR® metoden vilket motverkar rostangrepp och gör att knivens skärpa bibehålls under lång tid. Bladet slipas för hand enligt den traditionella Honbuzake metoden, en tre-stegs metod i vilken varje steg ökar knivens skärpa och resulterar i en sylvass egg. Med dessa knivar blir matlagningen ett nöje och underlättar allt hackande och skärande. Handgjorda och tillverkade i Seki, Japan och tål diskmaskin.
  • Zwilling Zwilling Gourmet nakiri grönsakskniv 17 cm

    Zwilling Zwilling Gourmet nakiri grönsakskniv 17 cm
    Zwilling Zwilling Gourmet nakiri grönsakskniv 17 cm

Fler tips på Zwilling nakiri

  • Zwilling Gourmet Nakiri 170 Fin egg - 17 cm Köksknivar

    Zwilling Gourmet Nakiri 170 Fin egg - 17 cm Köksknivar
    ZWILLING® GOURMET 17 cm nakiri är perfekt för att hacka grönsaker. Förutom ett vasst blad har kniven ett stabilt grepp som ligger bra i handen. Ett bra robust Köksknivar med optimal balans. En kniv med klassiskt svart krossat skaft med 3 nitar.
  • Zwilling Pro Nakiri 170 Fin egg - 17 cm Köksknivar

    Zwilling Pro Nakiri 170 Fin egg - 17 cm Köksknivar
    Nakiri-kniven från ZWILLING Pro i tyskt stål är idealisk för att hacka grönsaker, kött och andra livsmedel. Kniven har ett FRIODUR glacialhärdat 170 mm blad och ergonomiskt handtag för säker handhantering.
  • Zwilling Zwilling Pro Nakiri 17 cm

    Zwilling Zwilling Pro Nakiri 17 cm
    Zwilling Zwilling Pro Nakiri 17 cm